Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org21:51, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)17
ab.wiktionary.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:57, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)120
advisory.wikimedia.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org13:54, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org20:00, 19 март 2010создадена со најавување(?)136
af.wikibooks.org12:06, 18 декември 2010создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org11:54, 26 април 2011создадена со најавување(?)6
af.wiktionary.org18:14, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)14
ak.wikipedia.org21:51, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)11
ak.wikibooks.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:51, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)89
alt.wikipedia.org14:44, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org21:58, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)10
am.wikiquote.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:59, 7 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org20:59, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)29
ang.wikibooks.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org15:32, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)78
an.wiktionary.org19:06, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)5
arc.wikipedia.org21:11, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org17:18, 20 март 2010создадена со најавување(?)25autoreview
ar.wikibooks.org20:55, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org15:07, 23 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org00:17, 22 јануари 2011создадена со најавување(?)8
ar.wikiquote.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org21:43, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)3
ar.wikiversity.org14:54, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
ar.wiktionary.org21:53, 26 октомври 2010создадена со најавување(?)7
ary.wikipedia.org19:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:35, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)56
ast.wikipedia.org15:53, 21 март 2010создадена со најавување(?)351
ast.wikibooks.org18:11, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org17:19, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org14:35, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)25
as.wikipedia.org11:16, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)13
as.wikibooks.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org10:41, 14 октомври 2013создадена со најавување(?)1
as.wiktionary.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org13:25, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)4
avk.wikipedia.org15:26, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
av.wiktionary.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org19:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
ay.wikibooks.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org22:58, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)15
azb.wikipedia.org01:06, 26 јануари 2016создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org21:32, 23 јули 2010создадена со најавување(?)258
az.wikibooks.org20:33, 12 март 2011создадена со најавување(?)11
az.wikiquote.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)8
az.wikisource.org21:00, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)6
az.wiktionary.org17:09, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)7
ban.wikipedia.org14:22, 13 април 2020создадена со најавување(?)1
ban.wikisource.org03:07, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:52, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)61
bat-smg.wikipedia.org21:51, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)7
ba.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)6
ba.wikibooks.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:00, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)11
bcl.wiktionary.org19:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org08:42, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org22:04, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)14
beta.wikiversity.org09:37, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)23
be.wikipedia.org21:11, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)44
be.wikibooks.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org22:52, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)3
be.wikiquote.org09:37, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)4
be.wikisource.org22:56, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)7
be.wiktionary.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org18:29, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)131
bg.wikibooks.org11:55, 26 април 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org20:06, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org22:28, 3 март 2011создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org11:56, 26 април 2011создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org17:49, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)18
bh.wikipedia.org22:20, 2 февруари 2011создадена со најавување(?)2
bh.wiktionary.org03:27, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org21:57, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
bi.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org09:45, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
bm.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)11
bm.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org13:53, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)53
bn.wikibooks.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org12:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
bn.wikivoyage.org13:31, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)17
bo.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org20:07, 2 февруари 2011создадена со најавување(?)6
br.wikipedia.org18:30, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)37
br.wikimedia.org14:45, 13 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org23:28, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org10:04, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org21:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)107editor
bs.wikibooks.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)5
bs.wikinews.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)5
bs.wikiquote.org18:19, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)5
bs.wikisource.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)6
bxr.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)6
ca.wikipedia.org17:18, 20 март 2010создадена со најавување(?)1.080
ca.wikibooks.org17:20, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)46
ca.wikimedia.org22:17, 16 септември 2014создадена со најавување(?)4
ca.wikinews.org22:39, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)6
ca.wikiquote.org20:49, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)8
ca.wikisource.org22:28, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)10
ca.wiktionary.org15:06, 25 јули 2010создадена со најавување(?)35
cbk-zam.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)21
cdo.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org13:39, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)28
ce.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)15
chr.wiktionary.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)7
ch.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)7
ch.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)12
ckb.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org19:42, 11 март 2010создадена со најавување(?)13.052filemover, patroller, rollbacker
co.wikipedia.org21:04, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)6
co.wikibooks.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)4
co.wikiquote.org13:09, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org13:10, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org21:53, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
cr.wikiquote.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org10:43, 4 декември 2010создадена со најавување(?)4
csb.wiktionary.org16:59, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:31, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)43
cs.wikibooks.org19:46, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)9
cs.wikinews.org21:00, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cs.wikiquote.org19:50, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)25
cs.wikisource.org13:24, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)4
cs.wikiversity.org17:13, 5 декември 2010создадена со најавување(?)14
cs.wiktionary.org13:53, 7 март 2011создадена со најавување(?)26
cu.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)2
cv.wikipedia.org10:09, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)11
cv.wikibooks.org13:10, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org18:31, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)46
cy.wikibooks.org13:10, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org17:18, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org13:10, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org13:11, 27 април 2011создадена со најавување(?)7
dag.wikipedia.org08:47, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org08:31, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)27
da.wikibooks.org21:37, 1 март 2011создадена со најавување(?)5
da.wikiquote.org19:48, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)12
da.wikisource.org16:35, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)11
da.wiktionary.org09:00, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)8
de.wikipedia.org16:23, 17 март 2010создадена со најавување(?)128autoreview
de.wikibooks.org13:15, 27 април 2011создадена со најавување(?)35
de.wikinews.org18:01, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)12
de.wikiquote.org16:29, 15 септември 2010создадена со најавување(?)28
de.wikisource.org21:44, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)9
de.wikiversity.org21:45, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)26
de.wikivoyage.org20:21, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)17
de.wiktionary.org15:49, 25 јули 2010создадена со најавување(?)42
din.wikipedia.org16:39, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)2
diq.wikipedia.org18:06, 11 септември 2010создадена со најавување(?)3
diq.wiktionary.org10:40, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org13:19, 27 април 2011создадена со најавување(?)7
dsb.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
dty.wikipedia.org16:39, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org10:04, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org13:18, 27 април 2011создадена со најавување(?)4
dz.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)12
dz.wiktionary.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
el.wikipedia.org12:52, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)14
el.wikibooks.org23:42, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)7
el.wikinews.org09:51, 10 април 2011создадена со најавување(?)4
el.wikiquote.org23:28, 22 јануари 2011создадена со најавување(?)7
el.wikisource.org21:09, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org13:17, 27 април 2011создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org10:41, 14 октомври 2013создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org21:02, 9 септември 2010создадена со најавување(?)63
eml.wikipedia.org22:08, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
en.wikipedia.org18:55, 12 март 2010создадена со најавување(?)3.814extendedconfirmed
en.wikibooks.org18:53, 24 септември 2010создадена со најавување(?)479editor
en.wikinews.org18:45, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)44
en.wikiquote.org17:20, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)301
en.wikisource.org20:40, 5 октомври 2010создадена со најавување(?)32
en.wikiversity.org10:10, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)202
en.wikivoyage.org20:20, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)77autopatrolled
en.wiktionary.org21:26, 17 март 2010создадена со најавување(?)28
eo.wikipedia.org12:26, 11 април 2010создадена со најавување(?)33
eo.wikibooks.org11:37, 7 март 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org18:51, 19 декември 2010создадена со најавување(?)7
eo.wikiquote.org10:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org13:17, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org10:43, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org14:42, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)20
es.wikipedia.org20:29, 11 март 2010создадена со најавување(?)69.265bureaucrat, sysop
es.wikibooks.org18:25, 17 септември 2010создадена со најавување(?)1.894bureaucrat, sysop
es.wikinews.org20:17, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)101autoreview
es.wikiquote.org21:02, 31 мај 2010создадена со најавување(?)752
es.wikisource.org15:57, 6 септември 2010создадена со најавување(?)296
es.wikiversity.org21:36, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)376
es.wikivoyage.org23:13, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)259patroller
es.wiktionary.org21:25, 17 март 2010создадена со најавување(?)498autopatrolled
et.wikipedia.org21:13, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)134
et.wikibooks.org17:14, 24 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org12:38, 24 март 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org13:17, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org13:17, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:18, 27 април 2011создадена со најавување(?)15
eu.wikipedia.org17:19, 20 март 2010создадена со најавување(?)482
eu.wikibooks.org13:18, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org19:03, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org17:09, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org20:36, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:18, 20 март 2010создадена со најавување(?)21
fa.wikipedia.org21:26, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)30
fa.wikibooks.org14:25, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)4autopatrolled, patroller
fa.wikinews.org10:24, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org21:17, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org17:39, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)3
fa.wikivoyage.org23:59, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org17:27, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)10
ff.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org22:06, 2 април 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org21:39, 11 март 2010создадена со најавување(?)23
fi.wikibooks.org15:07, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)5
fi.wikimedia.org22:30, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org13:19, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org21:01, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)10
fi.wikisource.org20:31, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org18:53, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org17:09, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)3
fi.wiktionary.org16:19, 25 јули 2010создадена со најавување(?)28
fj.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org13:19, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org23:25, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org21:06, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)24
fo.wikisource.org13:19, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org13:20, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:55, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)6
frr.wikipedia.org13:20, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org21:28, 13 март 2010создадена со најавување(?)154
fr.wikibooks.org17:25, 21 март 2010создадена со најавување(?)14
fr.wikinews.org21:29, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)37
fr.wikiquote.org17:13, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)50
fr.wikisource.org13:20, 27 април 2011создадена со најавување(?)27
fr.wikiversity.org11:42, 11 март 2011создадена со најавување(?)25
fr.wikivoyage.org20:21, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)17
fr.wiktionary.org15:35, 25 јули 2010создадена со најавување(?)12
fur.wikipedia.org21:45, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org11:20, 18 мај 2010создадена со најавување(?)41
fy.wikibooks.org13:20, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org15:54, 25 јули 2010создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:31, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)7
gan.wikipedia.org17:31, 9 март 2011создадена со најавување(?)10
ga.wikipedia.org12:29, 11 април 2010создадена со најавување(?)28
ga.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org12:03, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org15:02, 27 септември 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:34, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)9
gd.wiktionary.org18:54, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org17:24, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org12:28, 11 април 2010создадена со најавување(?)174
gl.wikibooks.org19:10, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)5
gl.wikiquote.org19:09, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org19:09, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org19:09, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)3
gn.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
gn.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org13:20, 27 април 2011создадена со најавување(?)6
gom.wikipedia.org13:58, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org02:38, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)6
got.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org11:25, 12 септември 2010создадена со најавување(?)29
gu.wikibooks.org03:28, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org18:58, 9 мај 2011создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org22:56, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org18:34, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)4
gv.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
hak.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)17
ha.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ha.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org17:46, 20 март 2010создадена со најавување(?)19
he.wikibooks.org12:12, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org17:31, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org17:59, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org12:12, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)3
he.wikivoyage.org13:27, 27 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org12:39, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)10
hif.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)9
hif.wiktionary.org02:38, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:49, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)80
hi.wikibooks.org11:58, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)4
hi.wikiquote.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
hi.wikisource.org13:11, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org02:38, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)7
hi.wikivoyage.org02:38, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org21:43, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)5
ho.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:04, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)227
hr.wikibooks.org23:17, 14 декември 2010создадена со најавување(?)3
hr.wikiquote.org23:17, 14 декември 2010создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)6
hr.wiktionary.org23:17, 14 декември 2010создадена со најавување(?)4
hsb.wikipedia.org11:42, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org22:31, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ht.wikisource.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:20, 11 април 2010создадена со најавување(?)30
hu.wikibooks.org10:19, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)9
hu.wikinews.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org18:19, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)20
hu.wikisource.org20:43, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hu.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)9
hy.wikipedia.org10:05, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)87
hy.wikibooks.org19:13, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org22:29, 22 јануари 2011создадена со најавување(?)6
hyw.wikipedia.org16:49, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:09, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org12:11, 11 септември 2010создадена со најавување(?)28
ia.wikibooks.org10:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ia.wiktionary.org10:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)4
id.wikipedia.org17:20, 22 мај 2010создадена со најавување(?)66autoreview
id.wikibooks.org15:28, 2 март 2011создадена со најавување(?)15
id.wikiquote.org14:30, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)15
id.wikisource.org18:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)19
id.wiktionary.org16:19, 25 јули 2010создадена со најавување(?)20
ie.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org21:15, 7 октомври 2011создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org21:15, 7 октомври 2011создадена со најавување(?)4
ig.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)12
ii.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
ik.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org20:25, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org18:59, 24 септември 2010создадена со најавување(?)25
inh.wikipedia.org02:39, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org22:08, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org16:19, 25 јули 2010создадена со најавување(?)3
is.wikipedia.org18:34, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)32
is.wikibooks.org17:09, 26 март 2011создадена со најавување(?)3
is.wikiquote.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
is.wikisource.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org19:53, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)4
it.wikipedia.org17:47, 20 март 2010создадена со најавување(?)88
it.wikibooks.org21:03, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)49
it.wikinews.org15:37, 29 август 2010создадена со најавување(?)47
it.wikiquote.org21:35, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)38
it.wikisource.org11:41, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)13
it.wikiversity.org13:19, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)32
it.wikivoyage.org20:21, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)9
it.wiktionary.org16:11, 25 јули 2010создадена со најавување(?)27
iu.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)10
iu.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)5
jam.wikipedia.org10:42, 18 мај 2016создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org12:29, 11 април 2010создадена со најавување(?)188
ja.wikibooks.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)7
ja.wikinews.org09:55, 31 август 2011создадена со најавување(?)7
ja.wikiquote.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)8
ja.wikisource.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
ja.wikiversity.org10:14, 26 јули 2011создадена со најавување(?)21
ja.wiktionary.org16:39, 25 јули 2010создадена со најавување(?)6
jbo.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
jbo.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org16:37, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)15
jv.wiktionary.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
ka.wikipedia.org11:26, 12 септември 2010создадена со најавување(?)68
ka.wikibooks.org18:17, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org14:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org20:40, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org21:06, 25 март 2011создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org12:35, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)7
ki.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
kj.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org17:03, 30 декември 2010создадена со најавување(?)27
kk.wikibooks.org19:45, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)7
kk.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)7
kl.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
km.wikipedia.org16:08, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)8
km.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
km.wiktionary.org18:33, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org21:54, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)24
kn.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org10:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org11:24, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org18:37, 19 мај 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org20:40, 7 јули 2010создадена со најавување(?)13
ko.wikibooks.org13:19, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)4
ko.wikinews.org20:32, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org16:09, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ko.wikisource.org15:24, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org12:42, 1 октомври 2013создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org13:18, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)8
krc.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
kr.wikipedia.org22:09, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:16, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)3
ks.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ks.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org20:59, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)14
ku.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org20:39, 18 март 2011создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org22:31, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)10
ky.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)6
ky.wikiquote.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org21:40, 23 јули 2010создадена со најавување(?)13
la.wikipedia.org18:35, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)71
la.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org20:44, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org17:43, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)7
la.wiktionary.org20:04, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org20:41, 1 мај 2010создадена со најавување(?)39
lb.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org20:09, 12 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org17:38, 18 септември 2010создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org21:17, 6 април 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org11:30, 9 април 2020создадена со најавување(?)10
lg.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org16:31, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)8
li.wikipedia.org12:46, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)20
li.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org03:01, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
li.wikisource.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org11:10, 11 јуни 2011создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org16:43, 2 јуни 2011создадена со најавување(?)7
ln.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ln.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org22:53, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
lo.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org13:28, 27 септември 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org22:05, 2 април 2011создадена со најавување(?)4
lt.wikipedia.org20:00, 17 април 2010создадена со најавување(?)152
lt.wikibooks.org17:12, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)14
lt.wikiquote.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
lt.wikisource.org15:20, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)6
lt.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
lv.wikipedia.org20:54, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)331
lv.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org21:30, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)3
mad.wikipedia.org00:08, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org02:02, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org17:12, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)10
mdf.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:16, 17 март 2010создадена со најавување(?)425autopatrolled
meta.wikimedia.org17:29, 21 март 2010создадена со најавување(?)4.899autopatrolled, ipblock-exempt
mg.wikipedia.org19:11, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)3
mg.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org19:46, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)6
mhr.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
mh.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:29, 26 март 2013создадена со најавување(?)5
mi.wikipedia.org10:35, 1 септември 2010создадена со најавување(?)11
mi.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org20:22, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)68
mk.wikibooks.org19:22, 24 февруари 2011создадена со најавување(?)4
mk.wikimedia.org22:31, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org14:59, 3 октомври 2010создадена со најавување(?)51
ml.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org17:05, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org12:46, 21 јули 2011создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org10:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
mni.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org14:25, 26 септември 2010создадена со најавување(?)26
mn.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)5
mnw.wikipedia.org11:17, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org10:37, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org11:51, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org10:12, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)10
mr.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
mr.wikiquote.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org22:55, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org17:32, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)262
ms.wikibooks.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)5
ms.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org22:14, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)20
mt.wiktionary.org14:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
mus.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)8
mx.wikimedia.org22:31, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)7
myv.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org21:05, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)17
my.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org22:54, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org22:21, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
nah.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org19:26, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)8
na.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
na.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org22:57, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org19:22, 30 мај 2010создадена со најавување(?)47
nds.wikipedia.org18:58, 24 септември 2010создадена со најавување(?)50
nds.wikibooks.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org03:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org17:54, 7 мај 2011создадена со најавување(?)5
ne.wikipedia.org22:14, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)10
ne.wikibooks.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)7
ne.wiktionary.org21:06, 25 март 2011создадена со најавување(?)4
new.wikipedia.org16:43, 2 јуни 2011создадена со најавување(?)8
ng.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org19:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org19:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:37, 11 март 2010нова сметка(?)5.760
nl.wikibooks.org17:14, 21 март 2010создадена со најавување(?)119
nl.wikimedia.org21:03, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)8
nl.wikinews.org19:58, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)12
nl.wikiquote.org17:35, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)42
nl.wikisource.org17:14, 5 декември 2010создадена со најавување(?)39
nl.wikivoyage.org20:21, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)21
nl.wiktionary.org21:15, 28 мај 2010создадена со најавување(?)99
nn.wikipedia.org20:12, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)96
nn.wikiquote.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)11
no.wikipedia.org18:27, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)20
no.wikibooks.org19:25, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)8
no.wikimedia.org22:32, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
no.wikiquote.org18:37, 6 март 2011создадена со најавување(?)9
no.wikisource.org17:22, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org22:38, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)27
nqo.wikipedia.org23:04, 28 септември 2020создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org19:50, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)5
nso.wikipedia.org22:31, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org22:33, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)6
ny.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)6
nz.wikimedia.org22:34, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:22, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)24
oc.wikibooks.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org10:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org21:10, 1 ноември 2016создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)9
om.wiktionary.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)9
or.wikisource.org02:03, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org18:33, 28 септември 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org20:30, 16 мај 2011создадена со најавување(?)7
outreach.wikimedia.org13:17, 10 април 2011создадена со најавување(?)37
pa-us.wikimedia.org12:39, 24 март 2012создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org14:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org00:04, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)11
pap.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)10
pa.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)7
pa.wikibooks.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org12:24, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)15
pdc.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)8
pih.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)8
pi.wikipedia.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:47, 20 март 2010создадена со најавување(?)45
pl.wikibooks.org17:41, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)43
pl.wikimedia.org18:39, 15 февруари 2011создадена со најавување(?)10
pl.wikinews.org15:36, 29 август 2010создадена со најавување(?)17
pl.wikiquote.org17:22, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)38
pl.wikisource.org20:09, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)12
pl.wikivoyage.org16:07, 24 април 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org16:19, 25 јули 2010создадена со најавување(?)24
pms.wikipedia.org22:06, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
pms.wikisource.org17:35, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)10
pnb.wiktionary.org22:56, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ps.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org03:30, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:00, 17 април 2010создадена со најавување(?)161
pt.wikibooks.org21:41, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)79
pt.wikinews.org21:33, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)64
pt.wikiquote.org20:13, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)15
pt.wikisource.org20:56, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)17
pt.wikiversity.org16:04, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)54
pt.wikivoyage.org00:14, 11 јануари 2013создадена со најавување(?)22
pt.wiktionary.org16:41, 25 јули 2010создадена со најавување(?)53
quality.wikimedia.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org09:57, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:21, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)2
rm.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)9
rn.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)9
rn.wiktionary.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:07, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)11
roa-rup.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org22:51, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org18:36, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)28
ro.wikibooks.org11:22, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)11
ro.wikinews.org21:16, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)9
ro.wikiquote.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)4
ro.wikisource.org18:43, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)25
ro.wikivoyage.org00:34, 12 октомври 2013создадена со најавување(?)4
ro.wiktionary.org16:58, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)19
rue.wikipedia.org13:00, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)4
ru.wikipedia.org18:10, 11 април 2010создадена со најавување(?)57uploader
ru.wikibooks.org17:10, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org12:39, 24 март 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org17:23, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)8
ru.wikiquote.org17:58, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)17
ru.wikisource.org17:23, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)11
ru.wikiversity.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org20:22, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org20:48, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)69
rw.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)7
rw.wiktionary.org10:05, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sah.wikipedia.org17:29, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org03:30, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org03:30, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org08:24, 30 ноември 2010создадена со најавување(?)9
sa.wikibooks.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org10:41, 14 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org22:57, 11 септември 2010создадена со најавување(?)26
scn.wiktionary.org22:17, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org18:00, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)64
sc.wikipedia.org20:33, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
sc.wiktionary.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)20
sd.wikinews.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org11:35, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)1
se.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org12:40, 24 март 2012создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
sg.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org09:30, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org15:31, 8 април 2020создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org11:01, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)165
sh.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)5
shy.wiktionary.org14:04, 27 септември 2020создадена со најавување(?)3
simple.wikipedia.org21:59, 22 март 2010создадена со најавување(?)8.115patroller, rollbacker
simple.wikibooks.org20:33, 12 март 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org17:27, 3 јули 2010создадена со најавување(?)143
si.wikipedia.org11:26, 12 септември 2010создадена со најавување(?)20
si.wikibooks.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
skr.wikipedia.org19:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org20:07, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:57, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)814
sk.wikibooks.org17:11, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sk.wikiquote.org16:15, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sk.wikisource.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org17:41, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)6
sl.wikipedia.org18:41, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)152
sl.wikibooks.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:54, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org17:21, 1 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org19:44, 2 февруари 2011создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org17:39, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
sm.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)3
sn.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)9
sn.wiktionary.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:06, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)40
so.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)55
so.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)5
species.wikimedia.org21:16, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)85
sq.wikipedia.org20:24, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)202autoreview
sq.wikibooks.org00:25, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org11:41, 27 април 2011создадена со најавување(?)4
sq.wikiquote.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org16:24, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)20
srn.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org11:01, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)18
sr.wikibooks.org18:33, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org20:12, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org17:56, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)10
sr.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)13
ss.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ss.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
strategy.wikimedia.org22:59, 11 март 2011создадена со најавување(?)47
st.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)10
st.wiktionary.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:16, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)10
su.wikibooks.org18:40, 25 март 2011создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org13:12, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org13:11, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org08:31, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)32
sv.wikibooks.org20:21, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)16
sv.wikinews.org13:11, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org17:49, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)5
sv.wikisource.org13:11, 27 април 2011создадена со најавување(?)3
sv.wikiversity.org11:32, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)8
sv.wikivoyage.org20:22, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)15
sv.wiktionary.org15:30, 10 април 2011создадена со најавување(?)29
sw.wikipedia.org22:13, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)37
sw.wikibooks.org03:30, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org13:11, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
szy.wikipedia.org22:28, 27 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org13:38, 18 јули 2010создадена со најавување(?)61
ta.wikibooks.org13:11, 27 април 2011создадена со најавување(?)12
ta.wikinews.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)7
ta.wikiquote.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org22:54, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)7
tcy.wikipedia.org20:57, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org12:24, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)531
test2.wikipedia.org21:31, 3 мај 2012создадена со најавување(?)2
test-commons.wikimedia.org19:40, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org10:06, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)3
test.wikidata.org15:07, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org22:15, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
te.wikipedia.org17:40, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)53
te.wikibooks.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org16:32, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org12:48, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)13
tg.wikibooks.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org13:51, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)35
th.wikibooks.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
th.wikinews.org22:43, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org17:01, 6 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org10:40, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)5
th.wiktionary.org20:39, 12 април 2011создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)11
ti.wiktionary.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org09:22, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)10
tk.wikibooks.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:09, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)424
tl.wikibooks.org15:58, 26 јануари 2011создадена со најавување(?)105
tl.wiktionary.org11:37, 27 април 2011создадена со најавување(?)15
tn.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
tn.wiktionary.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
to.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)4
trv.wikipedia.org00:23, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:29, 11 март 2010создадена со најавување(?)44autoreview
tr.wikibooks.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)7
tr.wikimedia.org12:40, 24 март 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org22:23, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)10
tr.wikiquote.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)11
tr.wikisource.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)11
tr.wiktionary.org21:40, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)38
ts.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ts.wiktionary.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:31, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org17:57, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)1
tt.wikiquote.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org22:10, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
tw.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org12:59, 1 октомври 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org12:40, 24 март 2012создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org19:31, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)5
ug.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:28, 3 јули 2010создадена со најавување(?)27
uk.wikibooks.org21:28, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org21:27, 2 февруари 2011создадена со најавување(?)5
uk.wikiquote.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org20:21, 2 март 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org16:07, 24 април 2013создадена со најавување(?)19
uk.wiktionary.org11:03, 12 септември 2010создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org17:35, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)31
ur.wikibooks.org20:42, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:52, 17 март 2011создадена со најавување(?)2
usability.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:21, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)38
uz.wikibooks.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)3
uz.wiktionary.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)5
vec.wikipedia.org15:49, 4 август 2010создадена со најавување(?)27
vec.wikisource.org19:43, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)3
vec.wiktionary.org10:41, 14 октомври 2013создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org23:35, 9 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org16:20, 11 јуни 2010создадена со најавување(?)27
vi.wikibooks.org18:11, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)10
vi.wikiquote.org11:35, 27 април 2011создадена со најавување(?)26
vi.wikisource.org20:16, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)7
vi.wikivoyage.org00:34, 12 октомври 2013создадена со најавување(?)9
vi.wiktionary.org11:36, 27 април 2011создадена со најавување(?)18
vls.wikipedia.org22:16, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)64
vo.wikipedia.org18:42, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)12
vo.wikibooks.org11:35, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org11:35, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org09:57, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)30
wa.wikipedia.org17:01, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)11
wa.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org19:53, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org21:35, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org22:10, 26 октомври 2012создадена со најавување(?)2.938
wikimania2005.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org17:53, 20 мај 2010создадена со најавување(?)1
wikimania2011.wikimedia.org19:13, 2 септември 2010создадена со најавување(?)2
wikimania2012.wikimedia.org19:11, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2013.wikimedia.org07:29, 24 мај 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org13:59, 10 ноември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org10:55, 6 јули 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org02:29, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org11:05, 31 мај 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:08, 18 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org14:04, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)3
wo.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
wo.wikiquote.org11:35, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org11:35, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org07:57, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org22:17, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
xh.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)22
xh.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org23:09, 27 јули 2011создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org11:25, 4 декември 2010создадена со најавување(?)9
yi.wikisource.org11:34, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org11:35, 27 април 2011создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org21:02, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)17
yo.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org13:54, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org03:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org11:34, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:16, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)11
zh-classical.wikipedia.org21:12, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikipedia.org11:27, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)122
zh-min-nan.wikibooks.org21:20, 8 април 2011создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikiquote.org11:34, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org11:34, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org11:34, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org21:01, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)71
zh.wikipedia.org08:31, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)44
zh.wikibooks.org21:06, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)4
zh.wikinews.org17:50, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)3
zh.wikiquote.org12:08, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org17:24, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org17:36, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org11:09, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org18:46, 6 септември 2010создадена со најавување(?)13
zu.wikipedia.org22:14, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)24
zu.wikibooks.org18:08, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org22:48, 28 ноември 2010создадена со најавување(?)2