Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org13:35, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org21:47, 6 јануари 2012создадена со најавување(?)5
ace.wikipedia.org15:26, 16 јули 2010создадена со најавување(?)7
advisory.wikimedia.org22:06, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org00:45, 7 октомври 2008создадена со најавување(?)36
af.wikibooks.org14:56, 18 октомври 2009создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org17:34, 19 декември 2008создадена со најавување(?)7
af.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org11:58, 6 септември 2012создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:36, 27 мај 2008создадена со најавување(?)46
am.wikipedia.org17:58, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)11
am.wikiquote.org01:30, 29 септември 2009создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org16:26, 9 септември 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:09, 25 јули 2012создадена со најавување(?)1
ang.wikibooks.org21:44, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org17:34, 19 декември 2008создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org16:14, 30 септември 2009создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org14:43, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org11:48, 16 јуни 2008создадена со најавување(?)139
ar.wikibooks.org16:51, 5 август 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org13:10, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org17:34, 19 декември 2008создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org10:11, 2 јули 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org14:07, 11 август 2010создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org09:37, 30 јули 2010создадена со најавување(?)1
ast.wikiquote.org17:34, 19 декември 2008создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:17, 5 септември 2012создадена со најавување(?)15
as.wikisource.org10:35, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)1
atj.wikipedia.org17:49, 6 ноември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)4
ay.wikipedia.org16:30, 19 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org00:20, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org00:57, 23 мај 2017создадена со најавување(?)14
az.wikipedia.org21:31, 1 април 2011создадена со најавување(?)8
az.wikibooks.org12:22, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org17:34, 19 декември 2008создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org20:05, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org14:54, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)7
bat-smg.wikipedia.org20:18, 5 септември 2012создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)68
bcl.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org17:23, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:19, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)3
beta.wikiversity.org21:04, 24 јануари 2009создадена со најавување(?)7
be.wikipedia.org14:00, 1 ноември 2008создадена со најавување(?)182
be.wikibooks.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org08:38, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org17:34, 19 декември 2008создадена со најавување(?)5
be.wikisource.org12:57, 10 август 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org09:59, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org00:46, 20 јули 2008создадена со најавување(?)9
bg.wikibooks.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)20
bg.wikiquote.org00:36, 7 април 2008создадена со најавување(?)12
bg.wikisource.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)6
bg.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org10:27, 3 јули 2011создадена со најавување(?)6
bi.wikipedia.org01:10, 27 март 2013создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org02:01, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)12
bm.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org09:48, 7 септември 2012создадена со најавување(?)50
bn.wikibooks.org15:09, 9 септември 2012создадена со најавување(?)13
bn.wikisource.org14:17, 9 септември 2012создадена со најавување(?)4
bn.wikivoyage.org17:19, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org09:49, 7 септември 2012создадена со најавување(?)17
bo.wikipedia.org22:13, 18 август 2010создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org09:02, 29 декември 2011создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org22:47, 4 јули 2010создадена со најавување(?)4
br.wikimedia.org09:13, 16 февруари 2015создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org13:33, 25 декември 2008создадена со најавување(?)11
br.wikisource.org01:46, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)7
br.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)6
bs.wikipedia.org02:04, 4 јануари 2009создадена со најавување(?)95
bs.wikibooks.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org00:36, 7 април 2008создадена со најавување(?)13
bs.wikisource.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org20:29, 5 септември 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org08:32, 30 јуни 2009создадена со најавување(?)8
bxr.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org03:30, 27 август 2008создадена со најавување(?)14
ca.wikibooks.org01:20, 29 јули 2010создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org00:59, 15 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org12:23, 2 јули 2011создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org17:34, 19 декември 2008создадена со најавување(?)4
ca.wikisource.org23:03, 26 мај 2011создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org20:15, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org14:35, 16 декември 2011создадена со најавување(?)12
chr.wikipedia.org23:33, 24 април 2012создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org23:32, 24 април 2012создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)5
commons.wikimedia.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)29.147filemover, image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org23:53, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org20:32, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org23:16, 14 септември 2012создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org20:30, 5 септември 2012создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:17, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)10
cs.wikibooks.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org15:51, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org20:16, 20 мај 2008создадена со најавување(?)12
cs.wikisource.org23:06, 26 мај 2011создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org09:52, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org00:17, 30 декември 2011создадена со најавување(?)3
cv.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:33, 6 октомври 2008создадена со најавување(?)34
cy.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org10:39, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org10:13, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org00:01, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org07:29, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org07:40, 3 август 2008создадена со најавување(?)21
da.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org16:16, 21 април 2008создадена со најавување(?)5
da.wikisource.org23:06, 26 мај 2011создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:21, 9 мај 2008создадена со најавување(?)219autoreview
de.wikibooks.org13:15, 5 октомври 2008создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org22:42, 29 јули 2008создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)93
de.wikisource.org21:52, 2 септември 2008создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org09:52, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org10:43, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org22:10, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)4
din.wikipedia.org20:30, 17 декември 2019создадена со најавување(?)2
diq.wikipedia.org00:13, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org10:46, 21 март 2019создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org11:42, 14 јуни 2013создадена со најавување(?)21
dty.wikipedia.org13:35, 13 јуни 2017создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org12:48, 9 ноември 2011создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org20:27, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org03:03, 2 декември 2008создадена со најавување(?)28
el.wikibooks.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org10:47, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)5
el.wikisource.org17:07, 27 мај 2011создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org01:17, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)2
eml.wikipedia.org00:06, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)10
en.wikipedia.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)37.357extendedconfirmed
en.wikibooks.org10:11, 18 јули 2008создадена со најавување(?)27
en.wikinews.org17:39, 5 јули 2008создадена со најавување(?)22
en.wikiquote.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)684
en.wikisource.org19:43, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)272autopatrolled
en.wikiversity.org10:11, 18 јули 2008создадена со најавување(?)14
en.wikivoyage.org01:39, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)17
en.wiktionary.org12:28, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)418
eo.wikipedia.org17:41, 20 јуни 2008создадена со најавување(?)14
eo.wikibooks.org01:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org01:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)12
eo.wikisource.org22:11, 21 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org21:03, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)78
es.wikibooks.org13:01, 13 септември 2008создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org22:57, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)7
es.wikiquote.org00:37, 7 април 2008создадена со најавување(?)25
es.wikisource.org23:01, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)7
es.wikiversity.org09:52, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org12:42, 14 декември 2013создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org15:38, 7 ноември 2008создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org21:09, 29 септември 2011создадена со најавување(?)9
et.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org01:26, 29 септември 2009создадена со најавување(?)6
et.wikisource.org10:16, 7 октомври 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org03:30, 27 август 2008создадена со најавување(?)6
eu.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)5
eu.wiktionary.org22:11, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:09, 12 август 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:45, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)42
fa.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)4
fa.wikinews.org02:01, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)6
fa.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)17
fa.wikisource.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)9
fa.wikivoyage.org09:18, 14 март 2015создадена со најавување(?)5
fa.wiktionary.org00:43, 29 септември 2009создадена со најавување(?)14
ff.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:34, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)201editor
fi.wikibooks.org10:32, 22 јули 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org15:15, 5 јуни 2011создадена со најавување(?)38
fi.wikinews.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)12
fi.wikisource.org23:07, 26 мај 2011создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org20:13, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org18:55, 1 декември 2016создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)14
fj.wikipedia.org20:34, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org09:57, 2 јули 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:45, 28 октомври 2021потврдено со лозинка(?)776ipblock-exempt
fo.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)4
fo.wikisource.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org17:31, 6 септември 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org23:02, 19 август 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org18:42, 31 мај 2008создадена со најавување(?)125ipblock-exempt
fr.wikibooks.org16:44, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)8
fr.wikinews.org22:57, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)7
fr.wikiquote.org00:36, 7 април 2008создадена со најавување(?)34
fr.wikisource.org19:37, 26 јануари 2009создадена со најавување(?)25
fr.wikiversity.org09:52, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org22:13, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)2
fr.wiktionary.org22:12, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)15
fur.wikipedia.org02:09, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:09, 12 август 2012создадена со најавување(?)9
fy.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:21, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)5
gan.wikipedia.org08:24, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ga.wikipedia.org03:30, 27 август 2008создадена со најавување(?)4
ga.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org00:03, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org09:38, 8 април 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org02:09, 14 јули 2008создадена со најавување(?)5
gl.wikibooks.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)6
gl.wikisource.org15:52, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org02:09, 14 јули 2008создадена со најавување(?)1
gn.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org20:25, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)2
gom.wiktionary.org17:42, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org20:30, 17 декември 2019создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org19:58, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)5
gu.wikiquote.org10:57, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org23:24, 1 мај 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org22:13, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
gv.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)4
gv.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)3
ha.wikipedia.org13:11, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org00:20, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org14:06, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)16
he.wikibooks.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)11
he.wikinews.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)8
he.wikiquote.org23:48, 19 јули 2008создадена со најавување(?)16
he.wikisource.org01:45, 15 јули 2010создадена со најавување(?)20
he.wikivoyage.org08:37, 23 мај 2017создадена со најавување(?)7
he.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org11:06, 22 мај 2011создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org16:33, 7 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org21:56, 12 јули 2008создадена со најавување(?)15
hi.wikibooks.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)6
hi.wikisource.org15:51, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org23:03, 9 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)12
hr.wikibooks.org21:06, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)8
hr.wikisource.org08:40, 23 мај 2017создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org08:52, 21 мај 2014создадена со најавување(?)32
hsb.wiktionary.org10:57, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)15
ht.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org03:30, 27 август 2008создадена со најавување(?)19
hu.wikibooks.org23:11, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)14
hu.wikiquote.org22:47, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)12
hu.wikisource.org17:28, 27 мај 2011создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)9
hy.wikipedia.org10:52, 7 август 2010создадена со најавување(?)63
hy.wikiquote.org23:13, 28 декември 2008создадена со најавување(?)7
hy.wikisource.org17:31, 27 мај 2011создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)6
ia.wikipedia.org00:08, 3 јануари 2009создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org03:30, 27 август 2008создадена со најавување(?)604
id.wikibooks.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)5
id.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)8
id.wikisource.org17:35, 27 мај 2011создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)14
ie.wikipedia.org09:05, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org02:09, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org20:14, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)3
incubator.wikimedia.org10:35, 27 јули 2010создадена со најавување(?)23
io.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)30
io.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)21
is.wikipedia.org18:44, 18 април 2010создадена со најавување(?)2
is.wikibooks.org21:17, 13 јуни 2014создадена со најавување(?)3
is.wikiquote.org01:27, 29 септември 2009создадена со најавување(?)5
is.wikisource.org20:01, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)6
it.wikipedia.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)36.732autopatrolled
it.wikibooks.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)248autopatrolled
it.wikinews.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)212
it.wikiquote.org00:13, 7 април 2008домашно вики(?)28.134bureaucrat, interface-admin, sysop
it.wikisource.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)750
it.wikiversity.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)82autopatrolled
it.wikivoyage.org01:35, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)54
it.wiktionary.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)1.153autopatrolled
iu.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)34
ja.wikibooks.org14:49, 22 август 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org18:29, 1 август 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)5
ja.wikisource.org19:03, 16 април 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org22:09, 13 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)4
jbo.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)4
jv.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)4
kaa.wikipedia.org14:35, 16 декември 2011создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org09:38, 20 јули 2012создадена со најавување(?)9
ka.wikipedia.org10:34, 22 ноември 2011создадена со најавување(?)14
ka.wikibooks.org09:38, 30 март 2011создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)3
ka.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org12:43, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org11:57, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org22:29, 2 мај 2014создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:20, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)30
kk.wikibooks.org13:35, 13 јуни 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org10:38, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org13:57, 16 август 2008создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org10:31, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)5
km.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org03:17, 1 август 2009создадена со најавување(?)7
kn.wikiquote.org01:30, 29 септември 2009создадена со најавување(?)5
kn.wikisource.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org02:01, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org03:30, 27 август 2008создадена со најавување(?)13
ko.wikibooks.org23:08, 13 август 2010создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org23:22, 19 август 2010создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org17:31, 19 декември 2008создадена со најавување(?)5
ko.wikisource.org17:38, 27 мај 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org18:21, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)7
krc.wikipedia.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)6
kr.wikiquote.org10:36, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org02:01, 7 март 2009создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org17:17, 7 септември 2012создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org00:20, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)14
ku.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)3
kv.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)3
kw.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org00:47, 5 септември 2010создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org18:22, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org10:57, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org09:31, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org22:48, 9 септември 2010создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)4
la.wikisource.org15:25, 14 мај 2008создадена со најавување(?)21
la.wiktionary.org00:50, 29 декември 2008создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org22:25, 1 мај 2011создадена со најавување(?)5
lb.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)6
lb.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org12:13, 29 март 2012создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org08:52, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org23:32, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org22:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org00:58, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:53, 1 април 2010создадена со најавување(?)7
li.wikibooks.org03:55, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org01:27, 29 септември 2009создадена со најавување(?)6
li.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org12:57, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org12:31, 8 август 2008потврдено со лозинка(?)106
ln.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)6
lo.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org15:28, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org19:26, 21 март 2016создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org17:00, 19 мај 2010создадена со најавување(?)32
lt.wikibooks.org16:46, 22 ноември 2010создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)11
lt.wikisource.org22:49, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org16:17, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)7
lv.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org23:08, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)9
mdf.wikipedia.org14:38, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:11, 18 јули 2008создадена со најавување(?)14.473bureaucrat, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)20.869massmessage-sender, translationadmin
mg.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)3
mg.wiktionary.org23:57, 2 ноември 2012создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org00:25, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org13:56, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)6
mi.wikipedia.org23:06, 24 јануари 2012создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org01:33, 16 декември 2010создадена со најавување(?)30
mk.wikimedia.org23:35, 19 август 2010создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org17:40, 27 мај 2011создадена со најавување(?)4
mk.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org19:12, 4 јули 2010создадена со најавување(?)44
ml.wikibooks.org10:11, 7 септември 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)9
ml.wikisource.org22:10, 27 април 2012создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org13:24, 5 февруари 2010создадена со најавување(?)6
mn.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org02:01, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org10:41, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)191
mr.wikibooks.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)3
mr.wikisource.org19:09, 15 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org11:56, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org03:30, 27 август 2008создадена со најавување(?)280
ms.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)8
mt.wikipedia.org18:53, 6 мај 2013создадена со најавување(?)4
mt.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org13:10, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org01:11, 24 јули 2008создадена со најавување(?)3
my.wiktionary.org22:24, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)6
nah.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
nah.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org16:29, 5 декември 2008создадена со најавување(?)3
nap.wikisource.org15:38, 24 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)1
na.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:21, 15 април 2011создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org03:39, 8 септември 2009создадена со најавување(?)1
nds.wikiquote.org10:37, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org19:12, 4 јули 2010создадена со најавување(?)10
ne.wikibooks.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org07:16, 11 мај 2012создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org23:00, 12 август 2012создадена со најавување(?)3
nl.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)27
nl.wikibooks.org11:35, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org21:02, 3 мај 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)9
nl.wikisource.org23:07, 26 мај 2011создадена со најавување(?)7
nl.wikivoyage.org09:37, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org11:07, 22 мај 2011создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org12:00, 4 септември 2008создадена со најавување(?)4
nn.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org23:46, 19 јули 2008создадена со најавување(?)13
no.wikibooks.org01:36, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org14:40, 8 февруари 2016создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org16:17, 21 април 2008создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org00:29, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:55, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org08:10, 24 април 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:00, 11 март 2013создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org19:19, 1 ноември 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org13:49, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org15:24, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)11
oc.wikibooks.org21:33, 29 декември 2016создадена со најавување(?)3
oc.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)11
olo.wikipedia.org11:58, 26 ноември 2016создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org23:33, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)6
or.wikisource.org16:15, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org00:20, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)6
os.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org00:47, 27 ноември 2009создадена со најавување(?)310sysop, translationadmin
pag.wikipedia.org16:16, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org13:06, 19 јуни 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)61
pa.wikibooks.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org16:16, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)7
pcd.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:55, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org03:15, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org21:24, 12 август 2012создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)24
pl.wikibooks.org11:34, 1 мај 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org13:02, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org19:19, 23 декември 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org00:13, 7 април 2008потврдено со лозинка(?)40
pl.wikisource.org23:02, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)2
pl.wikivoyage.org09:42, 23 мај 2017создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org22:02, 30 јануари 2009создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org23:27, 26 мај 2008создадена со најавување(?)31
pms.wikisource.org17:19, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)15
pnb.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org15:39, 1 декември 2016создадена со најавување(?)18
ps.wikipedia.org17:37, 29 мај 2011создадена со најавување(?)15
ps.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)5
pt.wikipedia.org02:22, 29 мај 2008создадена со најавување(?)84
pt.wikibooks.org23:11, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)6
pt.wikimedia.org08:15, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)3
pt.wikinews.org22:57, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)4
pt.wikiquote.org00:35, 7 април 2008создадена со најавување(?)221
pt.wikisource.org21:51, 29 јули 2008создадена со најавување(?)7
pt.wikiversity.org09:52, 10 октомври 2009создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org12:43, 14 декември 2013создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org10:29, 28 август 2009создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org23:55, 19 август 2010создадена со најавување(?)1
qu.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:26, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)2
rmy.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org12:08, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)21
roa-rup.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org11:14, 31 јули 2008создадена со најавување(?)5
ro.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)204
ro.wikibooks.org21:15, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org14:59, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)4
ro.wikisource.org17:44, 28 мај 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org09:52, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org11:56, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org01:47, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)43uploader
ru.wikibooks.org23:09, 12 август 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org14:45, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)2
ru.wikinews.org18:54, 9 април 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org00:36, 7 април 2008создадена со најавување(?)21
ru.wikisource.org13:00, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)8
ru.wikiversity.org07:59, 23 август 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org20:37, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org03:10, 5 февруари 2009создадена со најавување(?)4
rw.wikipedia.org23:01, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org13:19, 2 јули 2014создадена со најавување(?)13
sah.wikisource.org21:38, 21 март 2011создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org22:00, 8 август 2018создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org16:56, 29 април 2011создадена со најавување(?)4
sa.wikibooks.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org21:38, 21 март 2011создадена со најавување(?)3
sa.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)5
scn.wiktionary.org09:31, 1 јуни 2008создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org14:46, 16 мај 2009создадена со најавување(?)7
sd.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)30
sd.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org01:31, 12 септември 2009создадена со најавување(?)4
se.wikimedia.org14:21, 10 април 2013создадена со најавување(?)24
sg.wikipedia.org12:43, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:09, 29 септември 2011создадена со најавување(?)33
sh.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org08:35, 30 јули 2009создадена со најавување(?)15
simple.wikibooks.org15:40, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org23:13, 19 јули 2008создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org21:25, 12 август 2012создадена со најавување(?)13
si.wikibooks.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org02:26, 15 јули 2010создадена со најавување(?)12
sk.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)9
sk.wikisource.org09:04, 10 ноември 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)10
sl.wikibooks.org21:12, 2 мај 2014создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org00:36, 7 април 2008создадена со најавување(?)11
sl.wikisource.org16:18, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org10:01, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org20:39, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org01:25, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org15:41, 5 септември 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)1
wikisource.org18:43, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)124
so.wikipedia.org20:17, 16 септември 2012создадена со најавување(?)1
so.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org01:53, 17 декември 2008создадена со најавување(?)7autopatrolled
sq.wikipedia.org19:17, 6 септември 2012создадена со најавување(?)4
sq.wikinews.org18:54, 9 април 2013создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)6
sq.wiktionary.org21:56, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org23:34, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)9
sr.wikibooks.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org22:57, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)4
sr.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)5
sr.wikisource.org22:08, 11 март 2009создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org23:35, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org16:30, 19 ноември 2011создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org08:04, 30 јули 2009создадена со најавување(?)1.307
st.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)6
su.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)7
su.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)78
sv.wikibooks.org10:04, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org22:57, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)7
sv.wikisource.org14:38, 1 мај 2010создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org10:04, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org18:17, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org10:19, 17 јули 2010создадена со најавување(?)8
sw.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org12:43, 14 декември 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org02:57, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)16
ta.wikibooks.org23:51, 7 август 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org18:54, 9 април 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)6
ta.wikisource.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org10:05, 23 мај 2017создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org23:25, 11 ноември 2010создадена со најавување(?)34
test2.wikipedia.org19:46, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)7
test.wikipedia.org01:55, 4 јануари 2009создадена со најавување(?)124bureaucrat, sysop, translationadmin
test.wikidata.org09:03, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org10:57, 3 јули 2011создадена со најавување(?)19
te.wikibooks.org10:36, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)7
te.wikisource.org19:49, 27 мај 2011создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)3
tg.wikipedia.org20:17, 16 септември 2012создадена со најавување(?)9
tg.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org17:32, 9 јули 2008создадена со најавување(?)38
th.wikibooks.org21:44, 6 октомври 2009создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)5
th.wikisource.org10:10, 23 мај 2017создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:17, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
tk.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org14:06, 11 август 2010создадена со најавување(?)10
tl.wikibooks.org01:10, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org11:13, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org11:13, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org09:32, 14 август 2009создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:51, 18 август 2008создадена со најавување(?)54
tr.wikibooks.org20:11, 19 април 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org18:54, 9 април 2013создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org00:37, 7 април 2008создадена со најавување(?)7
tr.wikisource.org23:07, 26 мај 2011создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org01:15, 24 јули 2008создадена со најавување(?)7
ts.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org12:05, 6 септември 2012создадена со најавување(?)65
tt.wikibooks.org22:54, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)1
tt.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org20:05, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org09:38, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org23:05, 17 септември 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org20:17, 16 септември 2012создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org20:17, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
ug.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)11
uk.wikinews.org15:53, 2 април 2013создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)6
uk.wikisource.org12:58, 3 јули 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org10:14, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org07:49, 14 август 2008создадена со најавување(?)71
ur.wikibooks.org09:05, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org10:57, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)10
ur.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org09:27, 30 јули 2009потврдено со лозинка(?)117
uz.wikipedia.org19:48, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)3
uz.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)5
uz.wiktionary.org00:03, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org17:13, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)18
vec.wikisource.org03:55, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)4
vec.wiktionary.org10:19, 23 мај 2017создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org12:43, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)45
ve.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)23
vi.wikibooks.org18:35, 9 април 2013создадена со најавување(?)9
vi.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)3
vi.wikisource.org19:34, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org10:21, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)3
vls.wikipedia.org21:03, 4 јуни 2009создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org22:39, 18 октомври 2008создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org10:44, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org21:16, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org00:02, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:03, 26 октомври 2012создадена со најавување(?)49.168
wikimania2006.wikimedia.org21:23, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org23:06, 4 август 2009создадена со најавување(?)129
wikimania2010.wikimedia.org09:25, 6 август 2009создадена со најавување(?)278
wikimania2011.wikimedia.org21:37, 14 јули 2010создадена со најавување(?)290
wikimania2012.wikimedia.org10:07, 21 мај 2011создадена со најавување(?)1.011
wikimania2013.wikimedia.org02:24, 20 јули 2012создадена со најавување(?)93
wikimania2014.wikimedia.org21:57, 2 мај 2013создадена со најавување(?)112
wikimania2015.wikimedia.org21:35, 23 јули 2014создадена со најавување(?)20
wikimania2016.wikimedia.org14:38, 8 февруари 2015создадена со најавување(?)325
wikimania2017.wikimedia.org18:45, 28 декември 2015создадена со најавување(?)14
wikimania2018.wikimedia.org22:25, 20 декември 2017создадена со најавување(?)4
wikimania.wikimedia.org13:24, 16 август 2018создадена со најавување(?)89
wo.wikipedia.org13:31, 26 декември 2010создадена со најавување(?)3
wo.wikiquote.org10:57, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org14:38, 29 јули 2008создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org23:37, 24 февруари 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org17:05, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org22:42, 25 април 2012создадена со најавување(?)17
yi.wikisource.org13:20, 2 јули 2014создадена со најавување(?)12
yi.wiktionary.org09:30, 10 јуни 2011создадена со најавување(?)27
yo.wikipedia.org17:11, 12 април 2013создадена со најавување(?)3
za.wikipedia.org03:08, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org01:05, 5 септември 2010создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org10:37, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org20:31, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org20:16, 16 септември 2012создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikipedia.org13:31, 6 ноември 2010создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikiquote.org17:35, 19 декември 2008создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wiktionary.org10:59, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org03:31, 27 август 2008создадена со најавување(?)10
zh.wikipedia.org14:14, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)79
zh.wikibooks.org22:44, 5 август 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org22:57, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org00:45, 20 јули 2008создадена со најавување(?)4
zh.wikisource.org23:07, 26 мај 2011создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org15:28, 10 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org13:31, 9 февруари 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org12:43, 8 јули 2009создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org10:51, 22 мај 2011создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org08:48, 9 септември 2012создадена со најавување(?)0