Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org19:58, 17 август 2017создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org19:43, 27 мај 2022создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org16:48, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org19:13, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org06:08, 7 октомври 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org13:39, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:04, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org19:58, 17 август 2017создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org15:24, 13 септември 2016создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org16:49, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org01:22, 31 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org02:32, 7 април 2017создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org16:50, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:25, 21 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org20:58, 9 август 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org00:08, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org14:02, 25 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:20, 25 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:53, 9 мај 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org22:55, 9 август 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org00:56, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org06:27, 26 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:23, 21 март 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)294
co.wikipedia.org00:57, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:23, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:38, 29 јули 2016создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org07:21, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org21:32, 9 април 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org15:57, 29 март 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org15:57, 22 септември 2015создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org19:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org22:07, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:21, 21 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org00:08, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org22:53, 20 јануари 2015нова сметка(?)649extendedconfirmed
en.wikibooks.org14:57, 26 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)17
en.wikiversity.org15:02, 26 септември 2015создадена со најавување(?)3
en.wikivoyage.org15:02, 26 септември 2015создадена со најавување(?)7
en.wiktionary.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org15:20, 25 ноември 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org08:22, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:48, 22 септември 2015создадена со најавување(?)3confirmed
es.wikibooks.org13:46, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org19:27, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org16:20, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org21:37, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org07:24, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:39, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org20:39, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org23:09, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org18:51, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org00:02, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:35, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:44, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)8
fr.wikinews.org20:37, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org21:19, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:12, 8 април 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org17:34, 12 мај 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org23:09, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org21:39, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org07:24, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:08, 6 март 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org00:45, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org05:25, 19 ноември 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:28, 18 декември 2015создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:14, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:29, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org01:54, 15 ноември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org01:57, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org21:06, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)6
hi.wikibooks.org03:55, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org20:13, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org06:26, 4 септември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org21:41, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org23:32, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org13:16, 21 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org19:18, 16 август 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:14, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:38, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org20:02, 26 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:45, 15 јуни 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:17, 5 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org18:50, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org00:36, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org16:13, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:46, 22 септември 2015создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org02:22, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org20:10, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org01:08, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)3
ja.wikipedia.org19:43, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org00:21, 22 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org13:39, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org03:17, 11 јули 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:17, 29 ноември 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org20:07, 19 јули 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org15:55, 25 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:21, 6 април 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org21:44, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org20:46, 9 август 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:54, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org00:45, 17 јули 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:48, 21 септември 2015создадена со најавување(?)349autopatrolled
meta.wikimedia.org17:48, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1.397massmessage-sender
ml.wikipedia.org15:18, 25 јули 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:40, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org09:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org19:14, 7 мај 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org16:59, 13 февруари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org22:25, 18 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org00:00, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org19:18, 25 август 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org04:26, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org20:56, 20 август 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:15, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org12:53, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org12:50, 1 октомври 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org05:21, 25 јули 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org15:44, 29 март 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org19:42, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org00:03, 31 март 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org23:46, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org22:09, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:47, 25 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org16:58, 14 август 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org20:51, 9 август 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org00:01, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org05:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org00:00, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:43, 7 април 2016создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org18:23, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org23:38, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org20:51, 9 август 2016создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org23:45, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:10, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:21, 29 септември 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:20, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org07:21, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:39, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:20, 25 септември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org15:05, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:09, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org20:56, 20 август 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:00, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:46, 28 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org01:08, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org05:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org14:15, 8 септември 2016создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org23:34, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:39, 13 септември 2017создадена со најавување(?)1sysop
test-commons.wikimedia.org19:33, 27 март 2019создадена со најавување(?)4
test.wikipedia.org17:56, 24 септември 2015создадена со најавување(?)240sysop
test.wikidata.org21:26, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org07:22, 11 септември 2017создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org20:51, 9 август 2016создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org13:40, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org21:53, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:17, 17 ноември 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:27, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:58, 2 октомври 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org10:55, 19 декември 2016создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org15:43, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:03, 25 октомври 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org01:08, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org14:33, 23 јуни 2016создадена со најавување(?)10
vi.wikipedia.org19:07, 17 декември 2015создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org16:37, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org01:49, 15 ноември 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:09, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org19:20, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org09:57, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org09:52, 19 ноември 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org18:37, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org20:50, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org19:34, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org22:14, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org19:33, 7 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org23:31, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org07:03, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org16:41, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:30, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org10:28, 26 август 2016создадена со најавување(?)0