Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Sakretsu
  • Зачленет: 01:42, 20 март 2015 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 416.356
  • Број на приврзани сметки: 869
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org01:35, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org01:26, 4 март 2019создадена со најавување(?)2
ab.wiktionary.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org01:27, 4 март 2019создадена со најавување(?)3
advisory.wikimedia.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org00:26, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org14:43, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)13
af.wikibooks.org12:30, 21 мај 2020создадена со најавување(?)5
af.wikiquote.org00:46, 25 април 2020создадена со најавување(?)5
af.wiktionary.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org23:33, 20 април 2020создадена со најавување(?)2
ak.wikibooks.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org17:08, 2 мај 2016создадена со најавување(?)5
alt.wikipedia.org12:21, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org20:18, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)3
am.wikiquote.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org19:58, 21 јули 2016создадена со најавување(?)3
ang.wikibooks.org00:33, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ang.wikiquote.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org16:50, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org18:11, 3 јули 2018создадена со најавување(?)6
an.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org19:16, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org23:08, 21 април 2015создадена со најавување(?)30
ar.wikibooks.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)4
ar.wikiquote.org20:52, 30 мај 2020создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org21:15, 13 март 2020создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org14:58, 26 март 2020создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org20:18, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)6
ast.wikipedia.org20:18, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)5
ast.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org19:59, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)3
as.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:47, 26 април 2020создадена со најавување(?)2
av.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:07, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org01:27, 4 март 2019создадена со најавување(?)2
ay.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org13:04, 13 мај 2020создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org22:02, 27 јули 2019создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org14:43, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)10
az.wikibooks.org16:29, 1 март 2020создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org19:50, 13 март 2020создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org22:42, 1 март 2020создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org20:18, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)7
bat-smg.wikipedia.org17:15, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org22:55, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)3
ba.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org19:55, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)4
bd.wikimedia.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org16:26, 27 декември 2016создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org00:11, 2 септември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org23:03, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)3
be.wikibooks.org13:24, 15 март 2020создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org14:29, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org13:24, 15 март 2020создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org16:26, 27 декември 2016создадена со најавување(?)3
bg.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
bh.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org17:08, 4 април 2020создадена со најавување(?)2
bi.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org01:09, 7 мај 2020создадена со најавување(?)4
bm.wikipedia.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bm.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:26, 27 декември 2016создадена со најавување(?)10
bn.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org23:27, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)2
bo.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org22:02, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org20:18, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)3
br.wikimedia.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org10:44, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)4
bs.wikibooks.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org11:50, 26 мај 2019создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
bug.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org20:22, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)15
ca.wikibooks.org16:55, 9 март 2020создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org20:20, 10 март 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org00:34, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org01:00, 26 јули 2018создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org01:13, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org14:28, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org22:02, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org21:39, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org22:02, 27 јули 2019создадена со најавување(?)3
cho.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org14:56, 6 март 2017создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org19:33, 22 април 2017создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ch.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ckb.wikipedia.org13:07, 3 јуни 2015создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)717
co.wikipedia.org01:27, 4 март 2019создадена со најавување(?)3
co.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org16:12, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:03, 29 април 2020создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)3
cr.wikiquote.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org23:37, 27 октомври 2015создадена со најавување(?)2
cs.wikibooks.org20:17, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org19:02, 13 мај 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org18:04, 6 март 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org19:02, 13 мај 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org13:53, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org19:57, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org13:49, 23 февруари 2019создадена со најавување(?)2
cv.wikipedia.org18:24, 27 август 2016создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org13:04, 27 април 2017создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org02:03, 29 мај 2020создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org18:36, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org16:52, 2 мај 2015создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org22:48, 8 март 2020создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org17:40, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org16:27, 19 март 2020создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org20:26, 14 јули 2015создадена со најавување(?)19
de.wikibooks.org22:56, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org20:00, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org20:27, 14 септември 2019создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org15:12, 4 март 2020создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org16:50, 7 мај 2020создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org16:16, 24 март 2017создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org23:37, 2 август 2019создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org01:15, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org14:34, 7 септември 2017создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
dz.wiktionary.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org19:11, 3 септември 2015создадена со најавување(?)3
el.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org16:40, 29 април 2020создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org20:24, 20 мај 2020создадена со најавување(?)3
eml.wikipedia.org19:40, 11 април 2017создадена со најавување(?)9
en.wikipedia.org01:42, 20 март 2015потврдено по е-пошта(?)1.708extendedconfirmed
en.wikibooks.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)43
en.wikiquote.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)17
en.wikisource.org15:00, 14 јули 2015создадена со најавување(?)8
en.wikiversity.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org17:09, 2 мај 2016создадена со најавување(?)5
eo.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
eo.wikiquote.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org00:16, 16 септември 2019создадена со најавување(?)3
eo.wikivoyage.org21:55, 9 јули 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org23:17, 20 март 2015создадена со најавување(?)46
es.wikibooks.org17:42, 11 март 2020создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org14:05, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org14:36, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org14:15, 22 април 2018создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org00:14, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org22:38, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org22:47, 8 март 2020создадена со најавување(?)2
et.wikipedia.org17:15, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)4
et.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org11:22, 8 јули 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:09, 7 март 2020создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org13:19, 28 април 2020создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org18:25, 27 август 2016создадена со најавување(?)5
eu.wikibooks.org00:35, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org21:51, 26 јули 2015создадена со најавување(?)3
fa.wikibooks.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)4
fa.wikinews.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)4
fa.wikiquote.org13:02, 15 март 2020создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ff.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org03:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org12:19, 16 мај 2015создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org12:37, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org21:55, 9 јули 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org17:27, 21 јуни 2019создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org14:00, 31 мај 2020создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org13:03, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:17, 2 мај 2019создадена со најавување(?)3
fo.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org16:56, 20 март 2015создадена со најавување(?)66
fr.wikibooks.org19:51, 1 ноември 2017создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)3
fr.wikiquote.org19:23, 4 мај 2017создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org10:51, 17 мај 2019создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org23:09, 23 март 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org14:24, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org23:17, 14 јануари 2017создадена со најавување(?)2
fur.wikipedia.org01:27, 4 март 2019создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org22:03, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org17:42, 7 мај 2019создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ga.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org16:54, 9 март 2020создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org20:19, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)2
gl.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org13:39, 19 август 2019создадена со најавување(?)2
gn.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org04:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
got.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org22:03, 27 јули 2019создадена со најавување(?)5
gu.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
gu.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org16:24, 29 јули 2018создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org02:16, 7 март 2020создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ha.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org16:56, 9 март 2020создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org00:09, 17 април 2019создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org19:36, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)2
he.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)4
hif.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)9
hi.wikibooks.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org14:53, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ho.wikipedia.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:23, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)4
hr.wikibooks.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org23:12, 13 мај 2019создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org00:34, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
hr.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org00:36, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ht.wikisource.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org16:12, 31 декември 2015создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org16:18, 14 март 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikinews.org14:36, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org23:21, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org18:26, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org18:13, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org13:20, 27 март 2015создадена со најавување(?)2
hy.wikibooks.org00:33, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org15:53, 8 јануари 2017создадена со најавување(?)3
ia.wikibooks.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org00:35, 14 април 2015создадена со најавување(?)35
id.wikibooks.org17:57, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
id.wikiquote.org17:57, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org17:55, 4 март 2020создадена со најавување(?)3
id.wiktionary.org20:33, 1 март 2020создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org18:15, 16 април 2019создадена со најавување(?)2
ie.wikibooks.org14:46, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ii.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ik.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org21:03, 20 октомври 2016создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)41
inh.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org06:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
io.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org16:47, 2 мај 2015создадена со најавување(?)4
is.wikibooks.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org01:42, 20 март 2015домашно вики(?)77.347checkuser, interface-admin, sysop
it.wikibooks.org14:42, 10 мај 2015создадена со најавување(?)10
it.wikinews.org00:09, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)13
it.wikiquote.org15:32, 25 март 2015создадена со најавување(?)250
it.wikisource.org11:34, 16 мај 2015создадена со најавување(?)63
it.wikiversity.org17:32, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)11
it.wikivoyage.org00:47, 14 септември 2015создадена со најавување(?)50
it.wiktionary.org13:48, 20 март 2015создадена со најавување(?)8
iu.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:03, 20 март 2015создадена со најавување(?)107
ja.wikibooks.org02:07, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)4
ja.wikinews.org17:33, 18 август 2018создадена со најавување(?)6
ja.wikiquote.org18:07, 4 мај 2017создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org09:53, 24 јули 2017создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org17:54, 7 мај 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org15:29, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org00:52, 30 ноември 2015создадена со најавување(?)4
jbo.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org00:46, 21 мај 2020создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org04:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
jv.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org15:26, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org16:16, 29 април 2017создадена со најавување(?)3
ka.wikibooks.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kj.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org07:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
kk.wikibooks.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org19:18, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org20:23, 19 април 2019создадена со најавување(?)2
km.wikibooks.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org18:58, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)21
kn.wikiquote.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org19:01, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org22:03, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org15:57, 29 март 2015создадена со најавување(?)8
ko.wikibooks.org15:00, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org00:07, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org00:29, 25 октомври 2016создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:19, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org20:23, 19 април 2019создадена со најавување(?)2
ks.wiktionary.org13:02, 15 март 2020создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org20:20, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org20:19, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org16:12, 23 април 2020создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org22:03, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kw.wiktionary.org00:37, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org19:19, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org13:07, 25 март 2016создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org00:17, 28 јули 2015создадена со најавување(?)3
la.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org15:11, 25 септември 2019создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org01:52, 11 март 2019создадена со најавување(?)3
la.wiktionary.org15:29, 23 март 2020создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org20:20, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)3
lb.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
lez.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
lfn.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org18:58, 4 јули 2018создадена со најавување(?)8
lij.wikisource.org10:47, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:08, 22 декември 2017создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
li.wikinews.org12:11, 20 јули 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org23:36, 2 март 2017создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org18:58, 4 јули 2018создадена со најавување(?)16
ln.wikipedia.org09:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org01:47, 20 март 2015создадена со најавување(?)1checkuser
lo.wikipedia.org19:47, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org14:11, 9 март 2020создадена со најавување(?)2
lt.wikipedia.org20:20, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)6
lt.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org05:15, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)8
lv.wiktionary.org16:14, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org05:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
map-bms.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org01:48, 20 март 2015создадена со најавување(?)630
meta.wikimedia.org01:47, 20 март 2015создадена со најавување(?)7.220steward
mg.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)3
mg.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org13:56, 2 јуни 2017создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
mh.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
min.wiktionary.org13:36, 12 март 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org00:09, 17 април 2019создадена со најавување(?)2
mi.wiktionary.org14:04, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org05:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
mk.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org06:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)12
ml.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ml.wikiquote.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mni.wikipedia.org13:06, 6 август 2021создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org20:20, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)4
mn.wiktionary.org15:17, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:34, 21 февруари 2019создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org06:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
mr.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org16:18, 7 мај 2015создадена со најавување(?)11
ms.wikibooks.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org01:28, 4 март 2019создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org19:00, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org06:27, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org11:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
my.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org21:16, 14 август 2017создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org21:29, 25 мај 2020создадена со најавување(?)2
nah.wiktionary.org00:38, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org20:20, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)3
nap.wikisource.org18:25, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org01:52, 11 март 2019создадена со најавување(?)2
na.wiktionary.org01:06, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org16:34, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)6
nds.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ne.wikipedia.org06:44, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
ne.wikibooks.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org02:56, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ng.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org20:53, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org12:29, 2 јули 2015создадена со најавување(?)23
nl.wikibooks.org01:13, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)4
nl.wikimedia.org15:56, 14 март 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org13:02, 15 март 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:00, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org17:54, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org14:33, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)3
nn.wikipedia.org20:21, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org10:23, 26 септември 2019создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org20:04, 3 септември 2015создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
no.wikimedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org15:29, 23 март 2020создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org18:35, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
nz.wikimedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org00:09, 17 април 2019создадена со најавување(?)2
oc.wikibooks.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org15:25, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org13:34, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)2
pa-us.wikimedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org07:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org20:21, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org07:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)8
pa.wikibooks.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
pdc.wikipedia.org00:09, 17 април 2019создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org19:57, 16 април 2020создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
pi.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:44, 2 мај 2015создадена со најавување(?)7autoreview
pl.wikibooks.org13:11, 15 март 2020создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org01:08, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org12:56, 24 јули 2018создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org01:52, 11 март 2019создадена со најавување(?)3
pl.wikisource.org18:18, 6 март 2020создадена со најавување(?)8
pl.wikivoyage.org13:32, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org16:55, 9 март 2020создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org21:37, 24 јули 2017создадена со најавување(?)17
pms.wikisource.org00:40, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org07:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org13:30, 14 април 2020создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org00:14, 28 април 2017создадена со најавување(?)3
ps.wikibooks.org14:38, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org13:38, 30 април 2015создадена со најавување(?)56
pt.wikibooks.org20:19, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org16:11, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org17:43, 11 март 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org08:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)25
pt.wikisource.org20:16, 10 март 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org20:19, 10 март 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)3
quality.wikimedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org01:26, 28 јули 2017создадена со најавување(?)2
rm.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org22:20, 5 јануари 2018создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
rn.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org12:26, 18 февруари 2018создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org14:21, 24 април 2015создадена со најавување(?)24
ro.wikibooks.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ro.wikisource.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org00:39, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org10:26, 25 март 2015создадена со најавување(?)6
ru.wikibooks.org17:39, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org14:36, 22 март 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org11:26, 25 ноември 2017создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org15:53, 14 март 2020создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
sah.wikiquote.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)5
sa.wikibooks.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org20:21, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
sco.wikipedia.org20:21, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org16:16, 29 мај 2015создадена со најавување(?)2
sc.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
sd.wikinews.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org19:48, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
shn.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
sh.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
shy.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:02, 1 мај 2015создадена со најавување(?)18
simple.wikiquote.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org16:51, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)5
si.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)4
si.wikibooks.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org22:07, 5 декември 2015создадена со најавување(?)3
sk.wikibooks.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
sk.wikisource.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org17:42, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)3
sl.wikibooks.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org22:41, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sn.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:34, 16 мај 2015создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org19:49, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
so.wiktionary.org16:10, 23 април 2020создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)2
sq.wikipedia.org20:22, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)6
sq.wikibooks.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org19:37, 4 април 2020создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org15:00, 30 мај 2020создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org09:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)13
sr.wikibooks.org21:19, 13 март 2020создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org15:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
strategy.wikimedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org20:22, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)5
su.wikibooks.org12:25, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org17:44, 12 мај 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org21:11, 11 април 2015создадена со најавување(?)5
sv.wikibooks.org14:30, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org15:01, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org19:49, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org14:38, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org10:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org16:02, 13 јануари 2018создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org22:04, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org13:41, 28 јули 2019создадена со најавување(?)2
szy.wikipedia.org00:40, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)8
ta.wikibooks.org16:28, 1 март 2020создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org15:01, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org13:18, 15 март 2020создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org14:00, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org14:06, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
tcy.wikipedia.org19:02, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:14, 20 март 2019создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org19:07, 29 јуни 2018создадена со најавување(?)19
test.wikidata.org18:35, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org19:02, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)4
te.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org22:05, 27 јули 2019создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org17:52, 28 април 2016создадена со најавување(?)10
th.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
th.wikinews.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org01:25, 2 март 2020создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org15:01, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org12:12, 20 јули 2019создадена со најавување(?)2
tk.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org22:04, 30 септември 2016создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tl.wiktionary.org21:32, 12 август 2016создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org19:49, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
to.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org16:54, 9 март 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org22:07, 5 декември 2015создадена со најавување(?)44
tr.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)4
tr.wikimedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)6
tr.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)4
tr.wikisource.org14:24, 25 мај 2020создадена со најавување(?)4
tr.wikivoyage.org21:55, 9 јули 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ts.wikipedia.org19:49, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org13:43, 13 март 2020создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org20:34, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tt.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org14:57, 30 мај 2020создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
tw.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org20:30, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org22:05, 27 јули 2019создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org00:09, 17 април 2019создадена со најавување(?)2
ug.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org19:32, 10 мај 2015создадена со најавување(?)8
uk.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org11:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org12:18, 20 мај 2020создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
usability.wikimedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:57, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
uz.wikibooks.org12:25, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org13:26, 13 мај 2020создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org20:32, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)43
vec.wikisource.org17:40, 4 март 2020создадена со најавување(?)12
vec.wiktionary.org17:04, 1 мај 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:49, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org14:33, 23 мај 2020создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org22:07, 5 декември 2015создадена со најавување(?)11
vi.wikibooks.org16:59, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org14:26, 13 март 2020создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org17:39, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org19:40, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org22:40, 5 септември 2016создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org00:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org01:28, 4 март 2019создадена со најавување(?)2
vo.wikibooks.org12:26, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org21:30, 22 јули 2016создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org11:03, 11 мај 2015создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org01:52, 20 март 2015создадена со најавување(?)325.906
wikimania2005.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org23:29, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org19:02, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:54, 7 мај 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org19:49, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org01:28, 4 март 2019создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org17:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
xh.wikipedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
xh.wikibooks.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org12:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org19:49, 2 мај 2019создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org13:41, 28 јули 2019создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org12:23, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)6
yo.wikibooks.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org12:26, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:05, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
za.wikibooks.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org12:24, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org16:26, 27 декември 2016создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikibooks.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org01:28, 4 март 2019создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org23:34, 3 април 2015создадена со најавување(?)11
zh.wikibooks.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org12:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
zh.wikisource.org14:13, 8 март 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org20:27, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org22:05, 27 јули 2019создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org21:40, 28 август 2016создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org20:26, 19 јули 2018создадена со најавување(?)2
zu.wikibooks.org00:42, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org01:13, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)2