Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Ruslik0
  • Зачленет: 09:28, 21 јули 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 96.364
  • Број на приврзани сметки: 914
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org20:41, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org21:08, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org21:05, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
ab.wiktionary.org21:00, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org17:24, 5 март 2011создадена со најавување(?)1
advisory.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org20:12, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:29, 4 октомври 2009создадена со најавување(?)2
af.wikibooks.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)9
af.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org20:46, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:50, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org21:26, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
am.wikiquote.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org15:08, 29 септември 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org21:26, 13 септември 2010создадена со најавување(?)4
ang.wikiquote.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org20:44, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org21:56, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
an.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
arc.wikipedia.org13:38, 3 март 2011создадена со најавување(?)6
ar.wikipedia.org16:40, 5 март 2009создадена со најавување(?)4
ar.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
ar.wikimedia.org16:28, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:09, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
ar.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org19:05, 13 август 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
ary.wikipedia.org22:41, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:56, 4 март 2011создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org09:49, 20 август 2008создадена со најавување(?)1
ast.wikibooks.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org21:13, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
as.wikibooks.org20:44, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org19:39, 17 јуни 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org22:56, 28 јануари 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
av.wiktionary.org21:05, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org08:49, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org20:47, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org20:38, 22 август 2015создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org09:29, 6 ноември 2008создадена со најавување(?)4
az.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
ban.wikipedia.org21:42, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org14:48, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org21:53, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org20:59, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org21:48, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
bcl.wiktionary.org09:06, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org16:43, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org12:25, 31 јули 2009создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org17:48, 12 август 2009создадена со најавување(?)7
be.wikipedia.org16:08, 3 март 2011создадена со најавување(?)4
be.wikibooks.org20:59, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org19:55, 13 април 2012создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org13:43, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org22:37, 5 март 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org13:41, 5 август 2008создадена со најавување(?)7
bg.wikibooks.org21:36, 17 август 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org21:30, 17 август 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org17:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
bh.wiktionary.org20:43, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org20:58, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org20:44, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org20:44, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:55, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
bn.wikibooks.org14:25, 1 март 2011создадена со најавување(?)3
bn.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
bn.wikivoyage.org22:15, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
bo.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
bo.wikibooks.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org20:52, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org20:38, 7 март 2011создадена со најавување(?)6
br.wikipedia.org08:52, 1 август 2008создадена со најавување(?)7
br.wikimedia.org07:58, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)27
br.wikisource.org14:26, 1 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
bs.wikipedia.org13:38, 5 август 2008создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org19:20, 6 март 2011создадена со најавување(?)7
bs.wikinews.org21:33, 17 август 2009создадена со најавување(?)12
bs.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org10:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org22:48, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
bug.wikipedia.org21:48, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
bxr.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org10:12, 20 август 2008создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org17:37, 2 март 2011создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org10:37, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org21:33, 17 август 2009создадена со најавување(?)7
ca.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
ca.wikisource.org17:56, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org21:58, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)40
cho.wikipedia.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org17:39, 2 март 2011создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org21:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
ch.wikibooks.org21:06, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org20:59, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:43, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
commons.wikimedia.org09:28, 21 јули 2008потврдено со лозинка(?)20.888patroller, rollbacker
co.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org07:58, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org20:41, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org21:00, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org20:58, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org13:43, 5 август 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org17:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org10:34, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org20:52, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org17:40, 2 март 2011создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org21:53, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
cv.wikibooks.org17:42, 2 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:44, 3 март 2011создадена со најавување(?)8
cy.wikibooks.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)13
cy.wikiquote.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)130
cy.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
dag.wikipedia.org22:38, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:12, 20 август 2008создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org14:37, 3 март 2011создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org11:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org17:54, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org15:17, 20 август 2008создадена со најавување(?)1autoreview
de.wikibooks.org21:25, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org20:07, 9 јули 2009создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org21:01, 2 јули 2010создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org21:12, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
de.wikivoyage.org21:23, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org20:57, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)18
din.wikipedia.org22:33, 22 август 2017создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)8
diq.wiktionary.org22:45, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)7
dk.wikimedia.org07:58, 10 март 2011создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org19:03, 24 август 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
dv.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org21:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)67
dz.wiktionary.org21:00, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:06, 14 март 2009создадена со најавување(?)4
el.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)16
el.wikinews.org10:17, 9 април 2011создадена со најавување(?)4
el.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
el.wikiversity.org21:11, 8 март 2011создадена со најавување(?)19
el.wikivoyage.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
eml.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:28, 21 јули 2008домашно вики(?)51.326abusefilter, sysop
en.wikibooks.org19:54, 4 август 2008создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org19:59, 29 ноември 2008создадена со најавување(?)6
en.wikiquote.org18:12, 17 август 2008создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org11:13, 28 декември 2008создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org21:30, 6 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org21:27, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)18
en.wiktionary.org18:12, 17 август 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org09:43, 20 август 2008создадена со најавување(?)3
eo.wikibooks.org17:49, 6 март 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org17:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org09:32, 19 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org22:26, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
es.wikipedia.org11:33, 5 август 2008создадена со најавување(?)14
es.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
es.wikinews.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
es.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
es.wikisource.org15:33, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org21:11, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
es.wikivoyage.org08:32, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:25, 5 март 2011создадена со најавување(?)10
et.wikipedia.org15:50, 11 март 2009создадена со најавување(?)1
et.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org08:00, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org22:50, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)8
eu.wikipedia.org11:41, 19 април 2010создадена со најавување(?)9
eu.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
eu.wikisource.org07:52, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)13
ext.wikipedia.org14:22, 1 март 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org19:50, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
fa.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org22:04, 21 февруари 2011создадена со најавување(?)9
fa.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org20:19, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org20:59, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org21:48, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:37, 5 август 2008создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org08:00, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org21:09, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org21:11, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org15:14, 8 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org15:18, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org22:53, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org21:48, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
frp.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org14:10, 29 јули 2008создадена со најавување(?)8
fr.wikibooks.org21:25, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
fr.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org21:12, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org21:34, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org21:55, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
gan.wikipedia.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)9
ga.wikipedia.org21:53, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
ga.wikibooks.org20:49, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org21:08, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)8
gd.wikipedia.org21:50, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
glk.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:26, 7 август 2009создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
gn.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org20:43, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org19:07, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org22:46, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
got.wikibooks.org20:46, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:15, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
gu.wikibooks.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org21:03, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org22:45, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
ha.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:42, 5 август 2008создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org21:09, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
he.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
he.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org15:15, 9 април 2013создадена со најавување(?)11
he.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org20:44, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)4
hi.wikibooks.org15:34, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)5
hi.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org21:58, 5 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org21:39, 10 август 2017создадена со најавување(?)5
hi.wikivoyage.org21:30, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
ho.wikipedia.org20:43, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:59, 17 април 2009создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
hr.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
hr.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org21:58, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org10:52, 21 јуни 2009создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org21:25, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
hu.wikinews.org12:24, 10 јули 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
hu.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
hy.wikipedia.org17:16, 5 ноември 2010создадена со најавување(?)9
hy.wikibooks.org21:20, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
hyw.wikipedia.org15:51, 4 мај 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:48, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:25, 7 август 2009создадена со најавување(?)8
id.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
id.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
id.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
id.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org21:20, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ii.wikipedia.org20:56, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org17:08, 21 ноември 2008создадена со најавување(?)2
inh.wikipedia.org22:40, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:53, 5 март 2011создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org21:56, 8 март 2011создадена со најавување(?)12
is.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
is.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
is.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
is.wiktionary.org20:14, 25 јануари 2009создадена со најавување(?)36
it.wikipedia.org09:38, 20 август 2008создадена со најавување(?)4
it.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org11:50, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org20:04, 5 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org22:51, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org21:11, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
it.wikivoyage.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org19:07, 9 август 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:39, 1 август 2008создадена со најавување(?)4
ja.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org21:11, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org19:15, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
jbo.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org20:59, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)4
jv.wikipedia.org21:56, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
jv.wikisource.org02:08, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)5
kaa.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)16
kab.wikipedia.org16:15, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org21:58, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
ka.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
kbd.wikipedia.org13:59, 19 март 2011создадена со најавување(?)3
kbp.wikipedia.org19:51, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org20:47, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:50, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
kk.wikibooks.org20:47, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org21:00, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
kl.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
km.wikibooks.org20:43, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org17:41, 7 март 2011создадена со најавување(?)12
kn.wikibooks.org20:47, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)18
kn.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org09:46, 20 август 2008создадена со најавување(?)3
ko.wikibooks.org11:06, 5 февруари 2012создадена со најавување(?)7
ko.wikinews.org21:08, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
ko.wikiversity.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org11:21, 22 ноември 2011создадена со најавување(?)16
krc.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
kr.wikipedia.org21:02, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org21:02, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org21:53, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org20:54, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org16:00, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
kv.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)12
kw.wikiquote.org21:08, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:01, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
ky.wikibooks.org21:20, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org16:41, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org17:38, 6 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:40, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)14
la.wiktionary.org21:13, 23 август 2009создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org22:22, 4 март 2011создадена со најавување(?)5
lb.wikibooks.org20:47, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org20:56, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)4
lez.wikipedia.org21:24, 6 април 2012создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org16:18, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:59, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:34, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org15:35, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org22:16, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org15:36, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org17:50, 26 септември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org22:32, 9 декември 2008создадена со најавување(?)5
lmo.wiktionary.org22:49, 29 април 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org21:08, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6checkuser
lo.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
lo.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:55, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org18:37, 20 март 2011создадена со најавување(?)6
lt.wikipedia.org10:52, 20 август 2008создадена со најавување(?)5
lt.wikibooks.org11:27, 6 март 2011создадена со најавување(?)4
lt.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org16:14, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)25
lv.wikipedia.org11:21, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)5
lv.wikibooks.org16:14, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)6
lv.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org22:32, 6 март 2015создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
mdf.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:09, 21 јули 2008создадена со најавување(?)20autopatrolled
meta.wikimedia.org09:32, 21 јули 2008создадена со најавување(?)16.822oauthadmin, steward
mg.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)15
mg.wikibooks.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
mhr.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org20:45, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org08:12, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)3
min.wiktionary.org20:35, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
mi.wikibooks.org20:57, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org09:49, 20 август 2008создадена со најавување(?)7
mk.wikibooks.org18:01, 6 март 2011создадена со најавување(?)5
mk.wikimedia.org08:01, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org11:07, 7 март 2011создадена со најавување(?)3
mk.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
ml.wikipedia.org06:49, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)5
ml.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)50
ml.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org14:13, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org22:38, 15 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org17:59, 5 март 2011создадена со најавување(?)2
mn.wikibooks.org21:08, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
mnw.wikipedia.org19:44, 4 декември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org22:54, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
mr.wikipedia.org13:13, 1 ноември 2008создадена со најавување(?)7
mr.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org20:45, 11 февруари 2012создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
ms.wikipedia.org09:47, 20 август 2008создадена со најавување(?)8
ms.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org21:02, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org16:26, 24 август 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org21:48, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
my.wikibooks.org20:58, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
mzn.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
nah.wikibooks.org21:08, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org21:53, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org16:21, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org21:06, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org14:15, 3 март 2011создадена со најавување(?)5
nds.wikipedia.org14:04, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikibooks.org21:02, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org21:00, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org21:53, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
ne.wikibooks.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org20:59, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)5
new.wikipedia.org21:59, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
ng.wikipedia.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org23:02, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org20:24, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:34, 5 август 2008создадена со најавување(?)3
nl.wikibooks.org15:12, 3 март 2011создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org08:01, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org21:09, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)8
nn.wikipedia.org09:47, 20 август 2008создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
nov.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:56, 29 декември 2008создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
no.wikimedia.org08:02, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org21:08, 8 март 2011создадена со најавување(?)84
no.wikiquote.org21:12, 22 мај 2012создадена со најавување(?)3
no.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org10:12, 30 октомври 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org21:10, 25 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org08:02, 10 март 2011создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org21:55, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
oc.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)12
oc.wiktionary.org21:07, 26 мај 2012создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org21:32, 19 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org21:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org21:02, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org15:26, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)10
or.wikisource.org18:41, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org20:46, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)19
os.wikipedia.org21:50, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org08:02, 10 март 2011создадена со најавување(?)10
pa-us.wikimedia.org08:02, 10 март 2011создадена со најавување(?)12
pag.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org21:40, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org21:20, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org19:38, 17 јуни 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org21:41, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pcm.wikipedia.org13:42, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org16:09, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org16:08, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
pi.wiktionary.org20:47, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:15, 30 јули 2008создадена со најавување(?)5autoreview
pl.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org22:19, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org12:20, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org20:55, 8 април 2009создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org21:56, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org09:07, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org11:38, 18 август 2009создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org17:02, 26 мај 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)19
ps.wikibooks.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org09:39, 20 август 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org17:54, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:17, 5 март 2011создадена со најавување(?)9
pt.wikivoyage.org20:19, 9 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org20:17, 7 март 2011создадена со најавување(?)2
quality.wikimedia.org08:03, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org20:20, 5 март 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikibooks.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
rm.wikibooks.org21:06, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org20:54, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org21:06, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org21:58, 8 март 2011создадена со најавување(?)8
roa-rup.wiktionary.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org21:51, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:01, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
ro.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
ro.wikinews.org21:33, 17 август 2009создадена со најавување(?)6
ro.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
ro.wikisource.org15:21, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)9
ro.wikivoyage.org12:15, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
rue.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
ru.wikipedia.org09:28, 21 јули 2008потврдено со лозинка(?)24autoreview, uploader
ru.wikibooks.org21:08, 2 август 2009создадена со најавување(?)8
ru.wikimedia.org08:03, 10 март 2011создадена со најавување(?)11
ru.wikinews.org19:27, 26 декември 2008создадена со најавување(?)727
ru.wikiquote.org15:10, 3 март 2011создадена со најавување(?)12
ru.wikisource.org18:02, 10 декември 2008создадена со најавување(?)3
ru.wikiversity.org17:02, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org09:50, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org20:51, 8 април 2009создадена со најавување(?)8
rw.wikipedia.org16:11, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org22:51, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org21:12, 19 март 2011создадена со најавување(?)4
sat.wikipedia.org22:34, 22 септември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org21:47, 8 март 2011создадена со најавување(?)23
sa.wikibooks.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)5
sa.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org13:52, 19 март 2011создадена со најавување(?)12
sa.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
scn.wikipedia.org21:54, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
sco.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)39
sc.wiktionary.org20:58, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:38, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
sd.wikinews.org21:09, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
sd.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org21:46, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org20:47, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org08:03, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org20:56, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)3
shi.wikipedia.org08:41, 6 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org22:07, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org09:49, 6 август 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org19:27, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:18, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org20:56, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org21:05, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org13:38, 5 август 2008создадена со најавување(?)1.439
simple.wikibooks.org12:02, 9 декември 2008создадена со најавување(?)4
simple.wikiquote.org06:52, 29 декември 2008создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:53, 14 декември 2008создадена со најавување(?)3
si.wikipedia.org21:28, 31 март 2009создадена со најавување(?)5
si.wikibooks.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
skr.wikipedia.org09:08, 2 јули 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org20:28, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org13:45, 5 август 2008создадена со најавување(?)8
sk.wikibooks.org17:09, 6 март 2011создадена со најавување(?)13
sk.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org16:10, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)8
sk.wiktionary.org14:29, 3 март 2011создадена со најавување(?)7
sl.wikipedia.org13:41, 5 август 2008создадена со најавување(?)3
sl.wikibooks.org19:00, 6 март 2011создадена со најавување(?)13
sl.wikiquote.org10:18, 8 март 2011создадена со најавување(?)11
sl.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
sl.wikiversity.org21:22, 7 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org15:46, 26 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org16:06, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org20:52, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org20:46, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
wikisource.org17:45, 18 декември 2010создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
so.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
species.wikimedia.org20:56, 21 декември 2008создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org13:39, 4 март 2011создадена со најавување(?)8
sq.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org17:50, 19 март 2011создадена со најавување(?)18
sq.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org21:06, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org22:03, 23 декември 2009создадена со најавување(?)4
sr.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:10, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
sr.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org17:55, 20 август 2009создадена со најавување(?)3
st.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org21:54, 8 март 2011создадена со најавување(?)9
su.wikibooks.org20:49, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org08:49, 1 август 2008создадена со најавување(?)6
sv.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org21:09, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org21:11, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
sv.wikivoyage.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org21:55, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
sw.wikibooks.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org10:00, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:48, 2 март 2011создадена со најавување(?)4
ta.wikibooks.org21:22, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org20:59, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)5
ta.wikiquote.org20:55, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
tcy.wikipedia.org15:33, 12 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org14:39, 24 декември 2010создадена со најавување(?)4
test2.wikipedia.org06:39, 7 септември 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:18, 12 декември 2008создадена со најавување(?)2
test.wikidata.org20:58, 15 јули 2014создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org20:43, 16 август 2011создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org21:58, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
te.wikibooks.org20:59, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)4
te.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
tg.wikipedia.org21:51, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
tg.wikibooks.org21:20, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org21:59, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
th.wikinews.org21:08, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
th.wikiquote.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org21:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:47, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
tk.wikibooks.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)5
tk.wikiquote.org21:05, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org11:03, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org14:15, 1 март 2011создадена со најавување(?)9
tl.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
tl.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
tn.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org20:57, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org21:05, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org17:57, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org21:27, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org14:05, 19 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org09:42, 20 август 2008создадена со најавување(?)4autoreview
tr.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)15
tr.wikimedia.org08:04, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:09, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
tr.wikiquote.org21:17, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
tr.wikivoyage.org10:27, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)14
ts.wikipedia.org13:16, 17 април 2011создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:56, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)4
tt.wikibooks.org20:56, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)10
tt.wikiquote.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
tt.wiktionary.org21:31, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org21:35, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org20:59, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org13:27, 14 август 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org21:39, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org08:04, 10 март 2011создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org21:42, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org21:44, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ug.wikibooks.org21:06, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org20:46, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org21:29, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:10, 4 март 2010создадена со најавување(?)5
uk.wikibooks.org21:06, 2 август 2009создадена со најавување(?)23
uk.wikinews.org21:26, 29 јули 2009создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org17:31, 6 март 2011создадена со најавување(?)3
uk.wikisource.org18:37, 5 март 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org16:59, 31 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org21:06, 2 август 2009создадена со најавување(?)4
ur.wikipedia.org21:54, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org21:21, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org20:56, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
usability.wikimedia.org13:22, 17 мај 2009создадена со најавување(?)19
uz.wikipedia.org21:49, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
uz.wikibooks.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org15:49, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)7
uz.wiktionary.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)6
vec.wikipedia.org21:09, 5 март 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org16:05, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org18:46, 4 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org21:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org13:39, 5 август 2008создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org21:24, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
vi.wikiquote.org21:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)6
vi.wikisource.org21:06, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org20:58, 15 јули 2014создадена со најавување(?)5
vi.wiktionary.org21:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org21:47, 8 март 2011создадена со најавување(?)3
vo.wikipedia.org22:00, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
vo.wikibooks.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
vo.wikiquote.org21:02, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org21:32, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org17:23, 5 март 2011создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org21:53, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org20:50, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org22:52, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org20:55, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:25, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)651
wikimania2005.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2006.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
wikimania2007.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2008.wikimedia.org08:08, 10 март 2011создадена со најавување(?)7
wikimania2009.wikimedia.org22:05, 25 октомври 2008создадена со најавување(?)9
wikimania2010.wikimedia.org08:08, 10 март 2011создадена со најавување(?)12
wikimania2011.wikimedia.org23:54, 31 декември 2010создадена со најавување(?)463
wikimania2012.wikimedia.org16:12, 15 мај 2011создадена со најавување(?)407
wikimania2013.wikimedia.org08:55, 8 мај 2012создадена со најавување(?)214
wikimania2014.wikimedia.org18:52, 5 мај 2013создадена со најавување(?)281
wikimania2015.wikimedia.org21:59, 2 јули 2014создадена со најавување(?)124
wikimania2016.wikimedia.org22:48, 1 февруари 2015создадена со најавување(?)125
wikimania2017.wikimedia.org15:49, 30 декември 2015создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org22:05, 18 август 2017создадена со најавување(?)144
wikimania.wikimedia.org22:14, 20 август 2018создадена со најавување(?)5
wo.wikipedia.org15:40, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org20:54, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
wuu.wikipedia.org17:58, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org15:38, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)10
xh.wikipedia.org15:38, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org21:05, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org20:46, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:19, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:38, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)4
yi.wikisource.org21:05, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
yi.wiktionary.org21:28, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
yo.wikipedia.org20:44, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
yo.wikibooks.org20:44, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org21:05, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org22:35, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org21:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org21:02, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)2
za.wikiquote.org20:57, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)1
za.wiktionary.org20:51, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org15:37, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org21:43, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org20:27, 5 март 2011создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikibooks.org20:44, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org20:58, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org21:04, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org21:30, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org14:36, 1 март 2011создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org11:37, 5 август 2008создадена со најавување(?)3
zh.wikibooks.org21:23, 8 март 2011создадена со најавување(?)10
zh.wikinews.org15:36, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org21:16, 8 март 2011создадена со најавување(?)17
zh.wikisource.org21:07, 8 март 2011создадена со најавување(?)7
zh.wikiversity.org20:06, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org21:00, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org21:34, 8 март 2011создадена со најавување(?)12
zu.wikipedia.org21:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org20:59, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org21:12, 23 август 2009создадена со најавување(?)0