Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Revibot
  • Зачленет: 10:57, 13 септември 2013 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 309.741
  • Број на приврзани сметки: 123
  • Глобална група: Глобални ботови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ady.wikipedia.org21:29, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
anp.wikipedia.org10:49, 22 март 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:45, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org10:11, 23 август 2018создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org23:38, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
as.wikiquote.org14:43, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org22:06, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:40, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org13:58, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:10, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org14:59, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org23:40, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org14:45, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikiquote.org13:00, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org10:10, 23 август 2018создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org16:03, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org10:13, 23 август 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org08:01, 10 јули 2015создадена со најавување(?)0
btm.wiktionary.org11:30, 26 јули 2023создадена со најавување(?)0
ckb.wiktionary.org02:49, 29 март 2023создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:53, 21 август 2014создадена со најавување(?)142.029bot
dag.wikipedia.org20:12, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:00, 1 јануари 2015создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org23:19, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:33, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org16:33, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)1.569bot
en.wiktionary.org16:33, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org17:05, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org19:47, 3 јули 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org10:16, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:39, 29 јули 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org10:17, 23 август 2018создадена со најавување(?)3
gor.wikipedia.org15:03, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
gor.wiktionary.org18:47, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
gpe.wikipedia.org02:16, 5 јули 2023создадена со најавување(?)0
guc.wikipedia.org21:00, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gur.wikipedia.org21:57, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)0
guw.wikinews.org14:35, 21 април 2023создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:00, 6 февруари 2015создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:00, 6 февруари 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:01, 27 септември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org10:39, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org10:39, 23 август 2018создадена со најавување(?)9
id.wikipedia.org23:49, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org10:40, 23 август 2018создадена со најавување(?)5
ig.wiktionary.org13:56, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)6.787bot
inh.wikipedia.org22:05, 19 април 2018создадена со најавување(?)578
it.wikipedia.org03:44, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org10:11, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org07:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org10:40, 23 август 2018создадена со најавување(?)18
ja.wikivoyage.org11:14, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org07:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org14:43, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org10:40, 23 август 2018создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org10:57, 13 септември 2013домашно вики(?)35.406bot
ko.wikibooks.org15:27, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)111
ko.wikinews.org16:32, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)537bot
ko.wikiquote.org15:31, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)9
ko.wikisource.org15:16, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)316bot
ko.wikiversity.org15:10, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)47bot
ko.wiktionary.org15:23, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)8bot
lfn.wikipedia.org19:37, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org08:36, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org20:59, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org16:27, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:32, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org09:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org15:59, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org15:30, 27 август 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)2.116bot
meta.wikimedia.org16:32, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)3.799bot
min.wikipedia.org02:03, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org10:42, 23 август 2018создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org01:55, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org18:59, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org06:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org22:57, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org13:58, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org12:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org10:43, 23 август 2018создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org10:46, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org19:49, 3 јули 2018создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org15:39, 29 јули 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org10:47, 23 август 2018создадена со најавување(?)4
ro.wikisource.org10:47, 23 август 2018создадена со најавување(?)2
sah.wikiquote.org16:40, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org10:47, 23 август 2018создадена со најавување(?)42
sco.wikipedia.org09:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org19:57, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org03:13, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikibooks.org15:17, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:59, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org00:36, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org13:12, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org14:55, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:26, 3 јули 2018создадена со најавување(?)394bot
species.wikimedia.org10:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org10:47, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org10:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org16:58, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org10:47, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org03:17, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org10:47, 23 август 2018создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org15:39, 29 јули 2016создадена со најавување(?)0
tly.wikipedia.org11:50, 31 август 2023создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org15:51, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org10:47, 23 август 2018создадена со најавување(?)32
vi.wikipedia.org15:08, 29 јули 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:54, 23 август 2014создадена со најавување(?)115.897bot
wikimania.wikimedia.org22:18, 21 јули 2019создадена со најавување(?)0bot
yue.wiktionary.org01:47, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:01, 27 септември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org10:39, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org10:38, 23 август 2018создадена со најавување(?)9