Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Schniggendiller
  • Зачленет: 17:59, 7 септември 2008 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 67.899
  • Број на приврзани сметки: 905
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org21:20, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org22:58, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org20:57, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org02:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org20:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:11, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org02:07, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:29, 27 јуни 2009создадена со најавување(?)13
af.wikibooks.org22:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org20:51, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org13:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org22:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org20:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org01:26, 4 август 2010создадена со најавување(?)5
alt.wikipedia.org00:27, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org15:23, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org20:12, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org14:38, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org23:35, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org11:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org22:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org14:38, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org00:33, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org11:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org14:03, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)5
an.wiktionary.org02:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)6
arc.wikipedia.org12:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org14:03, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)12
ar.wikibooks.org11:44, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org12:13, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org02:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org02:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org12:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org13:28, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org21:40, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org02:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org10:20, 10 јануари 2015создадена со најавување(?)1
ast.wikibooks.org22:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org18:19, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org12:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:16, 25 август 2013создадена со најавување(?)0
as.wikibooks.org22:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org00:35, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org21:01, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org19:11, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:40, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org12:10, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org21:01, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org22:36, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org15:12, 4 јули 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org22:59, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org01:58, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org03:02, 14 април 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org18:23, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)6
az.wikibooks.org01:45, 19 декември 2020создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org11:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org12:10, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org23:29, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org01:06, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org00:35, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org14:06, 13 јули 2011создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org12:16, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org23:21, 31 јули 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org23:56, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org17:14, 14 јануари 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org00:49, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:56, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org02:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:04, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)2
be.wikibooks.org01:44, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org02:57, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org13:35, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org00:35, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:01, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org01:51, 8 април 2010создадена со најавување(?)3
bg.wikibooks.org12:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org01:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org01:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org01:43, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org02:46, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org01:58, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bh.wiktionary.org21:02, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org07:24, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org23:01, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org21:02, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org22:37, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org10:13, 29 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org13:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org23:01, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org18:27, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org21:02, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org18:23, 5 април 2010создадена со најавување(?)5
bn.wikibooks.org01:57, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org13:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org23:27, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org02:47, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org11:45, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org23:01, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org21:02, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org12:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org00:22, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)8
br.wikimedia.org03:33, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org18:27, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org11:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org21:02, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org12:19, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)7
bs.wikibooks.org12:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org12:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org22:41, 22 јули 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org13:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org22:07, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org00:33, 1 јануари 2013создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org02:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:02, 30 декември 2008создадена со најавување(?)20
ca.wikibooks.org13:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org11:47, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org12:45, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org12:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org02:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org13:01, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org00:52, 2 март 2012создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org02:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org00:11, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org02:45, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
cho.wikipedia.org23:04, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org21:33, 13 септември 2011создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org02:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org02:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
ch.wikibooks.org23:01, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org21:03, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org12:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org01:49, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org15:13, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)872autopatrolled
co.wikipedia.org19:30, 10 април 2014создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org23:02, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org01:14, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org18:28, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org01:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org14:48, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org02:10, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org18:28, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org21:04, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org00:45, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org21:04, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org15:28, 25 декември 2008создадена со најавување(?)15
cs.wikibooks.org02:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org02:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org11:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org02:10, 10 декември 2011создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org02:03, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org02:47, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org03:10, 1 јануари 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org15:35, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org11:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org02:10, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org21:41, 20 мај 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org13:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org02:19, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org13:14, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
dag.wikipedia.org23:27, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:05, 30 декември 2008создадена со најавување(?)15
da.wikibooks.org13:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org13:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org11:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org12:09, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:59, 7 септември 2008нова сметка(?)50.104autoreview, editor, sysop
de.wikibooks.org21:27, 27 септември 2008создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org02:30, 23 декември 2008создадена со најавување(?)9
de.wikiquote.org01:06, 31 октомври 2008создадена со најавување(?)14
de.wikisource.org15:46, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org23:44, 21 јули 2009создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org12:52, 17 март 2013создадена со најавување(?)9
de.wiktionary.org21:50, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)12
din.wikipedia.org00:09, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org23:13, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org00:49, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org23:25, 8 септември 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org16:13, 31 декември 2013создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org23:27, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org12:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org11:21, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org01:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
dz.wiktionary.org21:04, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org15:14, 12 јули 2011создадена со најавување(?)10
el.wikipedia.org00:21, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)18
el.wikibooks.org11:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org11:49, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org13:26, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org02:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org23:31, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org12:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org04:26, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:16, 7 септември 2008создадена со најавување(?)345
en.wikibooks.org18:08, 7 септември 2008создадена со најавување(?)17
en.wikinews.org18:08, 7 септември 2008создадена со најавување(?)8
en.wikiquote.org18:08, 7 септември 2008создадена со најавување(?)19
en.wikisource.org15:46, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)14
en.wikiversity.org18:08, 7 септември 2008создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org19:01, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)15
en.wiktionary.org21:18, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org04:48, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)10
eo.wikibooks.org23:04, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org11:44, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org02:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org12:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org08:17, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org21:05, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:43, 29 декември 2008создадена со најавување(?)40
es.wikibooks.org02:35, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org02:59, 27 декември 2014создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org16:37, 5 август 2011создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org20:27, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org12:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org02:09, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org17:05, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:18, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)5
et.wikibooks.org12:37, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org01:44, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org12:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org01:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org00:16, 7 декември 2008создадена со најавување(?)9
eu.wikibooks.org13:14, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:30, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org13:29, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org11:56, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:50, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org02:11, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)9
fa.wikibooks.org12:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org02:00, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org02:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org01:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org00:27, 8 декември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org02:01, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org12:16, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org11:59, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:08, 30 декември 2008создадена со најавување(?)15
fi.wikibooks.org02:15, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org11:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org12:13, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org02:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org13:29, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org23:31, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org13:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org01:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org02:06, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org23:52, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org20:46, 26 декември 2010создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org12:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org11:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org02:38, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:22, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:24, 26 октомври 2008создадена со најавување(?)67
fr.wikibooks.org01:28, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org01:41, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org11:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org02:43, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org01:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org13:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org12:31, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org02:03, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org13:38, 15 август 2010создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org01:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org21:16, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org12:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org12:13, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org03:00, 27 декември 2014создадена со најавување(?)2
ga.wikibooks.org23:05, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org18:30, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org01:42, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org00:40, 8 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org02:28, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org12:36, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org21:16, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org01:33, 20 ноември 2009создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org02:16, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org13:36, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org02:35, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:39, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org02:55, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org23:06, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org02:02, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:50, 30 октомври 2015создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org23:05, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:54, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org20:01, 8 септември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org23:06, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org13:02, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
gu.wikibooks.org23:06, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org18:32, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org11:56, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:17, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org01:01, 10 април 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org01:42, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org12:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:26, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org11:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org13:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:22, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org01:54, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)10
he.wikibooks.org12:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org02:00, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org12:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org13:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org01:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org02:09, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org02:51, 27 декември 2014создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org21:17, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org12:13, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)7
hi.wikibooks.org01:58, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org02:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org13:54, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org16:17, 28 април 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org23:50, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org13:29, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org23:55, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org01:08, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)3
hr.wikibooks.org02:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org13:36, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org02:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org12:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org01:14, 2 ноември 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org21:20, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org02:19, 31 декември 2014создадена со најавување(?)11
ht.wikisource.org13:54, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org10:39, 4 декември 2008создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org01:03, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org19:15, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org02:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org01:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org11:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org01:04, 12 мај 2010создадена со најавување(?)4
hy.wikibooks.org02:04, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org12:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org12:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org02:02, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org02:28, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org23:55, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org02:40, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org12:06, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org21:20, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:13, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)31
id.wikibooks.org01:58, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org12:11, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org11:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org11:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org12:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org23:25, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org13:02, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org02:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org00:15, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org12:09, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org21:21, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org13:21, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org21:08, 1 јули 2011создадена со најавување(?)1
inh.wikipedia.org00:15, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org18:22, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org11:55, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org02:31, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org02:39, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org12:13, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org11:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org13:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:39, 16 ноември 2008создадена со најавување(?)29
it.wikibooks.org11:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org02:43, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org14:18, 28 април 2013создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org02:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org12:14, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org02:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org12:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org21:31, 6 април 2010создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org04:41, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org10:27, 12 декември 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org04:52, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)41
ja.wikibooks.org01:47, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org01:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org02:40, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org12:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org12:02, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org04:24, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org12:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org12:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org12:10, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:03, 17 ноември 2011создадена со најавување(?)3
jv.wikisource.org13:57, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org13:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org13:11, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org12:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org02:14, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)4
ka.wikibooks.org12:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org11:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org21:21, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org23:26, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org00:18, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org11:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org02:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)3
kj.wikipedia.org00:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org17:25, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org12:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org18:35, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org13:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org12:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org12:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org02:10, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org23:27, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org13:02, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org02:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikibooks.org23:27, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org02:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org11:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org13:03, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org12:06, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:23, 19 април 2009создадена со најавување(?)6
ko.wikibooks.org12:11, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org02:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org01:43, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org02:00, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org02:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org02:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org00:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org00:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org18:35, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org15:50, 30 декември 2010создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org02:02, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org23:27, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org18:35, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org02:18, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org18:04, 26 април 2009создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org02:00, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org02:00, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org02:26, 4 мај 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org12:12, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org11:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org18:36, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org11:55, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org02:53, 27 декември 2014создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org02:02, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org12:16, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org13:36, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org00:37, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org17:26, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org12:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org21:09, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org14:21, 28 јули 2010создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org02:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org12:45, 21 јуни 2009создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org08:56, 2 јануари 2009создадена со најавување(?)1
lb.wikibooks.org23:28, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org18:36, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org21:32, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org01:59, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org01:05, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org12:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org02:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org10:14, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org01:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org23:29, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org19:24, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org18:36, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org13:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org02:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org01:33, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org01:39, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
lmo.wiktionary.org21:33, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org12:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org23:29, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org12:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:08, 22 јули 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org13:29, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org02:47, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org11:40, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org02:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org02:00, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)4
lt.wikibooks.org13:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:36, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org10:14, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org13:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org00:49, 12 септември 2010создадена со најавување(?)1
lv.wikibooks.org23:29, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org18:13, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org08:16, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org01:40, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org13:36, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org12:20, 27 август 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:08, 7 септември 2008создадена со најавување(?)32autopatrolled
meta.wikimedia.org15:19, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)2.170steward
mg.wikipedia.org23:54, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)7
mg.wikibooks.org23:29, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org12:46, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org13:26, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org01:24, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org21:34, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org15:55, 10 јануари 2015создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org00:39, 8 декември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org13:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org23:29, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org13:29, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org21:52, 25 јануари 2009создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org23:29, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org10:15, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org12:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org04:47, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)4
ml.wikibooks.org23:30, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org18:37, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org10:15, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org01:44, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org00:33, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org00:34, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org18:23, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)0
mn.wikibooks.org23:30, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:06, 4 мај 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org13:26, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org13:58, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org01:18, 25 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org19:45, 25 август 2009создадена со најавување(?)4
mr.wikibooks.org12:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org02:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org10:16, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org13:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org03:28, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)19
ms.wikibooks.org01:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org13:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org23:58, 20 септември 2013создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org21:36, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org14:12, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org12:09, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org00:11, 7 април 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org02:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org01:56, 30 октомври 2009создадена со најавување(?)0
my.wikibooks.org23:31, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org21:36, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org01:59, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org11:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org23:31, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org21:36, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org02:15, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org10:16, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org01:43, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org23:31, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org18:44, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org13:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org12:45, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org23:57, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikibooks.org23:31, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org18:44, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org21:36, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org02:43, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org02:40, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:00, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org13:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)3
ng.wikipedia.org16:52, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org00:49, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org00:49, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:41, 31 декември 2008создадена со најавување(?)25
nl.wikibooks.org02:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org21:12, 17 октомври 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org20:35, 6 јули 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org12:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org02:46, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org12:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org23:49, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org03:22, 1 ноември 2010создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org12:41, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org12:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org01:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:43, 31 декември 2008создадена со најавување(?)4
no.wikibooks.org11:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org12:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org12:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org13:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org11:55, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org15:29, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org13:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:30, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org10:10, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org07:21, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org02:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org12:26, 25 август 2011создадена со најавување(?)2
oc.wikibooks.org12:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org01:43, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org18:30, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org02:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org17:24, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org01:58, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org14:11, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org21:37, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org03:27, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org00:06, 15 септември 2014создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org01:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org12:15, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org01:57, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org13:14, 1 февруари 2015создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org00:11, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org14:11, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org21:37, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org10:00, 16 февруари 2015создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org12:06, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org00:29, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org13:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org02:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org21:38, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:23, 26 октомври 2008создадена со најавување(?)12autoreview
pl.wikibooks.org11:45, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:38, 16 јули 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org02:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org22:57, 26 декември 2013создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org23:40, 1 март 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:30, 25 август 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org11:44, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org11:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org14:12, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org17:18, 24 февруари 2011создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org21:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org02:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org13:54, 7 април 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikibooks.org23:56, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org23:47, 27 декември 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org21:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:56, 30 декември 2008создадена со најавување(?)21
pt.wikibooks.org01:47, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org21:20, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:36, 8 јануари 2015создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org12:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)3
pt.wikisource.org15:39, 16 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org02:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org02:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org20:25, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org19:07, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org18:04, 20 март 2009создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org23:56, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org18:47, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org21:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org02:06, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org23:56, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org21:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org01:59, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org01:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org21:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org02:11, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org21:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org01:23, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)26
ro.wikibooks.org12:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org02:08, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org13:02, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org13:36, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org23:47, 27 декември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org13:28, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:21, 1 јули 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:30, 8 септември 2008создадена со најавување(?)18
ru.wikibooks.org11:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org12:21, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org02:38, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org11:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org21:47, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org11:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org12:08, 8 април 2012создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org12:01, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org23:02, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org13:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
sah.wikiquote.org18:47, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org02:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org19:08, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org12:13, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org23:57, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:47, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org12:10, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org22:52, 26 декември 2014создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org13:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org02:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org13:16, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org21:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org12:18, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org19:40, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org22:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org00:35, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org00:25, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:17, 8 мај 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org13:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org22:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org23:29, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org23:47, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org01:01, 10 април 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org22:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org23:42, 4 јануари 2009создадена со најавување(?)3
sh.wiktionary.org02:21, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org22:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:20, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)14
simple.wikibooks.org00:25, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org18:49, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org12:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org23:54, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)8
si.wikibooks.org00:25, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org22:35, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org08:17, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org22:35, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:13, 30 декември 2008создадена со најавување(?)2
sk.wikibooks.org02:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org16:12, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org01:58, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org11:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org03:02, 22 декември 2008создадена со најавување(?)6
sl.wikibooks.org12:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org13:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org12:26, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org22:10, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org02:04, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org08:18, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org12:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org22:36, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org01:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org22:36, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:45, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org11:54, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org01:46, 26 мај 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:19, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)8
sq.wikipedia.org00:16, 27 септември 2009создадена со најавување(?)16
sq.wikibooks.org01:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org02:46, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org12:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org11:25, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org08:16, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org01:38, 12 јануари 2009создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org02:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org02:55, 27 декември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org12:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org12:11, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org11:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org13:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org12:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org18:02, 12 декември 2011создадена со најавување(?)3
st.wikipedia.org12:52, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org22:20, 20 јули 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:04, 12 декември 2011создадена со најавување(?)2
su.wikibooks.org00:27, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org18:50, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:37, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:16, 30 декември 2008создадена со најавување(?)11
sv.wikibooks.org02:47, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org02:45, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org12:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org11:26, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org12:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org13:17, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org01:42, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org01:52, 13 март 2011создадена со најавување(?)0
sw.wikibooks.org00:27, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org02:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org19:49, 18 март 2009создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org11:20, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org23:57, 8 април 2010создадена со најавување(?)3
ta.wikibooks.org16:50, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org13:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org18:50, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org13:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org12:30, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org13:59, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:49, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org01:28, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:23, 21 април 2013создадена со најавување(?)7bureaucrat, sysop
test.wikipedia.org13:32, 13 декември 2008создадена со најавување(?)11
test.wikidata.org16:47, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org12:33, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org13:31, 9 март 2010создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org00:27, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org18:50, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org02:05, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org12:16, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org12:21, 2 март 2015создадена со најавување(?)3
tg.wikibooks.org00:27, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:37, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:19, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)7
th.wikibooks.org12:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org19:43, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org01:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org13:36, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org01:24, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org02:04, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org22:37, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org01:49, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org00:27, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org18:50, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org14:12, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org12:02, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)5
tl.wikibooks.org01:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org01:29, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org01:59, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org13:35, 28 декември 2017создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org01:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org22:37, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org11:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org23:15, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org13:58, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:04, 24 декември 2008создадена со најавување(?)17
tr.wikibooks.org12:01, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org13:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org12:37, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org12:13, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
tr.wikivoyage.org00:48, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org11:59, 13 септември 2012создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org02:07, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org02:16, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org12:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org00:28, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org18:51, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org22:38, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org02:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org12:22, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org22:38, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org10:35, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org01:34, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org18:36, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org12:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org02:21, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org00:28, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org18:51, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org22:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:19, 30 декември 2008создадена со најавување(?)15
uk.wikibooks.org11:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org11:55, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org11:55, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org01:45, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org11:23, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org12:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org10:22, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org00:29, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org18:51, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org03:11, 16 септември 2010создадена со најавување(?)3
uz.wikibooks.org00:29, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org15:50, 3 септември 2016создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org22:20, 3 јули 2012создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org02:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org20:36, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org18:56, 6 септември 2015создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org01:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org08:37, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)34
vi.wikibooks.org12:53, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org12:31, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org13:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org19:54, 20 јуни 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org02:09, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org11:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:39, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)2
vo.wikibooks.org00:29, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org18:52, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org22:39, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org13:14, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org11:25, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)20
wa.wikibooks.org00:29, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org08:17, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org23:01, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:59, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)12.232rollbacker
wikimania2006.wikimedia.org23:56, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org02:48, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org01:51, 7 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org05:18, 12 декември 2013создадена со најавување(?)6
wikimania2015.wikimedia.org18:00, 27 август 2014создадена со најавување(?)566
wikimania2016.wikimedia.org01:46, 30 март 2015создадена со најавување(?)440
wikimania2017.wikimedia.org01:07, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org10:35, 23 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org14:53, 2 август 2018создадена со најавување(?)28
wo.wikipedia.org02:17, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org18:53, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:40, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org00:10, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org02:29, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org12:15, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org00:30, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:40, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:21, 31 октомври 2015создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org12:02, 20 јули 2011создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org02:38, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org02:51, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org01:18, 25 март 2011создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org00:30, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:40, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org22:40, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org12:17, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org00:30, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org18:53, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org22:58, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org13:20, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org08:40, 7 октомври 2013создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org23:36, 6 април 2014создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikibooks.org00:30, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org18:53, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org12:26, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org11:32, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org13:44, 5 март 2009создадена со најавување(?)4
zh.wikipedia.org16:20, 30 декември 2008создадена со најавување(?)11
zh.wikibooks.org02:18, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org12:27, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org02:50, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org20:05, 13 декември 2013создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org22:33, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org12:46, 2 март 2015создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org02:48, 2 март 2015создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org02:10, 2 март 2015создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org00:30, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org22:58, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0