Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)3
advisory.wikimedia.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:34, 12 декември 2017создадена со најавување(?)55
af.wikibooks.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)5
ak.wikibooks.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:39, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
alt.wikipedia.org02:09, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org09:37, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org00:27, 19 јули 2020создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org03:12, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)10
an.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org02:10, 21 март 2021создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org18:36, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org07:20, 17 декември 2017создадена со најавување(?)202
ar.wikibooks.org22:23, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)9
ar.wikimedia.org13:19, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org02:11, 19 септември 2020создадена со најавување(?)14
ar.wikiquote.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)19
ar.wikisource.org13:53, 21 август 2020создадена со најавување(?)16
ar.wikiversity.org11:01, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)11
ar.wiktionary.org08:03, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)20
ary.wikipedia.org21:42, 2 декември 2020создадена со најавување(?)14
arz.wikipedia.org16:19, 7 август 2016создадена со најавување(?)99
ast.wikipedia.org10:58, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)17
ast.wiktionary.org11:15, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org18:15, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)26
as.wikisource.org08:17, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org21:49, 17 декември 2020создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org03:01, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org10:39, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)5
awa.wikipedia.org03:00, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org06:22, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org03:32, 15 септември 2020создадена со најавување(?)3
azb.wikipedia.org23:49, 28 август 2020создадена со најавување(?)18
az.wikipedia.org22:17, 12 декември 2017создадена со најавување(?)86
az.wikibooks.org02:28, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org12:30, 29 ноември 2020создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org08:53, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)3
ban.wikipedia.org02:36, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)24
ban.wikisource.org02:34, 7 април 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:12, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)9
bat-smg.wikipedia.org18:39, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org10:58, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)5
ba.wikibooks.org09:25, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org18:39, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)1
bcl.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org17:57, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:59, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)6
beta.wikiversity.org21:24, 16 септември 2020создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org11:01, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)8
be.wikibooks.org20:09, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org02:10, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org06:39, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org16:34, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:25, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)87
bg.wikibooks.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org15:57, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org15:42, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org22:43, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)5
bh.wikipedia.org02:18, 27 август 2020создадена со најавување(?)35
bi.wikipedia.org08:59, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org11:15, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)25
bm.wikipedia.org12:18, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org07:19, 17 декември 2017создадена со најавување(?)207
bn.wikibooks.org16:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)6
bn.wikisource.org19:32, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org14:53, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)3
bn.wiktionary.org08:50, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)13
bo.wikipedia.org08:27, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org07:19, 17 декември 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:30, 12 декември 2017создадена со најавување(?)15
br.wikimedia.org02:05, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org17:29, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org02:43, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org01:12, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)30
bs.wikibooks.org01:52, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org08:35, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)4
bs.wikisource.org01:52, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org23:31, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org03:18, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org10:46, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org03:53, 10 декември 2017создадена со најавување(?)31
ca.wikibooks.org22:43, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org00:49, 10 јули 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org09:13, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org22:02, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org11:48, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org01:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org19:19, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org05:46, 12 ноември 2020создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org04:31, 26 август 2016создадена со најавување(?)5
ce.wikipedia.org11:01, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org23:17, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org19:22, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org12:22, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:19, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org14:39, 26 август 2020создадена со најавување(?)23
commons.wikimedia.org17:21, 10 мај 2010создадена со најавување(?)1.229
co.wikipedia.org12:06, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org02:11, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org04:01, 29 август 2020создадена со најавување(?)4
cr.wikipedia.org22:35, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org18:01, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org19:19, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org21:13, 11 април 2017создадена со најавување(?)7
cs.wikibooks.org22:07, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org08:18, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org18:42, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org13:35, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org11:13, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org03:50, 3 септември 2020создадена со најавување(?)30
cu.wikipedia.org11:43, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org01:10, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org02:59, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org01:07, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org02:11, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org02:11, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org17:38, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:29, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org20:27, 5 декември 2019создадена со најавување(?)9
da.wikibooks.org13:34, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org02:11, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org15:56, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org01:00, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:43, 10 мај 2010создадена со најавување(?)161
de.wikibooks.org18:18, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)5
de.wikinews.org19:35, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org00:23, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org23:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org10:56, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org21:30, 1 септември 2020создадена со најавување(?)28
de.wiktionary.org02:16, 27 август 2020создадена со најавување(?)18
din.wikipedia.org12:19, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org01:06, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)4
diq.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org02:11, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org18:31, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org01:15, 30 август 2020создадена со најавување(?)19
dv.wikipedia.org03:04, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org01:16, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org01:53, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:15, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)62
el.wikibooks.org02:48, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org00:25, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:46, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org11:26, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org02:48, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org15:22, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org03:11, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)29
eml.wikipedia.org00:23, 12 декември 2017создадена со најавување(?)19
en.wikipedia.org14:51, 11 мај 2010создадена со најавување(?)62.186ipblock-exempt (привремено), extendedconfirmed
en.wikibooks.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)50
en.wikinews.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)261
en.wikiquote.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)133
en.wikisource.org22:29, 22 март 2011создадена со најавување(?)7
en.wikiversity.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)33
en.wikivoyage.org20:00, 25 ноември 2014создадена со најавување(?)15
en.wiktionary.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)242
eo.wikipedia.org03:13, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)17
eo.wikibooks.org10:38, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org02:12, 21 март 2021создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org01:28, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org23:39, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org02:12, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org09:26, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)20
es.wikipedia.org13:32, 12 мај 2011создадена со најавување(?)219
es.wikibooks.org18:27, 26 август 2020создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org20:13, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org03:25, 28 август 2020создадена со најавување(?)13
es.wikisource.org23:41, 28 август 2020создадена со најавување(?)6
es.wikiversity.org01:06, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)24
es.wikivoyage.org00:52, 2 септември 2020создадена со најавување(?)6
es.wiktionary.org23:41, 25 август 2020создадена со најавување(?)40
et.wikipedia.org03:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)62
et.wikibooks.org15:33, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org02:06, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org02:51, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org02:12, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org08:20, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)4
eu.wikipedia.org03:16, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)96
eu.wikibooks.org00:11, 12 септември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org20:09, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org14:38, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org02:22, 3 декември 2020создадена со најавување(?)4
fa.wikipedia.org23:20, 3 август 2019создадена со најавување(?)65
fa.wikibooks.org11:44, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)12
fa.wikinews.org20:49, 12 ноември 2020создадена со најавување(?)8
fa.wikiquote.org00:25, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org15:37, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org11:29, 15 август 2020создадена со најавување(?)16
fa.wiktionary.org22:02, 26 август 2020создадена со најавување(?)35
ff.wikipedia.org12:20, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org09:51, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:07, 14 септември 2016создадена со најавување(?)44
fi.wikibooks.org14:44, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)3
fi.wikimedia.org10:33, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org02:12, 21 март 2021создадена со најавување(?)4
fi.wikiquote.org23:50, 28 август 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org02:12, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org21:02, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org17:37, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org23:42, 25 август 2020создадена со најавување(?)16
fj.wikipedia.org02:18, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:28, 22 јануари 2022создадена со најавување(?)10
fo.wikipedia.org21:15, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
fo.wikisource.org02:12, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org01:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org03:05, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org11:16, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:22, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)271
fr.wikibooks.org16:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)6
fr.wikinews.org03:05, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)4
fr.wikiquote.org03:05, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org23:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)9
fr.wikiversity.org14:36, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org13:20, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org10:34, 20 септември 2020создадена со најавување(?)6
fur.wikipedia.org22:06, 13 декември 2020создадена со најавување(?)9
fy.wikipedia.org10:34, 20 септември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org02:13, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org10:46, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)14
gan.wikipedia.org18:40, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org20:54, 6 јули 2019создадена со најавување(?)4
ga.wiktionary.org04:32, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org03:01, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org09:47, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org05:57, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org15:18, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:31, 14 септември 2016создадена со најавување(?)35
gl.wikibooks.org22:32, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org16:30, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org02:13, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org23:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
gn.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org09:08, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:39, 28 август 2020создадена со најавување(?)18
got.wikipedia.org13:32, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)3
gu.wikipedia.org17:28, 26 август 2020создадена со најавување(?)28
gu.wikiquote.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)7
gu.wikisource.org06:13, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)11
gu.wiktionary.org09:40, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org15:32, 20 јуни 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org04:31, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org02:50, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)15
ha.wiktionary.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org10:25, 22 мај 2012создадена со најавување(?)42
he.wikibooks.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
he.wikisource.org02:52, 28 август 2020создадена со најавување(?)21
he.wikivoyage.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org01:51, 27 август 2020создадена со најавување(?)4
hif.wikipedia.org02:39, 26 август 2020создадена со најавување(?)27
hif.wiktionary.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org01:13, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)170
hi.wikibooks.org16:06, 13 август 2020создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)10
hi.wikisource.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)9
hi.wikivoyage.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
hi.wiktionary.org16:37, 29 август 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org21:36, 28 август 2016создадена со најавување(?)148
hr.wikibooks.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org19:53, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org01:52, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org11:17, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org00:17, 26 август 2016создадена со најавување(?)449
hu.wikibooks.org08:15, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)4
hu.wikiquote.org13:47, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)4
hu.wikisource.org17:30, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org02:42, 26 август 2020создадена со најавување(?)10
hy.wikipedia.org01:07, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)16
hy.wikibooks.org02:14, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org15:07, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org15:34, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org15:18, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)7
hyw.wikipedia.org19:19, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org04:22, 10 август 2016создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org02:49, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org00:18, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:47, 1 август 2020создадена со најавување(?)170
id.wikibooks.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org03:02, 26 август 2020создадена со најавување(?)9
ie.wikipedia.org02:54, 16 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org10:35, 20 септември 2020создадена со најавување(?)12
incubator.wikimedia.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)254
inh.wikipedia.org17:14, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org02:02, 18 август 2020создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org02:27, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org01:08, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)9
is.wikibooks.org02:14, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org02:14, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org01:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org12:03, 2 мај 2010нова сметка(?)34.637sysop
it.wikibooks.org12:25, 2 мај 2010создадена со најавување(?)41
it.wikinews.org16:24, 11 мај 2010создадена со најавување(?)23
it.wikiquote.org20:13, 13 мај 2010создадена со најавување(?)118
it.wikisource.org16:44, 20 декември 2010создадена со најавување(?)25
it.wikiversity.org21:25, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)725patroller
it.wikivoyage.org01:49, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)28
it.wiktionary.org12:25, 2 мај 2010создадена со најавување(?)131
iu.wikipedia.org23:25, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org23:07, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:31, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)83
ja.wikibooks.org23:34, 27 август 2020создадена со најавување(?)5
ja.wikinews.org04:53, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org04:53, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org19:49, 27 август 2020создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org01:52, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org21:44, 2 декември 2020создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org18:19, 26 август 2020создадена со најавување(?)15
jbo.wikipedia.org15:47, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org23:34, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org03:14, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)27
jv.wikisource.org09:38, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org06:29, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org18:41, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org16:41, 27 август 2020создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org02:58, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)179
ka.wikibooks.org02:14, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org11:38, 15 август 2020создадена со најавување(?)8
ka.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org02:07, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org12:22, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org19:25, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org11:54, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org08:32, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org10:55, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)60
kk.wikibooks.org02:15, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org22:28, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org01:25, 19 септември 2020создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org02:15, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org18:40, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)5
km.wikibooks.org02:15, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org03:44, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org02:58, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)29
kn.wikiquote.org02:15, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org08:57, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)7
kn.wiktionary.org21:19, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org18:21, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:20, 3 август 2019создадена со најавување(?)211
ko.wikibooks.org06:43, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org02:15, 21 март 2021создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org01:49, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org08:20, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org10:57, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org02:50, 27 август 2020создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org10:46, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org22:38, 2 септември 2016создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org00:00, 29 август 2020создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org02:43, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org02:15, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org02:15, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org21:14, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org22:02, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org01:07, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org03:02, 26 август 2020создадена со најавување(?)6
ky.wikibooks.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org23:06, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org19:31, 6 јули 2019создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org11:06, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org23:43, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org17:33, 21 ноември 2020создадена со најавување(?)3
lg.wikipedia.org12:41, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org14:29, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)16
lij.wikisource.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
li.wikipedia.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org00:39, 14 декември 2017создадена со најавување(?)25
lmo.wiktionary.org15:05, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org23:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:06, 30 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org18:12, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org02:16, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:12, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org10:35, 20 септември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)79
lt.wikibooks.org02:16, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org10:57, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org01:13, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org23:41, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org09:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)114
lv.wiktionary.org12:17, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org13:22, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org16:00, 13 август 2020создадена со најавување(?)25
map-bms.wikipedia.org21:44, 2 декември 2020создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org19:13, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)449autopatrolled
meta.wikimedia.org20:40, 9 мај 2010создадена со најавување(?)6.458ipblock-exempt (привремено), global-renamer
mg.wikipedia.org21:04, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
mg.wikibooks.org02:16, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org16:57, 10 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org02:48, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)15
min.wiktionary.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
mi.wiktionary.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org14:23, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)11
mk.wikibooks.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org01:53, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
ml.wikipedia.org11:14, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)78
ml.wikibooks.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org17:05, 27 август 2020создадена со најавување(?)3
ml.wikisource.org19:31, 27 август 2020создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org02:16, 21 март 2021создадена со најавување(?)11
mni.wiktionary.org02:16, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
mn.wiktionary.org03:08, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
mnw.wikipedia.org18:19, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org02:16, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org23:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
mr.wikibooks.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:21, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:43, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)123
ms.wikibooks.org01:53, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org04:07, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org19:43, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org22:22, 26 август 2020создадена со најавување(?)7
mx.wikimedia.org13:13, 10 декември 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org08:23, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org02:48, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)48
my.wiktionary.org11:15, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org21:50, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)12
nap.wikisource.org02:16, 21 март 2021создадена со најавување(?)3
na.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org19:19, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:15, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org11:13, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)42
nds.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org10:55, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)14
ne.wikibooks.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org21:34, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org23:47, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org19:19, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:59, 19 јуни 2016создадена со најавување(?)101
nl.wikibooks.org23:56, 1 септември 2020создадена со најавување(?)5
nl.wikimedia.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org14:56, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org14:49, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org09:41, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org14:42, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)4
nl.wiktionary.org14:36, 26 август 2020создадена со најавување(?)15
nn.wikipedia.org04:19, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)8
nn.wikiquote.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org12:34, 29 ноември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org14:56, 27 септември 2020создадена со најавување(?)32
no.wikibooks.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org03:02, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org01:06, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org21:34, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org17:36, 21 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org00:19, 10 јули 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org12:23, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:35, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org03:01, 10 декември 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org02:43, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)8
oc.wikibooks.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org10:50, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org11:20, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org10:45, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org01:15, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org10:21, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org16:10, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org04:58, 1 декември 2017создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org22:34, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org17:24, 26 август 2020создадена со најавување(?)32
pa.wikibooks.org02:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org06:48, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org03:05, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)2
pdc.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org12:26, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org03:11, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)19
pi.wikipedia.org12:24, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:47, 14 декември 2017создадена со најавување(?)57
pl.wikibooks.org18:19, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org01:59, 5 декември 2020создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org22:15, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org02:29, 27 август 2020создадена со најавување(?)10
pl.wikisource.org23:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org18:54, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org23:42, 25 август 2020создадена со најавување(?)12
pms.wikipedia.org15:10, 4 март 2012создадена со најавување(?)15
pms.wikisource.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
pnb.wikipedia.org11:11, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)11
pnb.wiktionary.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)19
ps.wikivoyage.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org23:21, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:58, 26 август 2016создадена со најавување(?)173
pt.wikibooks.org19:40, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
pt.wikimedia.org03:00, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org02:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
pt.wikiquote.org21:39, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)5
pt.wikiversity.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
pt.wikivoyage.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org02:55, 27 август 2020создадена со најавување(?)61
pwn.wikipedia.org02:33, 23 април 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org15:55, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org15:15, 23 септември 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org19:19, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org02:13, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org02:47, 24 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ro.wikipedia.org20:54, 6 јули 2019создадена со најавување(?)139
ro.wikibooks.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)8
rue.wikipedia.org18:38, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)4
ru.wikipedia.org04:15, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)239uploader
ru.wikibooks.org23:22, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org23:23, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikinews.org13:51, 21 август 2020создадена со најавување(?)13
ru.wikiquote.org08:29, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org08:31, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org03:09, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org00:33, 3 септември 2020создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org17:30, 26 август 2020создадена со најавување(?)58
rw.wikipedia.org18:42, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org19:29, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org23:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
sah.wikiquote.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org01:17, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)6
sa.wikipedia.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)24
sa.wikibooks.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org00:06, 16 септември 2016создадена со најавување(?)11
scn.wiktionary.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)7
sco.wikipedia.org15:58, 13 август 2020создадена со најавување(?)31
sc.wikipedia.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)7
sd.wikipedia.org17:02, 27 август 2020создадена со најавување(?)11
sd.wiktionary.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org01:09, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org22:04, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org23:18, 24 јануари 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org03:03, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org02:04, 28 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org14:29, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)50
sh.wiktionary.org22:03, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org01:05, 26 јули 2019создадена со најавување(?)87
simple.wiktionary.org14:46, 26 август 2020создадена со најавување(?)15
si.wikipedia.org14:23, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)14
si.wikibooks.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org00:29, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org00:26, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)29
sk.wikibooks.org04:52, 1 септември 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:09, 14 септември 2016создадена со најавување(?)41
sl.wikibooks.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org23:39, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org18:35, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org22:07, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)6
sm.wikipedia.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org18:32, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:39, 31 август 2016создадена со најавување(?)11
so.wikipedia.org01:11, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org12:41, 31 март 2012создадена со најавување(?)251
sq.wikipedia.org04:14, 23 август 2016создадена со најавување(?)53
sq.wikibooks.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
sq.wiktionary.org16:08, 13 август 2020создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org14:00, 10 јули 2020создадена со најавување(?)114
sr.wikibooks.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org22:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)7
sr.wiktionary.org02:48, 28 август 2020создадена со најавување(?)16autopatrolled, ipblock-exempt, patroller, rollbacker
ss.wikipedia.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:26, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org06:34, 9 декември 2017создадена со најавување(?)29
sv.wikibooks.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org22:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:00, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org22:00, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org22:00, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org22:00, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org03:25, 27 август 2020создадена со најавување(?)15
sw.wikipedia.org02:56, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)12
sw.wiktionary.org22:00, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org10:59, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org22:00, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org18:12, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)57
ta.wikibooks.org21:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org21:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org02:43, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:29, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org03:19, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org02:20, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org21:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)14
test2.wikipedia.org21:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
test-commons.wikimedia.org21:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)7
test.wikipedia.org07:29, 4 октомври 2016создадена со најавување(?)25
test.wikidata.org21:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org21:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org11:10, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)31
te.wikibooks.org21:57, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org21:57, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org21:57, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org21:57, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org18:35, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)19
tg.wikibooks.org21:57, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org21:55, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org02:51, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)120
th.wikibooks.org21:56, 30 август 2020создадена со најавување(?)14
th.wikiquote.org18:25, 26 август 2020создадена со најавување(?)31
th.wikisource.org21:56, 30 август 2020создадена со најавување(?)16
th.wiktionary.org16:43, 27 август 2020создадена со најавување(?)25
ti.wikipedia.org23:53, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
ti.wiktionary.org21:55, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:56, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
tk.wiktionary.org21:55, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org01:17, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)10
tl.wikibooks.org21:55, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org02:20, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:58, 10 јули 2020создадена со најавување(?)215
tr.wikibooks.org17:26, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org21:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org19:25, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
tr.wikisource.org23:40, 28 август 2020создадена со најавување(?)3
tr.wikivoyage.org02:20, 21 март 2021создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org13:51, 16 јули 2020создадена со најавување(?)16
ts.wikipedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org11:00, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)5
tt.wikibooks.org21:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
tw.wikipedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org18:28, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
udm.wikipedia.org18:21, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:39, 26 август 2016создадена со најавување(?)168
uk.wikibooks.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org21:53, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
uk.wikisource.org23:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:52, 30 август 2020создадена со најавување(?)9
uk.wiktionary.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org10:58, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org21:52, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org21:52, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org14:22, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)36
uz.wikiquote.org21:52, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org13:20, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)13
vec.wikisource.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
vec.wiktionary.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org07:51, 6 јули 2019создадена со најавување(?)169
vi.wikibooks.org03:31, 15 септември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org10:55, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)5
vi.wikivoyage.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)9
vls.wikipedia.org13:50, 21 август 2020создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
vo.wiktionary.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org04:07, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org02:20, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org23:57, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:20, 21 март 2013создадена со најавување(?)1.852rollbacker
wikimania.wikimedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
wo.wikipedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org14:22, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org10:56, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)3
yi.wikisource.org21:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:50, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org03:18, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org00:28, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org04:08, 28 август 2020создадена со најавување(?)32
zh-min-nan.wikipedia.org19:15, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org02:24, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org21:49, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org01:11, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)11
zh.wikipedia.org03:03, 10 декември 2017создадена со најавување(?)694extendedconfirmed
zh.wikibooks.org21:49, 30 август 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org21:49, 30 август 2020создадена со најавување(?)31
zh.wikiquote.org21:49, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
zh.wikisource.org14:51, 11 јули 2020создадена со најавување(?)7
zh.wikiversity.org14:22, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)8
zh.wikivoyage.org16:16, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)41
zh.wiktionary.org23:41, 28 август 2020создадена со најавување(?)10
zu.wikipedia.org01:08, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org21:49, 30 август 2020создадена со најавување(?)0