Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Stryn
  • Зачленет: 09:51, 10 октомври 2010 (пред 11 година)
  • Вкупно уредувања: 330.270
  • Број на приврзани сметки: 830
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)24
ace.wikipedia.org21:16, 21 април 2011создадена со најавување(?)17
ady.wikipedia.org19:56, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org21:29, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)54
af.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org18:25, 9 јануари 2013создадена со најавување(?)4
af.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)23
ak.wikipedia.org13:07, 7 август 2011создадена со најавување(?)14
ak.wiktionary.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org18:03, 3 декември 2010создадена со најавување(?)24
am.wikipedia.org07:56, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)19
am.wikiquote.org19:25, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org17:55, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)20
ang.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
ang.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
an.wikipedia.org10:50, 22 мај 2011создадена со најавување(?)21
an.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
api.wikimedia.org09:37, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org15:44, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)63
ar.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)12
ar.wikimedia.org18:22, 14 март 2013создадена со најавување(?)3
ar.wikinews.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)22
ar.wikiquote.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)8
ar.wikisource.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)8
ar.wikiversity.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)9
ar.wiktionary.org21:29, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)19
ary.wikipedia.org12:29, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org08:14, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)56
ast.wikipedia.org10:06, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)26
ast.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
as.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)8
as.wikisource.org21:51, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)4
atj.wikipedia.org23:38, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:07, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)13
awa.wikipedia.org18:30, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)13
ay.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
azb.wikipedia.org12:10, 2 август 2015создадена со најавување(?)5
az.wikipedia.org13:21, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)465
az.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)10
az.wikiquote.org19:31, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)14
az.wikisource.org21:22, 13 април 2013создадена со најавување(?)8
az.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ban.wikipedia.org19:20, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1ipblock-exempt
bar.wikipedia.org12:28, 18 април 2011создадена со најавување(?)33
bat-smg.wikipedia.org18:23, 11 декември 2010создадена со најавување(?)6
ba.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
ba.wikibooks.org20:41, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:27, 22 март 2011создадена со најавување(?)9
bcl.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org18:21, 14 март 2013создадена со најавување(?)12
be-tarask.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)19
beta.wikiversity.org17:08, 1 мај 2011создадена со најавување(?)15
be.wikipedia.org21:16, 21 април 2011создадена со најавување(?)17
be.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
be.wikimedia.org18:20, 14 март 2013создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
be.wikisource.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
be.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org15:44, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)151
bg.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)10
bg.wikinews.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
bg.wikiquote.org13:12, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)9
bg.wikisource.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
bg.wiktionary.org22:03, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)12
bh.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)14
bi.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)8
bjn.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)22
bm.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)10
bn.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)50
bn.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)9
bn.wikisource.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)12
bn.wikivoyage.org17:02, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)9
bo.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)11
bpy.wikipedia.org18:07, 25 септември 2011создадена со најавување(?)16
br.wikipedia.org11:51, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)15
br.wikimedia.org18:19, 14 март 2013создадена со најавување(?)3
br.wikiquote.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
br.wikisource.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
br.wiktionary.org10:06, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)5
bs.wikipedia.org17:44, 6 ноември 2010потврдено со лозинка(?)82
bs.wikibooks.org14:53, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)6
bs.wikinews.org14:55, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)7
bs.wikiquote.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
bs.wikisource.org14:54, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)4
bs.wiktionary.org14:52, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)7
bug.wikipedia.org14:25, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)11
bxr.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
ca.wikipedia.org22:18, 6 ноември 2010потврдено со лозинка(?)29
ca.wikibooks.org19:52, 16 април 2013создадена со најавување(?)8
ca.wikimedia.org19:30, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org17:21, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ca.wikiquote.org21:06, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)10
ca.wikisource.org21:08, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)13
ca.wiktionary.org12:12, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)23
cbk-zam.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)17
cdo.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org21:16, 21 април 2011создадена со најавување(?)18
ce.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)7
chr.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)6
chr.wiktionary.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)8
ch.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)10
ch.wiktionary.org19:11, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)16
ckb.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)13
commons.wikimedia.org20:46, 13 октомври 2010потврдено со лозинка(?)3.063autopatrolled
co.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)5
co.wikimedia.org18:21, 14 март 2013создадена со најавување(?)3
co.wiktionary.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
crh.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)10
csb.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
csb.wiktionary.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
cs.wikipedia.org08:39, 13 ноември 2010потврдено со лозинка(?)71
cs.wikibooks.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
cs.wikinews.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
cs.wikiquote.org13:24, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)10
cs.wikisource.org22:30, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)5
cs.wikiversity.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
cs.wiktionary.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)16
cu.wikipedia.org20:27, 16 март 2011создадена со најавување(?)5
cv.wikipedia.org09:13, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)6
cv.wikibooks.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikipedia.org13:05, 7 август 2011создадена со најавување(?)42
cy.wikibooks.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikiquote.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
cy.wiktionary.org17:30, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)5
da.wikipedia.org19:05, 22 ноември 2010потврдено со лозинка(?)54
da.wikibooks.org20:23, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)4
da.wikiquote.org14:44, 11 јануари 2013создадена со најавување(?)9
da.wikisource.org08:24, 17 декември 2012создадена со најавување(?)9
da.wiktionary.org20:16, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)11
de.wikipedia.org07:52, 12 октомври 2010потврдено со лозинка(?)263autoreview
de.wikibooks.org11:41, 30 март 2011создадена со најавување(?)14
de.wikinews.org20:52, 13 август 2012создадена со најавување(?)18
de.wikiquote.org15:13, 15 декември 2012создадена со најавување(?)13
de.wikisource.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)14
de.wikiversity.org13:02, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)73
de.wikivoyage.org11:25, 28 јануари 2013потврдено со лозинка(?)22
de.wiktionary.org12:12, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)50
din.wikipedia.org15:19, 18 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org18:58, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)6
diq.wiktionary.org10:34, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org18:21, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org14:08, 14 мај 2017создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)10
dv.wiktionary.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
dz.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)11
dz.wiktionary.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org10:55, 3 април 2011создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)17
el.wikibooks.org21:47, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)7
el.wikinews.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
el.wikiquote.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
el.wikisource.org22:05, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)9
el.wikivoyage.org23:08, 20 мај 2013создадена со најавување(?)16
el.wiktionary.org17:21, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)36
eml.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)10
en.wikipedia.org17:07, 10 октомври 2010потврдено со лозинка(?)9.641extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org19:53, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)325editor
en.wikinews.org22:37, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)87
en.wikiquote.org14:19, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)258
en.wikisource.org18:49, 11 март 2011создадена со најавување(?)36
en.wikiversity.org19:41, 31 март 2011создадена со најавување(?)100
en.wikivoyage.org23:43, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)66autopatrolled
en.wiktionary.org17:29, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)39
eo.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)24
eo.wikibooks.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
eo.wikinews.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
eo.wikiquote.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
eo.wikisource.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
eo.wiktionary.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org15:39, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)268
es.wikibooks.org17:29, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)29
es.wikinews.org23:26, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)17
es.wikiquote.org09:08, 4 август 2011создадена со најавување(?)44
es.wikisource.org20:48, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)19
es.wikiversity.org17:30, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)21
es.wikivoyage.org14:05, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)9
es.wiktionary.org21:48, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)27
et.wikipedia.org22:32, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)435
et.wikibooks.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
ee.wikimedia.org11:39, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)21
et.wikisource.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
et.wiktionary.org10:08, 14 март 2011создадена со најавување(?)6
eu.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)180
eu.wikibooks.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
eu.wikiquote.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
eu.wikisource.org14:35, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:53, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ext.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)6
fa.wikipedia.org11:17, 13 март 2011создадена со најавување(?)18
fa.wikibooks.org16:06, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)10
fa.wikinews.org21:32, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)10
fa.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
fa.wikisource.org21:36, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)3
fa.wikivoyage.org21:14, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)15
fa.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
ff.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
fiu-vro.wikipedia.org11:51, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org09:51, 10 октомври 2010домашно вики(?)73.841checkuser, editor, interface-admin, sysop
fi.wikibooks.org10:19, 18 декември 2010создадена со најавување(?)156
fi.wikimedia.org17:11, 5 септември 2011создадена со најавување(?)24
fi.wikinews.org22:37, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)87
fi.wikiquote.org10:39, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)243
fi.wikisource.org10:08, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)47
fi.wikiversity.org17:46, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)37
fi.wikivoyage.org00:12, 1 декември 2016создадена со најавување(?)481
fi.wiktionary.org16:17, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)241
fj.wikipedia.org12:14, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)6
fj.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
foundation.wikimedia.org08:46, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org18:30, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)13
fo.wikisource.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
fo.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
frp.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
frr.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org19:46, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)193
fr.wikibooks.org17:21, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)9
fr.wikinews.org17:21, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)8
fr.wikiquote.org22:12, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)22
fr.wikisource.org17:21, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org17:21, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)7
fr.wikivoyage.org23:51, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)18
fr.wiktionary.org23:43, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)5
fur.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
fy.wikipedia.org13:05, 7 август 2011создадена со најавување(?)18
fy.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
fy.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
gag.wikipedia.org13:11, 7 август 2011создадена со најавување(?)7
gan.wikipedia.org14:23, 25 јули 2012создадена со најавување(?)10
ga.wikipedia.org13:05, 7 август 2011создадена со најавување(?)16
ga.wiktionary.org00:33, 3 март 2013создадена со најавување(?)3
gcr.wikipedia.org19:42, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:58, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)3
gd.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
glk.wikipedia.org09:25, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)50
gl.wikibooks.org20:47, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)5
gl.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
gl.wikisource.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
gl.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
gn.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
gom.wikipedia.org20:12, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)8
gom.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org10:12, 21 април 2018создадена со најавување(?)6
got.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)9
gu.wikipedia.org18:08, 25 септември 2011создадена со најавување(?)30
gu.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
gu.wikisource.org20:38, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)4
gu.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
gv.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
hak.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)10
ha.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
ha.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
haw.wikipedia.org18:38, 21 февруари 2011создадена со најавување(?)4
he.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)9
he.wikibooks.org19:25, 13 март 2013создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org22:05, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org21:51, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org20:45, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)5
he.wikivoyage.org01:41, 28 март 2013создадена со најавување(?)7
he.wiktionary.org18:08, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)10
hif.wikipedia.org11:51, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)18
hif.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)113
hi.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
hi.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
hi.wikiversity.org11:14, 17 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org17:55, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org14:45, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)69
hr.wikibooks.org20:40, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)4
hr.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
hr.wikisource.org20:40, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)10
hr.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
hsb.wikipedia.org18:15, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)3
hsb.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ht.wikipedia.org23:10, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)5
hu.wikipedia.org18:01, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)43
hu.wikibooks.org19:06, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)10
hu.wikiquote.org13:09, 12 декември 2012создадена со најавување(?)12
hu.wikisource.org20:53, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)14
hu.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)9
hy.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)117
hy.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
hy.wikiquote.org13:03, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)4
hy.wikisource.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)12
hy.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
hyw.wikipedia.org11:12, 16 април 2019создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:50, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)8
ia.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ia.wiktionary.org21:50, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)344
id.wikibooks.org16:00, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)18
id.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)11
id.wikisource.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)23
id.wiktionary.org11:35, 17 декември 2012создадена со најавување(?)14
ie.wikipedia.org13:11, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
ie.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
ie.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ig.wikipedia.org22:24, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ii.wikipedia.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
ilo.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org15:54, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)360
inh.wikipedia.org14:49, 20 април 2018создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org19:39, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org10:32, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)7
is.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)102
is.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
is.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
is.wikisource.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
is.wiktionary.org22:53, 23 декември 2010создадена со најавување(?)13
it.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)157autopatrolled
it.wikibooks.org21:33, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)22
it.wikinews.org16:50, 23 јули 2012создадена со најавување(?)10
it.wikiquote.org08:55, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)16
it.wikisource.org08:24, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)14
it.wikiversity.org09:12, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)18
it.wikivoyage.org11:24, 28 јануари 2013потврдено со лозинка(?)16
it.wiktionary.org13:15, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)10
iu.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
iu.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
jam.wikipedia.org21:35, 11 мај 2016создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org21:05, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)54
ja.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ja.wikinews.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ja.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ja.wikisource.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)18
ja.wikivoyage.org13:46, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org21:13, 3 септември 2012создадена со најавување(?)6
jbo.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)7
jbo.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org12:52, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)128
jv.wikisource.org13:49, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
kaa.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
kab.wikipedia.org11:53, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org21:29, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)98
ka.wikibooks.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ka.wikiquote.org19:54, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ka.wiktionary.org21:27, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)3
kbd.wikipedia.org13:04, 28 март 2011создадена со најавување(?)13
kbp.wikipedia.org23:18, 6 април 2018создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
ki.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
kj.wikipedia.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org18:21, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)43
kk.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
kk.wikiquote.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
kl.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
kl.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
km.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)13
km.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)8
km.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)14
kn.wikiquote.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
kn.wikisource.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
kn.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org12:23, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)21
ko.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ko.wikinews.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
ko.wikiquote.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ko.wikisource.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
ko.wikiversity.org10:49, 24 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ko.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
krc.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
kr.wikipedia.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org21:16, 21 април 2011создадена со најавување(?)4
ks.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)7
ks.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ku.wikipedia.org19:30, 8 август 2011создадена со најавување(?)9
ku.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ku.wikiquote.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ku.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
kv.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org12:30, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)3
kw.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ky.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)11
ky.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ky.wikiquote.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
ky.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
lad.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
la.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)23
la.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
la.wikiquote.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
la.wikisource.org20:43, 6 февруари 2013создадена со најавување(?)8
la.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
lbe.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)19
lb.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
lez.wikipedia.org16:38, 27 јануари 2013создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org18:54, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
lij.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
lij.wikisource.org23:38, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:13, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)26
li.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
li.wikinews.org14:56, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
li.wikisource.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
li.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
lld.wikipedia.org10:52, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org14:52, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)8
lmo.wiktionary.org15:04, 15 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
ln.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
login.wikimedia.org07:39, 8 мај 2013создадена со најавување(?)1checkuser
lo.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)6
lo.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
lrc.wikipedia.org18:40, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)5
ltg.wikipedia.org13:00, 28 март 2011создадена со најавување(?)5
lt.wikipedia.org21:29, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)682
lt.wikibooks.org18:28, 14 март 2013создадена со најавување(?)11
lt.wikiquote.org18:28, 14 март 2013создадена со најавување(?)6
lt.wikisource.org18:28, 14 март 2013создадена со најавување(?)7
lt.wiktionary.org09:26, 21 јануари 2013создадена со најавување(?)34
lv.wikipedia.org16:41, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)510
lv.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org19:54, 5 декември 2012создадена со најавување(?)7
mad.wikipedia.org19:10, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org07:59, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)9
mdf.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
www.mediawiki.org15:38, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)2.742autopatrolled
meta.wikimedia.org15:47, 14 октомври 2010потврдено со лозинка(?)29.520steward, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org23:37, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)15
mg.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
mg.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
mhr.wikipedia.org17:04, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)7
min.wikipedia.org13:08, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)28
min.wiktionary.org14:42, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org22:13, 14 јануари 2013создадена со најавување(?)5
mi.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
mk.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)106
mk.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
mk.wikimedia.org18:24, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
mk.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ml.wikipedia.org11:23, 1 март 2011создадена со најавување(?)73
ml.wikibooks.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ml.wikiquote.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ml.wikisource.org12:51, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ml.wiktionary.org19:55, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org09:26, 14 март 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org22:16, 8 ноември 2010создадена со најавување(?)32
mn.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
mnw.wikipedia.org10:23, 7 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mnw.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org14:02, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org20:25, 28 мај 2011создадена со најавување(?)9
mr.wikibooks.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
mr.wikiquote.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
mr.wikisource.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
mr.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ms.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)171
ms.wikibooks.org11:05, 10 април 2013создадена со најавување(?)3
ms.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
mt.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)24
mt.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
mus.wikipedia.org14:48, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org18:24, 14 март 2013создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org18:35, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)28
my.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)7
nah.wikipedia.org23:10, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)7
nah.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
nap.wikipedia.org11:29, 6 мај 2012создадена со најавување(?)6
na.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
nds-nl.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)12
nds.wikipedia.org18:28, 8 април 2011создадена со најавување(?)22
nds.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ne.wikipedia.org18:07, 25 септември 2011создадена со најавување(?)25
ne.wikibooks.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ne.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
new.wikipedia.org16:52, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)3
ng.wikipedia.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org19:10, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:15, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)82
nl.wikibooks.org17:41, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)46
nl.wikimedia.org18:24, 14 март 2013создадена со најавување(?)4
nl.wikinews.org15:17, 14 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org21:20, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)19
nl.wikisource.org09:35, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)13
nl.wikivoyage.org23:51, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)13
nl.wiktionary.org16:48, 21 декември 2012создадена со најавување(?)42
nn.wikipedia.org21:24, 1 декември 2010создадена со најавување(?)37
nn.wikiquote.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
nn.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
nov.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)6
no.wikipedia.org19:25, 10 октомври 2010потврдено со лозинка(?)306
no.wikibooks.org18:37, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)4
no.wikimedia.org12:14, 6 април 2012создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org12:32, 1 декември 2012создадена со најавување(?)9
no.wikiquote.org18:46, 6 февруари 2013создадена со најавување(?)5
no.wikisource.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
no.wiktionary.org09:59, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)12
nqo.wikipedia.org08:37, 27 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
nv.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org18:25, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
oc.wikipedia.org16:01, 22 ноември 2010создадена со најавување(?)9
oc.wikibooks.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
oc.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
olo.wikipedia.org16:23, 11 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)14
om.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
or.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)16
or.wikisource.org19:28, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
os.wikipedia.org17:17, 16 август 2012создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org14:35, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)27
pa-us.wikimedia.org18:26, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)8
pam.wikipedia.org16:23, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)13
pap.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)10
pa.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)19
pa.wikibooks.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
pa.wikisource.org20:51, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
pcd.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)6
pdc.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)9
pfl.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
pih.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org11:53, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)216autoreview
pl.wikibooks.org12:53, 18 август 2012создадена со најавување(?)24
pl.wikimedia.org18:26, 14 март 2013создадена со најавување(?)37
pl.wikinews.org12:53, 18 август 2012создадена со најавување(?)32
pl.wikiquote.org10:34, 18 јуни 2012создадена со најавување(?)56
pl.wikisource.org12:53, 18 август 2012создадена со најавување(?)14
pl.wikivoyage.org07:04, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)34
pl.wiktionary.org16:57, 29 април 2011создадена со најавување(?)16
pms.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)7
pms.wikisource.org21:16, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org18:32, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)5
pnb.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
pnt.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
ps.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)9
ps.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org15:08, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org11:01, 10 април 2013создадена со најавување(?)3
pt.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)92
pt.wikibooks.org20:00, 7 септември 2012создадена со најавување(?)27
pt.wikimedia.org11:52, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org17:21, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)41
pt.wikiquote.org14:40, 25 јули 2012создадена со најавување(?)15
pt.wikisource.org21:50, 2 февруари 2013создадена со најавување(?)10
pt.wikiversity.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)34
pt.wikivoyage.org14:06, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)31
pt.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)28
pwn.wikipedia.org12:33, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)3
qu.wikipedia.org09:44, 14 март 2011создадена со најавување(?)5
qu.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
rm.wikipedia.org17:57, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)5
rm.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org11:45, 7 март 2011создадена со најавување(?)3
rn.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
rn.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:01, 6 февруари 2013создадена со најавување(?)6
roa-rup.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
roa-tara.wikipedia.org18:34, 3 април 2013создадена со најавување(?)4
ro.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)90
ro.wikibooks.org14:27, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)6
ro.wikinews.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)11
ro.wikiquote.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
ro.wikisource.org20:45, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)14
ro.wikivoyage.org07:04, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)8
ro.wiktionary.org19:56, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
rue.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)21
ru.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)105uploader
ru.wikibooks.org05:31, 29 декември 2012создадена со најавување(?)8
ru.wikimedia.org18:26, 14 март 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikinews.org11:00, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)22
ru.wikiquote.org14:02, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)71autoeditor
ru.wikisource.org17:18, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)16
ru.wikiversity.org14:07, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)14
ru.wikivoyage.org23:51, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)11
ru.wiktionary.org05:31, 29 декември 2012создадена со најавување(?)35
rw.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
rw.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
sah.wikipedia.org13:05, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org14:22, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)19
sah.wikisource.org21:24, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)4
sat.wikipedia.org11:15, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org07:53, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)13
sa.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
sa.wikiquote.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
sa.wikisource.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
sa.wiktionary.org20:06, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)10
scn.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
sco.wikipedia.org16:01, 22 ноември 2010создадена со најавување(?)24
sc.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
sc.wiktionary.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)11
sd.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
se.wikipedia.org15:52, 15 февруари 2011создадена со најавување(?)43
se.wikimedia.org12:06, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
shn.wikipedia.org16:26, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org15:39, 2 август 2011создадена со најавување(?)119
sh.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
shy.wiktionary.org14:46, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:03, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)1.470
simple.wiktionary.org11:35, 17 декември 2012создадена со најавување(?)13
si.wikipedia.org17:57, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)29
si.wikibooks.org17:52, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)3
si.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
skr.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org18:01, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)821
sk.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
sk.wikiquote.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
sk.wikisource.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
sk.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
sl.wikipedia.org20:39, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)282
sl.wikibooks.org22:36, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)3
sl.wikiquote.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
sl.wikisource.org20:53, 25 мај 2012создадена со најавување(?)4
sl.wikiversity.org20:24, 25 март 2013создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
smn.wikipedia.org14:30, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
sm.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
sn.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
sn.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:49, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)19
so.wikipedia.org21:09, 8 април 2011создадена со најавување(?)40
so.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
species.wikimedia.org21:54, 17 март 2011создадена со најавување(?)67
sq.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)232autoreview
sq.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
sq.wikinews.org13:04, 28 март 2011создадена со најавување(?)3
sq.wikiquote.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
sq.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
srn.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
sr.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)32
sr.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
sr.wikinews.org22:04, 28 март 2011создадена со најавување(?)6
sr.wikiquote.org23:21, 19 март 2013создадена со најавување(?)4
sr.wikisource.org21:50, 2 февруари 2013создадена со најавување(?)7
sr.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
ss.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
stq.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
st.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)11
st.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
su.wikipedia.org11:50, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)57
su.wikiquote.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
su.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
sv.wikipedia.org21:52, 10 октомври 2010потврдено со лозинка(?)424
sv.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
sv.wikinews.org13:22, 31 март 2011создадена со најавување(?)9
sv.wikiquote.org13:37, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)10
sv.wikisource.org17:14, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)6
sv.wikiversity.org12:33, 3 септември 2012создадена со најавување(?)13
sv.wikivoyage.org23:48, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)48autopatrolled
sv.wiktionary.org17:47, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)17
sw.wikipedia.org11:53, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)23
sw.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
szl.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)11
szy.wikipedia.org18:05, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org23:10, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)90
ta.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
ta.wikinews.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ta.wikiquote.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
ta.wikisource.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org21:47, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)11
tcy.wikipedia.org15:07, 15 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org22:00, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)4
test2.wikipedia.org19:06, 2 јули 2011создадена со најавување(?)23reviewer
test-commons.wikimedia.org10:56, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:32, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)40
test.wikidata.org20:29, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)56
tet.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org14:51, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)58
te.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
te.wikiquote.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
te.wikisource.org13:12, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org16:01, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)4
tg.wikipedia.org16:52, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)14
tg.wikibooks.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
tg.wiktionary.org19:57, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org18:34, 22 март 2011создадена со најавување(?)44
th.wikibooks.org21:34, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)4
th.wikiquote.org13:08, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)6
th.wikisource.org21:58, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)4
th.wiktionary.org15:57, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)7
ti.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)11
ti.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
tk.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)14
tk.wikiquote.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
tl.wikipedia.org21:28, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)140
tl.wikibooks.org15:59, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)26
tl.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)8
tn.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
tn.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
to.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
tpi.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
tpi.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
tr.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)61autoreview
tr.wikibooks.org17:58, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)15
tr.wikimedia.org18:26, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)15
tr.wikiquote.org17:29, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)26
tr.wikisource.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)25
tr.wikivoyage.org17:42, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:06, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)97
ts.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
ts.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org19:42, 20 март 2011создадена со најавување(?)43
tt.wikibooks.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
tt.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
tum.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)7
tw.wikipedia.org19:27, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)11
tw.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org13:05, 11 август 2013создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org18:26, 14 март 2013создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)6
ug.wikipedia.org20:44, 10 март 2011создадена со најавување(?)5
ug.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
uk.wikipedia.org19:47, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)108
uk.wikibooks.org18:28, 14 март 2013создадена со најавување(?)5
uk.wikinews.org18:28, 14 март 2013создадена со најавување(?)5
uk.wikiquote.org17:19, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)6
uk.wikisource.org18:28, 14 март 2013создадена со најавување(?)5
uk.wikivoyage.org12:04, 7 април 2013создадена со најавување(?)8
uk.wiktionary.org21:36, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ur.wikipedia.org18:57, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)15
ur.wikibooks.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
ur.wikiquote.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)5
ur.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)4
uz.wikipedia.org10:16, 3 јуни 2011создадена со најавување(?)27
uz.wikibooks.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)6
uz.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)9
vec.wikipedia.org16:53, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)8
vec.wiktionary.org07:52, 2 декември 2013создадена со најавување(?)4
vep.wikipedia.org16:47, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
vi.wikipedia.org13:52, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)50
vi.wikibooks.org16:36, 27 јануари 2013создадена со најавување(?)6
vi.wikiquote.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)18
vi.wikisource.org15:54, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)13
vi.wikivoyage.org10:34, 17 август 2013создадена со најавување(?)35
vi.wiktionary.org14:08, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)10
vls.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)22
vo.wikipedia.org19:28, 22 март 2011создадена со најавување(?)4
vo.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
war.wikipedia.org19:28, 22 март 2011создадена со најавување(?)21
wa.wikipedia.org17:59, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)6
wa.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org10:46, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)191.673sysop
wikimania2007.wikimedia.org07:19, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org16:28, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org19:05, 2 јули 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org11:53, 22 јануари 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org07:35, 8 мај 2013создадена со најавување(?)27
wikimania2015.wikimedia.org20:28, 2 август 2014создадена со најавување(?)42
wikimania2016.wikimedia.org21:37, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)158
wikimania2017.wikimedia.org22:03, 28 декември 2015создадена со најавување(?)6
wikimania2018.wikimedia.org20:57, 15 август 2017создадена со најавување(?)3
wikimania.wikimedia.org17:06, 2 август 2018создадена со најавување(?)505
wo.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
wo.wikiquote.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
wo.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org10:55, 3 април 2011создадена со најавување(?)7
xal.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)40
xh.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)36
xh.wikibooks.org21:40, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:10, 7 август 2011создадена со најавување(?)4
yi.wikipedia.org18:57, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)6
yi.wikisource.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
yi.wiktionary.org16:53, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)3
yo.wikipedia.org20:14, 22 ноември 2012создадена со најавување(?)14
yo.wiktionary.org16:49, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org12:16, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)5
zea.wikipedia.org13:09, 7 август 2011создадена со најавување(?)8
zh-classical.wikipedia.org10:55, 3 април 2011создадена со најавување(?)15
zh-min-nan.wikipedia.org11:52, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)15
zh-min-nan.wikisource.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wiktionary.org19:15, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)5
zh-yue.wikipedia.org15:27, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)52
zh.wikipedia.org11:12, 25 декември 2010создадена со најавување(?)41
zh.wikibooks.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)11
zh.wikinews.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)7
zh.wikiquote.org09:32, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)6
zh.wikisource.org13:02, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)5
zh.wikiversity.org20:37, 10 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org07:33, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)27
zh.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)25
zu.wikipedia.org13:08, 7 август 2011создадена со најавување(?)15
zu.wiktionary.org19:58, 16 април 2013создадена со најавување(?)5