Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org23:49, 11 декември 2015создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org05:48, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org03:38, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:50, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:08, 8 јули 2015создадена со најавување(?)9
ar.wikibooks.org18:09, 2 април 2016создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org18:09, 2 април 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org18:08, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org20:14, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org02:03, 22 април 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org20:18, 1 април 2015создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:19, 16 октомври 2017создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org18:59, 2 април 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:10, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org21:44, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:45, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org02:08, 3 декември 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org21:10, 5 октомври 2016создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org21:08, 16 јули 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:55, 17 септември 2014создадена со најавување(?)1
bs.wikibooks.org00:56, 29 септември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:01, 29 мај 2015создадена со најавување(?)11
ca.wikiquote.org20:43, 8 мај 2017создадена со најавување(?)5
ca.wikisource.org03:09, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:40, 27 мај 2016создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org22:51, 16 септември 2014создадена со најавување(?)68
co.wikipedia.org19:24, 2 април 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org20:27, 12 септември 2014создадена со најавување(?)14
cs.wikiversity.org13:04, 13 март 2015создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org04:58, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org21:15, 27 октомври 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org03:09, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:44, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org20:32, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org10:08, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org19:31, 9 септември 2016создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org01:59, 2 август 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:03, 21 јули 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org02:09, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:14, 31 август 2016создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org20:32, 16 септември 2014создадена со најавување(?)142
en.wikibooks.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org20:51, 6 март 2015создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org20:11, 20 септември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:35, 23 декември 2014создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org04:11, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org01:19, 22 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:51, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org21:41, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org21:42, 4 декември 2017создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org15:16, 28 март 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org22:17, 12 октомври 2015создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org03:01, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org00:49, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org01:12, 23 август 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org02:00, 20 февруари 2016создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org21:42, 4 декември 2017создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)6
frr.wikipedia.org23:54, 4 април 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:18, 12 септември 2014создадена со најавување(?)17
fr.wikiquote.org17:21, 20 јуни 2016создадена со најавување(?)5
fr.wikisource.org17:34, 3 април 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org01:07, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:09, 2 мај 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org20:06, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:22, 6 декември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org02:30, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org02:05, 17 март 2016создадена со најавување(?)12
got.wikipedia.org18:15, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org01:14, 30 август 2014создадена со најавување(?)10
he.wikibooks.org22:17, 12 октомври 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org23:38, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org03:17, 19 февруари 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:11, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org07:56, 11 март 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:49, 12 септември 2015создадена со најавување(?)3
hu.wiktionary.org02:30, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org05:09, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org04:27, 4 март 2016создадена со најавување(?)3
ilo.wikipedia.org17:42, 19 септември 2017создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org04:59, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org21:56, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org09:10, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org21:02, 9 мај 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org21:12, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org01:55, 13 август 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org00:20, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org23:35, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org23:44, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org02:10, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org02:10, 5 август 2016создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org02:39, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)17
ksh.wikipedia.org02:00, 30 март 2022создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org02:00, 30 март 2022создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org01:48, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org05:43, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org21:58, 25 февруари 2022создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org21:50, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:09, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org02:10, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org01:43, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikibooks.org01:46, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org00:23, 21 април 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:09, 29 август 2014создадена со најавување(?)647sysop
meta.wikimedia.org23:09, 29 август 2014нова сметка(?)248
mk.wikipedia.org20:01, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org20:31, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org20:13, 1 април 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org05:05, 9 мај 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:42, 19 септември 2017создадена со најавување(?)6
mt.wikipedia.org17:16, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org20:31, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org01:08, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org02:15, 18 јули 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org21:09, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org01:23, 24 март 2016создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org20:18, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:55, 17 септември 2014создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org05:38, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org07:11, 14 мај 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org02:08, 2 август 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org05:40, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org05:43, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org10:04, 14 јули 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org21:10, 27 ноември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org19:55, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org00:38, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org10:43, 19 јули 2018создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org01:23, 19 мај 2016создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org03:07, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org02:09, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org02:10, 31 јули 2015создадена со најавување(?)5
pt.wikipedia.org19:53, 17 септември 2014создадена со најавување(?)92
pt.wikibooks.org20:57, 30 септември 2015создадена со најавување(?)7
pt.wikinews.org02:18, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org04:19, 30 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:55, 17 септември 2014создадена со најавување(?)5
ru.wikivoyage.org21:37, 11 мај 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org03:28, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org02:09, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:51, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org21:08, 27 ноември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org02:09, 30 септември 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:56, 29 септември 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org03:58, 5 декември 2014создадена со најавување(?)1
wikisource.org05:43, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org23:37, 24 јули 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:45, 19 септември 2017создадена со најавување(?)10
sr.wikibooks.org21:25, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org21:26, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:55, 17 септември 2014создадена со најавување(?)8
sv.wiktionary.org23:48, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:45, 12 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org00:26, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org21:13, 12 септември 2014создадена со најавување(?)14reviewer
test-commons.wikimedia.org00:44, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org02:52, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)78confirmed, copyviobot, reviewer, sysop
test.wikidata.org02:53, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org22:16, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org22:05, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org01:30, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org01:30, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:15, 20 мај 2016создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org01:25, 30 април 2020создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org20:17, 20 март 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:55, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org02:11, 8 декември 2015создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org01:05, 21 август 2018создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org21:25, 23 јули 2015создадена со најавување(?)38
vi.wikisource.org01:08, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org23:33, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org00:50, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:23, 16 септември 2014создадена со најавување(?)8
wikimania2015.wikimedia.org01:41, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)3
wikimania2016.wikimedia.org00:20, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org07:26, 17 октомври 2016создадена со најавување(?)7
wikimania2018.wikimedia.org01:14, 1 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org01:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org03:17, 12 април 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org02:09, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org03:30, 9 декември 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org01:04, 16 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org19:55, 17 септември 2014создадена со најавување(?)3
zh.wikibooks.org08:31, 11 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org01:46, 4 април 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org08:33, 11 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org23:04, 12 септември 2016создадена со најавување(?)0