Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)7
ace.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
ady.wikipedia.org12:29, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)93
af.wikibooks.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
af.wiktionary.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
ak.wikipedia.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org23:30, 2 јули 2012создадена со најавување(?)79editor
am.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)11
am.wikiquote.org19:28, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
ang.wikibooks.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)25
an.wiktionary.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ar.wikipedia.org11:21, 23 јули 2012создадена со најавување(?)260editor
ar.wikibooks.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org18:58, 3 април 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org00:21, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)33
ast.wikipedia.org15:33, 30 јули 2012создадена со најавување(?)46
ast.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
as.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org12:29, 19 јуни 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ay.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
ay.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org17:04, 2 август 2015создадена со најавување(?)13
az.wikipedia.org20:25, 27 јуни 2012создадена со најавување(?)67
az.wikibooks.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ban.wikipedia.org11:18, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ban.wikisource.org07:33, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org13:10, 14 јуни 2012создадена со најавување(?)104
bat-smg.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ba.wikipedia.org15:42, 9 јуни 2012создадена со најавување(?)29
ba.wikibooks.org14:50, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
bd.wikimedia.org17:46, 26 мај 2015создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org10:58, 6 јули 2012создадена со најавување(?)57
beta.wikiversity.org22:56, 17 јуни 2012создадена со најавување(?)7
be.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)104
be.wikibooks.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org18:54, 23 март 2014создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
be.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org14:27, 23 јуни 2012создадена со најавување(?)187
bg.wikibooks.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
bg.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bjn.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bm.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bn.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)50
bn.wikibooks.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org14:30, 25 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)13
bpy.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
br.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)74
br.wikimedia.org16:24, 28 септември 2013создадена со најавување(?)6
br.wikiquote.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)43
bs.wikibooks.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bs.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org12:07, 23 јули 2012создадена со најавување(?)3
bxr.wikipedia.org12:05, 23 јули 2012создадена со најавување(?)5
ca.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)301
ca.wikibooks.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ca.wikimedia.org07:48, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ca.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ca.wiktionary.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
cbk-zam.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)44
ce.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)44
chr.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)14
commons.wikimedia.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)395.843interface-admin, sysop, translationadmin
co.wikipedia.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)7
co.wikimedia.org22:38, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org15:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
cr.wikipedia.org12:05, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
csb.wiktionary.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org17:28, 1 јули 2012создадена со најавување(?)316
cs.wikibooks.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
cs.wikiquote.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
cs.wikisource.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org00:22, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
cu.wikipedia.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)20
cv.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)30
cy.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)154autopatrolled
da.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org14:01, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org14:01, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)3
da.wiktionary.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org18:07, 7 јуни 2012нова сметка(?)11.504autoreview, editor
de.wikibooks.org12:23, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)15
de.wikinews.org17:03, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)20
de.wikiquote.org17:50, 3 јули 2012создадена со најавување(?)21
de.wikisource.org11:38, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)10
de.wikiversity.org16:39, 21 јуни 2012создадена со најавување(?)37
de.wikivoyage.org18:10, 7 декември 2012создадена со најавување(?)52
de.wiktionary.org18:04, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)25
din.wikipedia.org14:50, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org15:35, 30 јули 2012создадена со најавување(?)8
dk.wikimedia.org13:36, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)9
dty.wikipedia.org13:48, 28 мај 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
dv.wiktionary.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org14:45, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)105
el.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
el.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org23:05, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org18:14, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)2
eml.wikipedia.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)7
en.wikipedia.org21:00, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)3.412extendedconfirmed, filemover, rollbacker
en.wikibooks.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)38
en.wikinews.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)47
en.wikiquote.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)27
en.wikisource.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)9
en.wikiversity.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)56
en.wikivoyage.org22:02, 19 декември 2012создадена со најавување(?)35
en.wiktionary.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)81
eo.wikipedia.org17:51, 20 јуни 2012создадена со најавување(?)177autoreview
eo.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
eo.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org11:05, 6 јули 2012создадена со најавување(?)855
es.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)11
es.wikinews.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
es.wikisource.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
es.wikiversity.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org23:58, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)185
es.wiktionary.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)12
et.wikipedia.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)83
et.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org17:46, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
et.wikisource.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)101
eu.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ext.wikipedia.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
fa.wikipedia.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)231
fa.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
fa.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org20:57, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org15:36, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
fi.wikipedia.org22:32, 27 јуни 2012создадена со најавување(?)232autoreview
fi.wikibooks.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org23:40, 28 септември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org21:25, 15 март 2017создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org15:00, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)246
fo.wikipedia.org00:23, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)9
fo.wikisource.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
frr.wikipedia.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
fr.wikipedia.org22:23, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)1.119
fr.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
fr.wikinews.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
fr.wikiquote.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org19:18, 2 декември 2012создадена со најавување(?)10
fr.wikivoyage.org18:33, 22 декември 2012создадена со најавување(?)7
fr.wiktionary.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)34
fur.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)23
fy.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
gan.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
ga.wikipedia.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)18
ga.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gcr.wikipedia.org14:34, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)14
gd.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
gl.wikipedia.org10:10, 5 јули 2012создадена со најавување(?)129
gl.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org22:47, 28 јули 2012создадена со најавување(?)6
gn.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org12:04, 30 јули 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org15:37, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)14
gu.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
gv.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)11
ha.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org17:13, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)412autopatrolled
he.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
he.wikinews.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
he.wikivoyage.org15:40, 21 април 2013создадена со најавување(?)13autopatrolled
he.wiktionary.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)8
hif.wikipedia.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)15
hif.wiktionary.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org12:07, 23 јули 2012создадена со најавување(?)40
hi.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org11:15, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org12:54, 24 јуни 2012создадена со најавување(?)206autopatrolled
hr.wikibooks.org15:24, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)8
hsb.wiktionary.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
hu.wikipedia.org23:33, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)310trusted
hu.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
hu.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org15:38, 30 јули 2012создадена со најавување(?)68
hy.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org18:57, 7 април 2019создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org23:56, 29 јули 2012создадена со најавување(?)7
ia.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org17:06, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)137
id.wikibooks.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
id.wikiquote.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
ie.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org00:24, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
ik.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
incubator.wikimedia.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)65
inh.wikipedia.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)14
io.wiktionary.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org23:01, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)26
is.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
it.wikipedia.org13:47, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)715autopatrolled
it.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)14
it.wikinews.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)10
it.wikiquote.org18:21, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)8
it.wikisource.org17:17, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)5
it.wikiversity.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
it.wikivoyage.org18:33, 22 декември 2012создадена со најавување(?)10
it.wiktionary.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org19:07, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:02, 19 декември 2012создадена со најавување(?)490ipblock-exempt
ja.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ja.wikinews.org15:39, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
ja.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
jbo.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)17
jv.wikisource.org14:16, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
kab.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ka.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)66
ka.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
kbd.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
kbp.wikipedia.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)57
kk.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org22:29, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)5
kl.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
km.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org15:20, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)20
kn.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)222
ko.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ko.wikiversity.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
krc.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
ksh.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
ks.wikipedia.org12:05, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
ks.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)9
ku.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
kv.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
kw.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ky.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org13:36, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)11
la.wikipedia.org23:01, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)82
la.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org12:07, 23 јули 2012создадена со најавување(?)28
lb.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lij.wikisource.org01:34, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:40, 30 јули 2012создадена со најавување(?)15
li.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
li.wikinews.org17:25, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org23:56, 29 јули 2012создадена со најавување(?)22
ln.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
ln.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org23:33, 11 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
lo.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org12:04, 30 јули 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lt.wikipedia.org17:04, 4 јули 2012создадена со најавување(?)153
lt.wikibooks.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)69autopatrolled
lv.wiktionary.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org12:09, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)5
map-bms.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)1.931sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)14.353centralnoticeadmin, global-renamer, interface-admin, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org00:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
mg.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
min.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
mi.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)7
mi.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)71
mk.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org17:46, 26 мај 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)37
ml.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ml.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)22
mn.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org14:34, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
mr.wikipedia.org15:41, 30 јули 2012создадена со најавување(?)16
mr.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org12:07, 23 јули 2012создадена со најавување(?)46
ms.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)11
mt.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mwl.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
mx.wikimedia.org12:28, 10 август 2014создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
my.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)9
nah.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
nah.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org23:56, 29 јули 2012создадена со најавување(?)3
nap.wikisource.org19:41, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
nds.wikipedia.org17:03, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)32
nds.wiktionary.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)21
ne.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
nl.wikipedia.org21:00, 9 јуни 2012создадена со најавување(?)591
nl.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
nl.wikimedia.org23:05, 3 април 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org10:42, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikisource.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org18:33, 22 декември 2012создадена со најавување(?)5
nl.wiktionary.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)23
nn.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)62autopatrolled
nn.wikiquote.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org12:05, 6 јули 2012создадена со најавување(?)234autopatrolled
no.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
no.wikimedia.org14:41, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
nqo.wikipedia.org11:18, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
nso.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org18:13, 4 декември 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)28
oc.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org12:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org15:25, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)9
or.wikisource.org20:57, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
os.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
outreach.wikimedia.org23:08, 8 септември 2013создадена со најавување(?)949bureaucrat, import, interface-admin, sysop, translationadmin
pag.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
pam.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
pap.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
pa.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org14:51, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pdc.wikipedia.org15:42, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
pfl.wikipedia.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
pih.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org18:02, 9 јуни 2012создадена со најавување(?)630autoreview
pl.wikibooks.org00:26, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
pl.wikimedia.org21:53, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)5
pl.wikinews.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
pl.wikiquote.org20:15, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)10
pl.wikisource.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4autoreview
pl.wikivoyage.org00:09, 9 февруари 2013создадена со најавување(?)7
pl.wiktionary.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)27
pms.wikipedia.org14:47, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)6
pms.wikisource.org14:24, 25 август 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org12:07, 23 јули 2012создадена со најавување(?)18
pnb.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)8
ps.wikivoyage.org14:30, 25 август 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org11:23, 23 јули 2012создадена со најавување(?)389
pt.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
pt.wikimedia.org17:33, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)6
pt.wikiversity.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
qu.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
qu.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)13
rmy.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org13:36, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)7
ro.wikipedia.org12:06, 23 јули 2012создадена со најавување(?)279autopatrolled
ro.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org01:46, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
ru.wikipedia.org21:02, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)718autoreview, uploader
ru.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org10:04, 29 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)9
ru.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)13
ru.wikiversity.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org18:34, 22 декември 2012создадена со најавување(?)9
ru.wiktionary.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)8
rw.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
sah.wikiquote.org14:30, 25 август 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org14:50, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
sa.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org15:22, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org15:33, 12 јули 2012создадена со најавување(?)4
scn.wiktionary.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org23:26, 8 декември 2012создадена со најавување(?)35
sc.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sd.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sd.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)10
se.wikimedia.org17:01, 13 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
shn.wikipedia.org21:16, 31 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:07, 23 јули 2012создадена со најавување(?)119
sh.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org21:21, 18 јули 2012создадена со најавување(?)79
simple.wikiquote.org18:53, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
si.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)15
si.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org12:06, 23 јули 2012создадена со најавување(?)117
sk.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sk.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
sk.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org12:06, 23 јули 2012создадена со најавување(?)73
sl.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
wikisource.org11:38, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)5
so.wikipedia.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)6
so.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org18:08, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)25
sq.wikipedia.org15:44, 30 јули 2012создадена со најавување(?)45autoreview, editor
sq.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org12:06, 23 јули 2012создадена со најавување(?)181
sr.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sr.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
st.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
su.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org16:22, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)342
sv.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
sv.wikinews.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sv.wikivoyage.org18:33, 22 декември 2012создадена со најавување(?)6autopatrolled
sv.wiktionary.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org23:37, 12 јули 2012создадена со најавување(?)20
sw.wiktionary.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)9
szy.wikipedia.org14:34, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)34
ta.wikibooks.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org00:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org15:45, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
tcy.wikipedia.org16:04, 16 август 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)170bureaucrat, editor, interface-admin, sysop
test-commons.wikimedia.org21:25, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)42sysop
test.wikipedia.org22:30, 17 јуни 2012создадена со најавување(?)213centralnoticeadmin, reviewer, sysop, translationadmin
test.wikidata.org22:47, 17 јуни 2013создадена со најавување(?)5
tet.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)23
te.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
tg.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)12
tg.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)87
th.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
th.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
th.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
tk.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org11:22, 23 јули 2012создадена со најавување(?)15
tl.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tl.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
tpi.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org12:06, 23 јули 2012создадена со најавување(?)127autoreview
tr.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org21:05, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
tr.wikisource.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)5
ts.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)19
tt.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org12:17, 17 септември 2013создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org22:04, 29 ноември 2014создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ug.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ug.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org14:31, 11 јуни 2012создадена со најавување(?)353
uk.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)5
uk.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org15:40, 21 април 2013создадена со најавување(?)2
uk.wiktionary.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)28
ur.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)30
uz.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)13
vec.wikisource.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org23:05, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org10:15, 23 јули 2012создадена со најавување(?)141autopatrolled
vi.wikibooks.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org12:17, 17 септември 2013создадена со најавување(?)3
vi.wiktionary.org15:46, 30 јули 2012создадена со најавување(?)10
vls.wikipedia.org17:03, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)11
vo.wikipedia.org11:22, 23 јули 2012создадена со најавување(?)21
vo.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org11:22, 23 јули 2012создадена со најавување(?)25
wa.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
wa.wikisource.org14:36, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org23:57, 2 ноември 2012создадена со најавување(?)957rollbacker
wikimania2013.wikimedia.org20:16, 25 јули 2013создадена со најавување(?)11
wikimania2014.wikimedia.org22:49, 17 јуни 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org00:10, 18 јули 2014создадена со најавување(?)3
wikimania2016.wikimedia.org20:58, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org19:14, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org12:45, 4 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org14:15, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)7
xal.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)3
xmf.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)12
yi.wikipedia.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)17
yi.wikisource.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)8
yue.wiktionary.org17:25, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)8
zh-classical.wikipedia.org00:29, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikipedia.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)16
zh-min-nan.wikibooks.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org00:29, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)22
zh.wikipedia.org12:06, 23 јули 2012создадена со најавување(?)472
zh.wikibooks.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)3
zh.wikiquote.org00:28, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org00:29, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org13:51, 17 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org14:56, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org15:47, 30 јули 2012создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org12:04, 23 јули 2012создадена со најавување(?)5
zu.wiktionary.org00:29, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)2