Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org13:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)69
ab.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org13:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
advisory.wikimedia.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org09:29, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:22, 6 март 2012создадена со најавување(?)46
af.wikibooks.org13:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org13:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org13:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:52, 18 февруари 2012создадена со најавување(?)7
am.wikipedia.org13:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org13:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org13:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org11:43, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)9
ang.wikibooks.org13:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org13:13, 5 март 2012создадена со најавување(?)9
an.wiktionary.org13:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org06:03, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)8
ar.wikibooks.org18:09, 13 март 2012создадена со најавување(?)4
ar.wikimedia.org08:23, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:33, 1 март 2012создадена со најавување(?)3
ary.wikipedia.org19:46, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org20:22, 13 март 2012создадена со најавување(?)34
ast.wikipedia.org10:01, 13 март 2012создадена со најавување(?)10
ast.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org10:45, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)7
as.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:23, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)3
as.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org03:13, 7 декември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
av.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org13:24, 25 август 2015создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org11:42, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)191
az.wikibooks.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org11:28, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org18:23, 23 април 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)14
bat-smg.wikipedia.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org20:19, 12 март 2012создадена со најавување(?)3
ba.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
bd.wikimedia.org08:26, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)8
beta.wikiversity.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)15
be.wikipedia.org08:51, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)13
be.wikibooks.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org08:26, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org11:03, 1 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org06:55, 3 март 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:27, 18 февруари 2012создадена со најавување(?)11
bg.wikibooks.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org13:04, 5 март 2012создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org13:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)11
bh.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org21:07, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org19:13, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
bm.wikipedia.org19:14, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:02, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)34
bn.wikibooks.org19:21, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)9
bo.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org12:35, 13 март 2012создадена со најавување(?)11
br.wikimedia.org08:28, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org13:06, 5 март 2012создадена со најавување(?)24
bs.wikibooks.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)8
ca.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)11
ca.wikibooks.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org06:46, 24 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org18:13, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)11
ce.wikipedia.org19:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
cho.wikipedia.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org11:47, 6 март 2012создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org19:40, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org13:19, 5 март 2012создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org15:04, 20 август 2009создадена со најавување(?)4.013autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
co.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org08:31, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)2
co.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
cr.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:47, 12 март 2012создадена со најавување(?)4
csb.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org04:40, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)10
cs.wikibooks.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org19:08, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
cs.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
cv.wikipedia.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)7
cv.wikibooks.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
cy.wikibooks.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
da.wikiquote.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org04:47, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)71autoreview
de.wikibooks.org19:32, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
de.wikisource.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)8
de.wikivoyage.org07:33, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)8
de.wiktionary.org06:33, 12 март 2012создадена со најавување(?)24
din.wikipedia.org18:12, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)21
diq.wiktionary.org07:16, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org08:34, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org12:23, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
dz.wiktionary.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
el.wikibooks.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org19:42, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org13:03, 5 јули 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
eml.wikipedia.org09:45, 13 март 2012создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org14:58, 9 јули 2009нова сметка(?)2.667extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org15:21, 20 август 2009создадена со најавување(?)58
en.wikinews.org20:00, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)13
en.wikiquote.org16:59, 29 февруари 2012создадена со најавување(?)143
en.wikisource.org20:20, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)38
en.wikiversity.org15:36, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)78
en.wikivoyage.org07:05, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)20
en.wiktionary.org15:36, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)17
eo.wikipedia.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikibooks.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org07:51, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)63
es.wikibooks.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org17:11, 14 март 2012создадена со најавување(?)8
es.wikiquote.org06:51, 13 март 2012создадена со најавување(?)26
es.wikisource.org06:02, 15 март 2012создадена со најавување(?)11
es.wikiversity.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
es.wikivoyage.org20:57, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)5
es.wiktionary.org05:43, 15 март 2012создадена со најавување(?)7
et.wikipedia.org11:57, 6 март 2012создадена со најавување(?)15
et.wikibooks.org19:36, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org08:38, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:48, 6 март 2012создадена со најавување(?)55
eu.wikibooks.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org10:27, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org12:17, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)4
fa.wikibooks.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
fa.wikiquote.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org19:36, 12 март 2012создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org03:58, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org08:40, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org17:16, 14 март 2012создадена со најавување(?)26
fi.wikisource.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
fj.wikipedia.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:45, 18 април 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
fo.wikisource.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org11:25, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)66
fr.wikibooks.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
fr.wikiquote.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)7
fr.wikisource.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)13
fr.wikiversity.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)22
fr.wikivoyage.org07:33, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
fur.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org11:11, 6 март 2012создадена со најавување(?)14
fy.wikibooks.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org16:48, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)9
ga.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ga.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org06:50, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:15, 6 март 2012создадена со најавување(?)25
gl.wikibooks.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org11:58, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org14:02, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)77
gu.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org11:03, 1 април 2012создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org19:34, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org19:33, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:34, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org12:48, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)2
he.wikibooks.org19:34, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org13:01, 5 јули 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org08:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)10
hif.wikipedia.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
hif.wiktionary.org14:24, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:18, 31 декември 2011создадена со најавување(?)85
hi.wikibooks.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org14:57, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org06:41, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org17:30, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
hr.wikibooks.org09:55, 2 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
ht.wikisource.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)11
hu.wikibooks.org08:00, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikinews.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
hu.wikisource.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org10:22, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)70
hy.wikibooks.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:59, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
hy.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org10:51, 13 март 2012создадена со најавување(?)16
id.wikibooks.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org10:51, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ii.wikipedia.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
ik.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:30, 13 март 2012создадена со најавување(?)6
incubator.wikimedia.org15:36, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)86
inh.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
is.wikibooks.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)41
it.wikibooks.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)12
it.wikinews.org19:40, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
it.wikiquote.org17:21, 13 март 2012создадена со најавување(?)8
it.wikisource.org11:42, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)7
it.wikiversity.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
it.wikivoyage.org07:33, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)6
it.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
iu.wikipedia.org16:13, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org08:08, 7 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)806extendedconfirmed
ja.wikibooks.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
ja.wikisource.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org17:20, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
jv.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org13:26, 5 март 2012создадена со најавување(?)32
ka.wikibooks.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org19:38, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org16:11, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:20, 3 март 2012создадена со најавување(?)13
kk.wikibooks.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org10:35, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
km.wikibooks.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:24, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)29
kn.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)35
kn.wiktionary.org19:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org18:14, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)14
ko.wikibooks.org19:42, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
ko.wikinews.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org08:21, 15 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)13
krc.wikipedia.org11:40, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)1
kr.wikipedia.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:28, 5 март 2012создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:42, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org11:55, 14 март 2012создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org19:42, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:42, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org19:43, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org18:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:43, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org20:48, 12 март 2012создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org19:30, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org18:20, 14 март 2012создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org11:45, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
lb.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:59, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org16:36, 29 март 2012создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org18:16, 20 август 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org19:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)7
li.wikibooks.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
ln.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ln.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:25, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:24, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)81
lt.wikibooks.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org20:48, 12 март 2012создадена со најавување(?)58
lv.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:32, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org11:17, 6 март 2012создадена со најавување(?)4
mdf.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:08, 1 септември 2011создадена со најавување(?)933sysop
meta.wikimedia.org13:57, 19 август 2009создадена со најавување(?)7.579autopatrolled, translationadmin
mg.wikipedia.org06:16, 4 март 2012создадена со најавување(?)7
mg.wikibooks.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
mhr.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:20, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)4
mi.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
mi.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org16:41, 5 март 2012создадена со најавување(?)49
mk.wikibooks.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
mk.wikimedia.org09:03, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org14:21, 13 декември 2011создадена со најавување(?)95
ml.wikibooks.org07:10, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org17:13, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org18:02, 14 март 2012создадена со најавување(?)19
mn.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org18:09, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org20:06, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)23
mr.wikibooks.org13:09, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org11:03, 1 април 2012создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org11:26, 31 декември 2011создадена со најавување(?)102
ms.wikibooks.org19:20, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org19:06, 14 март 2012создадена со најавување(?)17
mt.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org19:25, 12 март 2012создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org09:06, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)10
my.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
nah.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:47, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org16:47, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:31, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org19:47, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
nds.wikipedia.org11:08, 13 март 2012создадена со најавување(?)5
nds.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:47, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
ne.wikipedia.org13:08, 5 март 2012создадена со најавување(?)4
ne.wikibooks.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ng.wikipedia.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)14
nl.wikibooks.org18:29, 5 март 2012создадена со најавување(?)10
nl.wikimedia.org09:08, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org20:02, 13 март 2012создадена со најавување(?)11
nl.wikisource.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org07:33, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)4
nl.wiktionary.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
nn.wikiquote.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:00, 8 март 2012создадена со најавување(?)19
no.wikibooks.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org09:09, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org12:22, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org09:40, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org09:10, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
nz.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org12:24, 13 март 2012создадена со најавување(?)9
oc.wikibooks.org19:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org06:03, 17 април 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
om.wiktionary.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)7
or.wikisource.org18:04, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org11:03, 1 април 2012создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org20:18, 29 април 2012создадена со најавување(?)7
pa-us.wikimedia.org09:11, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org06:04, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
pap.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)8
pa.wikibooks.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org15:56, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org19:26, 12 март 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:51, 2 март 2012создадена со најавување(?)18autoreview
pl.wikibooks.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)14
pl.wikimedia.org09:12, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)33
pl.wikinews.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikiquote.org13:09, 5 март 2012создадена со најавување(?)10
pl.wikisource.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
pl.wikivoyage.org08:30, 15 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org12:14, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org10:41, 13 март 2012создадена со најавување(?)5
pnb.wiktionary.org11:03, 1 април 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org21:15, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)21
pt.wikibooks.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)8
pt.wikinews.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org17:09, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
pt.wikisource.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)8
pt.wikiversity.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org21:03, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)4
pt.wiktionary.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
quality.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)7
rm.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org19:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
rn.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
roa-rup.wiktionary.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
ro.wikibooks.org19:28, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org19:29, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org19:04, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org08:30, 15 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org19:37, 13 март 2012создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
ru.wikipedia.org20:25, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)39uploader
ru.wikibooks.org20:20, 14 март 2012создадена со најавување(?)23
ru.wikimedia.org09:16, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikiquote.org10:27, 13 март 2012создадена со најавување(?)6
ru.wikisource.org12:04, 14 март 2012создадена со најавување(?)5
ru.wikiversity.org19:27, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
ru.wikivoyage.org07:33, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)9
ru.wiktionary.org09:57, 2 март 2012создадена со најавување(?)10
rw.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
rw.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org11:41, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:56, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org11:45, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)13
sa.wikibooks.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org04:21, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org19:08, 13 март 2012создадена со најавување(?)19
sc.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org11:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)7
se.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org09:18, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)4
sg.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org15:47, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:11, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)42
sh.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org13:55, 30 август 2011создадена со најавување(?)537
simple.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)25
si.wikipedia.org14:39, 30 декември 2011создадена со најавување(?)5
si.wikibooks.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org13:24, 5 март 2012создадена со најавување(?)323
sk.wikibooks.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
sk.wikisource.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)106
sl.wikibooks.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org11:03, 1 април 2012создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
sn.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:20, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)10
so.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)13
so.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:36, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)21
sq.wikipedia.org04:10, 13 март 2012создадена со најавување(?)91
sq.wikibooks.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org09:23, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)3
st.wikipedia.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org13:05, 5 март 2012создадена со најавување(?)8
su.wikibooks.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)16
sv.wikibooks.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org10:25, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org19:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org07:33, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)9
sv.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org11:33, 13 март 2012создадена со најавување(?)7
sw.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)18
szy.wikipedia.org11:01, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org13:58, 19 август 2009создадена со најавување(?)10.498sysop
ta.wikibooks.org20:38, 6 февруари 2012создадена со најавување(?)44
ta.wikinews.org16:43, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)386editor
ta.wikiquote.org20:38, 6 февруари 2012создадена со најавување(?)28
ta.wikisource.org10:57, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)372
ta.wiktionary.org05:53, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)1.818
tcy.wikipedia.org06:01, 8 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org11:04, 1 април 2012создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org19:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
test.wikidata.org12:38, 12 октомври 2013создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org19:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org04:23, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)74
te.wikibooks.org19:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org19:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org19:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org16:40, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org12:23, 13 март 2012создадена со најавување(?)3
tg.wikibooks.org19:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)9
th.wikibooks.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
th.wikinews.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
th.wiktionary.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
tk.wikibooks.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org13:07, 5 март 2012создадена со најавување(?)171
tl.wikibooks.org11:42, 13 март 2012создадена со најавување(?)13
tl.wiktionary.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
to.wiktionary.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org15:57, 18 февруари 2012создадена со најавување(?)9
tr.wikibooks.org19:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org09:29, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)6
tr.wikisource.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org06:32, 12 март 2012создадена со најавување(?)22
ts.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org10:34, 10 јануари 2012создадена со најавување(?)11
tt.wikibooks.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
tw.wiktionary.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org12:37, 12 октомври 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org09:31, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)12
uk.wikibooks.org19:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:17, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org13:01, 5 јули 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org19:24, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org10:13, 13 март 2012создадена со најавување(?)16
ur.wikibooks.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)14
uz.wikibooks.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org13:28, 5 март 2012создадена со најавување(?)7
vec.wikisource.org13:26, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org13:03, 5 јули 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org16:12, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org19:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org19:10, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)2
vi.wikibooks.org11:46, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
vi.wikisource.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org12:38, 12 октомври 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org12:37, 13 март 2012создадена со најавување(?)4
vo.wikipedia.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
wa.wikibooks.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org13:25, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org04:25, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)1.866
wikimania2005.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org05:30, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org08:34, 14 мај 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org13:02, 5 јули 2013создадена со најавување(?)3
wikimania2015.wikimedia.org21:48, 15 август 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org17:40, 16 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org18:29, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org02:20, 1 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:50, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org13:24, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org13:24, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org13:24, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org13:24, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org13:24, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org13:24, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org09:36, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)3
yi.wikipedia.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
yo.wikibooks.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org19:22, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikibooks.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org05:19, 15 март 2012создадена со најавување(?)49
zh.wikipedia.org15:04, 25 февруари 2012создадена со најавување(?)45
zh.wikibooks.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)13
zh.wikinews.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
zh.wikiversity.org19:48, 28 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org05:21, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org13:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)15
zu.wikipedia.org11:13, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org03:32, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org18:18, 13 март 2012создадена со најавување(?)0