Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org15:04, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)6
ace.wikipedia.org17:02, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ady.wikipedia.org19:58, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org22:41, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)48
af.wikibooks.org20:34, 20 март 2011создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org03:04, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org23:01, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org12:48, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)4
als.wikipedia.org20:32, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)33
am.wikipedia.org03:04, 21 јули 2011создадена со најавување(?)13
am.wikiquote.org03:04, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org02:23, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org19:49, 28 декември 2010создадена со најавување(?)6
ang.wikibooks.org03:05, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org03:04, 13 март 2011создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org21:52, 12 декември 2010создадена со најавување(?)56
an.wiktionary.org03:05, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org17:56, 22 јануари 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org22:11, 22 декември 2010создадена со најавување(?)10
ar.wikipedia.org03:12, 24 мај 2011создадена со најавување(?)31
ar.wikibooks.org03:10, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)15
ar.wikimedia.org04:25, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org23:25, 6 март 2011создадена со најавување(?)13
ar.wikiquote.org21:09, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)7
ar.wikisource.org22:03, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)19
ar.wikiversity.org03:05, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org22:31, 12 декември 2010создадена со најавување(?)9
ary.wikipedia.org14:57, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org02:28, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)126
ast.wikipedia.org18:38, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)52
ast.wikibooks.org02:39, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ast.wiktionary.org03:05, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org17:18, 5 март 2011создадена со најавување(?)3
as.wikisource.org22:10, 24 април 2016создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:45, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ay.wikipedia.org00:36, 27 март 2011создадена со најавување(?)4
ay.wiktionary.org03:05, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org17:00, 5 мај 2016создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org20:48, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)289
az.wikibooks.org21:15, 8 март 2011создадена со најавување(?)8
az.wikiquote.org15:13, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)4
az.wikisource.org03:05, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
az.wiktionary.org20:26, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)5
ban.wikisource.org14:48, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:02, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)18
bat-smg.wikipedia.org21:44, 11 декември 2010создадена со најавување(?)4
ba.wikipedia.org23:09, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ba.wikibooks.org22:18, 24 август 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org15:18, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)6
bd.wikimedia.org04:56, 16 октомври 2011создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org20:02, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)13
beta.wikiversity.org04:05, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org15:30, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)20
be.wikibooks.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org20:36, 10 јануари 2015создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org04:38, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org00:13, 24 април 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org00:52, 4 јули 2011создадена со најавување(?)91
bg.wikibooks.org21:31, 9 март 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org02:58, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org03:26, 15 јули 2011создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org20:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
bh.wikipedia.org17:31, 12 декември 2010создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org20:58, 11 декември 2010создадена со најавување(?)4
bjn.wikipedia.org16:26, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bm.wikipedia.org22:46, 21 декември 2010создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org20:38, 27 јули 2010создадена со најавување(?)64
bn.wikibooks.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
bn.wikisource.org03:52, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org15:45, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org05:31, 3 јули 2011создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org17:20, 12 декември 2010создадена со најавување(?)8
bpy.wikipedia.org13:06, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)12
br.wikipedia.org13:01, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)19
br.wikimedia.org21:01, 25 декември 2009создадена со најавување(?)17
br.wikiquote.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org04:16, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org13:14, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)185editor, rollbacker
bs.wikibooks.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
bs.wikinews.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org19:00, 24 април 2011создадена со најавување(?)4
bs.wikisource.org21:07, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org19:19, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org03:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org20:23, 12 декември 2010создадена со најавување(?)76
ca.wikibooks.org19:03, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org03:34, 9 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:09, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ca.wikiquote.org01:46, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org23:02, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)12
cbk-zam.wikipedia.org21:06, 11 декември 2010создадена со најавување(?)6
cdo.wikipedia.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)5
ceb.wikipedia.org13:06, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)13
ce.wikipedia.org23:51, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)16
cho.wikipedia.org22:32, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org04:03, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)6
chr.wiktionary.org22:13, 5 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
chy.wikipedia.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org00:27, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)11
commons.wikimedia.org16:20, 18 јануари 2009создадена со најавување(?)1.276patroller, rollbacker
co.wikipedia.org23:11, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)8
co.wikimedia.org20:25, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org23:06, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org18:53, 9 јули 2011создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org14:01, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)8
csb.wiktionary.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org14:02, 29 септември 2010создадена со најавување(?)14
cs.wikibooks.org17:04, 28 декември 2010создадена со најавување(?)3
cs.wikinews.org22:23, 22 декември 2010создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org22:59, 21 декември 2010создадена со најавување(?)8
cs.wikisource.org16:39, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)9
cs.wikiversity.org23:23, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)6
cs.wiktionary.org21:59, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)9
cu.wikipedia.org16:28, 23 октомври 2009создадена со најавување(?)6
cv.wikipedia.org19:53, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)13
cv.wikibooks.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org15:35, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)34
cy.wikibooks.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org03:07, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org19:32, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org02:47, 27 септември 2009создадена со најавување(?)9
da.wikibooks.org21:23, 5 декември 2010создадена со најавување(?)4
da.wikiquote.org20:08, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)5
da.wikisource.org16:23, 5 декември 2010создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org21:59, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)5
de.wikipedia.org20:32, 28 септември 2009создадена со најавување(?)24autoreview
de.wikibooks.org03:08, 21 јули 2011создадена со најавување(?)7
de.wikinews.org22:22, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org20:46, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)28
de.wikisource.org03:08, 21 јули 2011создадена со најавување(?)10
de.wikiversity.org15:32, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)23
de.wikivoyage.org05:03, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org19:53, 13 март 2011создадена со најавување(?)79
din.wikipedia.org03:57, 7 септември 2018создадена со најавување(?)2
diq.wikipedia.org03:08, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
dk.wikimedia.org04:45, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org21:24, 11 декември 2010создадена со најавување(?)5
dty.wikipedia.org22:18, 24 август 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org00:54, 13 март 2011создадена со најавување(?)6
dv.wiktionary.org03:08, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org03:08, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org19:39, 25 декември 2010создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org15:22, 25 март 2010создадена со најавување(?)4
el.wikibooks.org20:46, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org00:12, 18 април 2011создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org03:01, 19 декември 2010создадена со најавување(?)5
el.wikisource.org03:12, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)5
el.wikiversity.org02:28, 21 март 2011создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org05:32, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org05:39, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)27
eml.wikipedia.org13:10, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org19:32, 2 декември 2008создадена со најавување(?)6.188autoreviewer, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org17:49, 27 април 2009создадена со најавување(?)413editor
en.wikinews.org17:49, 27 април 2009создадена со најавување(?)69
en.wikiquote.org17:49, 27 април 2009создадена со најавување(?)342
en.wikisource.org16:34, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)19
en.wikiversity.org02:10, 21 јули 2009создадена со најавување(?)458sysop
en.wikivoyage.org05:09, 11 јануари 2013создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org17:49, 27 април 2009создадена со најавување(?)11
eo.wikipedia.org00:26, 23 октомври 2009создадена со најавување(?)12
eo.wikibooks.org21:34, 9 март 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
eo.wikiquote.org04:19, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org17:12, 19 јуни 2011создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org03:17, 10 декември 2010создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org03:55, 18 декември 2008создадена со најавување(?)2.633rollbacker
es.wikibooks.org20:51, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)288
es.wikinews.org23:13, 21 март 2010создадена со најавување(?)19
es.wikiquote.org00:10, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)232
es.wikisource.org23:24, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)181
es.wikiversity.org03:09, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)128
es.wikivoyage.org04:30, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:09, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)422rollbacker
et.wikipedia.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)62
et.wikibooks.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org21:13, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org16:48, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)159
eu.wikibooks.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
eu.wiktionary.org03:22, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org00:37, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)10
fa.wikipedia.org20:39, 27 јули 2010создадена со најавување(?)31
fa.wikibooks.org20:08, 28 декември 2010создадена со најавување(?)8
fa.wikinews.org19:17, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org15:35, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
fa.wikisource.org15:35, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)9
fa.wikivoyage.org21:45, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org00:29, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org17:07, 28 декември 2010создадена со најавување(?)6
fi.wikipedia.org02:12, 27 септември 2009создадена со најавување(?)8
fi.wikibooks.org19:33, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)6
fi.wikimedia.org21:13, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org03:09, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org22:21, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)9
fi.wikisource.org04:26, 9 мај 2011создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org20:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
fi.wiktionary.org15:33, 15 јули 2011создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org20:26, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org17:23, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org17:28, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)11
fo.wikisource.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org20:46, 11 декември 2010создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org23:19, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org21:19, 5 декември 2008создадена со најавување(?)50
fr.wikibooks.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)22
fr.wikinews.org00:06, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)20
fr.wikiquote.org20:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)44
fr.wikisource.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)20
fr.wikivoyage.org05:25, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org04:07, 20 септември 2010создадена со најавување(?)11
fur.wikipedia.org23:39, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org15:41, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)18
fy.wikibooks.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org03:46, 15 декември 2010создадена со најавување(?)4
gan.wikipedia.org16:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)14
ga.wikipedia.org19:40, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)10
ga.wiktionary.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
gcr.wikipedia.org11:58, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:51, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)9
gd.wiktionary.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org21:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
gl.wikipedia.org19:54, 16 август 2010создадена со најавување(?)96
gl.wikibooks.org22:27, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)3
gl.wikiquote.org22:42, 29 мај 2011создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org18:01, 20 март 2011создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org03:10, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org20:46, 11 декември 2010создадена со најавување(?)9
gn.wiktionary.org16:53, 5 март 2011создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org03:42, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org14:20, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)4
gu.wikipedia.org02:56, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)33
gu.wikiquote.org04:14, 8 март 2011создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org21:10, 1 април 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org03:11, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org21:57, 17 април 2011создадена со најавување(?)4
gv.wiktionary.org03:11, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org04:12, 7 јули 2011создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org04:40, 11 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org03:11, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org05:20, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)5
he.wikipedia.org03:11, 21 јули 2011создадена со најавување(?)8
he.wikibooks.org20:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org21:16, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org17:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
he.wikisource.org21:31, 28 декември 2010создадена со најавување(?)5
he.wikivoyage.org04:15, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org23:20, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)28
hif.wikipedia.org21:31, 11 декември 2010создадена со најавување(?)15
hi.wikipedia.org21:59, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)472
hi.wikibooks.org15:10, 19 декември 2010создадена со најавување(?)5
hi.wikiquote.org04:02, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)3
hi.wikisource.org09:44, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org04:36, 28 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org03:31, 8 април 2011создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org01:43, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)53
hr.wikibooks.org20:26, 11 јули 2011создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org02:59, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)3
hr.wikisource.org00:39, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org15:57, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)5
hsb.wikipedia.org21:44, 11 декември 2010создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org03:11, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org19:05, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)9
hu.wikipedia.org18:37, 23 мај 2011создадена со најавување(?)7
hu.wikibooks.org02:32, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)10
hu.wikiquote.org20:48, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org17:38, 5 декември 2010создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org20:07, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org15:49, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)119
hy.wikibooks.org20:24, 14 мај 2011создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org03:24, 21 февруари 2011создадена со најавување(?)3
hy.wikisource.org17:35, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org19:56, 12 декември 2010создадена со најавување(?)4
ia.wikipedia.org13:46, 17 март 2010создадена со најавување(?)40
ia.wikibooks.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org18:26, 2 јули 2011создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org20:24, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)46
id.wikibooks.org19:40, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)16
id.wikiquote.org17:13, 28 декември 2010создадена со најавување(?)8
id.wikisource.org04:08, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)6
id.wiktionary.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)5
ie.wikipedia.org16:59, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)12
ie.wikibooks.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org03:59, 20 мај 2011создадена со најавување(?)3
ik.wikipedia.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ik.wiktionary.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org03:26, 19 декември 2010создадена со најавување(?)6
incubator.wikimedia.org16:16, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)58
inh.wikipedia.org21:37, 7 септември 2018создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)5
io.wiktionary.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
is.wikipedia.org02:24, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)45
is.wikibooks.org22:32, 19 декември 2010создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org03:01, 5 март 2011создадена со најавување(?)4
it.wikipedia.org21:19, 5 декември 2008создадена со најавување(?)56
it.wikibooks.org19:22, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)29
it.wikinews.org15:43, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)10
it.wikiquote.org03:56, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)17
it.wikisource.org20:59, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org15:37, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)9
it.wikivoyage.org04:29, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:27, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)18
iu.wikipedia.org01:54, 10 мај 2010создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org15:48, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:36, 10 ноември 2009создадена со најавување(?)34
ja.wikibooks.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org03:53, 20 декември 2010создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org19:58, 27 декември 2010создадена со најавување(?)3
ja.wikivoyage.org22:46, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org19:38, 28 декември 2010создадена со најавување(?)6
jbo.wiktionary.org03:12, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org14:22, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)18
jv.wikisource.org02:08, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org18:34, 4 јуни 2011создадена со најавување(?)4
kab.wikipedia.org15:17, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)5
ka.wikipedia.org16:58, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)140trusted
ka.wikibooks.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org22:52, 19 декември 2010создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org21:32, 21 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org21:51, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ki.wikipedia.org14:55, 14 март 2011создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org04:05, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)27
kk.wikibooks.org22:51, 29 мај 2011создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org21:46, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org18:22, 2 јуни 2011создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org17:37, 5 декември 2010создадена со најавување(?)6
km.wikibooks.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org16:07, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org15:02, 19 декември 2010создадена со најавување(?)13
kn.wikiquote.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org16:02, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org12:56, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)7
ko.wikibooks.org19:49, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org03:55, 23 декември 2010создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org06:38, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ko.wikisource.org04:31, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ko.wikiversity.org04:37, 18 јули 2013создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org03:25, 24 јануари 2015создадена со најавување(?)8
krc.wikipedia.org22:05, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)2
ksh.wikipedia.org02:45, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org21:17, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
ks.wiktionary.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org20:32, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)18
ku.wikibooks.org17:29, 22 април 2011создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org17:04, 22 април 2011создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org03:13, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org16:28, 5 декември 2010создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org03:47, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)2
kw.wiktionary.org05:32, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org13:51, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)5
ky.wikibooks.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org15:12, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org00:04, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)10
la.wikipedia.org22:21, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)24
la.wikibooks.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org22:44, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org04:03, 21 мај 2011создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org16:55, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org15:13, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)21
lb.wiktionary.org16:08, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org04:52, 29 март 2012создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
lij.wikipedia.org16:54, 27 март 2011создадена со најавување(?)3
li.wikipedia.org15:01, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)13
li.wikibooks.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org02:40, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org21:38, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
ln.wikipedia.org21:44, 11 декември 2010создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org01:52, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org13:36, 10 декември 2010создадена со најавување(?)5
lo.wiktionary.org19:38, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lrc.wikipedia.org21:13, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org19:07, 24 април 2011создадена со најавување(?)4
lt.wikipedia.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)55
lt.wikibooks.org19:52, 19 декември 2010создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org17:14, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org03:14, 21 јули 2011создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org20:38, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)129
lv.wiktionary.org14:22, 4 мај 2011создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org00:42, 3 јануари 2015создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org15:46, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)13
mdf.wikipedia.org20:59, 19 декември 2010создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org18:13, 5 март 2009создадена со најавување(?)784sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org16:44, 2 декември 2008создадена со најавување(?)13.643steward, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org00:29, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)8
mg.wikibooks.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org15:57, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
min.wikipedia.org05:09, 4 април 2013создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org02:37, 8 март 2011создадена со најавување(?)4
mi.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org22:47, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)107editor
mk.wikibooks.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org21:13, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org19:09, 29 јули 2010создадена со најавување(?)73
ml.wikibooks.org21:48, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org21:49, 22 декември 2010создадена со најавување(?)3
ml.wikisource.org21:18, 31 декември 2010создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org14:53, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)7
mn.wikipedia.org16:34, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)41
mn.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org17:58, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:40, 22 декември 2010создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org15:18, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)37
mr.wikibooks.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org05:32, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org16:30, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)525
ms.wikibooks.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
ms.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org22:41, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)13
mt.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
mwl.wikipedia.org01:08, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org17:41, 25 јули 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org21:56, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org04:18, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)33
my.wiktionary.org20:18, 28 мај 2011создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org04:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)9
nah.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
nap.wikisource.org16:35, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org16:30, 5 мај 2011создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org03:15, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org15:11, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)13
nds.wikipedia.org13:15, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)12
nds.wiktionary.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org03:48, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)17
ne.wikibooks.org22:31, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org18:30, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)4
new.wikipedia.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
nia.wikipedia.org05:05, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org15:02, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:32, 2 декември 2008создадена со најавување(?)505
nl.wikibooks.org15:53, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)39
nl.wikimedia.org03:57, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org23:57, 28 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org20:51, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)4
nl.wikisource.org17:12, 5 декември 2010создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org04:49, 3 април 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)15
nn.wikipedia.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org13:37, 17 март 2010создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)5
no.wikimedia.org21:13, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org22:21, 6 март 2011создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org22:37, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org19:33, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)12
nqo.wikipedia.org17:59, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org20:40, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org04:12, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org04:34, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org20:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
oc.wikibooks.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
oc.wiktionary.org20:47, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)5
om.wiktionary.org03:16, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org20:15, 1 март 2011создадена со најавување(?)9
or.wiktionary.org21:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org05:58, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org01:27, 25 јуни 2011создадена со најавување(?)38
pag.wikipedia.org16:57, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)4
pam.wikipedia.org04:03, 15 декември 2010создадена со најавување(?)4
pap.wikipedia.org21:54, 5 декември 2010создадена со најавување(?)5
pa.wikipedia.org16:34, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)11
pa.wikibooks.org03:17, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org06:04, 17 јуни 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org20:29, 2 јули 2011создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org03:17, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
pdc.wikipedia.org21:10, 11 декември 2010создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org17:11, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org16:52, 12 декември 2009создадена со најавување(?)12
pi.wikipedia.org22:18, 19 јуни 2011создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org19:28, 24 јуни 2009создадена со најавување(?)23autoreview
pl.wikibooks.org21:13, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)15
pl.wikimedia.org04:48, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)10
pl.wikinews.org22:46, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)11
pl.wikiquote.org22:11, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)35
pl.wikisource.org22:29, 25 декември 2010создадена со најавување(?)9
pl.wikivoyage.org21:06, 2 јануари 2015создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org03:17, 21 јули 2011создадена со најавување(?)20
pms.wikipedia.org20:53, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)4
pnb.wikipedia.org22:22, 12 декември 2010создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org05:33, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org20:13, 27 декември 2010создадена со најавување(?)3
ps.wikipedia.org16:55, 5 декември 2010создадена со најавување(?)3
ps.wiktionary.org20:27, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org16:43, 2 декември 2008домашно вики(?)56.960bureaucrat, sysop
pt.wikibooks.org16:41, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)314editor
pt.wikimedia.org23:09, 29 октомври 2017создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org17:55, 19 август 2009создадена со најавување(?)120
pt.wikiquote.org22:07, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)65
pt.wikisource.org21:35, 13 мај 2009создадена со најавување(?)67
pt.wikiversity.org22:12, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)76
pt.wikivoyage.org04:12, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)8
pt.wiktionary.org18:23, 10 март 2009создадена со најавување(?)92
qu.wikipedia.org16:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
qu.wiktionary.org03:17, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org19:41, 26 декември 2010создадена со најавување(?)3
rmy.wikipedia.org04:27, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org03:17, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org20:46, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)3
roa-rup.wiktionary.org04:08, 12 јуни 2011создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org19:47, 18 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org02:46, 27 септември 2009создадена со најавување(?)22
ro.wikibooks.org15:02, 19 декември 2010создадена со најавување(?)12
ro.wikinews.org21:24, 2 мај 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org22:47, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org20:22, 28 декември 2010создадена со најавување(?)26
ro.wikivoyage.org05:33, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:23, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)5
rue.wikipedia.org21:47, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org20:41, 4 декември 2008создадена со најавување(?)49uploader
ru.wikibooks.org21:31, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)11
ru.wikimedia.org16:52, 3 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org18:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
ru.wikiquote.org00:25, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)12
ru.wikisource.org21:30, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)12
ru.wikiversity.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)5
ru.wikivoyage.org05:51, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:47, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)160
rw.wikipedia.org17:08, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)4
rw.wiktionary.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org15:12, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sah.wikiquote.org19:41, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org03:14, 5 јули 2011создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org06:32, 12 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org17:28, 5 декември 2010создадена со најавување(?)6
sa.wikibooks.org19:23, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org16:12, 18 мај 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org02:50, 19 декември 2010создадена со најавување(?)9
scn.wiktionary.org16:07, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)3
sco.wikipedia.org20:45, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)26
sc.wikipedia.org18:35, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)3
sd.wikipedia.org21:19, 1 март 2011создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org14:04, 18 февруари 2011создадена со најавување(?)3
se.wikimedia.org14:51, 8 април 2016создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org04:13, 8 мај 2011создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
shn.wikipedia.org17:23, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:02, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)98
sh.wiktionary.org18:09, 12 јуни 2011создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org04:25, 29 мај 2009создадена со најавување(?)2.004rollbacker
simple.wiktionary.org23:07, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)34
si.wikipedia.org22:24, 12 декември 2010создадена со најавување(?)15
si.wikibooks.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org03:18, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org20:35, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)779
sk.wikibooks.org21:51, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org21:26, 12 декември 2010создадена со најавување(?)7
sk.wikisource.org03:19, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org18:09, 19 мај 2011создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org20:53, 11 јули 2011создадена со најавување(?)50
sl.wikibooks.org19:37, 30 април 2011создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org03:19, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org20:37, 11 декември 2010создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org17:58, 24 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org22:40, 22 декември 2010создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org02:58, 22 мај 2011создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org03:19, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org20:15, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
wikisource.org20:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)42
so.wikipedia.org22:29, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)58
so.wiktionary.org17:30, 29 мај 2011создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org17:49, 27 април 2009создадена со најавување(?)112
sq.wikipedia.org16:52, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)377autoreview, reviewer
sq.wikibooks.org05:12, 12 март 2011создадена со најавување(?)5
sq.wikinews.org17:09, 5 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org03:19, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org21:39, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)7
srn.wikipedia.org02:47, 21 март 2011создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org04:44, 26 април 2011создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org15:52, 2 март 2011создадена со најавување(?)4
sr.wikinews.org21:23, 6 март 2011создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org16:59, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)3
sr.wikisource.org19:50, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sr.wiktionary.org03:19, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org17:06, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
strategy.wikimedia.org04:03, 7 мај 2011создадена со најавување(?)149
st.wikipedia.org19:08, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org16:43, 5 мај 2011создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org15:40, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)4
su.wikibooks.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org03:22, 31 мај 2009создадена со најавување(?)11
sv.wikibooks.org13:33, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)7
sv.wikinews.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org21:31, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)4
sv.wikisource.org19:48, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)3
sv.wikiversity.org02:42, 10 јули 2011создадена со најавување(?)4
sv.wikivoyage.org04:20, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)14
sw.wikipedia.org23:16, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)26
sw.wiktionary.org22:40, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org19:03, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)7
ta.wikipedia.org03:29, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)84
ta.wikibooks.org05:41, 5 март 2011создадена со најавување(?)3
ta.wikinews.org02:49, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org03:10, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)4
ta.wikisource.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
tcy.wikipedia.org06:12, 30 март 2017создадена со најавување(?)2
ten.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)19
test2.wikipedia.org04:28, 30 септември 2012создадена со најавување(?)2autoreview, editor
test.wikipedia.org03:09, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)361bureaucrat, centralnoticeadmin, interface-admin, reviewer, sysop, translationadmin
test.wikidata.org02:52, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org06:48, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org03:20, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)29
te.wikibooks.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org20:03, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org20:36, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tg.wikipedia.org21:38, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)8
tg.wikibooks.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org03:20, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org04:28, 24 мај 2011создадена со најавување(?)93
th.wikibooks.org14:54, 19 декември 2010создадена со најавување(?)4
th.wikiquote.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)10
th.wikisource.org15:34, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org02:27, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
ti.wiktionary.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org13:38, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)5
tk.wiktionary.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org03:37, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)390
tl.wikibooks.org13:43, 10 декември 2010создадена со најавување(?)46
tl.wiktionary.org15:45, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)7
tn.wikipedia.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org12:48, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org23:19, 7 март 2011создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org22:53, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
tr.wikibooks.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)7
tr.wikimedia.org19:44, 14 јануари 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org23:05, 21 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikiquote.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)7
tr.wikisource.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
tr.wiktionary.org18:44, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)94
ts.wikipedia.org12:49, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)7
ts.wiktionary.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org13:02, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)6
tt.wikibooks.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
tt.wiktionary.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org16:57, 23 април 2011создадена со најавување(?)4
tyv.wikipedia.org04:44, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org02:44, 1 август 2010создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org01:11, 12 јануари 2015создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org22:07, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org02:29, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ug.wiktionary.org03:21, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org21:07, 27 декември 2010создадена со најавување(?)20
uk.wikibooks.org14:45, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)3
uk.wikinews.org00:19, 30 декември 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)8
uk.wikisource.org20:38, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org05:42, 31 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org21:57, 22 декември 2010создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org20:59, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)26
ur.wikibooks.org23:31, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org20:08, 22 мај 2011создадена со најавување(?)3
uz.wikipedia.org20:58, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)14
uz.wikibooks.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org15:29, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)11
vec.wikisource.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org03:31, 2 февруари 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:00, 22 септември 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org04:13, 8 мај 2011создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org05:17, 27 март 2011создадена со најавување(?)26
vi.wikibooks.org16:32, 5 декември 2010создадена со најавување(?)14
vi.wikiquote.org03:50, 30 мај 2011создадена со најавување(?)6
vi.wikisource.org19:10, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)5
vi.wikivoyage.org22:45, 14 септември 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)12
vls.wikipedia.org15:26, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)15
vo.wikipedia.org02:57, 19 декември 2010создадена со најавување(?)3
vo.wikibooks.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org19:31, 18 јули 2010создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org14:38, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)2
wa.wikisource.org02:45, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org21:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org05:39, 11 јануари 2013создадена со најавување(?)236
wikimania2014.wikimedia.org04:02, 3 март 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org14:04, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org05:17, 21 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org21:55, 28 февруари 2017создадена со најавување(?)3
wikimania2018.wikimedia.org07:44, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:19, 31 јули 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org18:51, 22 април 2011создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)4
wuu.wikipedia.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)8
xal.wikipedia.org22:19, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org15:45, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)4
xmf.wikipedia.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)3
yi.wikipedia.org03:22, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)10
yi.wikisource.org02:06, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org19:51, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)6
za.wikipedia.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
za.wiktionary.org03:22, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org18:46, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org21:21, 27 декември 2010создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikipedia.org14:06, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)7
zh-min-nan.wikibooks.org03:23, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikiquote.org03:23, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org03:23, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org03:23, 21 јули 2011создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org15:56, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)75rollbacker
zh.wikipedia.org15:40, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)17
zh.wikibooks.org06:09, 5 март 2011создадена со најавување(?)6
zh.wikinews.org19:17, 27 декември 2010создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org21:43, 5 декември 2010создадена со најавување(?)9
zh.wikisource.org03:34, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)3
zh.wikiversity.org20:36, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org06:49, 21 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org03:49, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)5
zu.wikipedia.org22:26, 20 март 2011создадена со најавување(?)7
zu.wiktionary.org19:45, 7 мај 2011создадена со најавување(?)2