Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org10:19, 26 август 2010создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org22:59, 28 јули 2010создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org00:17, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:41, 17 октомври 2011создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org13:30, 24 март 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org22:14, 6 декември 2010создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:00, 27 јули 2010создадена со најавување(?)1
arc.wikipedia.org13:49, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:22, 29 јули 2010создадена со најавување(?)6
arz.wikipedia.org01:15, 16 мај 2012создадена со најавување(?)3
ast.wikipedia.org20:03, 3 април 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:35, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:06, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org02:42, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org00:17, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org15:30, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org17:38, 27 април 2011создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org15:58, 29 април 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org08:45, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org08:42, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org13:23, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)4
bg.wikipedia.org22:46, 18 август 2010создадена со најавување(?)6
bi.wikipedia.org00:11, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org23:19, 14 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:42, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org00:19, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org22:46, 18 август 2010создадена со најавување(?)3
bug.wikipedia.org16:27, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org14:56, 2 септември 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org20:28, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)9
ca.wikisource.org20:57, 20 јули 2012создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org16:48, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org00:18, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org14:54, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:01, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:28, 17 декември 2009создадена со најавување(?)717
co.wikipedia.org14:13, 23 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org10:22, 2 август 2010создадена со најавување(?)6
cs.wikiquote.org17:08, 31 мај 2015создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org14:31, 1 декември 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:31, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org01:37, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org22:58, 9 мај 2010создадена со најавување(?)19
de.wikibooks.org11:33, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org13:10, 16 мај 2010создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org14:36, 1 јули 2010создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org19:13, 20 септември 2010создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org00:01, 10 јули 2011создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org22:35, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org22:35, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org08:45, 3 мај 2011создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org22:59, 28 јули 2010создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org20:03, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:22, 27 јуни 2009создадена со најавување(?)197
en.wikibooks.org02:13, 2 август 2010создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org11:57, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)2
en.wikiquote.org13:08, 16 мај 2010создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org14:36, 1 јули 2010создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org02:21, 2 август 2010создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org09:21, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:54, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)6
eo.wikipedia.org17:23, 4 септември 2010создадена со најавување(?)5
es.wikipedia.org16:04, 22 мај 2010создадена со најавување(?)40
es.wikisource.org07:26, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org19:13, 20 септември 2010создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org02:15, 30 септември 2010создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org15:57, 24 декември 2010создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org19:22, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org05:02, 2 август 2010создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org05:02, 2 август 2010создадена со најавување(?)4
fo.wikipedia.org02:22, 22 август 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org21:19, 19 октомври 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org12:27, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:35, 27 јуни 2009нова сметка(?)62.705abusefilter, interface-admin, sysop
fr.wikibooks.org20:46, 2 август 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org18:55, 15 јули 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org13:07, 16 мај 2010создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org16:33, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org01:13, 22 јули 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org09:42, 12 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:18, 5 септември 2009создадена со најавување(?)122
fy.wikipedia.org19:17, 25 ноември 2011создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:55, 3 април 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:37, 16 август 2010создадена со најавување(?)10
gv.wikipedia.org02:11, 8 јули 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org00:01, 22 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org00:56, 3 август 2010создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:13, 28 септември 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:46, 18 август 2010создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org21:09, 25 април 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org19:40, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org01:06, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:40, 22 септември 2010создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org01:11, 12 декември 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org02:36, 27 март 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org22:46, 18 август 2010создадена со најавување(?)5
ie.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org21:30, 7 јули 2011создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:09, 11 јули 2011создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org22:50, 13 април 2013создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org08:33, 15 декември 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org02:36, 27 март 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:44, 12 мај 2010создадена со најавување(?)16
it.wikibooks.org01:39, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org23:10, 12 септември 2012создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org01:39, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org01:39, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:18, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)20
jbo.wikipedia.org13:40, 25 април 2011создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org18:44, 30 април 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org23:17, 20 април 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:45, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org22:52, 13 април 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org22:06, 5 декември 2011создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org08:20, 21 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org00:06, 14 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org22:45, 18 август 2010создадена со најавување(?)3
ko.wiktionary.org21:53, 30 декември 2011создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org22:06, 9 мај 2011создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org19:22, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:23, 26 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org12:28, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org12:01, 25 август 2011создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:15, 26 август 2010создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org13:46, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org12:59, 12 април 2012создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:40, 31 мај 2012создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org23:24, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:53, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:36, 12 септември 2010создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org22:54, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org09:46, 25 август 2012создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org20:11, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org22:05, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:50, 12 мај 2010создадена со најавување(?)348
meta.wikimedia.org20:37, 3 јули 2009создадена со најавување(?)695autopatrolled
mg.wikipedia.org11:56, 7 септември 2011создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org18:18, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org14:32, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org21:37, 30 март 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org21:37, 30 март 2012создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org15:20, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org01:10, 6 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org16:45, 30 април 2011создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org10:37, 24 август 2010создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org14:55, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org15:20, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org22:00, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org20:10, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org01:54, 19 јули 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org22:59, 14 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org22:36, 30 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:26, 10 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:13, 6 јули 2010создадена со најавување(?)8
nn.wikipedia.org00:21, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org11:44, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org16:40, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org11:56, 7 септември 2011создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org11:44, 15 ноември 2014создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:05, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org00:21, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org20:36, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org23:20, 10 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org00:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:20, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)16
pms.wikipedia.org11:56, 7 септември 2011создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org02:36, 27 март 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org11:44, 12 мај 2010создадена со најавување(?)14
pt.wikibooks.org18:38, 22 август 2014создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org09:45, 25 август 2012создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org00:21, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org00:15, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org02:23, 6 август 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:17, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)5
rue.wikipedia.org14:55, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:39, 10 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ru.wikibooks.org02:23, 6 август 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org02:24, 6 август 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org02:24, 6 август 2010создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org08:43, 17 април 2019создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org00:38, 28 декември 2010создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org23:35, 13 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org20:07, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org19:28, 9 септември 2010создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org20:07, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org00:15, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:45, 18 август 2010создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org22:12, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org01:20, 26 август 2013создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org10:41, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org02:11, 8 јули 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org00:20, 18 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org00:15, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org02:24, 6 август 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:29, 10 декември 2010создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org05:06, 2 август 2010создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org21:49, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org00:15, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org01:02, 3 август 2010создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org20:20, 26 мај 2013создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org22:50, 29 декември 2011создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org00:15, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org21:02, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)5
sw.wikipedia.org00:15, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org17:38, 9 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org13:07, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org21:38, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org12:22, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org03:53, 2 август 2010создадена со најавување(?)9
test.wikidata.org09:21, 18 август 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org22:11, 30 април 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org00:14, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:19, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org00:14, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org18:50, 22 ноември 2011создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org19:31, 21 септември 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:40, 3 јули 2010создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org10:03, 7 декември 2012создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org16:04, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org17:07, 19 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org00:14, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org01:02, 3 август 2010создадена со најавување(?)4
ur.wikipedia.org20:29, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:43, 3 мај 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org02:29, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org13:58, 26 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:49, 5 септември 2010создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org11:56, 7 септември 2011создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org19:27, 16 мај 2011создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org17:55, 5 јули 2010создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:46, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)1.207
wikimania2014.wikimedia.org14:43, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org00:14, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org09:40, 27 април 2011создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org15:18, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org11:19, 13 декември 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:02, 1 мај 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org00:19, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:42, 3 април 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org19:22, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org23:20, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)7
zu.wikibooks.org22:55, 14 октомври 2010создадена со најавување(?)0