Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org05:13, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org05:29, 4 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org02:45, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org17:55, 17 септември 2013создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org05:50, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org22:12, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org01:45, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org22:57, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org00:06, 25 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org04:29, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:49, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org16:49, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:20, 31 мај 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org20:10, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org21:37, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org06:53, 13 јули 2012создадена со најавување(?)24
ar.wikimedia.org21:50, 14 март 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org20:06, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org01:43, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org05:44, 1 март 2018создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org20:08, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org01:30, 16 мај 2016создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org02:26, 17 ноември 2017создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org00:01, 8 април 2018создадена со најавување(?)3
atj.wikipedia.org04:14, 21 декември 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org20:08, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:53, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org20:08, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:26, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:28, 25 мај 2013создадена со најавување(?)13
az.wikiquote.org07:33, 30 декември 2021создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org05:27, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)7
ban.wikipedia.org00:08, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ban.wikisource.org23:40, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:42, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:13, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:08, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org06:29, 21 март 2016создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org01:41, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org05:14, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org04:54, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:20, 5 ноември 2014создадена со најавување(?)1
bg.wikibooks.org05:28, 22 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org00:02, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org01:28, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org20:22, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:04, 10 ноември 2014создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org21:12, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org20:44, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org16:00, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org04:44, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:04, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org04:25, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org22:09, 28 септември 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:04, 10 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org04:45, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org02:57, 5 март 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org01:24, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org04:35, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org22:11, 4 декември 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:33, 6 април 2016создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org02:24, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)1
cho.wikipedia.org20:26, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org05:22, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org16:14, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org19:42, 31 март 2014создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:43, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org04:44, 16 мај 2016создадена со најавување(?)6
commons.wikimedia.org07:17, 30 октомври 2011создадена со најавување(?)3.293autopatrolled, filemover, rollbacker
co.wikipedia.org20:17, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org02:47, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org01:30, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org19:25, 8 јули 2012создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org02:50, 16 декември 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:11, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org06:18, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org20:46, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org04:56, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org22:20, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org23:40, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:22, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
da.wikibooks.org18:21, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org01:49, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org16:14, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org22:58, 22 април 2013создадена со најавување(?)27
de.wikibooks.org06:14, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org21:38, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org18:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org20:28, 4 ноември 2015создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org01:35, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org06:54, 6 февруари 2016создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org00:41, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org00:13, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org00:04, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org17:45, 18 април 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org04:56, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org02:14, 3 август 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org10:40, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org04:07, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org06:13, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org20:00, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org04:02, 4 јули 2011нова сметка(?)120.086abusefilter, autoreviewer, checkuser, interface-admin, sysop
en.wikibooks.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)6
en.wikinews.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)11
en.wikiquote.org05:21, 29 август 2011создадена со најавување(?)7
en.wikisource.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)26abusefilter
en.wikiversity.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org09:08, 3 март 2013создадена со најавување(?)66autopatrolled
en.wiktionary.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)7
eo.wikipedia.org03:22, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org01:33, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org17:29, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org20:08, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org22:47, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org00:37, 15 декември 2012создадена со најавување(?)18
es.wikibooks.org06:15, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org01:51, 6 март 2016создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org06:34, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org06:30, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org22:57, 5 март 2016создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org01:45, 6 март 2016создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org08:17, 15 февруари 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org03:36, 2 мај 2016создадена со најавување(?)1
eu.wikibooks.org20:01, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org01:46, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org08:14, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org06:19, 27 август 2013создадена со најавување(?)19
fa.wikiquote.org01:34, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)18
fa.wikisource.org01:35, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)6
fa.wikivoyage.org01:35, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org08:14, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org08:15, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org19:50, 11 септември 2014создадена со најавување(?)3
fi.wikisource.org04:02, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org20:05, 24 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org08:15, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:38, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org06:41, 3 ноември 2014создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:42, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org08:15, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org03:05, 19 март 2013создадена со најавување(?)31
fr.wikibooks.org06:15, 9 март 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org23:28, 24 април 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org06:37, 9 март 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org06:25, 9 март 2016создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org01:39, 16 мај 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org23:04, 5 март 2016создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:46, 6 март 2016создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org08:15, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org08:15, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org08:16, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org08:16, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org08:35, 7 декември 2014создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org18:53, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org03:27, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:22, 8 август 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org08:17, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org00:55, 28 март 2016создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org08:17, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org04:52, 16 мај 2016создадена со најавување(?)9
gom.wiktionary.org17:07, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org00:53, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org05:25, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org08:17, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org18:24, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org02:39, 3 мај 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:17, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org02:16, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org08:17, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org08:17, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org08:18, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:04, 11 март 2015создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org04:36, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org14:03, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org03:42, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:39, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org23:10, 5 март 2016создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org15:38, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org20:03, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:38, 25 април 2016создадена со најавување(?)6
hi.wikibooks.org20:53, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org18:15, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org22:14, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org23:45, 16 септември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org06:37, 28 септември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:26, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org06:18, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org06:18, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org04:39, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org08:19, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:30, 18 декември 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:43, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org15:54, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org17:41, 20 мај 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org03:22, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org01:47, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org21:02, 16 март 2016создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org18:19, 9 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org20:26, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:29, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:42, 31 март 2015создадена со најавување(?)13
id.wikibooks.org23:10, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org04:04, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org17:02, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org03:49, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org20:47, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org08:21, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org08:22, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org08:22, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)3
inh.wikipedia.org01:39, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:26, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org20:39, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org01:49, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org16:16, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:15, 22 април 2013создадена со најавување(?)22
it.wikibooks.org06:18, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org01:54, 6 март 2016создадена со најавување(?)3
it.wikiquote.org06:35, 9 март 2016создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org06:27, 9 март 2016создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org04:49, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org23:06, 5 март 2016создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org06:27, 21 март 2016создадена со најавување(?)3
iu.wikipedia.org08:23, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org07:14, 2 јануари 2015создадена со најавување(?)17
ja.wikibooks.org23:05, 23 мај 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org18:24, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org20:35, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org20:08, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org04:24, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org20:43, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org00:14, 8 април 2018создадена со најавување(?)2
jv.wikisource.org13:56, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org23:44, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org06:33, 13 мај 2015создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org23:13, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org03:37, 16 мај 2016создадена со најавување(?)7
km.wikipedia.org04:55, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org00:14, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org20:20, 21 јули 2020создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org02:51, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:16, 5 декември 2014создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org07:16, 5 декември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org06:58, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org16:17, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org18:32, 10 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org18:32, 1 септември 2021создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org01:40, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org20:26, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org00:49, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:34, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org19:10, 30 март 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org20:33, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org20:54, 8 јули 2016создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org20:00, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org00:58, 28 јуни 2016создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org01:41, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org08:22, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org04:05, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org23:59, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org20:33, 16 април 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org04:10, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org23:57, 29 јули 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org00:12, 25 декември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org03:01, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org23:12, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:50, 28 јули 2013создадена со најавување(?)1checkuser
lo.wikipedia.org05:11, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:43, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org01:52, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org23:33, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org00:16, 8 април 2018создадена со најавување(?)6
map-bms.wikipedia.org02:43, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)6.921sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)2.503interface-admin, steward, sysop
mg.wikipedia.org16:17, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org19:30, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org16:17, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org05:24, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org03:40, 16 мај 2016создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org04:26, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org04:30, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:13, 7 јануари 2014создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org20:00, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org04:48, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org08:16, 16 септември 2016создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:23, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org18:40, 14 јули 2015создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org00:35, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org06:32, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org00:18, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org01:42, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org16:56, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org06:54, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org00:19, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org00:19, 8 април 2018создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org23:46, 30 мај 2016создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org23:40, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:03, 11 март 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org23:10, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org04:44, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org03:52, 14 септември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org20:33, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org05:57, 19 февруари 2016создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org20:55, 8 јули 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org08:16, 1 јули 2013создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org06:29, 21 март 2016создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:55, 8 јули 2016создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org05:13, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org23:15, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org21:51, 20 октомври 2013создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org08:33, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org06:59, 29 јули 2014создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org00:21, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org20:27, 6 јули 2015создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org18:28, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org02:46, 26 октомври 2013создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org00:21, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org21:58, 28 септември 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org20:26, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org20:57, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)3
pa.wiktionary.org00:22, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org20:36, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org05:45, 6 мај 2016создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org04:47, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:30, 24 ноември 2014создадена со најавување(?)2autoreview
pl.wikimedia.org04:30, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org03:54, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org18:10, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org18:04, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org23:09, 5 март 2016создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org00:42, 9 февруари 2016создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org01:44, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org04:53, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:58, 10 декември 2011создадена со најавување(?)65
pt.wikibooks.org07:16, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org21:24, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org18:27, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org23:05, 5 март 2016создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org04:38, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org00:15, 25 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org01:44, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org20:40, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org01:14, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:27, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org04:08, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org04:44, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)18
ru.wikibooks.org09:08, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org21:51, 14 март 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org00:14, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org06:37, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org06:30, 9 март 2016создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org23:09, 5 март 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org20:49, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org19:56, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org04:18, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org20:04, 9 август 2018создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org16:57, 13 август 2017создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org00:24, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:52, 2 март 2014создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org08:56, 21 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org08:01, 11 ноември 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org20:00, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org23:40, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:01, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org03:10, 3 јули 2012создадена со најавување(?)39
simple.wikibooks.org06:49, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org23:53, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)4
si.wikipedia.org22:18, 9 април 2014создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:47, 31 декември 2013создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org20:03, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:32, 1 јули 2013создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org08:19, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org17:24, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org04:03, 4 декември 2013создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org20:48, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:38, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)6
sq.wikipedia.org20:45, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0autoreview, editor
sq.wikinews.org02:45, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org18:13, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org01:46, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:27, 2 август 2015создадена со најавување(?)8
sr.wikibooks.org08:30, 11 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:40, 30 август 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org05:26, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)7
strategy.wikimedia.org18:40, 18 декември 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:14, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:45, 26 март 2013создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org04:33, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org02:18, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org20:55, 8 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:56, 8 јули 2016создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org21:02, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)6
szl.wikipedia.org20:44, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org20:16, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org18:35, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org20:38, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org20:09, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org11:21, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:02, 14 јули 2014создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org03:25, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org22:14, 7 март 2014создадена со најавување(?)3.933bureaucrat, import, interface-admin, sysop
test.wikidata.org18:24, 17 мај 2017создадена со најавување(?)3
te.wikipedia.org18:14, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org20:01, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org15:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:39, 25 април 2016создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org20:39, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org01:47, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org21:07, 27 март 2017создадена со најавување(?)3
tl.wiktionary.org02:14, 10 јуни 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org16:18, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org06:46, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org20:10, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:45, 28 јануари 2014создадена со најавување(?)5
tr.wikimedia.org00:44, 24 мај 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org20:15, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org04:01, 16 мај 2016создадена со најавување(?)8
tr.wikisource.org16:18, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org20:10, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:19, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org00:29, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org01:06, 5 март 2015создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org03:38, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org06:59, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org00:03, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:00, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org18:13, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org00:13, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org02:42, 25 април 2016создадена со најавување(?)8
ur.wikiquote.org05:51, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:30, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org05:36, 3 јули 2013создадена со најавување(?)7
vi.wikibooks.org21:08, 9 декември 2019создадена со најавување(?)7
vi.wikiquote.org23:21, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org05:53, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org23:06, 5 март 2016создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org23:16, 25 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org01:49, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org20:29, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:19, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org01:50, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org20:10, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:22, 19 мај 2013создадена со најавување(?)748rollbacker
wikimania2014.wikimedia.org23:54, 27 декември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org18:22, 2 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org16:15, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org00:13, 6 април 2017создадена со најавување(?)3
wikimania2018.wikimedia.org19:08, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org05:07, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org23:15, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org01:50, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:50, 27 септември 2017создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:04, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org21:39, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org16:19, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org06:46, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org02:04, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org07:03, 9 март 2016создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org18:22, 2 јули 2013создадена со најавување(?)25
zh.wikibooks.org01:42, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org20:18, 20 јуни 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org21:27, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org20:52, 16 мај 2016создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org01:30, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0