Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
am.wikipedia.org13:51, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org14:02, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org14:48, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org10:51, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org12:03, 2 август 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org12:02, 29 март 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org12:02, 2 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:19, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org10:53, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:23, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:48, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:32, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:34, 2 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:42, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:46, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org18:01, 15 ноември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org11:56, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:16, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org11:28, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:51, 26 јули 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org11:14, 21 декември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:23, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org12:05, 28 септември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:51, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:32, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org12:15, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org14:02, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org12:38, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:36, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org14:37, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org12:15, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:44, 26 јули 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org14:45, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org13:41, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org13:51, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:55, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org20:02, 9 март 2022создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:18, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org22:55, 15 јули 2021нова сметка(?)9autopatrolled
mk.wikipedia.org12:17, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org14:03, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org14:46, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org07:07, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:01, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org14:41, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org15:06, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org16:47, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:22, 15 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:41, 31 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:31, 17 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:38, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org16:25, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org10:37, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:14, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org11:28, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org12:21, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org15:11, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org15:46, 3 август 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:32, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org12:06, 12 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org16:01, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org14:00, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:19, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:40, 6 декември 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org11:15, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:42, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:16, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org14:47, 23 јули 2021создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org10:07, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:49, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0