Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org14:46, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org14:46, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org20:39, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org14:46, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:03, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org08:33, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org08:46, 28 ноември 2011создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:15, 17 март 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org14:47, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org07:47, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikinews.org06:35, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org06:13, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org14:47, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org14:47, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:47, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org14:47, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org14:47, 18 мај 2013создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org05:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org05:50, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org05:43, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org15:39, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org06:15, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:13, 17 јануари 2013создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org08:14, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:39, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:25, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org05:24, 3 август 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:58, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org23:47, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org07:58, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:06, 1 декември 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org08:59, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org21:43, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org15:15, 12 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:50, 1 март 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org08:07, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org16:46, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org02:40, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org08:59, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org03:47, 8 април 2014создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:40, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:41, 1 декември 2011создадена со најавување(?)302
csb.wikipedia.org07:54, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org03:25, 18 август 2011создадена со најавување(?)3
cs.wikibooks.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org06:38, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org06:33, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org06:15, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org06:00, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:47, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org06:22, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:16, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org08:49, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org08:14, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org15:40, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)3
de.wikibooks.org06:21, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org06:27, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org06:34, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:58, 30 декември 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org06:16, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org05:30, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org20:13, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org13:37, 24 ноември 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:48, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org17:15, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:18, 18 февруари 2011создадена со најавување(?)559extendedconfirmed
en.wikibooks.org13:39, 21 август 2011создадена со најавување(?)9
en.wikinews.org08:50, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org12:13, 11 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:50, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org12:37, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org09:12, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org04:20, 25 август 2011создадена со најавување(?)6
eo.wikipedia.org21:05, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikibooks.org12:03, 11 јануари 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org08:48, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:50, 8 август 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:36, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org09:11, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org06:30, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org06:36, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org06:01, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org08:46, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org05:29, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org12:27, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org08:55, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:13, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:20, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org10:54, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org06:34, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org06:23, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org06:11, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org07:54, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:37, 5 ноември 2012создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org19:39, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org09:06, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org06:23, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org06:37, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org05:41, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org08:45, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org18:25, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org16:50, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:51, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org05:50, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org20:13, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org06:20, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org01:22, 20 април 2014создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org12:37, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)3
he.wikibooks.org13:44, 2 февруари 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org08:40, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:38, 31 декември 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org12:48, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org23:45, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org10:11, 10 март 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org08:48, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org08:46, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org06:37, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org06:18, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org10:36, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:37, 5 ноември 2012создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org06:17, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org06:24, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org16:54, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:36, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:06, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org05:50, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:28, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:15, 26 октомври 2012создадена со најавување(?)63
is.wikipedia.org16:51, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:37, 5 ноември 2012создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org06:32, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org06:33, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:18, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org05:49, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org08:07, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org10:13, 26 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org05:40, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:51, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org06:30, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org06:31, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org08:49, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org05:46, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org15:13, 12 март 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org14:28, 9 март 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org16:34, 1 март 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org10:06, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org08:48, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org06:24, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org08:40, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org05:43, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org08:14, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org05:36, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org07:48, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org16:52, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org08:45, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org06:16, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:51, 28 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:01, 30 декември 2012создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org13:57, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org10:35, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org05:39, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org06:02, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org03:14, 22 август 2011создадена со најавување(?)19
meta.wikimedia.org16:28, 19 август 2011создадена со најавување(?)54
mg.wiktionary.org13:57, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org08:48, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org06:59, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org16:01, 26 октомври 2012создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org06:06, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:52, 8 март 2013создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:42, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org06:16, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org06:26, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org15:41, 17 април 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:08, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)2
nl.wikibooks.org06:04, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org22:19, 23 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org13:17, 24 февруари 2013создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org15:03, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:14, 17 март 2013создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org08:56, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org16:52, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org06:29, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org08:07, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org18:04, 10 март 2013создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org08:15, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org09:31, 17 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:42, 23 ноември 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org06:39, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org06:26, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org05:38, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org02:42, 6 мај 2014создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:55, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:49, 6 декември 2012создадена со најавување(?)3
pt.wikibooks.org15:11, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org06:27, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org06:35, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org06:18, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org05:44, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org08:57, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org08:48, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org12:14, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org07:59, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org08:59, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org06:30, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org08:58, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:36, 23 ноември 2012создадена со најавување(?)6
ru.wikibooks.org08:46, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org06:29, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org05:40, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org05:24, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org06:29, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org06:21, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org03:13, 22 август 2011создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org08:40, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:38, 11 март 2013создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org16:06, 19 септември 2011создадена со најавување(?)5
simple.wiktionary.org02:27, 10 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:52, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:45, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:31, 9 април 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:59, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org08:50, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org15:43, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:49, 20 март 2013создадена со најавување(?)7
sr.wikibooks.org19:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org06:25, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org17:08, 23 мај 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org08:08, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org08:48, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org16:52, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org05:24, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org09:00, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org15:05, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org06:14, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org06:15, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org12:25, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org13:32, 17 јануари 2013создадена со најавување(?)3
test.wikipedia.org13:32, 17 јануари 2013создадена со најавување(?)45
test.wikidata.org20:23, 19 јуни 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:15, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org15:02, 18 февруари 2011нова сметка(?)19.488interface-admin, sysop
th.wikibooks.org11:51, 1 декември 2012создадена со најавување(?)1.436
th.wikiquote.org17:53, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)14
th.wikisource.org18:48, 3 мај 2012создадена со најавување(?)79
th.wiktionary.org13:56, 5 декември 2012создадена со најавување(?)3
tl.wikipedia.org14:51, 3 март 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org08:48, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org14:46, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org08:47, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org08:10, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org08:09, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org05:42, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:29, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org08:48, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org07:54, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:32, 23 декември 2012создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org09:21, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org08:49, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org05:59, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org08:44, 17 август 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org08:08, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org09:18, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org05:45, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org06:07, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:02, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)2.239
wikimania2014.wikimedia.org22:25, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:46, 17 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org01:10, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org05:44, 11 март 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org16:54, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org12:29, 13 април 2013создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org10:15, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org08:59, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:54, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org17:11, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org11:07, 19 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org06:31, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org08:15, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org05:43, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org08:11, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org05:35, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0