Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: MusikAnimal (WMF)
  • Зачленет: 00:40, 28 мај 2016 (пред 6 години)
  • Вкупно уредувања: 13.976
  • Број на приврзани сметки: 193
  • Глобална група: Глобални посреднички уредници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org06:38, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org22:55, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org06:38, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org04:46, 6 мај 2019создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org18:33, 28 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org03:36, 23 септември 2016создадена со најавување(?)18autoreview
as.wikisource.org04:19, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org17:51, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org05:49, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org06:32, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org21:49, 20 септември 2017создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org06:36, 17 септември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org00:50, 22 март 2017создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org04:20, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:29, 11 декември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org05:30, 27 ноември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org18:59, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org15:02, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org18:10, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org04:24, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org06:46, 20 септември 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org17:55, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org22:57, 11 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org17:55, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org17:55, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org17:55, 4 март 2019создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org23:30, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org09:35, 9 март 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:16, 26 јуни 2016создадена со најавување(?)17autopatrolled
cr.wikipedia.org18:54, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org06:41, 12 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org17:54, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org04:23, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org19:36, 25 ноември 2016создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org18:20, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org18:04, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org02:16, 12 јануари 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org20:55, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)8
de.wikibooks.org22:59, 29 август 2016создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org02:51, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org19:20, 11 август 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org05:55, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:56, 5 јули 2016создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org04:16, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org06:35, 22 јануари 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:15, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)418autoreviewer
en.wikibooks.org02:04, 21 септември 2016создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org22:40, 24 октомври 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org04:23, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org23:56, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org05:55, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org07:12, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org22:09, 20 септември 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org02:23, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org00:54, 19 јули 2016создадена со најавување(?)3
es.wikibooks.org04:45, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org04:45, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org04:46, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org04:46, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org04:46, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org04:47, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org21:56, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org20:51, 9 декември 2016создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org18:55, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org00:40, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org18:51, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org05:38, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org05:04, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org18:55, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org14:11, 17 април 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:14, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)5
fo.wikisource.org04:21, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org03:54, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:37, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)52
fr.wikinews.org02:03, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org02:51, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org02:03, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org23:56, 12 јуни 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org04:23, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org17:51, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org18:25, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org17:46, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org22:23, 26 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:52, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org23:35, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org23:30, 16 септември 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org04:26, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org23:01, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:52, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org19:27, 13 април 2017создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org17:19, 11 август 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org01:47, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org21:44, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:04, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org18:31, 18 август 2016создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org23:24, 4 април 2017создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org22:53, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org01:35, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org23:10, 22 август 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:55, 22 август 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org00:41, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:56, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:02, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org19:08, 17 ноември 2016создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org04:10, 15 април 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org18:07, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
lij.wikisource.org04:11, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org04:10, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org00:40, 28 мај 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org00:40, 28 мај 2016создадена со најавување(?)98autopatrolled
meta.wikimedia.org00:40, 28 мај 2016нова сметка(?)13.283autopatrolled
mg.wiktionary.org18:38, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org06:03, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org17:29, 10 мај 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org04:17, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org23:36, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org22:22, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org22:16, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org23:35, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org17:52, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:06, 10 август 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org18:48, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org19:52, 16 јули 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org22:27, 17 ноември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org05:35, 28 септември 2016создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org23:35, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org17:24, 21 август 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:28, 6 јуни 2022создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org04:21, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:23, 4 мај 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org05:35, 28 септември 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org07:58, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org05:35, 28 септември 2016создадена со најавување(?)3
pl.wikisource.org14:22, 18 мај 2019создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org23:48, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org04:45, 25 септември 2018создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org17:52, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:06, 8 јули 2016создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org18:27, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org16:10, 9 јули 2016создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org00:08, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org01:30, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org21:26, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org04:36, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org04:16, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org18:08, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:59, 24 март 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org19:00, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org19:33, 16 ноември 2016создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org06:03, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:33, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org03:55, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:03, 14 септември 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org04:46, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org01:12, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:52, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org02:40, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org17:21, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:15, 17 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org18:54, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org02:14, 12 јануари 2018создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org21:36, 12 септември 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org19:54, 26 април 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org18:36, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org03:05, 12 април 2018создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org03:14, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:49, 15 јуни 2016создадена со најавување(?)11sysop
test.wikidata.org17:51, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org00:19, 6 август 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org18:58, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org08:46, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org08:07, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org03:55, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org18:00, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org22:03, 21 јули 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:53, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org05:35, 16 април 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org19:01, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:17, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org18:57, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
wa.wikisource.org04:19, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org18:19, 17 јули 2016создадена со најавување(?)8
wikimania2017.wikimedia.org18:40, 7 јуни 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org03:06, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org00:00, 9 април 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org00:42, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org02:17, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:47, 12 мај 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:32, 8 септември 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org01:39, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org18:25, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org18:28, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0