Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org02:16, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org02:16, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org18:35, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org18:38, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org13:46, 16 март 2018создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org22:37, 22 март 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:21, 3 октомври 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:25, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org14:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:30, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org18:59, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org19:00, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org03:33, 2 мај 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org18:49, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org04:01, 8 декември 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org13:37, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org21:06, 11 март 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org13:32, 13 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:49, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)3
cdo.wikipedia.org14:51, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:05, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:17, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org14:57, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:50, 13 април 2012создадена со најавување(?)245sysop (привремено), autopatrolled, translationadmin
co.wikimedia.org02:13, 4 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:49, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)4
cy.wikipedia.org18:49, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:49, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)8
de.wikipedia.org09:37, 5 октомври 2012создадена со најавување(?)22
de.wikivoyage.org08:32, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org17:39, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org12:48, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:01, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org18:49, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)4
el.wikivoyage.org11:06, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:24, 13 април 2012создадена со најавување(?)148
en.wikibooks.org18:55, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:55, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:55, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:55, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:55, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:27, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)97
en.wiktionary.org18:55, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org07:06, 1 октомври 2012создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org17:28, 30 јули 2012создадена со најавување(?)27
es.wikibooks.org14:35, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org16:55, 2 јуни 2016создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org18:22, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)4
eu.wikipedia.org21:30, 17 март 2017создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org08:21, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org18:50, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org10:22, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:25, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)4.305
fo.wikipedia.org14:37, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org11:00, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)26
fr.wikinews.org01:28, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org23:14, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org01:28, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org18:53, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org10:21, 17 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:18, 3 мај 2017создадена со најавување(?)5
gom.wikipedia.org14:40, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org17:39, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:46, 11 март 2016создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org14:38, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:38, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org05:11, 16 март 2016создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org01:44, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:39, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikivoyage.org01:47, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:35, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org18:50, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org13:45, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:54, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org18:26, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:00, 28 септември 2012создадена со најавување(?)16
it.wikibooks.org06:43, 10 март 2016создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org21:03, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org15:12, 4 март 2016создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org02:14, 12 септември 2016создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org07:39, 10 март 2016создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org17:52, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:36, 5 октомври 2012создадена со најавување(?)12
jv.wikipedia.org14:39, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org13:34, 13 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org06:47, 8 мај 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:12, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:43, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org03:11, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:01, 9 октомври 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org08:16, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org02:08, 30 јули 2016создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org09:30, 15 декември 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:45, 23 јули 2012создадена со најавување(?)48autopatrolled
meta.wikimedia.org03:29, 16 февруари 2012домашно вики(?)34.815ipblock-exempt, translationadmin
mg.wiktionary.org12:21, 6 декември 2012создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org14:53, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:52, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org13:45, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)3
mr.wikipedia.org14:45, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org15:59, 24 октомври 2012создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org16:41, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org14:35, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org15:37, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org14:51, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org11:09, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org20:52, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:51, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)13
nl.wikimedia.org17:50, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org11:57, 20 февруари 2017создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org18:51, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org01:21, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org17:27, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org20:24, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org16:32, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org12:24, 26 септември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:53, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:33, 7 август 2016создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:42, 10 август 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org16:11, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:17, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:51, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)13
pl.wikimedia.org02:54, 1 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org21:03, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org15:25, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:51, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)13
pt.wikimedia.org15:52, 1 август 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org01:56, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:09, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:51, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2
ru.wikibooks.org10:39, 6 јули 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org00:24, 22 август 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org01:57, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org10:38, 6 јули 2017создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org14:56, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org14:56, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org19:13, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org03:59, 12 септември 2016создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org17:33, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org17:33, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org13:26, 13 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org09:39, 5 октомври 2012создадена со најавување(?)5
sl.wikipedia.org07:55, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:12, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org14:34, 10 септември 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:55, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org00:58, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:20, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org21:42, 1 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:52, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)5
sw.wikipedia.org18:52, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:12, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org15:03, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:19, 7 декември 2016создадена со најавување(?)25transwiki
test-commons.wikimedia.org17:02, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org15:16, 3 април 2016создадена со најавување(?)277centralnoticeadmin, sysop, transwiki
tet.wikipedia.org15:03, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org15:48, 29 јули 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org15:59, 24 октомври 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:03, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:45, 3 март 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:52, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org19:57, 11 април 2018создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org19:36, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org17:04, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:44, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org01:57, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org03:59, 12 септември 2016создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org08:06, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org19:27, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:24, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org05:35, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)3
wikimania2015.wikimedia.org01:42, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org14:15, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org16:59, 10 февруари 2017создадена со најавување(?)9
wikimania2018.wikimedia.org20:44, 26 февруари 2018создадена со најавување(?)5
wikimania.wikimedia.org20:50, 3 мај 2019создадена со најавување(?)8
wo.wikipedia.org19:28, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:35, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:52, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)3
zh.wikivoyage.org02:03, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0