Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ca.wikipedia.org18:39, 2 февруари 2015создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org14:56, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:22, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)6
incubator.wikimedia.org09:04, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:00, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:13, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org20:31, 21 јули 2011нова сметка(?)18
species.wikimedia.org09:04, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:47, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0