Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)21
aa.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)16
aa.wiktionary.org01:16, 22 февруари 2009потврдено со лозинка(?)17
ab.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
ab.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)15
ace.wikipedia.org21:13, 1 септември 2009создадена со најавување(?)361
advisory.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)15
ady.wikipedia.org03:08, 21 февруари 2016создадена со најавување(?)14
af.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)476
af.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
af.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
af.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
ak.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
ak.wikibooks.org05:34, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)16
ak.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)13
als.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
alt.wikipedia.org19:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
ami.wikipedia.org19:08, 6 ноември 2021создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
am.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)338
am.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
ang.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)426
ang.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
ang.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)201
ang.wikisource.org01:14, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)10
ang.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
an.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418
an.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
api.wikimedia.org18:17, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
ar.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)644autoreview
ar.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387
ar.wikimedia.org22:08, 17 мај 2013создадена со најавување(?)27
ar.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
ar.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
ar.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385autopatrolled
ar.wikiversity.org04:00, 11 март 2012создадена со најавување(?)178
ar.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
ary.wikipedia.org04:51, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)6
arz.wikipedia.org16:11, 28 ноември 2008создадена со најавување(?)381
ast.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)411
ast.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)202
ast.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)173
ast.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
as.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
as.wikibooks.org01:20, 22 февруари 2009потврдено со лозинка(?)14
as.wikisource.org09:01, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)122
as.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)13
atj.wikipedia.org00:41, 17 април 2018создадена со најавување(?)13
avk.wikipedia.org04:56, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)8
av.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)401
av.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)13
awa.wikipedia.org04:56, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)7
ay.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
ay.wikibooks.org01:22, 22 февруари 2009потврдено со лозинка(?)13
ay.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
azb.wikipedia.org00:07, 23 јули 2015создадена со најавување(?)17
az.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413
az.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
az.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)390
az.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
az.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
ban.wikipedia.org16:59, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)9
ban.wikisource.org06:42, 24 јули 2021создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418
bat-smg.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
ba.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)401
ba.wikibooks.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)19
bcl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
bcl.wiktionary.org19:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
bd.wikimedia.org22:08, 17 мај 2013создадена со најавување(?)30
be-tarask.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413
beta.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)390
be.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)428
be.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
be.wikimedia.org22:08, 17 мај 2013создадена со најавување(?)33
be.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
be.wikisource.org02:50, 2 април 2012создадена со најавување(?)162
be.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
bg.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)412
bg.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
bg.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
bg.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
bg.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
bg.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
bh.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
bh.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)13
bi.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
bi.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)15
bi.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)13
bjn.wikipedia.org22:13, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)279
bm.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
bm.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)12
bm.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)13
bm.wiktionary.org01:20, 22 февруари 2009потврдено со лозинка(?)14
bn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
bn.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
bn.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)365
bn.wikivoyage.org23:13, 4 август 2019создадена со најавување(?)4
bn.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)366
bo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
bo.wikibooks.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)13
bo.wiktionary.org01:21, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)10
bpy.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)401
br.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
br.wikimedia.org22:08, 17 мај 2013создадена со најавување(?)35autopatrolled
br.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
br.wikisource.org06:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)237
br.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
bs.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
bs.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
bs.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
bs.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
bs.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
bs.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
bug.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
bxr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394
ca.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)422
ca.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
ca.wikimedia.org04:49, 13 септември 2014создадена со најавување(?)16
ca.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
ca.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
ca.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
ca.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
cbk-zam.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413
cdo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
ceb.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)406
ce.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
cho.wikipedia.org01:25, 22 февруари 2009потврдено со лозинка(?)17
chr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
chr.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
ch.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
ch.wikibooks.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)14
ch.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)16
chy.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)415
ckb.wikipedia.org21:20, 1 септември 2009создадена со најавување(?)351
commons.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)1.982autopatrolled
co.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)421
co.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)171
co.wikimedia.org22:09, 17 мај 2013создадена со најавување(?)33
co.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)199
co.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
crh.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
cr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
cr.wikiquote.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)13
cr.wiktionary.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)13
csb.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)392
csb.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
cs.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)432autopatrolled
cs.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
cs.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
cs.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)390
cs.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
cs.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
cs.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
cu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)397
cv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)392
cv.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
cy.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)417
cy.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
cy.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
cy.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
cy.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
dag.wikipedia.org13:28, 29 август 2021создадена со најавување(?)3
da.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)441autopatrolled
da.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387
da.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
da.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
da.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
de.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382autoreview
de.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
de.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
de.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
de.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
de.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
de.wikivoyage.org01:09, 3 декември 2012создадена со најавување(?)133autopatrolled
de.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
din.wikipedia.org19:08, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)13
diq.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)416
diq.wiktionary.org19:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
dk.wikimedia.org22:09, 17 мај 2013создадена со најавување(?)32
dsb.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)398
dty.wikipedia.org17:47, 26 мај 2018создадена со најавување(?)11
dv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)390
dv.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
dz.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
dz.wiktionary.org06:16, 25 февруари 2009потврдено со лозинка(?)38
ee.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
el.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)431
el.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
el.wikinews.org20:02, 16 април 2011создадена со најавување(?)226
el.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
el.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
el.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
el.wikivoyage.org22:09, 17 мај 2013создадена со најавување(?)52
el.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
eml.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
en.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)17.189sysop
en.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)419editor
en.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)486
en.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)502
en.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)21.002autopatrolled
en.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)446
en.wikivoyage.org01:09, 3 декември 2012создадена со најавување(?)146autopatrolled
en.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)2.130
eo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)426
eo.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
eo.wikinews.org06:44, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)251
eo.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
eo.wikisource.org20:04, 16 април 2011создадена со најавување(?)235
eo.wikivoyage.org20:17, 1 мај 2021создадена со најавување(?)5
eo.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)392
es.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
es.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)483
es.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)365autoreview
es.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
es.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394
es.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)368
es.wikivoyage.org08:58, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)120autopatrolled
es.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388autopatrolled
et.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
et.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
ee.wikimedia.org04:53, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)24
et.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
et.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
et.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
eu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)416
eu.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
eu.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
eu.wikisource.org06:51, 26 април 2018создадена со најавување(?)8
eu.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
ext.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
fa.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)428
fa.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
fa.wikinews.org22:13, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)183
fa.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
fa.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
fa.wikivoyage.org03:24, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)41
fa.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387
ff.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
fiu-vro.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394
fi.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)431
fi.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
fi.wikimedia.org22:09, 17 мај 2013создадена со најавување(?)27
fi.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
fi.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)427
fi.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
fi.wikiversity.org09:21, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)327
fi.wikivoyage.org00:34, 20 февруари 2017создадена со најавување(?)12
fi.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
fj.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
fj.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
foundation.wikimedia.org14:59, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)418import, transwiki
fo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
fo.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)369
fo.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
frp.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)402
frr.wikipedia.org00:40, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)275
fr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)437
fr.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
fr.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)397
fr.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)399
fr.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)430
fr.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
fr.wikivoyage.org01:09, 3 декември 2012создадена со најавување(?)128patroller
fr.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)414
fur.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)399
fy.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)403
fy.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
fy.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
gag.wikipedia.org06:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)272
gan.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)416
ga.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
ga.wikibooks.org10:55, 1 март 2009потврдено со лозинка(?)14
ga.wikiquote.org01:21, 22 февруари 2009потврдено со лозинка(?)14
ga.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
gcr.wikipedia.org17:30, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)9
gd.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)403
gd.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
glk.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
gl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)411
gl.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
gl.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
gl.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
gl.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
gn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
gn.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)14
gn.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
gom.wikipedia.org06:58, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)8
gom.wiktionary.org05:47, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)5
gor.wikipedia.org07:13, 26 април 2018создадена со најавување(?)13
got.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)398
got.wikibooks.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)14
gu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
gu.wikibooks.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)13
gu.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
gu.wikisource.org02:49, 2 април 2012создадена со најавување(?)160
gu.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
guw.wikipedia.org18:05, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)402
gv.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)356
hak.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413
ha.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)407
ha.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
haw.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)401
he.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)423
he.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
he.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
he.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391autopatrolled
he.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387
he.wikivoyage.org22:09, 17 мај 2013создадена со најавување(?)113autopatrolled
he.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
hif.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
hif.wiktionary.org20:09, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)11
hi.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)448
hi.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
hi.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
hi.wikisource.org05:51, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)10
hi.wikiversity.org05:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)8
hi.wikivoyage.org20:06, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)8
hi.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
ho.wikipedia.org02:25, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)13
hr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
hr.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
hr.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
hr.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
hr.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
hsb.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)417
hsb.wiktionary.org10:08, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)369
ht.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)425
ht.wikisource.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)14
hu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)430trusted
hu.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
hu.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)201
hu.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)392
hu.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
hu.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
hy.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418
hy.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
hy.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
hy.wikisource.org10:03, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)375
hy.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
hyw.wikipedia.org21:24, 4 август 2019создадена со најавување(?)13
hz.wikipedia.org02:26, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)19
ia.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)436
ia.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
ia.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
id.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)420
id.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)390
id.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
id.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
id.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
ie.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
ie.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)364
ie.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
ig.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)402
ii.wikipedia.org02:26, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)14
ik.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
ik.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)270
ilo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
incubator.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)658
inh.wikipedia.org07:13, 26 април 2018создадена со најавување(?)11
io.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
io.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
is.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
is.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
is.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
is.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)366
is.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
it.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)416autopatrolled
it.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)397autopatrolled
it.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)407
it.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
it.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)416
it.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
it.wikivoyage.org01:09, 3 декември 2012создадена со најавување(?)133
it.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)392autopatrolled
iu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
iu.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)366
jam.wikipedia.org17:42, 14 мај 2016создадена со најавување(?)13
ja.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)424
ja.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
ja.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
ja.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
ja.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
ja.wikiversity.org09:56, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)368
ja.wikivoyage.org20:17, 1 мај 2021создадена со најавување(?)6
ja.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
jbo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)432
jbo.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
jv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
jv.wikisource.org13:56, 8 август 2021создадена со најавување(?)3
jv.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
kaa.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)397
kab.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)406
ka.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)431
ka.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
ka.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
ka.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
kbd.wikipedia.org20:02, 16 април 2011создадена со најавување(?)243
kbp.wikipedia.org19:25, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)12
kcg.wikipedia.org18:16, 6 август 2022создадена со најавување(?)2
kg.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
ki.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
kj.wikipedia.org02:26, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)14
kk.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)412
kk.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
kk.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)78
kk.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
kl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)411
kl.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
km.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
km.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)368
km.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
kn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418
kn.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)79
kn.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
kn.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
kn.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394
koi.wikipedia.org22:13, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)268
ko.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
ko.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)353
ko.wikinews.org01:04, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)244
ko.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
ko.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
ko.wikiversity.org02:53, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)106
ko.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)361
krc.wikipedia.org00:45, 29 март 2010создадена со најавување(?)322
kr.wikipedia.org02:30, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)17
kr.wikiquote.org02:26, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)11
ksh.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)407
ks.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418
ks.wikibooks.org02:32, 22 февруари 2009потврдено со лозинка(?)14
ks.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)12
ks.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
ku.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)414
ku.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
ku.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
ku.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
kv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)411
kw.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
kw.wikiquote.org05:32, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)14
kw.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)353
ky.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413
ky.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)368
ky.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
ky.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
lad.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
la.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)414
la.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
la.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
la.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)402autoreview
la.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
lbe.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
lb.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413
lb.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)82
lb.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)204
lb.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
lez.wikipedia.org02:50, 2 април 2012создадена со најавување(?)186
lfn.wikipedia.org07:13, 26 април 2018создадена со најавување(?)11
lg.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
lij.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
lij.wikisource.org01:33, 21 јули 2020создадена со најавување(?)4
li.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
li.wikibooks.org06:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)246
li.wikinews.org05:36, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)7
li.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
li.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
li.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387
lld.wikipedia.org16:37, 17 август 2020создадена со најавување(?)8
lmo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)414
lmo.wiktionary.org19:01, 6 август 2022создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)403
ln.wikibooks.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)14
ln.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
login.wikimedia.org05:55, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)407
lo.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
lrc.wikipedia.org19:10, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)10
ltg.wikipedia.org20:03, 16 април 2011создадена со најавување(?)244
lt.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413
lt.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
lt.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
lt.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
lt.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
lv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)411autopatrolled
lv.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)82
lv.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
mad.wikipedia.org05:14, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)6
mai.wikipedia.org05:53, 23 ноември 2014создадена со најавување(?)45
map-bms.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
mdf.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)392
www.mediawiki.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)573autopatrolled
meta.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008домашно вики(?)37.845autopatrolled
mg.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
mg.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
mg.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
mhr.wikipedia.org09:20, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)343
mh.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)14
mh.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)12
min.wikipedia.org02:46, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)127
min.wiktionary.org18:38, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)8
mi.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394
mi.wikibooks.org05:43, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)13
mi.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
mk.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)399
mk.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
mk.wikimedia.org22:10, 17 мај 2013создадена со најавување(?)24
mk.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
mk.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
ml.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)428
ml.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)365
ml.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
ml.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
ml.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
mni.wikipedia.org19:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
mni.wiktionary.org19:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
mn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418
mn.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)195
mn.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
mnw.wikipedia.org17:59, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)9
mnw.wiktionary.org20:17, 1 мај 2021создадена со најавување(?)5
mrj.wikipedia.org22:12, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)270
mr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
mr.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
mr.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
mr.wikisource.org02:11, 11 февруари 2012создадена со најавување(?)176
mr.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
ms.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
ms.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
ms.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
mt.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)407
mt.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
mus.wikipedia.org10:44, 14 март 2009создадена со најавување(?)14
mwl.wikipedia.org21:40, 1 септември 2009создадена со најавување(?)359
mx.wikimedia.org22:10, 17 мај 2013создадена со најавување(?)28
myv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
my.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)424
my.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)39
my.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
mzn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)417uploader
nah.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
nah.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)16
nah.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
nap.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
nap.wikisource.org19:40, 19 август 2019создадена со најавување(?)6
na.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
na.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)138
na.wikiquote.org05:44, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)13
na.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
nds-nl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
nds.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
nds.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)136
nds.wikiquote.org11:20, 14 март 2009создадена со најавување(?)10
nds.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
ne.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
ne.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
ne.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
new.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
ng.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)84
nia.wikipedia.org19:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
nia.wiktionary.org19:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)5
nl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)417
nl.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
nl.wikimedia.org06:01, 23 септември 2009создадена со најавување(?)30
nl.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)95
nl.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
nl.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
nl.wikivoyage.org01:09, 3 декември 2012создадена со најавување(?)127
nl.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
nn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418autopatrolled
nn.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)369
nn.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)368
nov.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
no.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)430autopatrolled
no.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
no.wikimedia.org02:54, 28 септември 2009создадена со најавување(?)34
no.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
no.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
no.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)382
no.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
nqo.wikipedia.org18:02, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)9
nrm.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
nso.wikipedia.org04:18, 11 март 2012создадена со најавување(?)182
nv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
nyc.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)25
ny.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)401
nz.wikimedia.org05:59, 23 септември 2009создадена со најавување(?)9
oc.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
oc.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
oc.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
olo.wikipedia.org23:47, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)11
om.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
om.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
or.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
or.wikisource.org06:31, 23 ноември 2014создадена со најавување(?)37
or.wiktionary.org05:44, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)178
os.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)419
outreach.wikimedia.org04:32, 29 октомври 2009создадена со најавување(?)45
pa-us.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)16
pag.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
pam.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
pap.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
pa.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
pa.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)366
pa.wikisource.org20:03, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)10
pa.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
pcd.wikipedia.org09:20, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)332
pdc.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
pfl.wikipedia.org06:38, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)272
pih.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394
pi.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
pi.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)15
pl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)430
pl.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
pl.wikimedia.org02:55, 28 септември 2009создадена со најавување(?)39
pl.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
pl.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
pl.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
pl.wikivoyage.org02:52, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)121
pl.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
pms.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
pms.wikisource.org06:00, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)8
pnb.wikipedia.org21:43, 1 септември 2009создадена со најавување(?)358
pnb.wiktionary.org02:54, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)171
pnt.wikipedia.org15:28, 9 март 2009создадена со најавување(?)363
ps.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
ps.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)56
ps.wikivoyage.org06:08, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)7
ps.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
pt.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)423autoreviewer
pt.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
pt.wikimedia.org13:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
pt.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
pt.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
pt.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394autoreview
pt.wikiversity.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
pt.wikivoyage.org09:00, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)130
pt.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
pwn.wikipedia.org19:08, 6 ноември 2021создадена со најавување(?)2
quality.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)15
qu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)417
qu.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)15
qu.wikiquote.org11:25, 14 март 2009создадена со најавување(?)9
qu.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
rm.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
rm.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)15
rm.wiktionary.org11:28, 14 март 2009создадена со најавување(?)13
rmy.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)402
rn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
rn.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)32
roa-rup.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
roa-rup.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
roa-tara.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)398
ro.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
ro.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
ro.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
ro.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
ro.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)383
ro.wikivoyage.org02:52, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)115
ro.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
rue.wikipedia.org20:03, 16 април 2011создадена со најавување(?)246
ru.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)456uploader
ru.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
ru.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)32
ru.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
ru.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)386
ru.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)394
ru.wikiversity.org11:49, 29 ноември 2009создадена со најавување(?)311
ru.wikivoyage.org22:59, 2 декември 2012создадена со најавување(?)130
ru.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)393
rw.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
rw.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)364
sah.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
sah.wikiquote.org05:42, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)6
sah.wikisource.org20:05, 16 април 2011создадена со најавување(?)220
sat.wikipedia.org19:53, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)13
sa.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)406
sa.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)366
sa.wikiquote.org02:54, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)111
sa.wikisource.org20:05, 16 април 2011создадена со најавување(?)237
sa.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
scn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
scn.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)377
sco.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)436
sc.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)401
sc.wiktionary.org11:31, 14 март 2009создадена со најавување(?)13
sd.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
sd.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)201
sd.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
se.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)409
se.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)16
se.wikimedia.org02:55, 28 септември 2009создадена со најавување(?)28
sg.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)397
sg.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
shi.wikipedia.org04:06, 8 август 2021создадена со најавување(?)4
shn.wikipedia.org17:17, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)14
shn.wikivoyage.org18:53, 6 август 2022создадена со најавување(?)2
shn.wiktionary.org05:53, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)5
sh.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)422autopatrolled
sh.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387autopatrolled
shy.wiktionary.org18:45, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)9
simple.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
simple.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)97
simple.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)96
simple.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381autopatrolled
si.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)422
si.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)369
si.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
skr.wikipedia.org05:26, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)6
skr.wiktionary.org05:55, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)6
sk.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)407
sk.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)369
sk.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
sk.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)366
sk.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
sl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)406
sl.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)364
sl.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
sl.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379
sl.wikiversity.org02:48, 2 април 2012создадена со најавување(?)159
sl.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
smn.wikipedia.org05:27, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)6
sm.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
sm.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
sn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)399
sn.wiktionary.org05:44, 13 март 2009потврдено со лозинка(?)14
wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)462
so.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
so.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
species.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)459autopatrolled
sq.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)413autoreview, editor
sq.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
sq.wikinews.org20:02, 16 април 2011создадена со најавување(?)227
sq.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387
sq.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
srn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
sr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)436autopatrolled
sr.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
sr.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
sr.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
sr.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
sr.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)375
ss.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
ss.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)370
stq.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
strategy.wikimedia.org07:15, 9 септември 2009создадена со најавување(?)26
st.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)399
st.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)373
su.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)401
su.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)258
su.wikiquote.org10:06, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)373
su.wiktionary.org10:10, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)376
sv.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)425
sv.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
sv.wikinews.org09:47, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)368
sv.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
sv.wikisource.org04:31, 15 септември 2008создадена со најавување(?)376
sv.wikiversity.org19:29, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)244
sv.wikivoyage.org01:09, 3 декември 2012создадена со најавување(?)129autopatrolled
sv.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
sw.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)420
sw.wikibooks.org09:59, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)170
sw.wiktionary.org10:10, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)371
szl.wikipedia.org09:48, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)396
szy.wikipedia.org18:20, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)10
ta.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)419
ta.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)371
ta.wikinews.org09:47, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)370
ta.wikiquote.org10:05, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)366
ta.wikisource.org10:02, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)370
ta.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)377
tay.wikipedia.org20:05, 1 мај 2021создадена со најавување(?)5
tcy.wikipedia.org21:37, 6 август 2016создадена со најавување(?)11
ten.wikipedia.org20:53, 14 декември 2010создадена со најавување(?)25
test2.wikipedia.org01:18, 7 март 2011создадена со најавување(?)61
test-commons.wikimedia.org21:11, 4 август 2019создадена со најавување(?)6
test.wikipedia.org21:40, 18 април 2009потврдено со лозинка(?)124
test.wikidata.org22:45, 1 септември 2013создадена со најавување(?)54
tet.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)374
te.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)406
te.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)365
te.wikiquote.org10:06, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)369
te.wikisource.org10:03, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)374
te.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)384
tg.wikipedia.org09:49, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)403
tg.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)364
tg.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)375
th.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)403
th.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)370
th.wikinews.org09:47, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)175
th.wikiquote.org10:05, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)367
th.wikisource.org22:15, 6 октомври 2008создадена со најавување(?)370
th.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)397
ti.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
ti.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)373
tk.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)391
tk.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)194
tk.wikiquote.org07:11, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)14
tk.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)371
tl.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)406
tl.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)373
tl.wiktionary.org10:09, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)373
tn.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)396
tn.wiktionary.org10:10, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)372
to.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
to.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)16
tpi.wikipedia.org09:50, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)399
tpi.wiktionary.org10:08, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)375
trv.wikipedia.org20:12, 1 мај 2021создадена со најавување(?)5
tr.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)568autoreview
tr.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)376
tr.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)34
tr.wikinews.org22:25, 1 септември 2009создадена со најавување(?)331
tr.wikiquote.org10:04, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)392
tr.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
tr.wikivoyage.org20:17, 1 мај 2021создадена со најавување(?)5
tr.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)411
ts.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)392
ts.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)376
tt.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)414
tt.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)368
tt.wikiquote.org07:03, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)14
tt.wiktionary.org10:07, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)371
tum.wikipedia.org09:51, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)394
tw.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
tw.wiktionary.org07:01, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)16
tyv.wikipedia.org00:11, 2 септември 2013создадена со најавување(?)96
ty.wikipedia.org09:49, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)398
ua.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)32
udm.wikipedia.org09:50, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)384
ug.wikipedia.org09:53, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)408
ug.wikibooks.org07:00, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)14
ug.wikiquote.org06:57, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)14
ug.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
uk.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)387
uk.wikibooks.org09:58, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)368
uk.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)369
uk.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)384
uk.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)381
uk.wikivoyage.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)111
uk.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
ur.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)414
ur.wikibooks.org09:59, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)366
ur.wikiquote.org10:06, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)369
ur.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)378
usability.wikimedia.org06:35, 24 март 2010потврдено со лозинка(?)20
uz.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
uz.wikibooks.org09:59, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)329
uz.wikiquote.org10:06, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)372
uz.wiktionary.org10:09, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)379
vec.wikipedia.org09:52, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)390
vec.wikisource.org06:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)239
vec.wiktionary.org14:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)52
vep.wikipedia.org02:27, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)194
ve.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
vi.wikipedia.org09:52, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)412
vi.wikibooks.org09:58, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)386
vi.wikiquote.org10:03, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)386
vi.wikisource.org10:01, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)382
vi.wikivoyage.org23:00, 15 септември 2013создадена со најавување(?)93
vi.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)390
vls.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)410
vo.wikipedia.org09:49, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)402
vo.wikibooks.org09:59, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)221
vo.wikiquote.org06:55, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)14
vo.wiktionary.org10:11, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)376
war.wikipedia.org09:49, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)418
wa.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)408
wa.wikibooks.org09:58, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)79
wa.wikisource.org14:58, 16 декември 2020создадена со најавување(?)4
wa.wiktionary.org10:08, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)380
www.wikidata.org01:06, 3 декември 2012создадена со најавување(?)284
wikimania2005.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2006.wikimedia.org19:48, 1 мај 2013потврдено со лозинка(?)4
wikimania2007.wikimedia.org21:48, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)9
wikimania2008.wikimedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)18
wikimania2009.wikimedia.org07:02, 17 октомври 2008создадена со најавување(?)22
wikimania2010.wikimedia.org05:14, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)32
wikimania2011.wikimedia.org22:17, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)15
wikimania2012.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)10
wikimania2013.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)22
wikimania2014.wikimedia.org02:01, 3 мај 2013создадена со најавување(?)44
wikimania2015.wikimedia.org16:48, 20 август 2014создадена со најавување(?)32
wikimania2016.wikimedia.org21:29, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)10
wikimania2017.wikimedia.org20:22, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)5
wikimania2018.wikimedia.org00:08, 18 февруари 2018создадена со најавување(?)8
wikimania.wikimedia.org19:30, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)14
wo.wikipedia.org09:50, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)392
wo.wikiquote.org10:04, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)372
wo.wiktionary.org10:08, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)381
wuu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)404
xal.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
xh.wikipedia.org09:51, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)400
xh.wikibooks.org09:58, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)79
xh.wiktionary.org06:50, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)15
xmf.wikipedia.org04:27, 11 март 2012создадена со најавување(?)56
yi.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)422
yi.wikisource.org10:02, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)371
yi.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)385
yo.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)400
yo.wikibooks.org11:17, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)51
yo.wiktionary.org06:45, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)14
yue.wiktionary.org00:57, 5 август 2019создадена со најавување(?)12
za.wikipedia.org09:49, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)385
za.wikibooks.org09:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)79
za.wikiquote.org06:33, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)15
za.wiktionary.org10:08, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)296
zea.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)389
zh-classical.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)405
zh-min-nan.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)395
zh-min-nan.wikibooks.org09:58, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)286
zh-min-nan.wikiquote.org10:05, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)295
zh-min-nan.wikisource.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)372
zh-min-nan.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)388
zh-yue.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)418
zh.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)446
zh.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)376
zh.wikinews.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)367
zh.wikiquote.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)380
zh.wikisource.org10:01, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)385
zh.wikiversity.org15:03, 6 август 2018создадена со најавување(?)11autopatrolled
zh.wikivoyage.org00:47, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)65autopatrolled
zh.wiktionary.org08:56, 21 септември 2008создадена со најавување(?)383
zu.wikipedia.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)403
zu.wikibooks.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)172
zu.wiktionary.org05:18, 14 септември 2008потврдено со лозинка(?)379