Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Razr Nation
  • Зачленет: 17:37, 17 мај 2012 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 51.072
  • Број на приврзани сметки: 707
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
af.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ang.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org07:12, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)3
an.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org00:18, 24 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:15, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)15
ast.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)10
ast.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:43, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)1
as.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org05:33, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)79
az.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
be.wikipedia.org07:15, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)2
be.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:16, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
bh.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bm.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)18
bn.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
bs.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)27
bs.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org20:15, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)7
ca.wikisource.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org06:42, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org17:37, 17 мај 2012потврдено со лозинка(?)1.501filemover, image-reviewer
co.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org03:03, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
csb.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org05:10, 11 јануари 2013создадена со најавување(?)8
cs.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:49, 5 јуни 2012создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:38, 17 мај 2012создадена со најавување(?)15
de.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)10
de.wikinews.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
de.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
de.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
de.wikivoyage.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)12
diq.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:16, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
el.wikiversity.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org16:22, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:37, 17 мај 2012домашно вики(?)31.816autoreviewer, extendedconfirmed, filemover, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org09:51, 29 декември 2012создадена со најавување(?)122editor
en.wikinews.org05:28, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)22
en.wikiquote.org09:51, 29 декември 2012создадена со најавување(?)5
en.wikisource.org06:34, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org09:51, 29 декември 2012создадена со најавување(?)37
en.wikivoyage.org09:51, 29 декември 2012создадена со најавување(?)13
en.wiktionary.org16:52, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:37, 17 мај 2012потврдено по е-пошта(?)2.509rollbacker
es.wikibooks.org07:58, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)512
es.wikinews.org21:05, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)2.133editor, editprotected, reviewer
es.wikiquote.org04:24, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)38
es.wikisource.org02:50, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)27
es.wikiversity.org20:39, 24 февруари 2013создадена со најавување(?)25
es.wikivoyage.org22:45, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)1.687
es.wiktionary.org03:02, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)50
et.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org07:23, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)21
eu.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:15, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)2
fa.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)16
fj.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fo.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:52, 25 мај 2012создадена со најавување(?)15
fr.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
fr.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)9
fr.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org22:45, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)13
fr.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org07:23, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org05:42, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)20
gl.wikibooks.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org06:43, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
gn.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)13
gu.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org04:59, 4 февруари 2013создадена со најавување(?)3
he.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org04:30, 7 мај 2013создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)9
hif.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)28
hi.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org00:16, 16 јули 2012создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
hr.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org04:10, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
hu.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)19
hy.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ia.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org21:00, 22 ноември 2012создадена со најавување(?)4
id.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)14
id.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
id.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ig.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org22:18, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org05:27, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)32
it.wikibooks.org07:57, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)7
it.wikinews.org05:27, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)12
it.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)7
it.wikisource.org07:30, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org19:11, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)6
it.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)8
iu.wikipedia.org03:09, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ja.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
jbo.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
jv.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)21
ka.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org07:17, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)14
kk.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org07:16, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)7
kn.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org18:16, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org06:44, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:02, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)9
la.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:14, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
li.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:26, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)65
lt.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
lv.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)39
lv.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:06, 21 мај 2012создадена со најавување(?)72
meta.wikimedia.org20:21, 19 мај 2012создадена со најавување(?)406autopatrolled
mg.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org07:16, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)26
mk.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)19
ml.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org06:24, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)15
mn.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:13, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)69
ms.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org01:57, 30 септември 2012создадена со најавување(?)4
mt.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
my.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nah.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
na.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org04:09, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)6
nds.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ne.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org20:15, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
nl.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org23:43, 15 март 2014создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org00:06, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:59, 28 септември 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org07:30, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org06:45, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org01:49, 5 јуни 2012создадена со најавување(?)4
pl.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)15
pl.wikimedia.org21:41, 21 септември 2013создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
pl.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org01:49, 5 јуни 2012создадена со најавување(?)147
pt.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)15
pt.wikinews.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)8
pt.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
pt.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)9
pt.wikiversity.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)8
pt.wikivoyage.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org07:31, 31 јули 2012создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
ro.wikivoyage.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org20:14, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)26uploader
ru.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)22
ru.wikinews.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)8
ru.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ru.wikiversity.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ru.wiktionary.org00:02, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)26
rw.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org04:12, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)16
sc.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
sd.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)29
sh.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org07:25, 30 јули 2012создадена со најавување(?)361rollbacker
simple.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
si.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)10
si.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:02, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)206
sk.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sk.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)39
sl.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
wikisource.org07:30, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)17
so.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:51, 29 декември 2012создадена со најавување(?)4
sq.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)46
sq.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org20:26, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
su.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sv.wikisource.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
sv.wikivoyage.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org06:46, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:15, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)29
ta.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org05:24, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org03:39, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org05:37, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)5
tet.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)29
te.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org07:12, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
tg.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org01:49, 6 февруари 2013создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
th.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)5
tk.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org08:05, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)45
tl.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)7
tl.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:16, 16 јули 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)7
tr.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ts.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org11:26, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org05:37, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)5
tyv.wikipedia.org21:01, 12 септември 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:15, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)5
uk.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org07:31, 13 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org01:49, 5 јуни 2012создадена со најавување(?)8
uz.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org07:31, 27 мај 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:16, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:16, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)3
vi.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org03:56, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)6
wa.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:51, 29 декември 2012создадена со најавување(?)7.690
wikimania2013.wikimedia.org18:47, 23 март 2013создадена со најавување(?)12
wikimania2014.wikimedia.org06:13, 3 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org21:37, 1 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org02:58, 2 јуни 2012создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)30
zh.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)4
zh.wikibooks.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:55, 28 март 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)3
zu.wikipedia.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org06:47, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0