Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ady.wikipedia.org09:58, 21 мај 2016создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org12:58, 14 април 2016создадена со најавување(?)18
af.wikibooks.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
als.wikipedia.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
alt.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org22:24, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
am.wiktionary.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
ang.wiktionary.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org02:30, 1 мај 2016создадена со најавување(?)20
an.wiktionary.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org17:49, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)7docseditor
arc.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ar.wikipedia.org21:46, 5 декември 2015создадена со најавување(?)43
ar.wikibooks.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org18:45, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)13
ar.wikiquote.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)15
ar.wikisource.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)11
ar.wikiversity.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org13:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)7
ary.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org13:32, 7 ноември 2015создадена со најавување(?)62
ast.wikipedia.org16:07, 27 мај 2016создадена со најавување(?)25
ast.wiktionary.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
as.wikisource.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
awa.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
az.wikipedia.org08:26, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)269autopatrolled
az.wikibooks.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
az.wikiquote.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)43
az.wikisource.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)11
az.wiktionary.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org12:46, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)12
ban.wikisource.org18:08, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
bat-smg.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org09:33, 14 април 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
bcl.wiktionary.org17:48, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org15:37, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:04, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)7
beta.wikiversity.org03:03, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)428interface-admin, sysop, translationadmin
be.wikipedia.org19:49, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org18:45, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org08:30, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)163
bg.wikibooks.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)7
bg.wikinews.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
bh.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)10
bi.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
blk.wikipedia.org21:55, 5 август 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org01:15, 22 ноември 2015создадена со најавување(?)104
bn.wikibooks.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org06:07, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org21:17, 21 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org18:45, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org13:32, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org08:25, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)30
bs.wikibooks.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org08:36, 12 август 2015создадена со најавување(?)11
ca.wikibooks.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org18:46, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ca.wikisource.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
cbk-zam.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org09:06, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org07:28, 29 мај 2016создадена со најавување(?)41
ce.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)9
commons.wikimedia.org02:44, 21 март 2015создадена со најавување(?)10.277translationadmin (привремено), filemover, image-reviewer, rollbacker, templateeditor
co.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
co.wikimedia.org18:46, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)11
cr.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org13:40, 31 март 2016создадена со најавување(?)15
csb.wiktionary.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org15:15, 24 април 2016создадена со најавување(?)7
cs.wikibooks.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org08:24, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)22
cu.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)9
cv.wikibooks.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org07:59, 11 мај 2016создадена со најавување(?)7
cy.wikibooks.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org13:33, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
dag.wikipedia.org15:53, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org06:23, 8 ноември 2015создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org06:42, 5 јули 2015создадена со најавување(?)211autoreview
de.wikibooks.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
de.wikiversity.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org17:45, 26 јули 2015создадена со најавување(?)10
din.wikipedia.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org17:48, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org18:45, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org18:47, 5 декември 2015создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org14:46, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)6
el.wikibooks.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org12:49, 22 јануари 2016создадена со најавување(?)88
eml.wikipedia.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1.154ipblock-exempt (привремено), extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)118editor
en.wikinews.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)59
en.wikiquote.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)210
en.wikisource.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)7
en.wikiversity.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)45
en.wikivoyage.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)13
eo.wikipedia.org22:02, 4 февруари 2016создадена со најавување(?)45
eo.wikibooks.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)5
eo.wiktionary.org13:34, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org08:42, 5 август 2015создадена со најавување(?)73
es.wikibooks.org13:20, 11 март 2016создадена со најавување(?)22
es.wikinews.org08:29, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)12
es.wikisource.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)20
es.wikiversity.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)10
es.wikivoyage.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)7
es.wiktionary.org14:51, 5 април 2016создадена со најавување(?)54
et.wikipedia.org04:02, 22 февруари 2016создадена со најавување(?)107
et.wikibooks.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org18:47, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org20:22, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org10:19, 14 април 2016создадена со најавување(?)71
eu.wikibooks.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org06:07, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
fa.wikipedia.org08:21, 22 февруари 2016создадена со најавување(?)39ipblock-exempt (привремено)
fa.wikibooks.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org13:21, 11 март 2016создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
fa.wiktionary.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)18
ff.wikipedia.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org14:35, 18 март 2016создадена со најавување(?)8
fi.wikibooks.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
fi.wikimedia.org18:47, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
fi.wikisource.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
fi.wikiversity.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)11
fi.wiktionary.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)39
fj.wikipedia.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org05:32, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)47
fo.wikipedia.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
fo.wikisource.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org04:57, 4 април 2015создадена со најавување(?)47
fr.wikibooks.org13:20, 11 март 2016создадена со најавување(?)6
fr.wikinews.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)9
fr.wikiversity.org15:36, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)5
fr.wikivoyage.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org13:35, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
fy.wikibooks.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org08:39, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)8
ga.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)14
ga.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)29
gd.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
glk.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org14:46, 5 април 2016создадена со најавување(?)24
gl.wikibooks.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org12:52, 19 април 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
gn.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org17:48, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
gu.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)14
gu.wikiquote.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
guw.wikipedia.org21:06, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org16:27, 28 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)13
ha.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org21:17, 21 ноември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:32, 12 април 2016создадена со најавување(?)26
he.wikibooks.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
he.wikinews.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
he.wikivoyage.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org13:36, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)7
hif.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
hif.wiktionary.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org06:23, 11 јули 2015создадена со најавување(?)383rollbacker
hi.wikibooks.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
hi.wikiquote.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org15:11, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
hr.wikipedia.org14:03, 29 март 2016создадена со најавување(?)236
hr.wikibooks.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
hu.wikipedia.org08:33, 11 мај 2016создадена со најавување(?)13
hu.wikibooks.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org08:32, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)44
hy.wikibooks.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org07:58, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org19:38, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)5
ia.wikibooks.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:46, 11 јули 2015создадена со најавување(?)17
id.wikibooks.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)38
ie.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
ie.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ik.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)49
inh.wikipedia.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org14:52, 5 април 2016создадена со најавување(?)5
is.wikibooks.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org13:37, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org04:15, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org12:02, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)19
it.wikibooks.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
it.wikiquote.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)10
it.wikisource.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org14:29, 12 март 2016создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
it.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
iu.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org12:16, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ja.wikipedia.org17:16, 3 април 2015создадена со најавување(?)332
ja.wikibooks.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)20
ja.wikinews.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)11
ja.wikiquote.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ja.wikivoyage.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)9
ja.wiktionary.org08:46, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)41
jbo.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)9
jv.wikisource.org22:24, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
kaa.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)66
ka.wikibooks.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)5
kcg.wikipedia.org14:30, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org03:45, 22 мај 2016создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:11, 14 април 2016создадена со најавување(?)6
kk.wikibooks.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org10:50, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)12
km.wikibooks.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
kn.wikipedia.org08:00, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)21
kn.wikiquote.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org15:46, 13 април 2016создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org03:21, 11 август 2015создадена со најавување(?)33
ko.wikibooks.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org13:38, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ks.wiktionary.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)15
ku.wikibooks.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org16:07, 27 мај 2016создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org08:57, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)17
la.wikibooks.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)11
lb.wiktionary.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org22:24, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org13:39, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
lmo.wiktionary.org22:24, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
ln.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
lo.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org08:20, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)96
lt.wikibooks.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
lt.wikiquote.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)142
lv.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org08:16, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org10:52, 10 мај 2016создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org04:07, 21 март 2015создадена со најавување(?)2.220sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org12:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)5.813ipblock-exempt (привремено), patroller, translationadmin
mg.wikipedia.org02:45, 14 август 2015создадена со најавување(?)7
mg.wikibooks.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
min.wiktionary.org17:48, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
mi.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)7
mk.wikibooks.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org18:47, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org17:53, 31 декември 2015создадена со најавување(?)29
ml.wikibooks.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)1
mni.wiktionary.org17:48, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)18
mn.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org12:46, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mnw.wiktionary.org15:53, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)20
mr.wikibooks.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org13:40, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org08:32, 3 август 2015создадена со најавување(?)228
ms.wikibooks.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org18:26, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)5
mt.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
mt.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org18:47, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)23
my.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
nah.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
nap.wikisource.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org13:05, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)31
ne.wikibooks.org16:04, 19 март 2016создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
nia.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org17:49, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:21, 4 август 2015создадена со најавување(?)94ipblock-exempt
nl.wikibooks.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org05:33, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org03:22, 2 мај 2016создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)28
nn.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
nn.wikiquote.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org02:45, 14 август 2015создадена со најавување(?)6
no.wikibooks.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
no.wikimedia.org18:47, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
nqo.wikipedia.org12:46, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org13:41, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org18:44, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
or.wikisource.org09:31, 14 април 2016создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org20:35, 25 декември 2015создадена со најавување(?)13
pag.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org16:46, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)13
pa.wikibooks.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org15:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
pdc.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
pi.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:12, 1 ноември 2015создадена со најавување(?)79
pl.wikibooks.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
pl.wikimedia.org16:29, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)4
pl.wikinews.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)11
pl.wikisource.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
pl.wikivoyage.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
pl.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)14
pms.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
ps.wikipedia.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:39, 16 август 2015создадена со најавување(?)18
pt.wikibooks.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
pt.wikimedia.org18:47, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org09:02, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)5
pt.wikiquote.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
pt.wikivoyage.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org13:42, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)24
pwn.wikipedia.org22:24, 8 декември 2021создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org08:16, 22 мај 2016создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
rn.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)12
roa-rup.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
roa-rup.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:16, 22 мај 2016создадена со најавување(?)6
ro.wikibooks.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ro.wikiquote.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
rue.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ru.wikipedia.org06:50, 2 септември 2015создадена со најавување(?)116ipblock-exempt (привремено), uploader
ru.wikibooks.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
ru.wikimedia.org16:32, 27 мај 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)14
ru.wikiquote.org15:07, 4 август 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org14:50, 5 април 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org16:46, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)29
rw.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org15:48, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)2
sa.wikibooks.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org12:52, 22 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org07:46, 1 мај 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)12
sc.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:46, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org21:03, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)1
shn.wikipedia.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org21:06, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org17:49, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org06:13, 10 мај 2016создадена со најавување(?)46
sh.wiktionary.org13:43, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org17:49, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:15, 30 септември 2015создадена со најавување(?)1.519rollbacker
simple.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)35
si.wikipedia.org15:22, 5 април 2016создадена со најавување(?)22
si.wikibooks.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
skr.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org17:49, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:23, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)146
sk.wikibooks.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org09:30, 14 април 2016создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org12:58, 14 април 2016создадена со најавување(?)163
sl.wikibooks.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
sl.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org03:31, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:44, 27 јули 2015создадена со најавување(?)19
so.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)30
so.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org04:04, 28 март 2015создадена со најавување(?)93autopatrolled
sq.wikipedia.org11:33, 12 април 2016создадена со најавување(?)76
sq.wikibooks.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org06:14, 10 мај 2016создадена со најавување(?)28
sr.wikibooks.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
sr.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ss.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
st.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)23
su.wikiquote.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org04:37, 31 јули 2015создадена со најавување(?)10
sv.wikibooks.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
sv.wiktionary.org13:44, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)10
sw.wikipedia.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)15
sw.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org08:36, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)52
ta.wikibooks.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)8
tay.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org15:58, 17 август 2016создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org04:52, 6 август 2015создадена со најавување(?)2autoreview, confirmed, reviewer
test-commons.wikimedia.org22:39, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org14:31, 4 август 2015создадена со најавување(?)132reviewer, translationadmin, transwiki
test.wikidata.org17:00, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)9bureaucrat, sysop
tet.wikipedia.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org07:50, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)14
te.wikibooks.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org03:26, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org08:20, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)119
th.wikibooks.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
th.wikiquote.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ti.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)4
tk.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org14:39, 5 април 2016создадена со најавување(?)16
tl.wikibooks.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org13:45, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org08:24, 11 мај 2016создадена со најавување(?)16
tr.wikibooks.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)3
tr.wikimedia.org18:47, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
tr.wikivoyage.org21:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:46, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)14
ts.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)10
tt.wikibooks.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org04:27, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)5
udm.wikipedia.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org16:03, 23 мај 2015создадена со најавување(?)4
ug.wiktionary.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:49, 9 мај 2015создадена со најавување(?)44
uk.wikibooks.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
uk.wiktionary.org13:46, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)5
ur.wikipedia.org08:38, 22 мај 2016создадена со најавување(?)10
ur.wikibooks.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org12:47, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:35, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)64
uz.wikiquote.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)10
vec.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org08:51, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)55
vi.wikibooks.org16:03, 19 март 2016создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)6
vi.wikivoyage.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)10
vls.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
vo.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:18, 18 март 2016создадена со најавување(?)5
wa.wikipedia.org09:16, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org22:24, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:41, 27 март 2015создадена со најавување(?)4.679interface-admin, sysop, translationadmin
wikimania2014.wikimedia.org07:05, 17 август 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org12:59, 3 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org07:06, 17 август 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org11:07, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org10:29, 2 септември 2018создадена со најавување(?)33
wo.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:04, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)193rollbacker
xal.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org07:16, 10 август 2015создадена со најавување(?)3
xmf.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)15
yi.wikipedia.org11:33, 12 април 2016создадена со најавување(?)9
yi.wikisource.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org06:08, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org13:32, 18 април 2015создадена со најавување(?)6
zea.wikipedia.org13:47, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org16:04, 23 мај 2015создадена со најавување(?)44
zh-min-nan.wikipedia.org13:32, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)10
zh-min-nan.wikisource.org13:48, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org18:26, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org08:48, 11 јули 2015создадена со најавување(?)192rollbacker
zh.wikipedia.org12:31, 25 август 2014нова сметка(?)21.476extendedconfirmed, ipblock-exempt, rollbacker
zh.wikibooks.org05:28, 4 април 2015создадена со најавување(?)58transwiki
zh.wikinews.org09:58, 4 јули 2015создадена со најавување(?)48
zh.wikiquote.org16:11, 23 мај 2015создадена со најавување(?)248interface-admin (привремено), sysop (привремено)
zh.wikisource.org15:58, 30 април 2015создадена со најавување(?)60
zh.wikiversity.org17:04, 2 август 2018создадена со најавување(?)597
zh.wikivoyage.org03:05, 3 август 2015создадена со најавување(?)32transwiki
zh.wiktionary.org06:19, 5 април 2015создадена со најавување(?)140transwiki
zu.wikipedia.org18:19, 18 март 2016создадена со најавување(?)3
zu.wiktionary.org13:48, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1