Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
aa.wikibooks.org07:15, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
aa.wiktionary.org07:15, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ab.wikipedia.org02:47, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
ab.wiktionary.org07:15, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org02:47, 8 август 2012создадена со најавување(?)44
advisory.wikimedia.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org17:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)78
af.wikibooks.org02:47, 8 август 2012создадена со најавување(?)24
af.wikiquote.org02:47, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org02:47, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ak.wikibooks.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ak.wiktionary.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org12:43, 1 јули 2012создадена со најавување(?)23
alt.wikipedia.org14:28, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org13:45, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)13
am.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)42
am.wikiquote.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)13
ang.wikibooks.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ang.wikiquote.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ang.wikisource.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org16:30, 5 јули 2012создадена со најавување(?)25
an.wiktionary.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org09:50, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org15:04, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)296
ar.wikibooks.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
ar.wikimedia.org13:30, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)19
ar.wikiquote.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)11
ar.wikisource.org13:18, 19 јули 2012создадена со најавување(?)18
ar.wikiversity.org06:45, 25 јуни 2012создадена со најавување(?)11
ar.wiktionary.org12:46, 15 јули 2012создадена со најавување(?)23
ary.wikipedia.org08:14, 25 јули 2020создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)90
ast.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)33
ast.wikibooks.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ast.wikiquote.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)17
as.wikibooks.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org12:26, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)5
as.wiktionary.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org17:00, 20 февруари 2018создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org09:50, 15 август 2020создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
av.wiktionary.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
awa.wikipedia.org14:01, 25 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
ay.wikibooks.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org12:11, 15 април 2017создадена со најавување(?)23
az.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)205
az.wikibooks.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
az.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)8
az.wiktionary.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)11
ban.wikipedia.org05:11, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)5
ban.wikisource.org06:50, 23 јули 2021создадена со најавување(?)23
bar.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)27
bat-smg.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
ba.wikibooks.org01:48, 27 декември 2019создадена со најавување(?)2
bcl.wikipedia.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
bcl.wiktionary.org13:39, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org03:44, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:28, 4 јули 2012создадена со најавување(?)10
beta.wikiversity.org15:24, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)3.503bureaucrat, sysop, translationadmin
be.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)13
be.wikibooks.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org13:38, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
be.wiktionary.org02:48, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org08:23, 5 август 2012создадена со најавување(?)234
bg.wikibooks.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikinews.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org14:15, 9 јули 2012создадена со најавување(?)5
bg.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)3
bg.wiktionary.org14:04, 26 август 2012создадена со најавување(?)7
bh.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)36
bh.wiktionary.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org13:51, 31 јули 2012создадена со најавување(?)441
bi.wikibooks.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bi.wiktionary.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)22
blk.wikipedia.org13:43, 19 јули 2022создадена со најавување(?)12
bm.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bm.wikibooks.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bm.wiktionary.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)171
bn.wikibooks.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
bn.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)6
bn.wikivoyage.org07:45, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
bo.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
bo.wikibooks.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
bo.wiktionary.org07:16, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
br.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)12
br.wikimedia.org01:48, 3 јануари 2020создадена со најавување(?)11
br.wikiquote.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)59
bs.wikibooks.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org04:47, 3 јуни 2012создадена со најавување(?)3
bs.wiktionary.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
bxr.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
ca.wikipedia.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)57
ca.wikibooks.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org15:24, 8 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
ca.wikiquote.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
ca.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)6
ca.wiktionary.org02:49, 8 август 2012создадена со најавување(?)11
cbk-zam.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)6
cdo.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
ceb.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
ce.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)42
cho.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
ch.wikibooks.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ch.wiktionary.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
chy.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)5
ckb.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)14
commons.wikimedia.org11:22, 20 јануари 2009создадена со најавување(?)2.587autopatrolled
co.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)12
co.wikibooks.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
co.wikimedia.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
co.wikiquote.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
co.wiktionary.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)31
cr.wikiquote.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
cr.wiktionary.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org07:29, 4 јули 2012создадена со најавување(?)3
csb.wiktionary.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org13:02, 13 јули 2012создадена со најавување(?)26
cs.wikibooks.org12:43, 22 јули 2012создадена со најавување(?)4
cs.wikinews.org12:43, 22 јули 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org12:43, 22 јули 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikisource.org12:43, 22 јули 2012создадена со најавување(?)4
cs.wikiversity.org12:43, 22 јули 2012создадена со најавување(?)41
cs.wiktionary.org12:43, 22 јули 2012создадена со најавување(?)29
cu.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org07:29, 4 јули 2012создадена со најавување(?)5
cv.wikibooks.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)37
cy.wikibooks.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org12:59, 19 јули 2012создадена со најавување(?)3
cy.wiktionary.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
dag.wikipedia.org19:40, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)3
da.wikipedia.org07:42, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)14
da.wikibooks.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
de.wikipedia.org10:31, 30 мај 2012создадена со најавување(?)124
de.wikibooks.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
de.wikinews.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
de.wikivoyage.org07:25, 10 декември 2012создадена со најавување(?)18
de.wiktionary.org02:50, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
din.wikipedia.org12:58, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org07:43, 30 јули 2012создадена со најавување(?)8
diq.wiktionary.org13:40, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
dsb.wikipedia.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org16:44, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)8
dv.wikipedia.org14:05, 26 август 2012создадена со најавување(?)5
dv.wiktionary.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
dz.wiktionary.org07:17, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org11:03, 27 јуни 2012создадена со најавување(?)236
el.wikibooks.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
el.wikinews.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
el.wikiquote.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
el.wikisource.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
el.wikiversity.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
el.wikivoyage.org13:03, 14 април 2017создадена со најавување(?)7
el.wiktionary.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)94
eml.wikipedia.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
en.wikipedia.org08:27, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)2.082extendedconfirmed
en.wikibooks.org15:47, 9 мај 2012создадена со најавување(?)64
en.wikinews.org15:47, 9 мај 2012создадена со најавување(?)402
en.wikiquote.org15:47, 9 мај 2012создадена со најавување(?)77
en.wikisource.org15:52, 9 март 2009создадена со најавување(?)24
en.wikiversity.org15:47, 9 мај 2012создадена со најавување(?)26
en.wikivoyage.org08:36, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)11
en.wiktionary.org15:47, 9 мај 2012создадена со најавување(?)51
eo.wikipedia.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)36
eo.wikibooks.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikiquote.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikivoyage.org05:20, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org13:42, 1 јули 2012создадена со најавување(?)125
es.wikibooks.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
es.wikiquote.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
es.wikisource.org13:14, 25 јули 2012создадена со најавување(?)17
es.wikiversity.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
es.wikivoyage.org07:05, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)6
es.wiktionary.org02:51, 8 август 2012создадена со најавување(?)32
et.wikipedia.org14:45, 7 јули 2012создадена со најавување(?)134
et.wikibooks.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org03:57, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)98
eu.wikibooks.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org11:33, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
fa.wikipedia.org14:53, 5 јули 2012создадена со најавување(?)157
fa.wikibooks.org14:03, 28 јули 2012создадена со најавување(?)17
fa.wikinews.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
fa.wikiquote.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
fa.wikisource.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
fa.wikivoyage.org15:28, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)22
fa.wiktionary.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)25
ff.wikipedia.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)25
fi.wikibooks.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
fi.wikimedia.org07:18, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikinews.org11:19, 4 јули 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikiquote.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikisource.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org12:11, 26 јуни 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikivoyage.org04:07, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
fj.wikipedia.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org14:40, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org08:50, 1 јули 2012создадена со најавување(?)7
fo.wikisource.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
frr.wikipedia.org13:12, 5 јули 2012создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org12:09, 28 мај 2012создадена со најавување(?)876
fr.wikibooks.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
fr.wikinews.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)19
fr.wikiquote.org02:52, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
fr.wikisource.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)21
fr.wikiversity.org17:28, 20 јули 2012создадена со најавување(?)21
fr.wikivoyage.org17:29, 5 декември 2012создадена со најавување(?)6
fr.wiktionary.org15:32, 29 јули 2012создадена со најавување(?)25
fur.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org02:10, 16 јули 2012создадена со најавување(?)4
fy.wikibooks.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org04:36, 20 јули 2012создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)22
ga.wikibooks.org07:18, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ga.wikiquote.org07:18, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
gcr.wikipedia.org13:46, 7 декември 2019создадена со најавување(?)170
gd.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
gd.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
gl.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)37
gl.wikibooks.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
gn.wikibooks.org07:18, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
gom.wikipedia.org12:15, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org11:33, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org17:42, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)4
got.wikipedia.org14:24, 28 јуни 2012создадена со најавување(?)4
got.wikibooks.org07:18, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org11:15, 1 јули 2012создадена со најавување(?)44
gu.wikibooks.org07:18, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
gu.wikiquote.org07:25, 10 декември 2012создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
gu.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
guw.wikipedia.org12:37, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
ha.wikipedia.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
ha.wiktionary.org02:53, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
he.wikipedia.org14:36, 1 јули 2012создадена со најавување(?)205
he.wikibooks.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)16
he.wikinews.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
he.wikiquote.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)14
he.wikisource.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
he.wikivoyage.org03:19, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)5
he.wiktionary.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)19
hif.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)30
hif.wiktionary.org03:50, 30 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)541
hi.wikibooks.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
hi.wikiquote.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org15:04, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org12:58, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org15:21, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
ho.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)200
hr.wikibooks.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org13:14, 25 јули 2012создадена со најавување(?)4
hr.wiktionary.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
hsb.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
hsb.wiktionary.org11:16, 27 јули 2012создадена со најавување(?)4
ht.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)8
ht.wikisource.org07:19, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org09:15, 2 август 2012создадена со најавување(?)15
hu.wikibooks.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikinews.org07:19, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikiquote.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
hu.wikisource.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
hy.wikipedia.org08:36, 5 август 2012создадена со најавување(?)205
hy.wikibooks.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
hy.wikisource.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
hy.wiktionary.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
hyw.wikipedia.org04:12, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org12:44, 18 декември 2019создадена со најавување(?)2
ia.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ia.wikibooks.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)339
id.wikibooks.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
id.wikiquote.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
id.wiktionary.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)27
ie.wikipedia.org02:54, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ie.wikibooks.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
ii.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
ik.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org07:36, 20 мај 2012создадена со најавување(?)2.086bureaucrat, import, sysop
inh.wikipedia.org13:31, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org11:25, 17 јуни 2012создадена со најавување(?)40
is.wikibooks.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org12:07, 3 јули 2012создадена со најавување(?)461
it.wikibooks.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
it.wikinews.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
it.wikiquote.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)45
it.wikisource.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)12
it.wikiversity.org07:52, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)14
it.wikivoyage.org07:25, 10 декември 2012создадена со најавување(?)8
it.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
iu.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org17:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:37, 27 јануари 2009создадена со најавување(?)336
ja.wikibooks.org13:50, 25 јули 2012создадена со најавување(?)6
ja.wikinews.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
ja.wikiquote.org13:54, 25 јули 2012создадена со најавување(?)6
ja.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)7
ja.wikiversity.org14:05, 20 мај 2012создадена со најавување(?)3
ja.wikivoyage.org11:13, 28 август 2020создадена со најавување(?)5
ja.wiktionary.org13:50, 25 јули 2012создадена со најавување(?)5
jbo.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org12:46, 15 јули 2012создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)50
jv.wikisource.org13:16, 8 август 2021создадена со најавување(?)13
jv.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
kaa.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
kab.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
ka.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)118
ka.wikibooks.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ka.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
kbp.wikipedia.org13:31, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org14:25, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
kj.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)55
kk.wikibooks.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
kk.wikiquote.org07:19, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
kl.wikipedia.org02:55, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
kl.wiktionary.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org07:17, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)68
km.wikibooks.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org16:46, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)51
kn.wikibooks.org07:19, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
kn.wiktionary.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
koi.wikipedia.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org07:36, 19 јануари 2009нова сметка(?)28.713bureaucrat, checkuser, suppress, sysop
ko.wikibooks.org08:59, 30 мај 2012создадена со најавување(?)489
ko.wikinews.org10:54, 13 мај 2012создадена со најавување(?)1.703
ko.wikiquote.org13:06, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2.863sysop
ko.wikisource.org15:44, 9 март 2009создадена со најавување(?)23.293sysop
ko.wikiversity.org02:00, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)381
ko.wiktionary.org07:35, 13 мај 2012создадена со најавување(?)146
krc.wikipedia.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org12:44, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
ks.wikibooks.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ks.wikiquote.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org07:25, 10 декември 2012создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
ku.wikibooks.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org02:56, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
kw.wikiquote.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
kw.wiktionary.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)36
ky.wikibooks.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ky.wiktionary.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
la.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
la.wikibooks.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org13:52, 25 јули 2012создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
la.wiktionary.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
lb.wikibooks.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
lb.wikiquote.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
lez.wikipedia.org12:58, 16 јули 2012создадена со најавување(?)5
lfn.wikipedia.org13:32, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
lij.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)16
lij.wikisource.org08:14, 25 јули 2020создадена со најавување(?)69
li.wikipedia.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
li.wikibooks.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
li.wikinews.org11:34, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
li.wikisource.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org02:57, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
lld.wikipedia.org16:07, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)21
lmo.wiktionary.org13:09, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)19
ln.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ln.wikibooks.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org01:55, 18 јули 2013создадена со најавување(?)1checkuser
lo.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
lo.wiktionary.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org15:59, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ltg.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
lt.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)105
lt.wikibooks.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikiquote.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org13:45, 14 јули 2012создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)214
lv.wikibooks.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
lv.wiktionary.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org05:21, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org13:48, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)22
map-bms.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
mdf.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org15:47, 9 мај 2012создадена со најавување(?)139autopatrolled
meta.wikimedia.org16:39, 20 јануари 2009создадена со најавување(?)8.259checkuser, steward, suppress, sysop
mg.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
mg.wikibooks.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mh.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org02:23, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)19
min.wiktionary.org13:47, 6 март 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mi.wikibooks.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
mi.wiktionary.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)26
mk.wikibooks.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org07:20, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
mk.wiktionary.org02:58, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)113
ml.wikibooks.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ml.wikiquote.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ml.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)7
ml.wiktionary.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
mni.wikipedia.org13:14, 8 мај 2021создадена со најавување(?)2
mni.wiktionary.org13:15, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)65
mn.wikibooks.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
mnw.wikipedia.org11:46, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mnw.wiktionary.org13:19, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
mr.wikibooks.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
mr.wikisource.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
mr.wiktionary.org11:16, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)157
ms.wikibooks.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
mt.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
mt.wiktionary.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org15:07, 5 март 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)65
my.wikibooks.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
my.wiktionary.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
nah.wikibooks.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
nah.wiktionary.org04:55, 18 септември 2012создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
nap.wikisource.org15:24, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
na.wikibooks.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
na.wikiquote.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
na.wiktionary.org02:59, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
nds-nl.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
nds.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)46
nds.wikibooks.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
nds.wikiquote.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
ne.wikibooks.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
new.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
ng.wikipedia.org11:45, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org13:38, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org13:38, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org01:03, 20 јули 2012создадена со најавување(?)58
nl.wikibooks.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)33
nl.wikimedia.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)3
nl.wikinews.org12:48, 18 декември 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
nl.wikisource.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
nl.wikivoyage.org13:20, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)8
nl.wiktionary.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)33
nn.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)34
nn.wikiquote.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
nn.wiktionary.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
nov.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)39
no.wikibooks.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
no.wikimedia.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
no.wikinews.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
no.wikiquote.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
no.wikisource.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
nqo.wikipedia.org13:48, 7 декември 2019создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org15:29, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
nz.wikimedia.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)16
oc.wikibooks.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org13:32, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org03:00, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
om.wiktionary.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
or.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
or.wikisource.org16:37, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)3
or.wiktionary.org14:39, 4 август 2012создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org02:39, 11 јули 2012создадена со најавување(?)6
pa-us.wikimedia.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
pap.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)59
pa.wikibooks.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org14:20, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
pdc.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pi.wiktionary.org07:21, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)103autoreview
pl.wikibooks.org13:31, 25 јули 2012создадена со најавување(?)10
pl.wikimedia.org14:46, 16 декември 2019создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikivoyage.org02:21, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)5
pl.wiktionary.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)19
pms.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)24
pms.wikisource.org11:35, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org11:19, 4 јули 2012создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
ps.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)22
ps.wikibooks.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ps.wikivoyage.org01:50, 27 декември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)105
pt.wikibooks.org11:16, 27 јули 2012создадена со најавување(?)8
pt.wikimedia.org13:47, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org11:56, 20 август 2012создадена со најавување(?)6
pt.wikiquote.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
pt.wikisource.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
pt.wikiversity.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
pt.wikivoyage.org12:29, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)7
pt.wiktionary.org03:01, 8 август 2012создадена со најавување(?)17
pwn.wikipedia.org11:45, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)7
quality.wikimedia.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
qu.wikibooks.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
qu.wikiquote.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org14:24, 28 јуни 2012создадена со најавување(?)2
rm.wikibooks.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
rm.wiktionary.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
rmy.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
rn.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
rn.wiktionary.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org11:16, 27 јули 2012создадена со најавување(?)167
ro.wikibooks.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)12
ro.wikivoyage.org02:20, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ro.wiktionary.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)11
rue.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
ru.wikipedia.org11:50, 7 август 2012создадена со најавување(?)120uploader
ru.wikibooks.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ru.wikimedia.org16:25, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)6
ru.wikinews.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)12
ru.wikiquote.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
ru.wikisource.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)11
ru.wikiversity.org12:11, 26 јуни 2012создадена со најавување(?)5
ru.wikivoyage.org07:25, 10 декември 2012создадена со најавување(?)6
ru.wiktionary.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)39
rw.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)9
sah.wikiquote.org18:37, 22 август 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org13:32, 1 декември 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)25
sa.wikibooks.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org02:16, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)4
sa.wikisource.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
scn.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
sco.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)27
sc.wikipedia.org03:02, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sc.wiktionary.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sd.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
sd.wikinews.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
se.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
se.wikibooks.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)3
sg.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org14:11, 31 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org13:33, 1 декември 2019создадена со најавување(?)1
shn.wikivoyage.org00:42, 8 мај 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org13:18, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)56
sh.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
shy.wiktionary.org16:17, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org13:08, 15 јули 2012создадена со најавување(?)100
simple.wikibooks.org14:00, 17 декември 2019создадена со најавување(?)2
simple.wikiquote.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org13:09, 15 јули 2012создадена со најавување(?)6
si.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)51
si.wikibooks.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
skr.wikipedia.org05:19, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org05:19, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)134
sk.wikibooks.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org06:32, 29 јули 2012создадена со најавување(?)4
sl.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)141
sl.wikibooks.org07:06, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikiversity.org06:44, 25 јуни 2012создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
smn.wikipedia.org15:06, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
sm.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)18
sn.wiktionary.org07:22, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
wikisource.org11:11, 20 мај 2012создадена со најавување(?)39
so.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
so.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org15:47, 9 мај 2012создадена со најавување(?)31
sq.wikipedia.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)146autoreview
sq.wikibooks.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org03:03, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
srn.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)120
sr.wikibooks.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
sr.wikiquote.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)11
sr.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
ss.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org11:16, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
strategy.wikimedia.org13:11, 30 септември 2012создадена со најавување(?)8
st.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
su.wikibooks.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)32
sv.wikibooks.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
sv.wikinews.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
sv.wikiquote.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
sv.wikisource.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
sv.wikivoyage.org13:20, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)23
sw.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)15
sw.wikibooks.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
szl.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
szy.wikipedia.org15:27, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)3
ta.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)89
ta.wikibooks.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)4
ta.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
tay.wikipedia.org13:17, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org17:14, 4 март 2017создадена со најавување(?)5
ten.wikipedia.org12:45, 18 декември 2019создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org15:37, 5 јули 2012создадена со најавување(?)6
test-commons.wikimedia.org07:45, 4 април 2020создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org12:55, 24 јуни 2012создадена со најавување(?)77sysop
test.wikidata.org18:28, 6 декември 2017создадена со најавување(?)3
tet.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)95
te.wikibooks.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org03:04, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
tg.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)43
tg.wikibooks.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org13:29, 4 јули 2012создадена со најавување(?)230
th.wikibooks.org12:46, 19 јули 2012создадена со најавување(?)6
th.wikinews.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
th.wikiquote.org01:31, 16 јули 2012создадена со најавување(?)8
th.wikisource.org01:31, 16 јули 2012создадена со најавување(?)6
th.wiktionary.org01:31, 16 јули 2012создадена со најавување(?)22
ti.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org11:16, 27 јули 2012создадена со најавување(?)7
tk.wikibooks.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tk.wikiquote.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)50
tl.wikibooks.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
tl.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
tn.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
tn.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
to.wiktionary.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org14:54, 12 јули 2012создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
trv.wikipedia.org13:17, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:12, 18 јули 2012создадена со најавување(?)148
tr.wikibooks.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
tr.wikimedia.org04:03, 13 февруари 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
tr.wikiquote.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
tr.wikisource.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
tr.wikivoyage.org01:33, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)11
tr.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)22
ts.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
tt.wikibooks.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
tt.wikiquote.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org03:05, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
tw.wiktionary.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org12:53, 29 септември 2013создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org13:47, 20 декември 2019создадена со најавување(?)4
udm.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
ug.wikibooks.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ug.wikiquote.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ug.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)210
uk.wikibooks.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org11:16, 27 јули 2012создадена со најавување(?)4
uk.wikisource.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
uk.wikivoyage.org14:23, 21 декември 2019создадена со најавување(?)3
uk.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
ur.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)31
ur.wikibooks.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
usability.wikimedia.org07:23, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org13:17, 27 јуни 2012создадена со најавување(?)39
uz.wikibooks.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
vec.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org15:14, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
ve.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)85
vi.wikibooks.org13:47, 14 јули 2012создадена со најавување(?)18
vi.wikiquote.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
vi.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org13:48, 20 декември 2019создадена со најавување(?)5
vi.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
vls.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
vo.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
vo.wikibooks.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
vo.wikiquote.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org03:49, 1 јули 2012создадена со најавување(?)8
wa.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)5
wa.wikibooks.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org05:20, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org14:41, 2 ноември 2012создадена со најавување(?)46.856checkuser, sysop
wikimania2005.wikimedia.org11:36, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org17:41, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org11:36, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org15:28, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)2
wikimania2009.wikimedia.org15:28, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)2
wikimania2010.wikimedia.org09:01, 13 септември 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2011.wikimedia.org10:13, 1 март 2020создадена со најавување(?)5
wikimania2012.wikimedia.org14:19, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org15:24, 10 септември 2012создадена со најавување(?)6
wikimania2014.wikimedia.org15:32, 8 декември 2019создадена со најавување(?)3
wikimania2015.wikimedia.org10:41, 18 мај 2015создадена со најавување(?)3
wikimania2016.wikimedia.org12:45, 18 декември 2019создадена со најавување(?)2
wikimania2017.wikimedia.org15:32, 8 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org18:13, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org18:44, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
wo.wiktionary.org03:06, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
xal.wikipedia.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
xh.wikibooks.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
xmf.wikipedia.org08:23, 23 јули 2012создадена со најавување(?)5
yi.wikipedia.org11:17, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
yi.wikisource.org13:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)3
yo.wikibooks.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org05:53, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
za.wikibooks.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
za.wiktionary.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)6
zh-classical.wikipedia.org11:27, 28 мај 2012создадена со најавување(?)47
zh-min-nan.wikipedia.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)29
zh-min-nan.wikibooks.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikiquote.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)4
zh-yue.wikipedia.org11:48, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)50
zh.wikipedia.org14:29, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)751extendedconfirmed, ipblock-exempt
zh.wikibooks.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)7
zh.wikinews.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)8
zh.wikiquote.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
zh.wikisource.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)10
zh.wikiversity.org15:04, 6 август 2018создадена со најавување(?)5
zh.wikivoyage.org16:59, 20 февруари 2018создадена со најавување(?)26
zh.wiktionary.org03:07, 8 август 2012создадена со најавување(?)13
zu.wikipedia.org07:25, 10 декември 2012создадена со најавување(?)4
zu.wikibooks.org07:24, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)2
zu.wiktionary.org03:08, 8 август 2012создадена со најавување(?)3