Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Sophivorus
  • Зачленет: 15:32, 25 ноември 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 45.186
  • Број на приврзани сметки: 682
  • Глобална група: Глобални посреднички уредници (до 19:40, 3 јуни 2024)
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org21:52, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:57, 8 март 2013создадена со најавување(?)11
af.wikibooks.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org02:58, 9 декември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:32, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org00:00, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)15
ar.wikibooks.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org16:59, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)11
ar.wikiversity.org16:08, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org15:07, 11 јуни 2022создадена со најавување(?)15
arz.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org19:10, 31 март 2010создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org21:54, 23 септември 2019создадена со најавување(?)15
as.wikiquote.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)1
atj.wikipedia.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org00:41, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org10:07, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:36, 23 септември 2019создадена со најавување(?)12
az.wikipedia.org01:05, 20 септември 2019создадена со најавување(?)5
az.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org16:41, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)15
ban.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:39, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:37, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:37, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org03:28, 14 септември 2011создадена со најавување(?)18
be.wikipedia.org15:41, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org21:19, 19 август 2022создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:46, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)2
bg.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org15:24, 28 јуни 2017создадена со најавување(?)6
bi.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bjn.wiktionary.org00:42, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org13:32, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)29
bn.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bn.wikiquote.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org15:16, 11 јуни 2022создадена со најавување(?)10
bn.wikivoyage.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:38, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org22:39, 23 септември 2019создадена со најавување(?)12
bs.wikibooks.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org20:23, 11 февруари 2010создадена со најавување(?)19
ca.wikibooks.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org03:38, 7 септември 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org21:04, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)10
chr.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org22:03, 24 септември 2019создадена со најавување(?)33
commons.wikimedia.org05:13, 7 декември 2008создадена со најавување(?)1.937
co.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org22:13, 10 јануари 2016создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org22:40, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org16:49, 24 март 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org16:11, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org21:47, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:14, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)15
da.wikibooks.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org14:17, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)105
de.wikibooks.org07:30, 22 јули 2016создадена со најавување(?)16
de.wikinews.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org16:08, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org01:18, 13 октомври 2016создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org17:28, 12 август 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org00:48, 30 септември 2016создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org23:36, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:48, 21 февруари 2009создадена со најавување(?)17
el.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org15:52, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org20:47, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:32, 25 ноември 2008нова сметка(?)3.494extendedconfirmed, templateeditor
en.wikibooks.org05:40, 12 декември 2008создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org13:43, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org17:33, 29 ноември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:43, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)7
en.wikiversity.org13:43, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)4.753
en.wikivoyage.org17:36, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org13:34, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org04:20, 2 август 2009создадена со најавување(?)12
eo.wikibooks.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org05:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)24.695interface-admin
es.wikibooks.org01:51, 24 јуни 2009создадена со најавување(?)28
es.wikinews.org01:10, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org16:47, 29 ноември 2008создадена со најавување(?)3
es.wikisource.org04:07, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)3
es.wikiversity.org02:22, 14 август 2010создадена со најавување(?)1.541
es.wikivoyage.org17:37, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org13:36, 17 февруари 2009создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org05:42, 4 март 2010создадена со најавување(?)20
et.wikisource.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:21, 24 септември 2019создадена со најавување(?)17
eu.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fat.wikipedia.org19:02, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:42, 9 август 2016создадена со најавување(?)16
fa.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:25, 9 септември 2010создадена со најавување(?)13
fi.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org22:29, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org16:12, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org08:44, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org03:53, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)138
fr.wikibooks.org20:13, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org17:16, 3 септември 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org03:46, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org03:54, 5 јули 2009создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org00:41, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:10, 31 март 2010создадена со најавување(?)11
gl.wikibooks.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org01:26, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org22:55, 31 јули 2020создадена со најавување(?)8
gom.wikipedia.org14:58, 11 јуни 2022создадена со најавување(?)10
gom.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org16:24, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
gor.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:03, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)11
gu.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:46, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org16:37, 5 мај 2016создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:47, 17 јануари 2016создадена со најавување(?)16
hi.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:45, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:03, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org05:18, 11 април 2010создадена со најавување(?)11
hu.wikibooks.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org17:14, 24 септември 2019создадена со најавување(?)6
hy.wikiquote.org22:29, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org21:24, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org17:24, 11 декември 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:47, 1 јули 2016создадена со најавување(?)33autoreview
id.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org17:52, 1 јули 2020создадена со најавување(?)17
incubator.wikimedia.org07:20, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org23:06, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:29, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org01:26, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:48, 8 декември 2008создадена со најавување(?)76
it.wikibooks.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org13:41, 1 август 2016создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org16:13, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org11:06, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org03:17, 28 март 2010создадена со најавување(?)16
ja.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org16:08, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org13:24, 15 октомври 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org00:42, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org21:23, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:24, 20 декември 2016создадена со најавување(?)13
kk.wikibooks.org19:01, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:58, 11 јуни 2022создадена со најавување(?)9
km.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org21:13, 25 септември 2019создадена со најавување(?)3
kn.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:39, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)14
ko.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org14:20, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org21:13, 25 септември 2019создадена со најавување(?)10
ku.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org15:55, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org04:07, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org20:38, 26 јули 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org21:12, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org21:11, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)3
lmo.wikipedia.org18:46, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:15, 21 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org00:42, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:33, 28 септември 2010создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org21:11, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org15:01, 11 јуни 2022создадена со најавување(?)10
mdf.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:43, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)5.484autopatrolled
meta.wikimedia.org21:55, 7 декември 2008создадена со најавување(?)1.243autopatrolled
mg.wikipedia.org21:11, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org21:11, 25 септември 2019создадена со најавување(?)8
mk.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org00:07, 26 април 2014создадена со најавување(?)12
ml.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org12:34, 12 мај 2013создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org21:47, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)10
mnw.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org20:23, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org01:50, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)13
ms.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:10, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:10, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org00:56, 16 август 2020создадена со најавување(?)18
ne.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org15:25, 22 април 2010создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:54, 28 јули 2010создадена со најавување(?)10
nl.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:18, 26 април 2014создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org17:43, 12 октомври 2016создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org23:07, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org20:16, 21 декември 2012создадена со најавување(?)4
oc.wikibooks.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org21:01, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:46, 25 септември 2019создадена со најавување(?)8
or.wikisource.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org03:15, 10 јули 2014создадена со најавување(?)6
pag.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org23:12, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org20:59, 24 септември 2019создадена со најавување(?)12
pa.wikibooks.org18:03, 24 март 2023создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pcm.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org01:48, 23 март 2010создадена со најавување(?)6
pl.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org22:29, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:10, 25 септември 2019создадена со најавување(?)9
ps.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:34, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)61
pt.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:48, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)11
pt.wikiquote.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org16:13, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org15:08, 11 јуни 2022создадена со најавување(?)10
pt.wiktionary.org16:09, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org21:01, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:37, 28 септември 2010создадена со најавување(?)10
ro.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org04:16, 18 јули 2009создадена со најавување(?)30autoreview, uploader
ru.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org22:36, 28 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org21:00, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:42, 8 јули 2020создадена со најавување(?)16
sc.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org17:25, 24 септември 2019создадена со најавување(?)17
sd.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org01:39, 10 мај 2015создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org16:20, 2 февруари 2023создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)5
shn.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:00, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:35, 17 јули 2009создадена со најавување(?)10
simple.wiktionary.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org22:28, 24 септември 2019создадена со најавување(?)18
si.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:10, 31 март 2010создадена со најавување(?)10
sk.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org15:04, 11 јуни 2022создадена со најавување(?)11
sl.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
wikisource.org04:07, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:43, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)10
sq.wikipedia.org18:51, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org23:07, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:14, 24 септември 2019создадена со најавување(?)3
sr.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org02:45, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:08, 25 септември 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org16:54, 9 јули 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:03, 2 ноември 2014создадена со најавување(?)17
ta.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org20:49, 25 септември 2019создадена со најавување(?)3
test2.wikipedia.org04:12, 15 март 2017создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org23:15, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org15:10, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:44, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org01:52, 23 октомври 2016создадена со најавување(?)18
th.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:18, 1 декември 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org23:27, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:52, 29 јануари 2010создадена со најавување(?)31autoreview
tr.wikibooks.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org21:12, 20 декември 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:48, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org20:48, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:28, 15 април 2009создадена со најавување(?)10
uk.wikibooks.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:18, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org17:44, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)23
ur.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org21:46, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:11, 4 јули 2020создадена со најавување(?)13
uz.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org02:44, 19 мај 2016создадена со најавување(?)17
vi.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org21:17, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org13:16, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:21, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)561
www.wikifunctions.org23:40, 7 август 2023создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org01:45, 13 август 2009создадена со најавување(?)4
wikimania2014.wikimedia.org19:34, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org04:12, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org21:47, 17 октомври 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org07:42, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org15:32, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org13:03, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)6
wo.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org01:02, 16 август 2020создадена со најавување(?)16
yue.wiktionary.org21:47, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org23:19, 27 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org22:28, 29 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:28, 25 септември 2019создадена со најавување(?)18
zh.wikipedia.org02:02, 14 март 2009создадена со најавување(?)14
zh.wikibooks.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)3
zh.wikivoyage.org19:02, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org19:25, 25 јануари 2023создадена со најавување(?)0