Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org14:58, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org14:09, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org17:45, 29 април 2014создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org21:50, 30 јуни 2013создадена со најавување(?)6
advisory.wikimedia.org20:54, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org13:40, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org01:24, 11 јули 2013создадена со најавување(?)33
af.wikibooks.org12:53, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org08:44, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org08:44, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org08:44, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org11:53, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)7
alt.wikipedia.org10:43, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org17:10, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:04, 10 август 2014создадена со најавување(?)19
am.wiktionary.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:49, 23 март 2013создадена со најавување(?)32
ang.wikibooks.org12:53, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org00:42, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:38, 8 април 2014создадена со најавување(?)11
an.wiktionary.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org08:37, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ar.wikipedia.org11:51, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)116
ar.wikibooks.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)10
ar.wikimedia.org23:39, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ar.wikiquote.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)6
ar.wikisource.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)10
ar.wikiversity.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
ar.wiktionary.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
ary.wikipedia.org13:55, 4 декември 2020создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org14:16, 10 август 2014создадена со најавување(?)76
ast.wikipedia.org08:08, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)32
ast.wiktionary.org08:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org10:46, 15 март 2013создадена со најавување(?)228
as.wikisource.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
atj.wikipedia.org20:54, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:04, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)14
awa.wikipedia.org21:04, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)8
ay.wiktionary.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org19:52, 14 декември 2015создадена со најавување(?)6
az.wikipedia.org08:35, 14 март 2013создадена со најавување(?)26
az.wikibooks.org12:53, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ban.wikipedia.org20:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org19:36, 25 август 2013создадена со најавување(?)10
bat-smg.wikipedia.org14:28, 10 август 2014создадена со најавување(?)32
ba.wikipedia.org14:20, 10 август 2014создадена со најавување(?)37
ba.wikibooks.org17:52, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org23:45, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)30
bcl.wiktionary.org17:52, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org04:05, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)3.016bureaucrat, sysop, translationadmin
be-tarask.wikipedia.org16:03, 13 јануари 2014создадена со најавување(?)3
beta.wikiversity.org10:02, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)6
be.wikipedia.org19:51, 6 септември 2013создадена со најавување(?)19
be.wikibooks.org01:24, 18 јули 2014создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org23:39, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org08:51, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org08:52, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:50, 13 март 2013создадена со најавување(?)39
bg.wikibooks.org08:52, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org11:25, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org08:52, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org10:42, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)10
bg.wiktionary.org08:52, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org12:08, 5 април 2014создадена со најавување(?)38
bi.wikipedia.org09:46, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org08:52, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)13
bm.wikipedia.org08:52, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
bm.wikiquote.org05:23, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)53.319bureaucrat, checkuser, sysop
bn.wikibooks.org16:50, 21 мај 2013создадена со најавување(?)318
bn.wikisource.org12:03, 20 мај 2013создадена со најавување(?)249
bn.wikivoyage.org16:09, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)49
bn.wiktionary.org08:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)159
bo.wikipedia.org01:05, 14 август 2014создадена со најавување(?)22
bpy.wikipedia.org09:14, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)148
br.wikipedia.org18:11, 19 декември 2013создадена со најавување(?)11
br.wikimedia.org23:39, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org17:19, 27 јуни 2013создадена со најавување(?)28
bs.wikibooks.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org20:58, 9 декември 2013создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org22:24, 31 август 2014создадена со најавување(?)3
bxr.wikipedia.org08:53, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)11
ca.wikipedia.org10:23, 27 мај 2013создадена со најавување(?)39
ca.wikibooks.org00:22, 11 април 2014создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org22:57, 19 август 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org08:54, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org08:54, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org08:54, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org08:56, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)9
cdo.wikipedia.org08:54, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org19:07, 14 април 2014создадена со најавување(?)54
ce.wikipedia.org01:08, 11 август 2014создадена со најавување(?)23
chr.wikipedia.org11:00, 20 април 2014создадена со најавување(?)12
chr.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org23:26, 2 ноември 2014создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org08:56, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ckb.wikipedia.org08:56, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)10
commons.wikimedia.org09:01, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)51.089sysop, translationadmin
co.wikipedia.org08:56, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
co.wikimedia.org23:39, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org08:56, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org08:56, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
cr.wikipedia.org05:14, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org05:14, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)19
csb.wiktionary.org08:56, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org10:25, 27 мај 2013создадена со најавување(?)34
cs.wikibooks.org05:15, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)22
cs.wikinews.org22:55, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org15:39, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org09:47, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org05:15, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)63
cv.wikibooks.org00:48, 31 октомври 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org22:23, 27 јули 2013создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org00:48, 31 октомври 2014создадена со најавување(?)5
cy.wikiquote.org00:48, 31 октомври 2014создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org17:52, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:25, 27 мај 2013создадена со најавување(?)25
da.wikibooks.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:44, 4 март 2013создадена со најавување(?)296autoreview
de.wikibooks.org00:04, 20 мај 2014создадена со најавување(?)5
de.wikinews.org22:51, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org01:38, 20 април 2014создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org23:43, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
de.wikivoyage.org08:16, 3 март 2014создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org14:54, 24 април 2014создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org01:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org09:47, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)9
diq.wiktionary.org17:52, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org23:39, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org17:38, 8 април 2014создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org21:17, 6 март 2019создадена со најавување(?)10
dv.wikipedia.org08:57, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)22
dv.wiktionary.org08:58, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org17:38, 8 април 2014создадена со најавување(?)4
ee.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org10:26, 27 мај 2013создадена со најавување(?)36
el.wikibooks.org12:51, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org11:26, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org09:47, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org09:47, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org09:47, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org09:48, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)39
eml.wikipedia.org09:48, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org08:57, 17 февруари 2013домашно вики(?)5.111extendedconfirmed, filemover
en.wikibooks.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)60
en.wikinews.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)74
en.wikiquote.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)13
en.wikisource.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)20
en.wikiversity.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)25
en.wikivoyage.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)10
en.wiktionary.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)19
eo.wikipedia.org11:53, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)18
eo.wikibooks.org12:53, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)3
eo.wikinews.org21:02, 9 декември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org09:48, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org09:48, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org00:12, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org09:48, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org19:19, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)104
es.wikibooks.org12:45, 9 мај 2014создадена со најавување(?)6
es.wikinews.org11:23, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org23:46, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)13
es.wikisource.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
es.wikiversity.org09:48, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org21:46, 22 јуни 2014создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:43, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org11:48, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)9
et.wikibooks.org09:48, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ee.wikimedia.org23:37, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org16:17, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org16:17, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
eu.wikipedia.org10:29, 27 мај 2013создадена со најавување(?)20
eu.wikibooks.org16:17, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org16:17, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org18:36, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org16:17, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)4
fa.wikipedia.org10:46, 28 ноември 2013создадена со најавување(?)65
fa.wikibooks.org16:18, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org16:18, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org17:00, 8 мај 2014создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org16:18, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org02:24, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)17
ff.wikipedia.org16:18, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org11:52, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org18:50, 4 март 2013создадена со најавување(?)23
fi.wikibooks.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org23:37, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org21:02, 9 декември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)7
fi.wikivoyage.org21:11, 24 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org10:54, 29 октомври 2021потврдено со лозинка(?)28
fo.wikipedia.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)18
fo.wikisource.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
frr.wikipedia.org16:19, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)10
fr.wikipedia.org11:31, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)191
fr.wikibooks.org19:44, 28 април 2014создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org00:35, 4 јуни 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org23:46, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org08:26, 24 мај 2014создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org23:46, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org08:16, 3 март 2014создадена со најавување(?)4
fr.wiktionary.org23:42, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)7
fy.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)72
fy.wikibooks.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)6
gag.wikipedia.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)7
gan.wikipedia.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)15
ga.wiktionary.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org21:09, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)41
gd.wiktionary.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:53, 27 мај 2013создадена со најавување(?)12
gl.wikibooks.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org16:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org01:09, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org17:53, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org21:09, 13 август 2021создадена со најавување(?)3
got.wikipedia.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)29
gu.wikiquote.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org16:21, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)15
gv.wiktionary.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ha.wikipedia.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)8
ha.wiktionary.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org10:53, 27 мај 2013создадена со најавување(?)64
he.wikibooks.org23:46, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org16:22, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org23:42, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)8
he.wikivoyage.org10:04, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)5
he.wiktionary.org21:05, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org19:22, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)36
hif.wiktionary.org17:51, 10 декември 2017создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org21:58, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)97
hi.wikibooks.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
hi.wikisource.org18:08, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org17:54, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)2
hi.wikivoyage.org13:11, 9 јули 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org10:53, 27 мај 2013создадена со најавување(?)17
hr.wikibooks.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org17:38, 8 април 2014создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)7
hu.wikipedia.org12:23, 20 мај 2013создадена со најавување(?)35
hu.wikibooks.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org00:04, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)27
hy.wikibooks.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org15:46, 10 април 2014создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org15:04, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org16:23, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)6
ia.wikibooks.org16:24, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org16:24, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org01:46, 23 април 2013создадена со најавување(?)107
id.wikibooks.org16:24, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org16:24, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org16:24, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org08:32, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)11
ie.wikipedia.org16:24, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
ik.wikipedia.org12:42, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)5
ilo.wikipedia.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)11
incubator.wikimedia.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)871
inh.wikipedia.org15:04, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)18
io.wiktionary.org08:32, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)26
is.wikipedia.org11:00, 20 април 2014создадена со најавување(?)2
is.wikibooks.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org16:26, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org00:49, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)166autopatrolled
it.wikibooks.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org19:28, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
it.wikisource.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)16
it.wikiversity.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)6
iu.wikipedia.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
iu.wiktionary.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org12:22, 12 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:15, 4 март 2013создадена со најавување(?)89
ja.wikibooks.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org23:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org19:07, 14 април 2014создадена со најавување(?)14
jbo.wikipedia.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)12
jbo.wiktionary.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)34
jv.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)8
ka.wikipedia.org11:00, 20 април 2014создадена со најавување(?)2
ka.wikibooks.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org16:27, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org15:06, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org01:36, 11 јули 2013создадена со најавување(?)28
kk.wikibooks.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org16:28, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org16:29, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org13:49, 22 април 2014создадена со најавување(?)49
kn.wikiquote.org16:29, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)15
kn.wikisource.org16:29, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)28
koi.wikipedia.org16:29, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)9
ko.wikipedia.org10:57, 27 мај 2013создадена со најавување(?)47
ko.wikibooks.org16:29, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org16:29, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org15:54, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org00:12, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org20:33, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
ks.wiktionary.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:57, 7 мај 2014создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org11:00, 20 април 2014создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org11:00, 20 април 2014создадена со најавување(?)4
ky.wikibooks.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org14:31, 3 април 2014создадена со најавување(?)10
la.wikibooks.org16:30, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org07:49, 19 април 2014создадена со најавување(?)11
lb.wiktionary.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org20:56, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)5
li.wikipedia.org09:58, 12 април 2014создадена со најавување(?)5
li.wikibooks.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org20:56, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
lld.wikipedia.org21:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)6
ln.wikipedia.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org05:24, 20 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org16:31, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org01:09, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org10:57, 27 мај 2013создадена со најавување(?)13
lt.wikibooks.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)9
lv.wikipedia.org00:04, 20 мај 2014создадена со најавување(?)19
lv.wiktionary.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)8
mad.wikipedia.org21:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org02:24, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)19
map-bms.wikipedia.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)30
mdf.wikipedia.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org09:01, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)113
meta.wikimedia.org09:01, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)3.776centralnoticeadmin, global-renamer, sysop
mg.wikipedia.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)6
mg.wikibooks.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)15
mhr.wikipedia.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)16
mh.wikipedia.org20:06, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)27
min.wiktionary.org21:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)3
mi.wiktionary.org16:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org01:36, 11 јули 2013создадена со најавување(?)16
mk.wikibooks.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org23:37, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org09:33, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)43
ml.wikibooks.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org08:33, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org12:58, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)2
mni.wiktionary.org17:55, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)17
mn.wiktionary.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org20:56, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org17:55, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org17:04, 21 август 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:50, 8 јули 2014создадена со најавување(?)11
mr.wikibooks.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
mr.wiktionary.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ms.wikipedia.org10:16, 27 мај 2013создадена со најавување(?)53
ms.wikibooks.org13:46, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org23:37, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org19:29, 9 април 2014создадена со најавување(?)28
my.wiktionary.org08:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)7
nah.wikipedia.org16:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org01:36, 11 јули 2013создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org23:21, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org12:55, 8 јули 2014создадена со најавување(?)10
nds.wiktionary.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org07:05, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)33
ne.wikibooks.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org17:22, 9 април 2014создадена со најавување(?)20
ng.wikipedia.org15:03, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org17:56, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:20, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)164
nl.wikibooks.org07:58, 19 април 2014создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org23:37, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org03:30, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
nl.wikisource.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org08:16, 3 март 2014создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org08:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org21:38, 9 април 2014создадена со најавување(?)7
nn.wikiquote.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org18:42, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)23
no.wikibooks.org13:46, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org23:35, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org22:52, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org23:41, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org21:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)10
nyc.wikimedia.org23:35, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org17:38, 8 април 2014создадена со најавување(?)29
oc.wikibooks.org13:46, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org09:03, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org23:21, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:28, 10 септември 2014создадена со најавување(?)3
or.wikisource.org23:14, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)15
outreach.wikimedia.org09:05, 10 јули 2013создадена со најавување(?)78translationadmin
pag.wikipedia.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)12
pam.wikipedia.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)39
pap.wikipedia.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)8
pa.wikipedia.org23:16, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)65
pa.wikibooks.org12:52, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)5
pa.wikisource.org23:08, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
pdc.wikipedia.org23:20, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)5
pih.wikipedia.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:03, 4 јули 2013создадена со најавување(?)108autoreview
pl.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org10:24, 14 октомври 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org12:19, 21 април 2014создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org23:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org08:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)4
pms.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)8
pms.wikisource.org14:22, 31 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org23:13, 18 јули 2014создадена со најавување(?)29
pnb.wiktionary.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)38
ps.wiktionary.org23:17, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:57, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)78
pt.wikibooks.org18:27, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org09:30, 18 септември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org22:49, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org17:19, 27 мај 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org00:44, 7 август 2014создадена со најавување(?)5
pt.wikiversity.org23:13, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org23:13, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org00:03, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org01:26, 11 јули 2013создадена со најавување(?)8
qu.wiktionary.org23:13, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:13, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org23:13, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org23:13, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)55
roa-rup.wiktionary.org23:13, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org23:07, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)9
ro.wikipedia.org08:11, 24 април 2013создадена со најавување(?)75
ro.wikibooks.org12:52, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)14
ro.wikinews.org22:51, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)7
ro.wikiquote.org23:07, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org00:03, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)19
ru.wikipedia.org22:31, 22 март 2013создадена со најавување(?)135autoreview, uploader
ru.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org23:28, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org10:46, 9 април 2014создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org23:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org08:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ru.wikiversity.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ru.wikivoyage.org08:16, 3 март 2014создадена со најавување(?)5
ru.wiktionary.org00:03, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
rw.wikipedia.org17:04, 21 август 2014создадена со најавување(?)8
rw.wiktionary.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)21
sah.wikiquote.org17:56, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org14:18, 2 август 2018создадена со најавување(?)190
sa.wikipedia.org14:23, 21 декември 2013создадена со најавување(?)34
sa.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org01:15, 10 август 2014создадена со најавување(?)18
scn.wiktionary.org05:56, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)25
sc.wikipedia.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)4
sd.wikipedia.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)21
sd.wiktionary.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org23:28, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org17:57, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org10:07, 22 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org17:57, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:34, 7 април 2014создадена со најавување(?)14
sh.wiktionary.org05:55, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org17:57, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:58, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)59
simple.wiktionary.org23:13, 2 ноември 2014создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)78
si.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org21:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org17:57, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:01, 4 јули 2013создадена со најавување(?)15
sk.wikibooks.org12:52, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org22:23, 27 јули 2013создадена со најавување(?)17
sl.wikibooks.org12:52, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org05:54, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org09:36, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
wikisource.org09:03, 10 јули 2013создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)71
so.wiktionary.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)12
sq.wikipedia.org14:01, 4 јули 2013создадена со најавување(?)49
sq.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org05:52, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)6
sr.wikipedia.org14:01, 4 јули 2013создадена со најавување(?)44
sr.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)4
sr.wikinews.org19:26, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org15:00, 19 декември 2013создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)5
strategy.wikimedia.org20:57, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)9
st.wiktionary.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org00:58, 12 август 2014создадена со најавување(?)38
su.wikiquote.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:17, 27 март 2013создадена со најавување(?)45
sv.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org08:34, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org08:16, 3 март 2014создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org23:41, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)81
sw.wiktionary.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org00:35, 11 август 2014создадена со најавување(?)3
szy.wikipedia.org21:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org14:36, 20 септември 2013создадена со најавување(?)46
ta.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)29
ta.wikinews.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org09:28, 18 април 2014создадена со најавување(?)30
tay.wikipedia.org21:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org10:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
ten.wikipedia.org20:57, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org11:14, 24 април 2014создадена со најавување(?)34bureaucrat, sysop
test-commons.wikimedia.org20:57, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org18:07, 19 декември 2013создадена со најавување(?)60sysop
test.wikidata.org02:24, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org13:39, 12 април 2014создадена со најавување(?)4
te.wikipedia.org14:35, 19 декември 2013создадена со најавување(?)29
te.wikibooks.org13:20, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)17
te.wiktionary.org00:03, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)35
tg.wikipedia.org15:50, 8 април 2014создадена со најавување(?)31
tg.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org14:00, 4 јули 2013создадена со најавување(?)34
th.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)5
th.wikiquote.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org05:51, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)7
th.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)5
ti.wikipedia.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)9
ti.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:00, 20 април 2014создадена со најавување(?)44
tk.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org20:22, 19 април 2014создадена со најавување(?)29
tl.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)5
tn.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)4
tpi.wikipedia.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)10
tpi.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org21:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:48, 30 мај 2013создадена со најавување(?)88
tr.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)3
tr.wikimedia.org23:26, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:05, 9 декември 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)10
tr.wikisource.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org19:51, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org00:02, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)6
ts.wikipedia.org16:59, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org13:58, 4 јули 2013создадена со најавување(?)36
tt.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)3
tt.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org16:38, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)3
tyv.wikipedia.org17:00, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)3
ty.wikipedia.org17:09, 2 ноември 2014создадена со најавување(?)12
ua.wikimedia.org23:26, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org01:34, 10 август 2014создадена со најавување(?)5
ug.wikipedia.org01:33, 10 август 2014создадена со најавување(?)126
ug.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
uk.wikipedia.org11:50, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)96autoreview
uk.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)10
uk.wikinews.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org13:25, 15 април 2014создадена со најавување(?)2
uk.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org22:45, 24 мај 2013создадена со најавување(?)49
ur.wikibooks.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)8
ur.wikiquote.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org05:50, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)12
usability.wikimedia.org20:57, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:39, 19 април 2014создадена со најавување(?)36
uz.wikiquote.org05:48, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org05:48, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)10
vec.wikipedia.org23:04, 29 јули 2013создадена со најавување(?)11
vec.wikisource.org05:48, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org05:48, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org01:06, 10 август 2014создадена со најавување(?)5
ve.wikipedia.org05:48, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org13:58, 4 јули 2013создадена со најавување(?)60
vi.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)22
vi.wikiquote.org05:48, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
vi.wikivoyage.org12:15, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)4
vi.wiktionary.org00:02, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)15
vo.wikipedia.org00:29, 10 август 2014создадена со најавување(?)3
vo.wiktionary.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org19:07, 14 април 2014создадена со најавување(?)19
wa.wikipedia.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)53
wa.wiktionary.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)18
www.wikidata.org09:02, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)6.033rollbacker
wikimania2014.wikimedia.org23:28, 8 јануари 2014создадена со најавување(?)1
wikimania2015.wikimedia.org01:34, 23 август 2014создадена со најавување(?)15
wikimania2016.wikimedia.org18:05, 31 јули 2015создадена со најавување(?)13
wikimania2017.wikimedia.org17:29, 1 март 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:53, 13 септември 2017создадена со најавување(?)5
wikimania.wikimedia.org22:09, 24 август 2018создадена со најавување(?)5
wo.wikipedia.org17:01, 2 ноември 2014создадена со најавување(?)21
wo.wikiquote.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org20:22, 19 април 2014создадена со најавување(?)8
xal.wikipedia.org05:47, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org00:01, 24 март 2013создадена со најавување(?)15
xmf.wikipedia.org17:05, 2 ноември 2014создадена со најавување(?)6
yi.wikipedia.org00:25, 10 август 2014создадена со најавување(?)54
yi.wikisource.org05:19, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)14
yi.wiktionary.org00:27, 10 август 2014создадена со најавување(?)8
yo.wikipedia.org11:00, 20 април 2014создадена со најавување(?)84
yue.wiktionary.org18:15, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org05:19, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)13
zea.wikipedia.org05:19, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)3
zh-classical.wikipedia.org05:19, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)12
zh-min-nan.wikipedia.org00:22, 10 август 2014создадена со најавување(?)62
zh-min-nan.wikisource.org05:19, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org16:53, 2 ноември 2014создадена со најавување(?)11
zh-yue.wikipedia.org01:24, 18 јули 2014создадена со најавување(?)3
zh.wikipedia.org11:54, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)103
zh.wikibooks.org13:17, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)24
zh.wikinews.org11:24, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)19
zh.wikiquote.org05:16, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)8
zh.wikisource.org00:02, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)14
zh.wikiversity.org16:29, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org10:53, 24 мај 2014создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org00:02, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org17:05, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)14
zu.wiktionary.org05:16, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)1