Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org14:55, 14 септември 2020создадена со најавување(?)15
ace.wikipedia.org04:39, 25 август 2020создадена со најавување(?)86
ady.wikipedia.org13:36, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
af.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)74
af.wikibooks.org07:33, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org03:28, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)6
ak.wikipedia.org11:31, 24 август 2020создадена со најавување(?)10
als.wikipedia.org14:20, 24 август 2020создадена со најавување(?)20
alt.wikipedia.org02:53, 28 јули 2021создадена со најавување(?)1
ami.wikipedia.org10:36, 16 април 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:31, 24 август 2020создадена со најавување(?)5
am.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:41, 26 август 2020создадена со најавување(?)3
ang.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org06:00, 23 август 2020создадена со најавување(?)13
an.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org05:59, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org11:22, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org00:37, 16 јули 2020создадена со најавување(?)14
ar.wikibooks.org13:43, 17 септември 2020создадена со најавување(?)3
ar.wikinews.org03:29, 1 мај 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org13:37, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org13:05, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org04:28, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)3
ary.wikipedia.org04:06, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org09:00, 23 август 2020создадена со најавување(?)38
ast.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)42
ast.wiktionary.org10:14, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org10:00, 17 јули 2020создадена со најавување(?)28
as.wikisource.org12:37, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org05:53, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org06:31, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org11:23, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org05:17, 30 август 2021создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org04:39, 12 декември 2020создадена со најавување(?)4
ay.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org06:09, 22 декември 2020создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)107
az.wikibooks.org05:37, 10 декември 2020создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org04:57, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org04:50, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org12:25, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)4
ban.wikisource.org05:38, 3 септември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org11:38, 24 август 2020создадена со најавување(?)5
bat-smg.wikipedia.org23:00, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org06:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)5
ba.wikibooks.org06:32, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org11:57, 24 август 2020создадена со најавување(?)12
bcl.wiktionary.org05:58, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org05:08, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)7
beta.wikiversity.org07:09, 24 август 2020создадена со најавување(?)10
be.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)27
be.wikibooks.org07:48, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org06:00, 14 август 2021создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org05:32, 26 август 2020создадена со најавување(?)3
be.wikisource.org05:17, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org15:00, 24 мај 2020создадена со најавување(?)133
bg.wikibooks.org07:46, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org05:49, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org05:59, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org10:49, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org05:46, 24 август 2020создадена со најавување(?)11
bi.wikipedia.org11:19, 5 септември 2020создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org11:38, 5 септември 2020создадена со најавување(?)4
blk.wikipedia.org13:27, 2 август 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org10:07, 8 септември 2020создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org10:03, 14 јули 2020создадена со најавување(?)158
bn.wikibooks.org05:51, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org11:44, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org11:11, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org11:59, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org13:26, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org01:20, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org02:15, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org06:08, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org11:27, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org11:19, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org07:42, 20 август 2020создадена со најавување(?)92
bs.wikibooks.org08:07, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org07:23, 24 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org04:33, 30 март 2021создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org07:23, 24 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org11:47, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org02:15, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org08:37, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)32
ca.wikibooks.org14:40, 21 септември 2020создадена со најавување(?)8
ca.wikimedia.org05:08, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org05:00, 3 август 2021создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org12:50, 4 септември 2020создадена со најавување(?)5
ca.wikisource.org12:15, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org15:05, 24 август 2020создадена со најавување(?)4
cbk-zam.wikipedia.org03:22, 25 август 2020создадена со најавување(?)5
cdo.wikipedia.org06:41, 25 август 2020создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org20:54, 17 септември 2020создадена со најавување(?)27
ce.wikipedia.org05:38, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
chr.wikipedia.org13:23, 17 септември 2020создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)3
ch.wikipedia.org11:49, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)2
chy.wikipedia.org10:18, 28 август 2020создадена со најавување(?)3
ckb.wikipedia.org22:35, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
commons.wikimedia.org17:20, 11 септември 2018создадена со најавување(?)64
co.wikipedia.org22:42, 23 август 2020создадена со најавување(?)21
co.wikimedia.org04:41, 18 септември 2020создадена со најавување(?)3
co.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org08:26, 24 август 2020создадена со најавување(?)4
cr.wikipedia.org03:50, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org13:49, 12 септември 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org04:31, 27 август 2020создадена со најавување(?)17
cs.wikibooks.org09:14, 8 септември 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org06:41, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org05:21, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org12:08, 2 септември 2020создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org13:05, 23 септември 2020создадена со најавување(?)6
cs.wiktionary.org07:31, 28 август 2020создадена со најавување(?)17
cu.wikipedia.org13:12, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org14:19, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org06:13, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org22:35, 23 август 2020создадена со најавување(?)8
cy.wikiquote.org03:07, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org05:39, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org09:13, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org02:28, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org00:34, 18 мај 2020создадена со најавување(?)22
da.wikibooks.org04:41, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)5
da.wikiquote.org06:29, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org05:59, 18 март 2021создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org13:01, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org04:55, 8 април 2020создадена со најавување(?)40
de.wikibooks.org09:41, 26 август 2020создадена со најавување(?)14
de.wikinews.org03:49, 24 декември 2020создадена со најавување(?)11
de.wikiquote.org06:08, 20 декември 2020создадена со најавување(?)7
de.wikisource.org11:41, 2 септември 2020создадена со најавување(?)14
de.wikiversity.org05:25, 21 август 2020создадена со најавување(?)4
de.wikivoyage.org05:22, 20 мај 2021создадена со најавување(?)5
de.wiktionary.org13:43, 24 август 2020создадена со најавување(?)24
din.wikipedia.org11:14, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)5
diq.wikipedia.org09:38, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
diq.wiktionary.org05:38, 26 март 2022создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org06:03, 25 декември 2020создадена со најавување(?)6
dsb.wikipedia.org12:11, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org09:10, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org01:23, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org04:24, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org04:21, 4 септември 2020создадена со најавување(?)5
el.wikipedia.org09:49, 26 јули 2020создадена со најавување(?)12
el.wikibooks.org07:26, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org08:04, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org07:24, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org04:51, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org08:11, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org08:04, 2 септември 2021создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org08:09, 24 август 2020создадена со најавување(?)13
eml.wikipedia.org23:23, 13 август 2020создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org21:05, 10 септември 2018создадена со најавување(?)292
en.wikibooks.org06:36, 13 јули 2020создадена со најавување(?)156editor
en.wikinews.org20:10, 16 мај 2020создадена со најавување(?)133
en.wikiquote.org20:25, 16 мај 2020создадена со најавување(?)858
en.wikisource.org09:13, 15 април 2020создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org10:19, 17 јули 2020создадена со најавување(?)113
en.wikivoyage.org20:25, 16 мај 2020создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org20:31, 16 мај 2020создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)43
eo.wikibooks.org03:37, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org04:32, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org05:47, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org04:47, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org06:20, 20 август 2021создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org13:25, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org22:09, 2 март 2020создадена со најавување(?)182
es.wikibooks.org04:31, 30 август 2020создадена со најавување(?)14
es.wikinews.org06:25, 12 декември 2020создадена со најавување(?)10
es.wikiquote.org02:44, 20 август 2020создадена со најавување(?)98
es.wikisource.org06:27, 28 август 2020создадена со најавување(?)18
es.wikiversity.org06:44, 25 август 2020создадена со најавување(?)23
es.wikivoyage.org12:29, 4 септември 2020создадена со најавување(?)6
es.wiktionary.org08:09, 24 август 2020создадена со најавување(?)160
et.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)100
et.wikiquote.org09:21, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org12:33, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:56, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org22:37, 23 август 2020создадена со најавување(?)26
eu.wikibooks.org13:10, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org06:11, 18 март 2021создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org22:45, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org10:22, 19 август 2020создадена со најавување(?)7
fa.wikibooks.org12:05, 10 септември 2020создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org06:13, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org05:43, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org04:40, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org04:59, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org04:27, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org04:20, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org04:34, 28 август 2020создадена со најавување(?)5
fi.wikipedia.org08:03, 11 септември 2020создадена со најавување(?)17
fi.wikibooks.org06:06, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org17:04, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org07:22, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org03:17, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org07:13, 24 септември 2021создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org08:33, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
fi.wikivoyage.org05:25, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org08:51, 23 август 2020создадена со најавување(?)27
fj.wikipedia.org01:54, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:31, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org07:19, 24 август 2020создадена со најавување(?)6
fo.wikisource.org05:47, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org08:09, 24 август 2020создадена со најавување(?)5
frr.wikipedia.org09:06, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org05:23, 18 март 2020создадена со најавување(?)385
fr.wikibooks.org13:25, 9 септември 2020создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org05:50, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)19
fr.wikiquote.org12:53, 4 септември 2020создадена со најавување(?)9
fr.wikisource.org04:31, 4 септември 2020создадена со најавување(?)75
fr.wikiversity.org13:03, 2 септември 2020создадена со најавување(?)4
fr.wikivoyage.org11:20, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org03:25, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org01:27, 24 август 2020создадена со најавување(?)8
fy.wikipedia.org11:48, 24 август 2020создадена со најавување(?)6
fy.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org04:31, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
gan.wikipedia.org03:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org01:15, 24 август 2020создадена со најавување(?)16
ga.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org11:18, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)4
gd.wikipedia.org08:17, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org23:01, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org09:58, 17 јули 2020создадена со најавување(?)42
gl.wikibooks.org11:09, 4 мај 2022создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org02:53, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org03:52, 25 август 2020создадена со најавување(?)12
gn.wikipedia.org02:11, 24 август 2020создадена со најавување(?)9
gn.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)3
gom.wikipedia.org12:36, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org03:37, 23 јули 2021создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org23:01, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org02:07, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:17, 23 август 2020создадена со најавување(?)15
gu.wikiquote.org09:58, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org09:54, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org05:32, 8 септември 2020создадена со најавување(?)1
guw.wikipedia.org11:55, 1 август 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org03:48, 1 мај 2021создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org12:33, 16 септември 2020создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)8
ha.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org10:54, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org00:37, 16 јули 2020создадена со најавување(?)11
he.wikibooks.org12:43, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org06:43, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org05:24, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org11:46, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org06:29, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org15:11, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org05:03, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
hif.wiktionary.org04:52, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)605
hi.wikibooks.org09:39, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org04:37, 17 мај 2021создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org11:26, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org03:52, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org02:44, 13 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org10:59, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
hr.wikipedia.org03:08, 22 август 2020создадена со најавување(?)374
hr.wikibooks.org05:13, 22 септември 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org13:18, 9 септември 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org13:28, 17 септември 2020создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org11:27, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org05:39, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:41, 23 август 2020создадена со најавување(?)7
hu.wikipedia.org09:49, 15 август 2020создадена со најавување(?)22
hu.wikibooks.org05:05, 26 август 2020создадена со најавување(?)3
hu.wikiquote.org05:54, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)8
hu.wikisource.org03:15, 17 јули 2021создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org12:44, 4 септември 2020создадена со најавување(?)11
hy.wikipedia.org09:58, 17 јули 2020создадена со најавување(?)16
hy.wikibooks.org07:17, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org05:13, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org11:24, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org10:21, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org05:32, 16 јули 2021создадена со најавување(?)4
ia.wikipedia.org03:29, 25 август 2020создадена со најавување(?)4
ia.wikibooks.org03:55, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:04, 30 март 2020создадена со најавување(?)51
id.wikibooks.org13:47, 10 септември 2020создадена со најавување(?)4
id.wikiquote.org04:04, 25 август 2020создадена со најавување(?)11
id.wikisource.org13:29, 24 август 2020создадена со најавување(?)11
id.wiktionary.org03:25, 25 август 2020создадена со најавување(?)35
ie.wikipedia.org06:36, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
ie.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org08:41, 23 август 2020создадена со најавување(?)20
ik.wikipedia.org05:24, 7 септември 2020создадена со најавување(?)5
ilo.wikipedia.org14:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org04:12, 25 август 2020создадена со најавување(?)17
inh.wikipedia.org13:36, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org22:47, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org22:55, 23 август 2020создадена со најавување(?)103
is.wikibooks.org03:55, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:47, 10 септември 2018нова сметка(?)80.967sysop
it.wikibooks.org14:24, 19 мај 2020создадена со најавување(?)4
it.wikinews.org23:40, 12 април 2020создадена со најавување(?)18
it.wikiquote.org12:48, 17 март 2020создадена со најавување(?)31
it.wikisource.org03:43, 13 септември 2018создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org02:27, 30 мај 2020создадена со најавување(?)16
it.wikivoyage.org01:24, 12 април 2020создадена со најавување(?)14
it.wiktionary.org03:38, 4 април 2020создадена со најавување(?)14
iu.wikipedia.org13:33, 24 август 2020создадена со најавување(?)12
iu.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org03:58, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:07, 1 мај 2020создадена со најавување(?)31
ja.wikibooks.org04:49, 16 декември 2020создадена со најавување(?)107
ja.wikinews.org06:20, 12 декември 2020создадена со најавување(?)35
ja.wikiquote.org04:06, 25 август 2020создадена со најавување(?)9
ja.wikisource.org12:07, 12 септември 2020создадена со најавување(?)61
ja.wikiversity.org05:22, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)32
ja.wikivoyage.org04:46, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org06:16, 19 декември 2020создадена со најавување(?)63
jbo.wikipedia.org05:51, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org10:52, 24 август 2020создадена со најавување(?)8
jv.wiktionary.org05:27, 8 септември 2020создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org04:25, 27 август 2020создадена со најавување(?)4
kab.wikipedia.org09:22, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)32
ka.wikibooks.org03:55, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org13:35, 12 септември 2020создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org09:03, 8 септември 2020создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org06:05, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org22:42, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org11:05, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org06:09, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)3
ki.wikipedia.org06:18, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org09:58, 17 јули 2020создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org06:09, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org13:07, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org11:59, 24 август 2020создадена со најавување(?)9
km.wikibooks.org10:00, 1 април 2022создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org10:06, 28 август 2020создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org09:06, 23 август 2020создадена со најавување(?)28
kn.wikiquote.org10:47, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org04:30, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org05:15, 30 август 2020создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org13:36, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:15, 24 јули 2020создадена со најавување(?)37
ko.wikibooks.org04:49, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org04:54, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org04:06, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org10:42, 19 септември 2020создадена со најавување(?)4
ko.wikiversity.org04:22, 22 август 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org10:44, 28 август 2020создадена со најавување(?)17
krc.wikipedia.org11:59, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org13:02, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org01:50, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:58, 17 јули 2020создадена со најавување(?)8
ku.wikibooks.org03:22, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org03:23, 19 август 2021создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org14:29, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org13:37, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org09:15, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:45, 23 август 2020создадена со најавување(?)20
ky.wikibooks.org13:11, 17 септември 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org05:23, 3 мај 2021создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org05:59, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org01:48, 5 мај 2020создадена со најавување(?)16
la.wikibooks.org03:26, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org05:46, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org10:46, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org12:03, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org06:06, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)4
lb.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org02:09, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org09:14, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org05:06, 31 март 2021создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org22:35, 10 јули 2020создадена со најавување(?)21
li.wikipedia.org22:57, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org03:26, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org03:35, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org13:33, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org10:46, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:18, 7 август 2020создадена со најавување(?)42
ln.wikipedia.org01:30, 24 август 2020создадена со најавување(?)8
ln.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:47, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org11:43, 2 септември 2020создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org13:51, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org03:44, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org08:56, 23 август 2020создадена со најавување(?)53
lt.wikibooks.org04:03, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org06:58, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org07:21, 13 април 2022создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org13:39, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org11:55, 13 мај 2020создадена со најавување(?)70
lv.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)3
mad.wikipedia.org03:57, 1 мај 2021создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org05:29, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org05:05, 30 август 2020создадена со најавување(?)6
mdf.wikipedia.org13:37, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:47, 10 септември 2018создадена со најавување(?)296autopatrolled
meta.wikimedia.org20:47, 10 септември 2018создадена со најавување(?)2.553autopatrolled
mg.wikipedia.org04:33, 26 август 2020создадена со најавување(?)19
mg.wikibooks.org03:29, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org04:48, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org13:37, 24 август 2020создадена со најавување(?)4
min.wikipedia.org02:03, 26 август 2020создадена со најавување(?)6
min.wiktionary.org05:10, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org04:08, 28 август 2020создадена со најавување(?)31
mi.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)3
mk.wikipedia.org04:02, 4 септември 2020создадена со најавување(?)21
mk.wikibooks.org03:30, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org09:44, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org12:01, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org10:01, 17 јули 2020создадена со најавување(?)50
ml.wikibooks.org03:30, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org06:08, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org11:33, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org06:52, 11 јули 2021создадена со најавување(?)1
mni.wiktionary.org04:48, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org03:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)31
mn.wiktionary.org12:14, 2 септември 2020создадена со најавување(?)10
mnw.wikipedia.org09:38, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
mnw.wiktionary.org05:07, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org13:37, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org07:15, 29 август 2020создадена со најавување(?)21
mr.wikibooks.org13:19, 23 септември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org14:14, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org11:30, 2 септември 2020создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org04:36, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)400
ms.wikibooks.org03:34, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org11:26, 6 септември 2020создадена со најавување(?)85
mt.wikipedia.org03:48, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org05:10, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org04:17, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org05:45, 5 декември 2020создадена со најавување(?)5
myv.wikipedia.org13:01, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org09:05, 23 август 2020создадена со најавување(?)35
my.wiktionary.org13:14, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org10:17, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org06:00, 23 август 2020создадена со најавување(?)4
nah.wiktionary.org08:44, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org09:08, 12 април 2020создадена со најавување(?)85
nap.wikisource.org10:06, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org13:35, 12 септември 2020создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org10:23, 28 август 2020создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org12:26, 24 август 2020создадена со најавување(?)6
nds.wiktionary.org03:29, 19 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)17
ne.wikibooks.org13:23, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org07:13, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org02:57, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org07:56, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:27, 8 август 2020создадена со најавување(?)45
nl.wikibooks.org09:34, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
nl.wikimedia.org05:34, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)6
nl.wikinews.org05:03, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)4
nl.wikiquote.org13:08, 23 септември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org13:27, 2 септември 2020создадена со најавување(?)8
nl.wikivoyage.org05:55, 23 декември 2020создадена со најавување(?)3
nl.wiktionary.org13:47, 24 август 2020создадена со најавување(?)45
nn.wikipedia.org10:02, 28 август 2020создадена со најавување(?)9
nn.wikiquote.org05:05, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org06:41, 25 август 2020создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org00:36, 18 мај 2020создадена со најавување(?)20
no.wikibooks.org12:18, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
no.wikinews.org03:59, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org04:02, 30 март 2021создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org06:28, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org11:16, 24 август 2020создадена со најавување(?)7
nqo.wikipedia.org12:11, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org03:55, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org22:44, 23 август 2020создадена со најавување(?)8
nv.wikipedia.org03:55, 2 септември 2020создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org04:40, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org06:15, 26 август 2020создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org01:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)7
oc.wikibooks.org03:39, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org04:02, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org13:37, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org08:08, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org13:46, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org22:37, 23 август 2020создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org13:14, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org12:53, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org05:11, 7 декември 2020создадена со најавување(?)5
pag.wikipedia.org04:42, 2 септември 2020создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org09:01, 23 август 2020создадена со најавување(?)4
pap.wikipedia.org15:04, 24 август 2020создадена со најавување(?)5
pa.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)11
pa.wikibooks.org14:01, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org12:35, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org08:55, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org12:33, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org06:26, 25 август 2020создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org10:50, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org04:57, 31 декември 2020создадена со најавување(?)6
pi.wikipedia.org05:12, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:02, 18 август 2020создадена со најавување(?)95
pl.wikibooks.org13:42, 12 септември 2020создадена со најавување(?)3
pl.wikimedia.org06:12, 17 декември 2020создадена со најавување(?)18
pl.wikinews.org05:47, 27 декември 2020создадена со најавување(?)4
pl.wikiquote.org04:07, 25 август 2020создадена со најавување(?)165
pl.wikisource.org08:56, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org11:59, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org11:08, 24 август 2020создадена со најавување(?)18
pms.wikipedia.org06:37, 26 декември 2020создадена со најавување(?)4
pms.wikisource.org13:31, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:18, 24 август 2020создадена со најавување(?)6
pnb.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org05:09, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org04:18, 28 август 2020создадена со најавување(?)2
ps.wiktionary.org04:44, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:45, 18 март 2020создадена со најавување(?)24
pt.wikibooks.org12:43, 20 септември 2020создадена со најавување(?)10
pt.wikimedia.org06:04, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org04:13, 23 декември 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org02:44, 20 август 2020создадена со најавување(?)7
pt.wikisource.org05:37, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikiversity.org15:13, 24 август 2020создадена со најавување(?)14
pt.wikivoyage.org04:07, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org04:13, 28 август 2020создадена со најавување(?)42
pwn.wikipedia.org07:56, 22 април 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:34, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org11:58, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org04:04, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org11:33, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org09:26, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org02:41, 13 март 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org00:34, 18 мај 2020создадена со најавување(?)46
ro.wikibooks.org10:22, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org05:45, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org06:48, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org13:14, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org16:24, 30 март 2021создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org13:22, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org12:35, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org04:36, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)34uploader
ru.wikibooks.org09:26, 26 август 2020создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org04:33, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org09:26, 26 август 2020создадена со најавување(?)11
ru.wikiquote.org10:47, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org11:25, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org11:14, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org13:25, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org07:17, 24 август 2020создадена со најавување(?)22
rw.wikipedia.org10:14, 24 август 2020создадена со најавување(?)7
rw.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org01:24, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org05:24, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org10:58, 2 септември 2020создадена со најавување(?)5
sat.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)6
sa.wikipedia.org09:59, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org07:18, 8 март 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org04:55, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:59, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org02:14, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)19
scn.wiktionary.org07:35, 8 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org01:54, 24 август 2020создадена со најавување(?)70
sc.wikipedia.org01:01, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
sd.wikipedia.org09:33, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org03:30, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org04:11, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)4
sg.wikipedia.org04:59, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org02:17, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org11:19, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org07:27, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:28, 28 август 2020создадена со најавување(?)41
sh.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
shy.wiktionary.org15:15, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:49, 6 април 2020создадена со најавување(?)150
simple.wiktionary.org04:51, 23 декември 2020создадена со најавување(?)40
si.wikipedia.org02:14, 24 август 2020создадена со најавување(?)33
si.wikibooks.org03:56, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org05:08, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org03:49, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org10:00, 17 јули 2020создадена со најавување(?)72
sk.wikiquote.org04:54, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org10:07, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org15:06, 19 март 2020создадена со најавување(?)154
sl.wikibooks.org03:54, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org06:31, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org12:35, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org09:36, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org04:57, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org06:08, 9 август 2021создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org04:07, 25 август 2020создадена со најавување(?)6
sm.wiktionary.org03:23, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org22:54, 23 август 2020создадена со најавување(?)10
wikisource.org14:46, 27 март 2020создадена со најавување(?)32
so.wikipedia.org14:33, 24 август 2020создадена со најавување(?)17
so.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)3
species.wikimedia.org07:14, 28 август 2020создадена со најавување(?)246autopatrolled
sq.wikipedia.org08:26, 20 август 2020создадена со најавување(?)22
sq.wikibooks.org03:55, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org11:43, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org03:03, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org12:50, 4 септември 2020создадена со најавување(?)5
srn.wikipedia.org05:02, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org05:59, 8 септември 2020создадена со најавување(?)17
sr.wikibooks.org07:14, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org04:46, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org05:02, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org12:09, 4 септември 2020создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org10:46, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org11:36, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org04:02, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org12:06, 12 септември 2020создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:02, 23 август 2020создадена со најавување(?)4
su.wikiquote.org03:16, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org04:57, 8 септември 2020создадена со најавување(?)11
sv.wikibooks.org14:07, 12 септември 2020создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org05:48, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org13:36, 12 септември 2020создадена со најавување(?)4
sv.wikisource.org14:57, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org03:24, 20 август 2021создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org12:00, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org13:34, 24 август 2020создадена со најавување(?)11
sw.wikipedia.org22:46, 23 август 2020создадена со најавување(?)25
sw.wiktionary.org13:10, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org05:21, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org13:00, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)36
ta.wikibooks.org03:04, 8 декември 2020создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org05:07, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)3
ta.wikiquote.org12:54, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org12:58, 2 септември 2020создадена со најавување(?)9
ta.wiktionary.org14:49, 24 август 2020создадена со најавување(?)8
tay.wikipedia.org03:51, 3 август 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org05:29, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org19:38, 4 февруари 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org10:51, 21 декември 2020создадена со најавување(?)1
test.wikidata.org05:39, 29 мај 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org04:23, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)35
te.wikibooks.org06:02, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org08:47, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org04:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org02:03, 11 август 2020создадена со најавување(?)5
tg.wikibooks.org09:23, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:58, 17 јули 2020создадена со најавување(?)175
th.wikibooks.org13:35, 10 септември 2020создадена со најавување(?)3
th.wikiquote.org14:16, 21 септември 2020создадена со најавување(?)4
th.wikisource.org11:21, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org04:32, 28 август 2020создадена со најавување(?)15
ti.wikipedia.org01:12, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org05:27, 16 август 2020создадена со најавување(?)3
tk.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org02:15, 24 јули 2020создадена со најавување(?)168
tl.wikibooks.org09:32, 8 септември 2020создадена со најавување(?)4
tl.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)9
tn.wikipedia.org13:04, 4 септември 2020создадена со најавување(?)7
tn.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org08:08, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org04:45, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org03:05, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org01:49, 5 мај 2020создадена со најавување(?)32autoreview
tr.wikibooks.org09:56, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org12:41, 4 септември 2020создадена со најавување(?)4
tr.wikisource.org14:54, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org05:03, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org14:14, 24 август 2020создадена со најавување(?)14
ts.wikipedia.org12:55, 9 септември 2020создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org09:08, 23 август 2020создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org03:48, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org04:29, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org04:35, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org13:38, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org04:29, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org04:18, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org13:38, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org12:35, 4 септември 2020создадена со најавување(?)7
ug.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org04:47, 26 август 2020создадена со најавување(?)120
uk.wikibooks.org13:54, 17 септември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org05:57, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org15:10, 1 декември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org12:34, 2 септември 2020создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org13:03, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org09:10, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org09:05, 23 август 2020создадена со најавување(?)18
ur.wikibooks.org06:11, 20 март 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org09:35, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org09:01, 23 август 2020создадена со најавување(?)65
uz.wikiquote.org05:54, 21 декември 2020создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org13:07, 2 септември 2020создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org20:22, 18 мај 2020создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org03:16, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org13:26, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org07:14, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org04:31, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org01:49, 5 мај 2020создадена со најавување(?)33
vi.wikibooks.org13:53, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org06:08, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org05:29, 4 септември 2020создадена со најавување(?)3
vi.wikivoyage.org14:35, 14 септември 2020создадена со најавување(?)9
vi.wiktionary.org04:31, 30 август 2020создадена со најавување(?)21
vls.wikipedia.org10:15, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org06:22, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org06:18, 16 декември 2020создадена со најавување(?)9
wa.wikipedia.org08:09, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
wa.wikisource.org08:22, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org10:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:45, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)1.201
wikimania.wikimedia.org10:14, 21 декември 2020создадена со најавување(?)4
wo.wikipedia.org10:20, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org09:07, 23 август 2020создадена со најавување(?)6
xal.wikipedia.org13:38, 24 август 2020создадена со најавување(?)21
xh.wikipedia.org03:46, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org01:31, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org09:23, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:36, 23 август 2020создадена со најавување(?)96
yue.wiktionary.org10:13, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org04:25, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org03:37, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org09:59, 17 јули 2020создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikipedia.org09:02, 23 август 2020создадена со најавување(?)12
zh-min-nan.wikisource.org05:36, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org09:58, 17 јули 2020создадена со најавување(?)65
zh.wikipedia.org07:51, 12 август 2020создадена со најавување(?)36
zh.wikibooks.org04:51, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org06:57, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
zh.wikiquote.org13:37, 4 септември 2020создадена со најавување(?)6
zh.wikisource.org04:35, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org15:08, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org13:57, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org06:25, 16 декември 2020создадена со најавување(?)11
zu.wikipedia.org09:05, 23 август 2020создадена со најавување(?)6
zu.wiktionary.org13:47, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2