Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Mykola7
  • Зачленет: 23:45, 19 октомври 2018 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 67.907
  • Број на приврзани сметки: 810
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org20:26, 5 декември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org16:26, 19 мај 2020создадена со најавување(?)10
ady.wikipedia.org23:06, 18 април 2021создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org17:40, 6 април 2020создадена со најавување(?)59
af.wikibooks.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)9
ak.wikipedia.org12:39, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org01:35, 5 април 2021создадена со најавување(?)4
alt.wikipedia.org23:29, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org23:29, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
am.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org22:17, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
anp.wikipedia.org15:20, 7 мај 2023создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
api.wikimedia.org21:11, 15 март 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org02:31, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org16:15, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)343
ar.wikibooks.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)10
ar.wikinews.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)11
ar.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)10
ar.wikisource.org20:00, 4 август 2020создадена со најавување(?)10
ar.wikiversity.org21:54, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)8
ar.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)25
ary.wikipedia.org22:17, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)18
arz.wikipedia.org12:56, 17 март 2020создадена со најавување(?)113
ast.wikipedia.org12:56, 17 март 2020создадена со најавување(?)10
ast.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
as.wikipedia.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)13
as.wikiquote.org22:17, 18 јуни 2023создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
avk.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)2
awa.wikipedia.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ay.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)25
az.wikipedia.org12:56, 17 март 2020создадена со најавување(?)34
az.wikibooks.org23:51, 5 декември 2021создадена со најавување(?)5
az.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)32
az.wikisource.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
az.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)8
ban.wikisource.org02:36, 24 јануари 2023создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)27
bat-smg.wikipedia.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org16:49, 14 април 2020создадена со најавување(?)6
ba.wikibooks.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bcl.wikipedia.org22:25, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)2
bcl.wikiquote.org22:08, 18 јуни 2023создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org18:39, 11 октомври 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org14:53, 19 септември 2019создадена со најавување(?)31
beta.wikiversity.org12:43, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org12:20, 27 август 2019создадена со најавување(?)71
be.wikibooks.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org23:05, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)9
be.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org18:59, 6 септември 2019создадена со најавување(?)79
bg.wikibooks.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org02:04, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
bh.wikipedia.org05:46, 7 декември 2020создадена со најавување(?)29
bi.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org23:12, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)19
blk.wikipedia.org13:34, 24 август 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org22:37, 2 јануари 2020создадена со најавување(?)252
bn.wikibooks.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)10
bn.wikiquote.org16:38, 27 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org23:46, 17 март 2021создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org22:16, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)6
bo.wikipedia.org01:27, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org18:39, 11 октомври 2021создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org21:32, 29 септември 2021создадена со најавување(?)4
br.wikimedia.org21:33, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org14:10, 24 март 2021создадена со најавување(?)12
bs.wikibooks.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org21:54, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org02:31, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)4
bug.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)8
bxr.wikipedia.org21:49, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)5
ca.wikipedia.org13:10, 11 април 2020создадена со најавување(?)41
ca.wikibooks.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org02:53, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org21:54, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org04:22, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org19:14, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org20:11, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)9
ce.wikipedia.org02:15, 24 март 2021создадена со најавување(?)7
cho.wikipedia.org17:23, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org12:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org16:19, 22 април 2020создадена со најавување(?)2
chy.wikipedia.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org21:30, 13 мај 2020создадена со најавување(?)12
commons.wikimedia.org13:15, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)2.258
co.wikipedia.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)3
co.wikimedia.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org20:56, 12 август 2021создадена со најавување(?)23
cr.wikipedia.org23:45, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)28
csb.wikipedia.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org13:03, 11 март 2020создадена со најавување(?)76
cs.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org16:38, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org23:30, 2 мај 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org02:11, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)20
cs.wiktionary.org23:18, 24 август 2021создадена со најавување(?)14
cu.wikipedia.org15:23, 9 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org12:55, 17 март 2020создадена со најавување(?)32
cv.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org12:55, 17 март 2020создадена со најавување(?)14
cy.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org02:05, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
dag.wikipedia.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:39, 6 април 2020создадена со најавување(?)11
da.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org02:11, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org02:04, 24 март 2021создадена со најавување(?)3
da.wiktionary.org01:45, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org12:41, 12 мај 2019создадена со најавување(?)142
de.wikibooks.org02:06, 24 март 2021создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)6
de.wikiquote.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org02:06, 24 март 2021создадена со најавување(?)11
de.wikiversity.org16:01, 19 мај 2020создадена со најавување(?)3
de.wikivoyage.org22:18, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)44
de.wiktionary.org23:39, 17 септември 2020создадена со најавување(?)14
din.wikipedia.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
diq.wikipedia.org19:51, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)2
diq.wiktionary.org23:28, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org01:11, 2 ноември 2022создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org04:21, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org18:39, 11 октомври 2021создадена со најавување(?)8
dv.wikipedia.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org11:40, 30 септември 2020создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org13:15, 11 април 2020создадена со најавување(?)14
el.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org19:06, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)15
eml.wikipedia.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)8
en.wikipedia.org10:28, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)3.443extendedconfirmed
en.wikibooks.org18:42, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)25
en.wikinews.org17:15, 10 септември 2019создадена со најавување(?)388
en.wikiquote.org18:42, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)51
en.wikisource.org21:05, 12 септември 2019создадена со најавување(?)17
en.wikiversity.org12:07, 27 август 2019создадена со најавување(?)20
en.wikivoyage.org18:41, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)23
en.wiktionary.org13:25, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)85
eo.wikipedia.org12:55, 17 март 2020создадена со најавување(?)15
eo.wikibooks.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)4
eo.wikiquote.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)4
eo.wikisource.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)4
eo.wikivoyage.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org21:33, 29 септември 2021создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org15:23, 10 септември 2019создадена со најавување(?)64
es.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org13:09, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
es.wikiversity.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)4
es.wikivoyage.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)6
es.wiktionary.org02:21, 24 март 2021создадена со најавување(?)15
et.wikipedia.org12:53, 17 март 2020создадена со најавување(?)12
et.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
et.wikiquote.org02:14, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org02:01, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org21:44, 30 декември 2019создадена со најавување(?)76
eu.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
eu.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org13:19, 11 април 2020создадена со најавување(?)69
fa.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
fa.wikinews.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)8
fa.wikiquote.org01:27, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)4
fa.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org13:09, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)12
fa.wiktionary.org01:27, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)16
ff.wikipedia.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org17:11, 27 март 2020создадена со најавување(?)41
fi.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
fi.wikimedia.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
fi.wikinews.org18:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)4
fi.wikiquote.org19:14, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)3
fi.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org21:55, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org12:41, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
fi.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)20
fj.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org22:16, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org23:26, 9 декември 2020создадена со најавување(?)4
fo.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org00:38, 3 мај 2021создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:32, 26 август 2019создадена со најавување(?)631
fr.wikibooks.org19:06, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org17:34, 18 јуни 2021создадена со најавување(?)19
fr.wikiquote.org19:06, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org19:14, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)7
fr.wikiversity.org19:06, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)4
fr.wikivoyage.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)10
fr.wiktionary.org13:23, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)10
fur.wikipedia.org19:14, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org12:53, 17 март 2020создадена со најавување(?)3
fy.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org19:51, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org23:29, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org16:46, 14 април 2020создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gcr.wikipedia.org19:05, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org17:03, 29 декември 2020создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org23:34, 2 мај 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org12:53, 17 март 2020создадена со најавување(?)7
gl.wikibooks.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org19:14, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)2
gom.wiktionary.org04:23, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)8
got.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
guc.wikipedia.org21:16, 28 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:39, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)27
gu.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)6
gu.wikisource.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
gu.wiktionary.org19:52, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)2
guw.wikipedia.org19:55, 17 јануари 2023создадена со најавување(?)0
guw.wikiquote.org11:12, 14 април 2023создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org01:27, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)3
ha.wikipedia.org20:39, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)11
ha.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
haw.wikipedia.org21:34, 29 септември 2021создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org16:15, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)123
he.wikibooks.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org20:15, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org16:47, 10 јули 2020создадена со најавување(?)18
he.wikivoyage.org13:53, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org05:43, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)34
hif.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:28, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)185
hi.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)10
hi.wikisource.org12:14, 16 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org21:56, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)4
hi.wikivoyage.org00:01, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)3
hi.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
hr.wikipedia.org12:52, 17 март 2020создадена со најавување(?)41
hr.wikibooks.org15:09, 21 мај 2020создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
hr.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org19:05, 6 август 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org15:18, 23 декември 2019создадена со најавување(?)33
hu.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
hu.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org15:15, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org22:10, 25 април 2019создадена со најавување(?)19
hy.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org20:21, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org20:21, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org12:52, 17 март 2020создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org16:28, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org19:22, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)434
id.wikibooks.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)10
id.wikiquote.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)6
id.wikisource.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)6
id.wiktionary.org22:26, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)6
ie.wikipedia.org12:50, 17 март 2020создадена со најавување(?)3
ie.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
ik.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org23:26, 9 декември 2020создадена со најавување(?)6
incubator.wikimedia.org19:39, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)358
inh.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)3
io.wikipedia.org18:12, 13 мај 2020создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org02:04, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:34, 11 април 2020создадена со најавување(?)7
is.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org14:40, 5 март 2019создадена со најавување(?)456
it.wikibooks.org23:28, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)4
it.wikinews.org23:30, 29 декември 2021создадена со најавување(?)4
it.wikiquote.org20:15, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)19
it.wikisource.org02:10, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)6
it.wikiversity.org20:09, 25 декември 2021создадена со најавување(?)9
it.wikivoyage.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)5
it.wiktionary.org21:34, 29 септември 2021создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org17:28, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)44
ja.wikibooks.org20:23, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)7
ja.wikinews.org00:09, 15 јануари 2022создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org20:23, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)4
ja.wikisource.org02:09, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org21:56, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
ja.wikivoyage.org23:55, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)8
ja.wiktionary.org16:53, 23 април 2020создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org23:06, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org11:47, 4 септември 2021создадена со најавување(?)31
jv.wikisource.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org13:11, 7 декември 2019создадена со најавување(?)4
ka.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
ka.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org22:17, 7 април 2021создадена со најавување(?)4
kbd.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)7
kcg.wikipedia.org22:10, 1 декември 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org13:42, 11 април 2020создадена со најавување(?)114
kk.wikibooks.org04:21, 10 декември 2021создадена со најавување(?)3
kk.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)5
kl.wikipedia.org12:50, 17 март 2020создадена со најавување(?)4
kl.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)4
km.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org11:47, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)24
kn.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
kn.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org12:50, 17 март 2020создадена со најавување(?)10
ko.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org21:56, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
ko.wikiversity.org19:27, 14 јануари 2022создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)6
ksh.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org12:42, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)66
ks.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
ku.wikipedia.org17:15, 6 април 2020создадена со најавување(?)9
ku.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org02:32, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org12:27, 6 ноември 2021создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org23:31, 9 декември 2020создадена со најавување(?)2
kw.wiktionary.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org01:28, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)13
ky.wikibooks.org04:21, 10 декември 2021создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org04:21, 10 декември 2021создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org04:22, 10 декември 2021создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org13:46, 11 април 2020создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org04:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org02:18, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)6
la.wiktionary.org19:14, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org02:00, 24 март 2021создадена со најавување(?)5
lb.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)2
lfn.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org15:14, 20 мај 2020создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
li.wikiquote.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
li.wikisource.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
li.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org23:30, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org12:49, 17 март 2020создадена со најавување(?)13
lmo.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
ln.wikipedia.org01:28, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org23:45, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ltg.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lt.wikipedia.org13:46, 11 април 2020создадена со најавување(?)71
lt.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org02:10, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org13:48, 11 април 2020создадена со најавување(?)121
lv.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)26
map-bms.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)19
mdf.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org23:45, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)47
meta.wikimedia.org23:45, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)4.460steward, sysop
mg.wikipedia.org17:42, 6 април 2020создадена со најавување(?)5
mg.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org01:06, 3 декември 2021создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)23
min.wiktionary.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org12:48, 17 март 2020создадена со најавување(?)3
mi.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org17:18, 6 април 2020создадена со најавување(?)41
mk.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org17:42, 6 април 2020создадена со најавување(?)91
ml.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org20:40, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org20:40, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)8
ml.wiktionary.org20:40, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)11
mni.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)8
mni.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org12:48, 17 март 2020создадена со најавување(?)9
mn.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org22:18, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)9
mr.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org12:47, 17 март 2020создадена со најавување(?)97
ms.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org19:04, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org02:32, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)3
mt.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mwl.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org03:39, 5 декември 2022создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org19:15, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)36
my.wiktionary.org19:04, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)4
mzn.wikipedia.org01:28, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nah.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org19:15, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org12:47, 17 март 2020создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)37
nds.wiktionary.org19:15, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org13:55, 11 април 2020создадена со најавување(?)9
ne.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org20:39, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)4
new.wikipedia.org20:39, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)16
nia.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
nia.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:07, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)130
nl.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)5
nl.wikimedia.org22:03, 22 февруари 2022создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org21:57, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)4
nl.wikiquote.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)6
nl.wiktionary.org02:10, 24 март 2021создадена со најавување(?)11
nn.wikipedia.org13:58, 11 април 2020создадена со најавување(?)7
nn.wikiquote.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org17:24, 10 февруари 2020создадена со најавување(?)61
no.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
no.wikimedia.org00:22, 3 јуни 2023создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org21:57, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org02:17, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org01:55, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org21:34, 29 септември 2021создадена со најавување(?)2
oc.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org02:05, 24 март 2021создадена со најавување(?)4
olo.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
or.wikisource.org16:52, 23 април 2020создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org22:13, 21 мај 2021создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org22:18, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)24
pa.wikibooks.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org23:08, 2 април 2021создадена со најавување(?)2
pa.wiktionary.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
pcm.wikipedia.org09:22, 19 март 2023создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org12:43, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org04:25, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org11:42, 20 февруари 2020создадена со најавување(?)3
pi.wikipedia.org20:39, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)4
pl.wikipedia.org23:30, 17 март 2019создадена со најавување(?)1.021autoreview, editor
pl.wikibooks.org21:45, 29 септември 2021создадена со најавување(?)5
pl.wikimedia.org21:18, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:45, 29 септември 2021создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org21:45, 29 септември 2021создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org02:05, 24 март 2021создадена со најавување(?)5
pl.wikivoyage.org02:04, 24 март 2021создадена со најавување(?)17
pl.wiktionary.org21:45, 29 септември 2021создадена со најавување(?)8
pms.wikipedia.org21:02, 18 јули 2021создадена со најавување(?)15
pms.wikisource.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)15
pnb.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org02:02, 24 март 2021создадена со најавување(?)29
ps.wikivoyage.org12:21, 28 август 2022создадена со најавување(?)6
ps.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org20:14, 27 август 2019создадена со најавување(?)80
pt.wikibooks.org02:05, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org01:51, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org02:17, 24 март 2021создадена со најавување(?)4
pt.wikiquote.org21:35, 29 септември 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org02:18, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org21:35, 29 септември 2021создадена со најавување(?)3
pt.wikivoyage.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)4
pt.wiktionary.org21:35, 29 септември 2021создадена со најавување(?)13
pwn.wikipedia.org23:30, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org17:16, 6 април 2020создадена со најавување(?)3
qu.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
rmy.wikipedia.org20:39, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)6
rn.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org22:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)280
ro.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
ro.wikinews.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)12
ro.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
rue.wikipedia.org17:09, 15 декември 2019создадена со најавување(?)39
ru.wikipedia.org10:28, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)1.864autoreview, rollbacker, uploader
ru.wikibooks.org20:40, 11 септември 2021создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org19:36, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)4
ru.wikinews.org11:28, 6 декември 2019создадена со најавување(?)45
ru.wikiquote.org23:49, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)20
ru.wikisource.org13:32, 9 август 2019создадена со најавување(?)28
ru.wikiversity.org16:01, 19 мај 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org16:20, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)22
ru.wiktionary.org23:25, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)210
rw.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org13:25, 30 март 2021создадена со најавување(?)17
sah.wikiquote.org02:06, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org02:27, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)24
sa.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org02:02, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org04:22, 10 декември 2021создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org19:24, 6 април 2020создадена со најавување(?)7
sc.wikipedia.org20:27, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)4
sd.wikipedia.org01:28, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)6
sd.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org19:15, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org14:16, 16 октомври 2022создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
sg.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
shn.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:35, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)48
sh.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
shy.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:46, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)113
simple.wiktionary.org13:10, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)4
si.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)5
si.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
skr.wikipedia.org15:49, 26 јули 2023создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org09:00, 17 март 2019создадена со најавување(?)36
sk.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org02:11, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org21:25, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)45
sl.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
sl.wikiversity.org21:58, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)4
sl.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)9
smn.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)3
wikisource.org21:42, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)12
so.wikipedia.org02:18, 24 март 2021создадена со најавување(?)8
so.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org16:40, 12 септември 2019создадена со најавување(?)16
sq.wikipedia.org21:56, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)23
sq.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org21:58, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
srn.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org12:38, 17 март 2020создадена со најавување(?)185
sr.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org18:39, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org05:13, 5 декември 2021создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org05:13, 5 декември 2021создадена со најавување(?)6
sr.wiktionary.org05:13, 5 декември 2021создадена со најавување(?)4
ss.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
st.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)10
su.wikiquote.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org17:47, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)23
sv.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org21:58, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org23:46, 17 март 2021создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org21:58, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org12:44, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org02:06, 24 март 2021создадена со најавување(?)4
sw.wikipedia.org21:35, 29 септември 2021создадена со најавување(?)15
sw.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org21:29, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org12:39, 17 март 2020создадена со најавување(?)55
ta.wikibooks.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org21:59, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org21:59, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tay.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org21:59, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)8
ten.wikipedia.org16:43, 26 март 2023создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:08, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org15:31, 21 април 2022создадена со најавување(?)4
test.wikipedia.org22:16, 22 април 2020создадена со најавување(?)77
test.wikidata.org20:20, 17 декември 2020создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)4
te.wikipedia.org14:06, 11 април 2020создадена со најавување(?)24
te.wikibooks.org21:59, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org21:59, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org02:07, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org04:26, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
tg.wikipedia.org12:39, 17 март 2020создадена со најавување(?)31
tg.wikibooks.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org14:09, 11 април 2020создадена со најавување(?)141
th.wikibooks.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)12
th.wikiquote.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)8
th.wikisource.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)6
th.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)14
ti.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org00:02, 28 мај 2021создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org14:09, 11 април 2020создадена со најавување(?)7
tl.wikibooks.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tl.wikiquote.org22:10, 18 јуни 2023создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org02:02, 24 март 2021создадена со најавување(?)2
tly.wikipedia.org18:44, 18 септември 2023создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org04:22, 10 декември 2021создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
trv.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)3
tr.wikipedia.org16:11, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)131autoreview
tr.wikibooks.org19:51, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)8
tr.wikimedia.org05:05, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org16:47, 26 март 2023создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:51, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)3
tr.wikisource.org00:42, 29 декември 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikivoyage.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)5
tr.wiktionary.org02:00, 24 март 2021создадена со најавување(?)11
ts.wikipedia.org19:15, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org11:15, 21 март 2019создадена со најавување(?)14
tt.wikibooks.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org01:29, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)4
ty.wikipedia.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org19:29, 20 август 2019создадена со најавување(?)8
udm.wikipedia.org23:36, 16 октомври 2021создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org18:39, 11 октомври 2021создадена со најавување(?)2
ug.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org23:45, 19 октомври 2018нова сметка(?)42.746checkuser, editor, sysop
uk.wikibooks.org16:36, 12 септември 2019создадена со најавување(?)3
uk.wikinews.org12:45, 9 август 2019создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org12:50, 3 септември 2019создадена со најавување(?)11
uk.wikisource.org18:42, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org14:13, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)1.011autopatrolled, rollbacker
uk.wiktionary.org16:36, 12 септември 2019создадена со најавување(?)10
ur.wikipedia.org18:19, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)14
ur.wikibooks.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)4
ur.wiktionary.org18:26, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org12:40, 17 март 2020создадена со најавување(?)61
uz.wikiquote.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)5
vec.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org23:03, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)10
vi.wikipedia.org14:17, 10 септември 2019создадена со најавување(?)96
vi.wikibooks.org15:48, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)5
vi.wikiquote.org17:06, 10 јули 2021создадена со најавување(?)3
vi.wikisource.org17:06, 10 јули 2021создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org13:52, 23 мај 2020создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)5
vls.wikipedia.org12:45, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org01:29, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)4
vo.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org12:40, 17 март 2020создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org13:20, 9 август 2019создадена со најавување(?)643
wikimania2011.wikimedia.org22:17, 1 јуни 2023создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org16:55, 26 март 2023создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org19:56, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org16:27, 19 март 2023создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org19:09, 23 мај 2020создадена со најавување(?)2
wikimania.wikimedia.org14:24, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org23:03, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org01:29, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org17:25, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)47
xh.wikipedia.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
xmf.wikipedia.org17:41, 6 април 2020создадена со најавување(?)12
yi.wikipedia.org15:01, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org22:18, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org01:29, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org02:32, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org15:38, 25 декември 2019создадена со најавување(?)27
zh-min-nan.wikipedia.org12:46, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikisource.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org12:42, 17 март 2020создадена со најавување(?)3
zh.wikipedia.org22:07, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)229
zh.wikibooks.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)3
zh.wikinews.org18:39, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org23:29, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)4
zh.wikisource.org17:01, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org21:59, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)6
zh.wikivoyage.org23:29, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)8
zh.wiktionary.org20:39, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)5
zu.wikipedia.org02:01, 24 март 2021создадена со најавување(?)3
zu.wiktionary.org04:27, 15 декември 2021создадена со најавување(?)2