Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Pablo (WMF)
  • Зачленет: 21:37, 25 јануари 2021 (пред 18 месеци)
  • Вкупно уредувања: 314
  • Број на приврзани сметки: 136
  • Глобална група: Истражувачи на WMF
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org15:12, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org08:47, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:12, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:54, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:04, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org18:22, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org14:09, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:30, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org13:01, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org15:40, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org13:18, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:18, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org17:25, 8 октомври 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org19:53, 10 мај 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:25, 8 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:23, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org11:13, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:10, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org13:30, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org18:29, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org12:23, 18 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:35, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org15:41, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org17:48, 8 октомври 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:42, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)26
cs.wikipedia.org11:07, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org13:26, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:21, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:34, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org12:17, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:56, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:35, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:26, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org17:54, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:48, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org16:06, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:25, 29 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org13:11, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org12:42, 3 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:38, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org19:54, 10 мај 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:10, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org13:54, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org09:59, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org15:38, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org15:48, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org17:38, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:14, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org19:11, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:37, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:34, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:24, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:51, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org08:37, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org12:31, 21 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org14:09, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:29, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:50, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org08:36, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:41, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org17:33, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org12:29, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org17:35, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org17:35, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:19, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org15:27, 21 септември 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:53, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org19:00, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org13:38, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:54, 10 мај 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org16:45, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:38, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org15:49, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org14:37, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org10:42, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:37, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org15:18, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:18, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:30, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)8
meta.wikimedia.org21:37, 25 јануари 2021нова сметка(?)275autopatrolled
min.wikipedia.org14:57, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org18:23, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org13:25, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org17:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:23, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org11:26, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org11:38, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:53, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org13:16, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org17:43, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:50, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:10, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org12:55, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:57, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:01, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org13:10, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org14:33, 14 декември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org14:00, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org13:53, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:53, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:20, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org17:33, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org08:55, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org16:07, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org12:41, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:50, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org14:04, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:15, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:42, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org17:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:59, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:16, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org15:41, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:19, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org11:46, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org12:37, 7 септември 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org16:37, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:24, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org13:13, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org17:50, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org17:43, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:39, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:53, 7 септември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:15, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:30, 14 декември 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org17:43, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org18:07, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org20:26, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org19:45, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:32, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:02, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org18:48, 18 март 2021создадена со најавување(?)5
xmf.wikipedia.org12:55, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org14:53, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:45, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:32, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0