Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:48, 8 февруари 2014создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org17:54, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org21:31, 8 април 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org13:37, 30 април 2017создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org13:35, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:08, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org13:35, 30 април 2017создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org20:50, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org13:25, 25 септември 2014создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org21:08, 23 септември 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:48, 9 декември 2010создадена со најавување(?)17.050filemover, image-reviewer, ipblock-exempt, rollbacker
cr.wikipedia.org22:28, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:44, 9 март 2015создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org00:47, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:47, 8 декември 2010создадена со најавување(?)30
de.wiktionary.org13:36, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org11:58, 15 јануари 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:50, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:13, 8 декември 2010создадена со најавување(?)145
en.wikibooks.org20:04, 19 април 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org20:04, 19 април 2014создадена со најавување(?)4
en.wikiquote.org17:31, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:04, 19 април 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org20:04, 19 април 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org20:04, 19 април 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:04, 19 април 2014создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org12:13, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org23:14, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)13
et.wikipedia.org17:44, 6 јуни 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:08, 26 јануари 2016создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org03:00, 28 февруари 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org12:04, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org19:46, 25 декември 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org12:52, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:34, 31 октомври 2008нова сметка(?)35.915ipblock-exempt, rollbacker, transwiki
fr.wikibooks.org18:35, 6 март 2017создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org23:14, 12 октомври 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org17:14, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)6
fr.wikisource.org14:52, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)10
fr.wikiversity.org15:53, 18 декември 2010создадена со најавување(?)7
fr.wikivoyage.org16:04, 27 февруари 2015создадена со најавување(?)17ipblock-exempt
fr.wiktionary.org23:36, 15 декември 2010создадена со најавување(?)66
gag.wikipedia.org21:54, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:42, 23 јуни 2014создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org12:57, 14 април 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:51, 13 март 2016создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org00:38, 18 јануари 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org12:24, 26 мај 2014создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org21:57, 10 јули 2015создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org10:19, 22 септември 2015создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org22:53, 1 јануари 2014создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org12:25, 20 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:51, 12 февруари 2014создадена со најавување(?)7
ja.wikipedia.org16:50, 17 декември 2011создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org21:33, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org12:05, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org04:44, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org14:48, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:50, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org20:17, 16 мај 2015создадена со најавување(?)5
lmo.wikipedia.org18:33, 5 мај 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:52, 1 јануари 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:11, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org13:35, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:04, 19 април 2014создадена со најавување(?)16
meta.wikimedia.org22:12, 1 декември 2010создадена со најавување(?)465autopatrolled
mg.wikipedia.org23:04, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org13:35, 30 април 2017создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org13:37, 30 април 2017создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org10:35, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org12:49, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:51, 11 јануари 2014создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org20:50, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org07:03, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org10:59, 22 октомври 2014создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org16:22, 7 април 2014создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org14:14, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)17
pcd.wikipedia.org16:53, 16 декември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:24, 20 март 2014создадена со најавување(?)4
pl.wikiquote.org17:04, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org13:58, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org16:41, 27 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org01:52, 26 февруари 2015создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org04:44, 1 март 2015создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:06, 5 јануари 2014создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org13:37, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org17:12, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:35, 19 јули 2018создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org00:58, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org20:50, 19 јули 2018создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org13:35, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org09:24, 29 септември 2016создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org22:53, 1 јануари 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org12:01, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:58, 27 февруари 2015создадена со најавување(?)3
sv.wikipedia.org12:13, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ten.wikipedia.org13:43, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org12:51, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:33, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org13:37, 30 април 2017создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org13:35, 30 април 2017создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org13:35, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:52, 15 април 2014создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:31, 3 март 2014создадена со најавување(?)9
vi.wikipedia.org11:32, 1 октомври 2015создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org20:50, 19 јули 2018создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org14:43, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)1.375ipblock-exempt
wikimania2014.wikimedia.org00:08, 24 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org00:27, 18 септември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org00:14, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org17:19, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org12:27, 2 мај 2014создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org11:18, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:57, 19 јули 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org17:32, 22 март 2011создадена со најавување(?)5