Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: NahidSultan (WMF)
  • Зачленет: 22:28, 6 март 2017 (пред 6 години)
  • Вкупно уредувања: 9.176
  • Број на приврзани сметки: 783
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:48, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org13:09, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)6
af.wikibooks.org08:07, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org08:07, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org10:42, 7 јули 2021создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org08:40, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org08:31, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)51
ar.wikibooks.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org19:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org07:51, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org10:27, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org10:28, 14 август 2020создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org17:29, 12 декември 2020создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org17:29, 12 декември 2020создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org20:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org19:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org08:18, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:13, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org17:29, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org13:56, 21 декември 2020создадена со најавување(?)2
ban.wikisource.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org07:22, 8 јули 2021создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org11:24, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org11:24, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org07:28, 7 март 2017создадена со најавување(?)118
be-tarask.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:44, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)5
bm.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org07:21, 7 март 2017создадена со најавување(?)68autopatrolled
bn.wikibooks.org07:27, 7 март 2017создадена со најавување(?)2
bn.wikiquote.org20:42, 11 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org07:27, 7 март 2017создадена со најавување(?)9
bn.wikivoyage.org09:35, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org07:28, 7 март 2017создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org10:08, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org10:01, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org13:13, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org08:08, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:49, 13 март 2017создадена со најавување(?)8
ca.wikibooks.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org19:47, 11 август 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org19:35, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org17:29, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org06:28, 7 март 2017создадена со најавување(?)187
co.wikipedia.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:28, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)2
cs.wikibooks.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org18:41, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org06:58, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org08:07, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:00, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org21:49, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org08:11, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
dv.wikipedia.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org18:01, 9 април 2017создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org08:12, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org07:22, 7 март 2017создадена со најавување(?)145
en.wikibooks.org11:33, 7 март 2017создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org08:29, 14 август 2020создадена со најавување(?)8
en.wikiquote.org10:28, 14 август 2020создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org14:26, 8 март 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:49, 3 август 2017создадена со најавување(?)4
en.wikivoyage.org16:31, 6 мај 2017создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org14:22, 8 март 2017создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org20:55, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org19:40, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:34, 8 март 2017создадена со најавување(?)8
es.wikibooks.org11:04, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org11:03, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org11:03, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org11:03, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org08:12, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org08:08, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:00, 9 април 2017создадена со најавување(?)11
eu.wikibooks.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:17, 9 декември 2020создадена со најавување(?)10
fa.wikibooks.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org19:44, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:36, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org19:44, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:58, 28 октомври 2021потврдено со лозинка(?)74bureaucrat, editor, sysop
fo.wikipedia.org13:09, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org19:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:03, 9 март 2017создадена со најавување(?)16
fr.wikibooks.org06:59, 30 јули 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org08:08, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org20:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org09:06, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org06:35, 22 декември 2020создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:06, 10 март 2021создадена со најавување(?)2
gu.wikiquote.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:16, 15 март 2017создадена со најавување(?)5
he.wikibooks.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:13, 15 март 2017создадена со најавување(?)24
hi.wikibooks.org19:55, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org08:10, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:55, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:01, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:48, 21 декември 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org10:53, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org20:21, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:32, 17 септември 2017создадена со најавување(?)23
id.wikibooks.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org20:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org19:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:36, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:41, 17 мај 2017создадена со најавување(?)5
inh.wikipedia.org12:30, 12 септември 2022создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:01, 10 август 2017создадена со најавување(?)29
it.wikibooks.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org13:31, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:08, 28 декември 2020создадена со најавување(?)15
ja.wikibooks.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org19:42, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org09:21, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org06:35, 6 август 2021создадена со најавување(?)2
jv.wikisource.org19:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)9
kk.wikibooks.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org19:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org06:47, 17 септември 2017создадена со најавување(?)4
kn.wikiquote.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:22, 2 април 2021создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org19:42, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org08:08, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org08:13, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org19:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org19:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org14:05, 10 декември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org08:14, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:58, 11 декември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:28, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)3
lt.wikibooks.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
lv.wiktionary.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org22:32, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:28, 6 март 2017создадена со најавување(?)6
meta.wikimedia.org22:28, 6 март 2017нова сметка(?)8.038translationadmin, wmf-supportsafety
mg.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org19:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org07:01, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org08:10, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org17:01, 13 март 2017создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org08:10, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org20:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org19:40, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org08:18, 25 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org08:10, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org08:08, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org08:19, 25 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:54, 10 март 2021создадена со најавување(?)5
ms.wikibooks.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org10:48, 3 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:13, 5 јуни 2017создадена со најавување(?)2
nl.wikibooks.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org19:44, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org11:06, 16 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:42, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org08:12, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org09:52, 6 јули 2021создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org07:26, 6 јули 2021создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org19:40, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org11:17, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org19:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org10:14, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org08:10, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org12:09, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:02, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org19:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:14, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)6
pa.wikibooks.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:14, 14 март 2017создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:01, 13 март 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org12:54, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org08:11, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org08:13, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
pms.wikisource.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org20:53, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
ps.wikivoyage.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:13, 14 април 2017создадена со најавување(?)6
pt.wikibooks.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:49, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org12:19, 24 јуни 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:19, 21 мај 2021создадена со најавување(?)4
ro.wikibooks.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org19:40, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org20:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org19:53, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org06:31, 30 април 2017создадена со најавување(?)8
ru.wikibooks.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:31, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org20:03, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org08:10, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org11:55, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)4
sa.wikibooks.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org19:44, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org07:25, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org08:11, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:38, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org08:47, 14 јули 2017создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:16, 5 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org09:14, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org07:27, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:42, 28 април 2017создадена со најавување(?)2
sq.wikipedia.org08:00, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org19:40, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org08:13, 28 декември 2020создадена со најавување(?)11
sr.wikibooks.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org11:04, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:45, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org06:05, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org08:13, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)8
sw.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:52, 10 март 2021создадена со најавување(?)7
ta.wikibooks.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org08:17, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org12:38, 21 октомври 2022создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org15:01, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)80
test.wikidata.org06:42, 22 август 2022создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org08:09, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:52, 10 март 2021создадена со најавување(?)17
th.wikibooks.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:30, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org09:07, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org04:46, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org08:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org06:24, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org08:17, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org19:38, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org11:58, 6 јули 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org12:32, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org08:09, 28 декември 2020создадена со најавување(?)12
uk.wikibooks.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org20:43, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:37, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)4
uz.wikiquote.org08:15, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org08:18, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:05, 13 март 2017создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org19:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org08:13, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org19:55, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org19:54, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org08:08, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org19:51, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org07:27, 7 март 2017создадена со најавување(?)11
wikimania2017.wikimedia.org19:49, 8 април 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org12:01, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org19:43, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org19:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:39, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org19:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org19:50, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org19:45, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org08:08, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:48, 21 април 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org11:11, 16 јули 2017создадена со најавување(?)22
zh.wikibooks.org19:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org19:56, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org20:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org08:32, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org19:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org08:12, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org19:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:41, 13 август 2021создадена со најавување(?)0