Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Slaporte (WMF)
  • Зачленет: 00:18, 14 јануари 2012 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 1.310
  • Број на приврзани сметки: 315
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org09:20, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:48, 16 април 2012создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:08, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org01:17, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:30, 4 април 2012создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org18:52, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org07:46, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org08:02, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org08:38, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org03:28, 17 август 2016создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org21:07, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org08:02, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:30, 4 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org00:40, 3 јуни 2015создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org22:04, 8 јули 2014создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org00:04, 26 јуни 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org02:24, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:38, 26 август 2015создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org01:23, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org08:54, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org23:32, 5 септември 2012создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org01:16, 27 април 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:31, 4 април 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org00:03, 6 септември 2012создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org23:30, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:17, 17 март 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org00:43, 30 септември 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:55, 5 март 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org23:54, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org02:01, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:45, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org23:55, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org23:55, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org23:55, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org08:37, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org09:08, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:57, 25 април 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org00:33, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)21
co.wikipedia.org08:55, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org03:51, 12 март 2014создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org00:19, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org22:18, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org08:55, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org22:17, 7 март 2012создадена со најавување(?)3
cy.wikibooks.org22:17, 7 март 2012создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org22:17, 7 март 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org22:17, 7 март 2012создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org22:17, 7 март 2012создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org18:45, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:37, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org19:22, 31 декември 2012создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:16, 6 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org23:21, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org00:11, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org07:28, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org18:59, 5 март 2014создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:14, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:29, 18 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org00:19, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org07:46, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:31, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)101
en.wikibooks.org20:19, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org22:36, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)5
en.wikiquote.org20:19, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org00:32, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org20:19, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org02:35, 16 ноември 2012создадена со најавување(?)5
en.wiktionary.org00:32, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org19:51, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikiquote.org23:57, 7 март 2012создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org23:57, 7 март 2012создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org19:47, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org23:12, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org02:08, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org23:47, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org23:12, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org22:54, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:11, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org00:35, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org19:39, 1 април 2014создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:55, 31 јули 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org09:19, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org00:06, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org00:06, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org00:06, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org00:06, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org00:06, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org00:06, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org08:34, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org07:28, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org22:00, 26 јули 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org19:24, 27 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org01:54, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)351editor
fr.wikipedia.org23:44, 31 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org23:28, 9 септември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org03:25, 17 август 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org01:47, 16 мај 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org23:32, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:59, 1 мај 2012создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:55, 18 април 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org00:12, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:17, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org09:08, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org17:26, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org08:38, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:55, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:47, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org22:13, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org01:09, 30 септември 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org09:19, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:31, 3 септември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org01:56, 29 октомври 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org07:46, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org08:02, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org00:47, 7 март 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org22:12, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org09:08, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org09:07, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org00:32, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org09:11, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org04:05, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)4
it.wikibooks.org20:27, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org20:27, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org20:27, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org20:27, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org20:27, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org23:21, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:27, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:37, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org00:11, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org20:45, 14 јули 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:07, 6 септември 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org08:55, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org08:48, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:38, 7 ноември 2013создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org22:41, 23 мај 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org09:01, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org18:29, 1 мај 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org03:20, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org08:38, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org08:55, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org09:01, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:34, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org01:22, 9 февруари 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org06:43, 31 август 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org22:13, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org23:28, 5 септември 2012создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:02, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:51, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:25, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org01:14, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org19:09, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org07:28, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:27, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)21
meta.wikimedia.org00:18, 14 јануари 2012нова сметка(?)678translationadmin
mg.wikipedia.org08:32, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org02:26, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org22:34, 3 септември 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org01:18, 1 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org01:49, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org08:36, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:36, 13 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org03:43, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org01:42, 10 декември 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org01:17, 9 јули 2015создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org02:19, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org20:23, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org18:52, 2 август 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org23:32, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org19:25, 27 јули 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org00:01, 8 март 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org00:01, 8 март 2012создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org00:01, 8 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org21:46, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org01:23, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org22:18, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org10:37, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org08:38, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org07:53, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org02:34, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org09:18, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org00:17, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org08:36, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org09:01, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:31, 4 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org22:15, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:01, 9 март 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org22:14, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org01:12, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org02:11, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org00:38, 30 септември 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org00:27, 17 октомври 2012создадена со најавување(?)4
pt.wikibooks.org22:00, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:33, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org03:05, 5 февруари 2013создадена со најавување(?)3
qu.wikipedia.org08:51, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org08:02, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org08:02, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org08:35, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)2
ru.wikibooks.org20:36, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org19:56, 13 март 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:10, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org20:36, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org23:32, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org08:18, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org08:49, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org08:55, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org23:05, 10 декември 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org00:07, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org00:07, 6 март 2012создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org02:26, 6 мај 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org09:19, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org23:17, 17 март 2016создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org23:14, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org09:19, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:27, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org00:32, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org00:49, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:53, 5 април 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org23:30, 20 декември 2012создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org07:45, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org08:54, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:22, 8 март 2012создадена со најавување(?)3
sv.wikibooks.org19:22, 8 март 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org19:22, 8 март 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org19:22, 8 март 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org19:22, 8 март 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org23:32, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org19:22, 8 март 2012создадена со најавување(?)3
ta.wikipedia.org08:32, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org23:38, 19 октомври 2012создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org18:39, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:34, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org11:50, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)42
te.wikipedia.org08:39, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org23:25, 17 март 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:08, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org08:02, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org08:50, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org01:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org23:19, 19 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:59, 5 март 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikibooks.org23:59, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org23:59, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org23:59, 5 март 2012создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org07:46, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org02:12, 7 септември 2013создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org19:47, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org08:32, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org07:51, 6 април 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org02:49, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:19, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org23:59, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:22, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org08:54, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org08:56, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org06:03, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org08:18, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org01:16, 9 јули 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:43, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)3
wikimania2013.wikimedia.org01:07, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org18:36, 2 јануари 2014создадена со најавување(?)5
wikimania2015.wikimedia.org20:24, 11 септември 2014создадена со најавување(?)5
wikimania2016.wikimedia.org21:23, 30 декември 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org01:53, 18 мај 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org02:35, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:30, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org07:46, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org08:55, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org08:12, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org01:50, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org07:46, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org22:31, 4 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org07:26, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org00:02, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0