Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org19:21, 14 април 2018создадена со најавување(?)93
ace.wikipedia.org17:49, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)42
ady.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
af.wikipedia.org00:32, 28 јуни 2017создадена со најавување(?)138
af.wikibooks.org19:23, 14 април 2018создадена со најавување(?)18
af.wikiquote.org19:23, 14 април 2018создадена со најавување(?)9
af.wiktionary.org19:23, 14 април 2018создадена со најавување(?)56
ak.wikipedia.org19:23, 14 април 2018создадена со најавување(?)86
als.wikipedia.org18:08, 2 јули 2017создадена со најавување(?)48
alt.wikipedia.org22:04, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org22:28, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)5
am.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)242
am.wikiquote.org18:21, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)14
ang.wikipedia.org19:21, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)36
ang.wikiquote.org18:22, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:21, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)12
an.wikipedia.org16:03, 13 април 2018создадена со најавување(?)104
an.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
api.wikimedia.org21:30, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org17:00, 9 декември 2016создадена со најавување(?)373abusefilter, editor
ar.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)28
ar.wikimedia.org22:45, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
ar.wikiquote.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)14
ar.wikisource.org19:48, 19 март 2018создадена со најавување(?)22
ar.wikiversity.org15:47, 17 јули 2017создадена со најавување(?)6
ar.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)51
ary.wikipedia.org14:59, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org19:50, 22 јули 2017создадена со најавување(?)151
ast.wikipedia.org22:00, 5 март 2018создадена со најавување(?)72
ast.wikiquote.org18:22, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org18:31, 30 март 2018создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org17:09, 17 јануари 2018создадена со најавување(?)37
as.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
atj.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
avk.wikipedia.org16:09, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)17
awa.wikipedia.org13:54, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
ay.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
azb.wikipedia.org14:22, 6 април 2017создадена со најавување(?)56
az.wikipedia.org17:32, 22 декември 2016создадена со најавување(?)160
az.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)17
az.wikiquote.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
az.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
az.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)17
ban.wikipedia.org16:20, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)6ipblock-exempt
ban.wikisource.org20:37, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)19
bat-smg.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
ba.wikipedia.org14:45, 7 август 2017создадена со најавување(?)12
ba.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org16:18, 13 април 2018создадена со најавување(?)73
bd.wikimedia.org21:34, 11 јули 2018создадена со најавување(?)4
be-tarask.wikipedia.org18:23, 10 април 2018создадена со најавување(?)19
beta.wikiversity.org17:20, 13 јули 2017создадена со најавување(?)36
be.wikipedia.org22:16, 7 јуни 2017создадена со најавување(?)63
be.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
be.wikimedia.org15:39, 26 април 2018создадена со најавување(?)15
be.wikiquote.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
be.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
bg.wikipedia.org17:25, 31 мај 2017создадена со најавување(?)129autopatrolled
bg.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)14
bh.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
bi.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
bjn.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)17
blk.wikipedia.org17:23, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)22
bm.wikiquote.org18:20, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org03:02, 18 март 2017создадена со најавување(?)204
bn.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
bn.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
bn.wikivoyage.org23:14, 11 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
bo.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)21
bpy.wikipedia.org16:43, 24 март 2018создадена со најавување(?)24
br.wikipedia.org19:41, 25 март 2018создадена со најавување(?)40
br.wikimedia.org22:14, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org17:30, 5 август 2017создадена со најавување(?)52
bs.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
bs.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
bxr.wikipedia.org16:38, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org00:13, 20 март 2017создадена со најавување(?)129
ca.wikibooks.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)23
ca.wikimedia.org17:27, 31 мај 2017создадена со најавување(?)42
ca.wikinews.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
ca.wikiquote.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
ca.wikisource.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
ca.wiktionary.org20:45, 14 април 2018создадена со најавување(?)20
cbk-zam.wikipedia.org18:59, 7 февруари 2018создадена со најавување(?)18
cdo.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org19:21, 11 април 2018создадена со најавување(?)56
ce.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
cho.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)109
chr.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)60
ch.wikipedia.org18:31, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)32
chy.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)18
ckb.wikipedia.org16:08, 26 јули 2017создадена со најавување(?)34
commons.wikimedia.org21:56, 8 април 2016создадена со најавување(?)6.813patroller, rollbacker
co.wikipedia.org16:19, 13 април 2018создадена со најавување(?)27
co.wikimedia.org19:06, 2 јули 2017создадена со најавување(?)10
co.wikiquote.org18:21, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
crh.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
cr.wikipedia.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)52
cr.wikiquote.org18:20, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
csb.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:37, 30 мај 2017создадена со најавување(?)76
cs.wikibooks.org05:39, 5 јули 2017создадена со најавување(?)4
cs.wikinews.org18:02, 11 април 2018создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org13:53, 3 јули 2017создадена со најавување(?)13
cs.wikisource.org23:17, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)4
cs.wikiversity.org15:16, 7 август 2017создадена со најавување(?)49
cs.wiktionary.org18:33, 15 април 2018создадена со најавување(?)30
cu.wikipedia.org19:51, 19 март 2018создадена со најавување(?)21
cv.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
cv.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:25, 31 мај 2017создадена со најавување(?)86
cy.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
cy.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)12
cy.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
dag.wikipedia.org21:41, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org21:30, 24 април 2017создадена со најавување(?)53
da.wikibooks.org21:48, 19 јули 2017создадена со најавување(?)10
da.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)20
da.wikisource.org00:11, 14 април 2018создадена со најавување(?)10
da.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
de.wikipedia.org17:27, 7 декември 2016создадена со најавување(?)163autoreview
de.wikibooks.org15:16, 7 август 2017создадена со најавување(?)79
de.wikinews.org15:15, 7 август 2017создадена со најавување(?)54
de.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)87
de.wikisource.org15:20, 3 јули 2017создадена со најавување(?)43
de.wikiversity.org05:49, 3 јули 2017создадена со најавување(?)104
de.wikivoyage.org17:23, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)19
de.wiktionary.org15:16, 7 август 2017создадена со најавување(?)17
din.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)35
diq.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)22
dk.wikimedia.org21:41, 19 април 2018создадена со најавување(?)32
dsb.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
dty.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
dv.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)563
dv.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
ee.wikipedia.org18:36, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)31
el.wikipedia.org22:42, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)47
el.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)12
el.wikinews.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
el.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
el.wikivoyage.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org00:11, 14 април 2018создадена со најавување(?)35
eml.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
en.wikipedia.org19:51, 8 април 2016нова сметка(?)162.631abusefilter-helper, accountcreator, autoreviewer, extendedconfirmed, extendedmover, ipblock-exempt, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org18:21, 20 февруари 2017создадена со најавување(?)631editor
en.wikinews.org17:43, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)151
en.wikiquote.org18:43, 31 март 2017создадена со најавување(?)1.133
en.wikisource.org14:48, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)276
en.wikiversity.org16:36, 5 јануари 2017создадена со најавување(?)281curator
en.wikivoyage.org16:27, 28 декември 2016создадена со најавување(?)208
en.wiktionary.org16:45, 8 декември 2016создадена со најавување(?)92
eo.wikipedia.org14:44, 17 јуни 2017создадена со најавување(?)68
eo.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
eo.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org16:44, 4 август 2022создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:18, 1 декември 2016создадена со најавување(?)787
es.wikibooks.org23:30, 13 јули 2017создадена со најавување(?)31
es.wikinews.org16:16, 14 јули 2017создадена со најавување(?)193autoreview, confirmed, editor, editprotected, ipblock-exempt, reviewer
es.wikiquote.org18:05, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)60
es.wikisource.org19:25, 14 април 2018создадена со најавување(?)27
es.wikiversity.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)88
es.wikivoyage.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
es.wiktionary.org17:47, 3 јули 2017создадена со најавување(?)71
et.wikipedia.org18:38, 1 декември 2016создадена со најавување(?)121
et.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org22:57, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
et.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
eu.wikipedia.org18:50, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)59
eu.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org21:53, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)20
fa.wikipedia.org19:55, 13 декември 2016создадена со најавување(?)176
fa.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org19:18, 15 јули 2017создадена со најавување(?)8
fa.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
fa.wiktionary.org16:55, 23 јули 2017создадена со најавување(?)28
ff.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)34
fiu-vro.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org20:17, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)62
fi.wikibooks.org19:47, 14 април 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org22:58, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
fj.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
fj.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
foundation.wikimedia.org21:15, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org15:53, 13 јули 2017создадена со најавување(?)14
fo.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
frp.wikipedia.org17:49, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org14:40, 12 декември 2016создадена со најавување(?)440
fr.wikibooks.org18:35, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)32
fr.wikinews.org20:17, 2 јули 2017создадена со најавување(?)57
fr.wikiquote.org17:02, 26 декември 2017создадена со најавување(?)16
fr.wikisource.org17:40, 31 јануари 2018создадена со најавување(?)21
fr.wikiversity.org19:06, 2 јули 2017создадена со најавување(?)20
fr.wikivoyage.org19:31, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)7
fr.wiktionary.org18:08, 2 јули 2017создадена со најавување(?)78
fur.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
fy.wikipedia.org04:28, 24 јули 2017создадена со најавување(?)3
fy.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
gan.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
ga.wikipedia.org21:20, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)103
ga.wikiquote.org18:21, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org16:42, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)7
gcr.wikipedia.org16:43, 7 декември 2019создадена со најавување(?)1.478
gd.wikipedia.org21:31, 19 јуни 2017создадена со најавување(?)23
gd.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
glk.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
gl.wikipedia.org19:39, 12 јануари 2018создадена со најавување(?)46
gl.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
gn.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
gom.wiktionary.org12:06, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org17:07, 22 април 2018создадена со најавување(?)9
got.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)69
gu.wikipedia.org10:02, 4 август 2017создадена со најавување(?)35
gu.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
guw.wikipedia.org16:25, 1 април 2022создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org16:42, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)23
gv.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)38
ha.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
haw.wikipedia.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)19
he.wikipedia.org21:44, 9 декември 2016создадена со најавување(?)35
he.wikibooks.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
he.wikiquote.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
he.wikivoyage.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org18:34, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
hif.wikipedia.org21:26, 6 март 2018создадена со најавување(?)396
hif.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org23:35, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)974
hi.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
hi.wikisource.org10:31, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
hi.wikivoyage.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
ho.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:48, 21 јуни 2017создадена со најавување(?)157autopatrolled
hr.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
hsb.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:33, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)35
hu.wikipedia.org00:42, 30 март 2017создадена со најавување(?)51
hu.wikibooks.org20:46, 14 април 2018создадена со најавување(?)45
hu.wikiquote.org16:19, 20 март 2018создадена со најавување(?)31
hu.wikisource.org19:59, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)42
hu.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)67
hy.wikipedia.org18:07, 29 декември 2017создадена со најавување(?)80
hy.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
hy.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
hyw.wikipedia.org19:29, 15 април 2019создадена со најавување(?)3
hz.wikipedia.org17:26, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org15:16, 7 август 2017создадена со најавување(?)8
ia.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:00, 20 декември 2016создадена со најавување(?)576autoreview
id.wikibooks.org16:16, 20 март 2018создадена со најавување(?)163
id.wikiquote.org16:16, 20 март 2018создадена со најавување(?)119
id.wikisource.org22:05, 10 март 2018создадена со најавување(?)107
id.wiktionary.org23:39, 13 јули 2017создадена со најавување(?)95
ie.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
ie.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org17:18, 22 април 2017создадена со најавување(?)204
ii.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)18
ilo.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org13:44, 8 мај 2017создадена со најавување(?)303
inh.wikipedia.org17:40, 24 април 2018создадена со најавување(?)2
io.wikipedia.org18:23, 10 март 2018создадена со најавување(?)20
io.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org23:35, 30 јули 2017создадена со најавување(?)30
is.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
is.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
it.wikipedia.org21:13, 18 декември 2016создадена со најавување(?)207
it.wikibooks.org15:20, 3 јули 2017создадена со најавување(?)26
it.wikinews.org19:05, 2 јули 2017создадена со најавување(?)5
it.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)35
it.wikisource.org19:06, 2 јули 2017создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org16:56, 26 декември 2017создадена со најавување(?)96patroller
it.wikivoyage.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)55
it.wiktionary.org23:30, 13 јули 2017создадена со најавување(?)3
iu.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)84
iu.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
jam.wikipedia.org16:25, 25 март 2018создадена со најавување(?)16
ja.wikipedia.org21:24, 29 ноември 2016создадена со најавување(?)193
ja.wikibooks.org15:54, 11 февруари 2018создадена со најавување(?)13
ja.wikinews.org15:15, 7 август 2017создадена со најавување(?)21
ja.wikiquote.org15:20, 3 јули 2017создадена со најавување(?)41
ja.wikisource.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)52
ja.wikiversity.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)67
ja.wikivoyage.org11:25, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org14:07, 5 август 2017создадена со најавување(?)34
jbo.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
jbo.wiktionary.org19:18, 22 декември 2017создадена со најавување(?)22
jv.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)46
jv.wikisource.org14:27, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
kab.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
ka.wikipedia.org18:34, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)74
ka.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
kbp.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
kcg.wikipedia.org16:04, 28 мај 2022создадена со најавување(?)2
kg.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)26
ki.wikipedia.org16:38, 25 март 2018создадена со најавување(?)71
kj.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:39, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)20
kk.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org18:21, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
kl.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
kl.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:37, 17 април 2017создадена со најавување(?)121
km.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
kn.wikipedia.org17:40, 5 јануари 2017создадена со најавување(?)42
kn.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
kn.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
koi.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org03:40, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)166
ko.wikibooks.org17:11, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org17:08, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
ko.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
krc.wikipedia.org16:39, 25 март 2018создадена со најавување(?)3
kr.wikipedia.org17:27, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
ks.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)100
ks.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
ku.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)24
ku.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
ku.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
kv.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org22:31, 17 февруари 2017создадена со најавување(?)4
kw.wiktionary.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org02:08, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)14
ky.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
ky.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
ky.wiktionary.org19:44, 14 април 2018создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
la.wikipedia.org17:15, 2 јули 2017создадена со најавување(?)38
la.wikibooks.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org18:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org20:56, 14 април 2018создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org18:32, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org16:20, 13 април 2018создадена со најавување(?)12
lb.wikiquote.org18:22, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org17:50, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)15
lg.wikipedia.org16:39, 7 декември 2016создадена со најавување(?)24
lij.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
lij.wikisource.org00:19, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org18:20, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
li.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org17:45, 28 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
lld.wikipedia.org16:28, 17 август 2020создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
lmo.wiktionary.org21:15, 7 април 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)41
ln.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
login.wikimedia.org19:51, 8 април 2016создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org21:00, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)52
lo.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org16:31, 25 март 2018создадена со најавување(?)2
ltg.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
lt.wikipedia.org15:23, 3 јули 2017создадена со најавување(?)67
lt.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
lt.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
lv.wikipedia.org20:09, 3 април 2017создадена со најавување(?)55
lv.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
mad.wikipedia.org14:01, 20 декември 2020создадена со најавување(?)100
mai.wikipedia.org20:54, 7 февруари 2018создадена со најавување(?)8
map-bms.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
mdf.wikipedia.org16:40, 25 март 2018создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org19:51, 8 април 2016создадена со најавување(?)479sysop
meta.wikimedia.org19:51, 8 април 2016создадена со најавување(?)2.600patroller
mg.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)41
mg.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
min.wiktionary.org03:29, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)162
mi.wiktionary.org17:56, 2 јули 2017создадена со најавување(?)26
mk.wikipedia.org20:24, 5 мај 2017создадена со најавување(?)25
mk.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org23:00, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:41, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)41
ml.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
ml.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org16:05, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org01:42, 13 мај 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org23:38, 14 април 2018создадена со најавување(?)97
mn.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)33
mnw.wikipedia.org17:24, 2 декември 2019создадена со најавување(?)3
mnw.wiktionary.org20:21, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org14:21, 18 април 2017создадена со најавување(?)36
mr.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org18:48, 9 декември 2016создадена со најавување(?)416
ms.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)39
mt.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
mx.wikimedia.org15:23, 4 мај 2018создадена со најавување(?)31
myv.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org18:46, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)48
my.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
mzn.wikipedia.org13:46, 9 април 2018создадена со најавување(?)92uploader
nah.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
nah.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)80
nap.wikipedia.org18:31, 3 април 2018создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org14:49, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)20
na.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
nds-nl.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
nds.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
ne.wikipedia.org19:20, 1 јануари 2017создадена со најавување(?)29
ne.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)17
ne.wiktionary.org20:37, 17 април 2017создадена со најавување(?)16
new.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)38
ng.wikipedia.org15:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:43, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nia.wiktionary.org18:05, 13 мај 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:01, 31 декември 2016создадена со најавување(?)106
nl.wikibooks.org17:15, 2 јули 2017создадена со најавување(?)20
nl.wikimedia.org15:34, 20 април 2018создадена со најавување(?)27
nl.wikinews.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
nl.wikiquote.org16:38, 18 март 2018создадена со најавување(?)17
nl.wikisource.org20:56, 14 април 2018создадена со најавување(?)23
nl.wikivoyage.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)18
nl.wiktionary.org17:13, 2 јули 2017создадена со најавување(?)65
nn.wikipedia.org15:15, 7 август 2017создадена со најавување(?)13
nn.wikiquote.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)22
no.wikipedia.org12:24, 1 мај 2017создадена со најавување(?)30
no.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
no.wikimedia.org16:34, 13 јули 2018создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)17
nqo.wikipedia.org15:30, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)132
nrm.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
nso.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)12
nv.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org23:43, 6 март 2018создадена со најавување(?)25
ny.wikipedia.org17:50, 15 април 2018создадена со најавување(?)134
oc.wikipedia.org17:49, 15 април 2018создадена со најавување(?)28
oc.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org19:38, 14 април 2018создадена со најавување(?)121
om.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)24
or.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
os.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org18:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)156
pag.wikipedia.org19:21, 11 април 2018создадена со најавување(?)16
pam.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)22
pap.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
pa.wikipedia.org17:22, 19 декември 2017создадена со најавување(?)29
pa.wikibooks.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)18
pdc.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)24
pfl.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org15:13, 10 мај 2017создадена со најавување(?)15
pi.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
pl.wikipedia.org19:28, 21 септември 2016создадена со најавување(?)169
pl.wikibooks.org19:56, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)20
pl.wikimedia.org23:52, 13 април 2018создадена со најавување(?)19
pl.wikinews.org19:26, 14 април 2018создадена со најавување(?)13
pl.wikiquote.org18:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)62
pl.wikisource.org21:34, 25 јули 2017создадена со најавување(?)2
pl.wikivoyage.org19:26, 14 април 2018создадена со најавување(?)14
pl.wiktionary.org17:47, 3 јули 2017создадена со најавување(?)35
pms.wikipedia.org15:16, 7 август 2017создадена со најавување(?)13
pms.wikisource.org21:54, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org20:44, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)32
pnb.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)24
ps.wikipedia.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)33
ps.wikivoyage.org21:49, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:36, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:45, 16 декември 2016создадена со најавување(?)290autoreviewer, rollbacker
pt.wikibooks.org19:07, 2 јули 2017создадена со најавување(?)57
pt.wikimedia.org16:59, 13 јули 2018создадена со најавување(?)4
pt.wikinews.org18:59, 14 април 2018создадена со најавување(?)13
pt.wikiquote.org00:17, 14 април 2018создадена со најавување(?)18
pt.wikisource.org20:42, 5 јули 2017создадена со најавување(?)3
pt.wikiversity.org16:55, 26 декември 2017создадена со најавување(?)116
pt.wikivoyage.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
pt.wiktionary.org18:55, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)46
pwn.wikipedia.org02:18, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)218
qu.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
qu.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
rmy.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)134
rn.wikipedia.org19:50, 14 април 2018создадена со најавување(?)51
roa-rup.wikipedia.org21:34, 14 април 2018создадена со најавување(?)6
roa-rup.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
ro.wikipedia.org18:28, 22 април 2017создадена со најавување(?)82
ro.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
ro.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
ro.wikivoyage.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
ro.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org20:18, 17 април 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org15:31, 13 декември 2016создадена со најавување(?)161uploader
ru.wikibooks.org19:00, 14 април 2018создадена со најавување(?)22
ru.wikimedia.org16:54, 13 јули 2018создадена со најавување(?)16
ru.wikinews.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
ru.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)29
ru.wikisource.org15:29, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)4
ru.wikiversity.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org18:41, 14 април 2018создадена со најавување(?)9
ru.wiktionary.org14:53, 1 април 2017создадена со најавување(?)32
rw.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)64
rw.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)16
sah.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
sah.wikiquote.org16:38, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org17:02, 8 август 2018создадена со најавување(?)37
sa.wikipedia.org14:43, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)5
sa.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)23
scn.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org17:26, 2 јули 2017создадена со најавување(?)247
sc.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)15
sd.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)18
sd.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
se.wikipedia.org21:05, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)4
se.wikimedia.org15:33, 10 јули 2018создадена со најавување(?)15
sg.wikipedia.org19:50, 14 април 2018создадена со најавување(?)24
sg.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)11
shi.wikipedia.org00:12, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org22:52, 5 април 2019создадена со најавување(?)6
sh.wikipedia.org17:27, 31 мај 2017создадена со најавување(?)39
sh.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
shy.wiktionary.org15:54, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:23, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)3.457patroller, rollbacker
simple.wikiquote.org04:27, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org21:30, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)77
si.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)91
si.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org18:14, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org20:01, 4 мај 2017создадена со најавување(?)106
sk.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org16:56, 26 јуни 2017создадена со најавување(?)53
sl.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org16:30, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)183
sm.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
sn.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)89
wikisource.org19:06, 2 јули 2017создадена со најавување(?)168
so.wikipedia.org19:50, 14 април 2018создадена со најавување(?)278
so.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
species.wikimedia.org23:01, 15 јули 2017создадена со најавување(?)493autopatrolled
sq.wikipedia.org17:01, 27 јуни 2017создадена со најавување(?)139
sq.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
sq.wikinews.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
sq.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
sq.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
srn.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)20
sr.wikipedia.org03:11, 20 февруари 2017создадена со најавување(?)54
sr.wikibooks.org18:22, 24 март 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)6
ss.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)19
ss.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
stq.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
strategy.wikimedia.org16:53, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)76
st.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
su.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)41
su.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org15:06, 30 јануари 2017создадена со најавување(?)85
sv.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)40
sv.wikinews.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
sv.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)31
sv.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
sv.wikiversity.org15:43, 17 јули 2017создадена со најавување(?)26
sv.wikivoyage.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org15:48, 10 мај 2017создадена со најавување(?)57
sw.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)390
sw.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)25
szl.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
szy.wikipedia.org21:12, 10 декември 2019создадена со најавување(?)15
ta.wikipedia.org08:31, 26 февруари 2017создадена со најавување(?)98
ta.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
ta.wikinews.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
ta.wikiquote.org19:56, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)12
ta.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)107
tay.wikipedia.org19:51, 20 април 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
test2.wikipedia.org13:58, 17 јуни 2017создадена со најавување(?)8sysop
test-commons.wikimedia.org20:49, 1 јули 2019создадена со најавување(?)5
test.wikipedia.org20:20, 5 април 2017создадена со најавување(?)61sysop
test.wikidata.org18:34, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)20
tet.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
te.wikipedia.org19:35, 21 јули 2017создадена со најавување(?)120
te.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)22
te.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
te.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)30
tg.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
tg.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org18:53, 27 јуни 2017создадена со најавување(?)107
th.wikibooks.org18:56, 4 јули 2017создадена со најавување(?)2
th.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)22
ti.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)59
tk.wiktionary.org17:03, 26 декември 2017создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org15:37, 1 мај 2017создадена со најавување(?)50
tl.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
tl.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
tn.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)36
tn.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
tpi.wikipedia.org19:50, 14 април 2018создадена со најавување(?)7
tpi.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)32
trv.wikipedia.org16:11, 25 март 2021создадена со најавување(?)5
tr.wikipedia.org01:04, 20 април 2017создадена со најавување(?)153autoreview
tr.wikibooks.org15:16, 7 август 2017создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org16:51, 13 јули 2018создадена со најавување(?)8
tr.wikinews.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
tr.wikisource.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)21
tr.wikivoyage.org18:13, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:59, 26 јуни 2017создадена со најавување(?)42
ts.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)22
ts.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
tt.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)19
tt.wikibooks.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org18:37, 15 април 2018создадена со најавување(?)26
tw.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)55
tyv.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
ty.wikipedia.org17:50, 2 март 2018создадена со најавување(?)9
ua.wikimedia.org16:29, 29 мај 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ug.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
ug.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org15:30, 13 декември 2016создадена со најавување(?)223autoreview
uk.wikibooks.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org15:51, 17 мај 2017создадена со најавување(?)181
ur.wikibooks.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:45, 31 мај 2017создадена со најавување(?)25
uz.wikiquote.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
uz.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
vec.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
vec.wikisource.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)10
ve.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)116
vi.wikipedia.org16:27, 17 мај 2017создадена со најавување(?)128
vi.wikibooks.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)33
vi.wikiquote.org19:25, 4 јули 2017создадена со најавување(?)63
vi.wikisource.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)58
vi.wikivoyage.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)13
vi.wiktionary.org20:33, 4 јануари 2018создадена со најавување(?)31
vls.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
vo.wikipedia.org18:41, 23 март 2018создадена со најавување(?)34
vo.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)158
wa.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
wa.wikisource.org18:30, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org20:55, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)4.091rollbacker
wikimania2009.wikimedia.org21:10, 3 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org23:08, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org18:39, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)9
wikimania.wikimedia.org19:33, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)38
wo.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)15
wo.wikiquote.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)7
xal.wikipedia.org19:55, 7 февруари 2018создадена со најавување(?)3
xh.wikipedia.org01:11, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)99
xh.wiktionary.org17:10, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)15
yi.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)8
yi.wikisource.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)54
yue.wiktionary.org18:40, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
zea.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)29
zh-min-nan.wikipedia.org04:21, 14 февруари 2018создадена со најавување(?)12
zh-min-nan.wikibooks.org16:13, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org18:21, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org19:09, 25 март 2018создадена со најавување(?)67
zh.wikipedia.org18:05, 20 декември 2016создадена со најавување(?)131
zh.wikibooks.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
zh.wikiquote.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
zh.wikisource.org17:21, 8 март 2018создадена со најавување(?)3
zh.wikiversity.org15:08, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org22:04, 30 март 2018создадена со најавување(?)171
zu.wiktionary.org18:38, 15 април 2018создадена со најавување(?)14