Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org23:35, 11 март 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org20:23, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org13:55, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:02, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ady.wikipedia.org17:19, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:52, 12 август 2019создадена со најавување(?)6
af.wikiquote.org13:15, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org16:12, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org17:44, 12 јули 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org02:19, 7 јули 2019создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org07:05, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:03, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org06:57, 12 септември 2019создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org22:28, 8 август 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:04, 25 септември 2019создадена со најавување(?)3
ar.wikibooks.org00:34, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org06:39, 1 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org09:36, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org23:36, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org22:58, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org19:40, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org10:14, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org10:13, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ast.wikibooks.org21:04, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org20:19, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org10:07, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
as.wikisource.org10:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org09:27, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org23:54, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org12:15, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org07:36, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org10:11, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org11:47, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)5
az.wikibooks.org23:27, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org07:46, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org16:43, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org01:50, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org15:34, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org22:18, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org10:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org16:21, 6 декември 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org09:34, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:11, 5 јули 2019создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org16:59, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org21:43, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org22:28, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org10:04, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org09:23, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)58
bg.wikibooks.org14:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org08:23, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org09:02, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org12:31, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org07:48, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org22:39, 14 декември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org11:30, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org10:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)9
bn.wikibooks.org08:21, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org18:50, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org17:06, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org18:58, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org16:46, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org18:14, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org10:29, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)13
bs.wikibooks.org21:05, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:19, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org10:53, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org00:53, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org10:10, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org10:18, 20 септември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org12:44, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org13:25, 11 август 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org22:39, 14 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org10:08, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org18:12, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:11, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org23:09, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org07:45, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org11:19, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org15:00, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org10:30, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org07:36, 27 мај 2017создадена со најавување(?)73
co.wikipedia.org09:38, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org23:28, 10 јули 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org21:26, 10 мај 2021создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:24, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:29, 8 мај 2017нова сметка(?)9.208autopatrolled, patroller, rollbacker
cs.wikibooks.org07:38, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org18:55, 24 септември 2019создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org14:13, 4 август 2019создадена со најавување(?)6
cs.wikisource.org18:21, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org18:15, 15 јуни 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org06:02, 27 мај 2017создадена со најавување(?)53
cu.wikipedia.org10:49, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org18:23, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org10:26, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
cy.wiktionary.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org09:39, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:20, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org10:47, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org10:56, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org00:44, 7 јули 2019создадена со најавување(?)156autoreview
de.wikibooks.org21:23, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org08:27, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org22:37, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org09:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org09:25, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org16:50, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org10:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org13:00, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org19:23, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org12:46, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org17:37, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org20:46, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org21:26, 10 мај 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:31, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org08:07, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)3
el.wikinews.org22:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org11:26, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org17:11, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org21:47, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org22:29, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org09:59, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
eml.wikipedia.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:29, 8 мај 2017создадена со најавување(?)1.840extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org13:14, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)35
en.wikinews.org02:57, 29 септември 2019создадена со најавување(?)7
en.wikiquote.org19:28, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)27
en.wikisource.org19:23, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org22:47, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)6
en.wikivoyage.org23:22, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:42, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org09:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikibooks.org13:44, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org16:02, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org23:05, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org09:55, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org21:45, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org13:49, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org00:44, 7 јули 2019создадена со најавување(?)12
es.wikibooks.org21:13, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org11:58, 29 септември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org21:04, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)4
es.wikisource.org20:01, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)4
es.wikiversity.org21:05, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org17:09, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org06:47, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)13
et.wikipedia.org16:01, 17 септември 2019создадена со најавување(?)54
et.wikibooks.org08:28, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:02, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org19:36, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org10:01, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)18
eu.wikibooks.org08:52, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org23:02, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:01, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org16:15, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:59, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org19:50, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org22:29, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org09:48, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org06:20, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org18:12, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org13:33, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org11:32, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org08:55, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org16:18, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org23:12, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org12:55, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)2
fi.wiktionary.org07:51, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org09:23, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org06:27, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:32, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:09, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:03, 26 јули 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikibooks.org07:36, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org21:48, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org21:02, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org19:15, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org22:59, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org23:45, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org22:54, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)3
fy.wiktionary.org10:21, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org06:44, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org12:55, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org23:52, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org20:08, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org18:26, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:09, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)9
gl.wiktionary.org21:16, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org18:34, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org11:52, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org17:07, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:04, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org15:37, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
gu.wikisource.org10:05, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org16:49, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org22:45, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org22:38, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org23:18, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:26, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org15:01, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:47, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org17:19, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org22:13, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org18:25, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org13:57, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org17:30, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org14:45, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org12:08, 22 септември 2019создадена со најавување(?)29
hi.wikibooks.org18:17, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org16:59, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:35, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org11:40, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)53
hr.wikiquote.org20:20, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org16:47, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org15:27, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org12:02, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:40, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:11, 7 јули 2019создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org16:06, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org22:26, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org10:01, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)14
hy.wikipedia.org09:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)14
hy.wikiquote.org09:54, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org09:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org18:09, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org22:18, 30 мај 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org15:48, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org14:29, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:30, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org17:02, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org18:04, 4 август 2020создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org20:32, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org19:48, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ie.wikipedia.org18:59, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:14, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org07:10, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:15, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
inh.wikipedia.org21:03, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org10:32, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org17:33, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)6
is.wiktionary.org11:07, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:16, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org10:04, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org14:44, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org20:36, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org09:33, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)7
it.wikivoyage.org11:32, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org22:29, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)3
jam.wikipedia.org15:29, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:14, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org18:07, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org18:11, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org08:59, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org08:39, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)14
jv.wikipedia.org07:37, 28 септември 2019создадена со најавување(?)1
jv.wiktionary.org14:46, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org04:19, 27 јули 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org10:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org21:18, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org12:28, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org21:43, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org10:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org08:13, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org14:26, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org18:49, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org20:34, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org13:47, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)4
km.wiktionary.org20:23, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)4
kn.wikisource.org08:54, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org08:11, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org19:13, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:53, 22 септември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org15:39, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org15:55, 14 декември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org15:06, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org07:53, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org10:15, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org19:15, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:59, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org13:50, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)3
kv.wikipedia.org13:37, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org09:30, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org10:25, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org15:13, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org11:57, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org10:11, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org13:35, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org21:49, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org19:48, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org09:36, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:55, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:12, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org06:24, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org22:42, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:39, 23 јули 2020создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org11:18, 7 јануари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
li.wikinews.org08:28, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org16:05, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:19, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org08:56, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:29, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org18:16, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org18:14, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org22:56, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:44, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)29
lt.wikiquote.org22:57, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org10:45, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org15:48, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org10:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)53
mai.wikipedia.org07:50, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org16:37, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:29, 8 мај 2017создадена со најавување(?)303autopatrolled
meta.wikimedia.org17:29, 8 мај 2017создадена со најавување(?)3.031patroller
mg.wikipedia.org21:43, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org11:26, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org20:18, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org08:12, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org07:47, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org07:37, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org13:51, 9 август 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org07:45, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org18:24, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org17:13, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org07:49, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)7
mn.wiktionary.org16:37, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org09:44, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org11:41, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org22:07, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org07:33, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org07:47, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org17:19, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:37, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)21
ms.wiktionary.org11:03, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org17:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org21:40, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org10:01, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org18:13, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org09:59, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org16:54, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org11:41, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org11:42, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org23:52, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org10:33, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org17:06, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org08:58, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:25, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)3
nl.wikibooks.org16:34, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)11
nl.wikimedia.org13:30, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org21:36, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org13:46, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org16:06, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org09:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
nn.wikipedia.org09:02, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)10
nov.wikipedia.org08:54, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org11:03, 9 март 2018создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org23:07, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org22:58, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:20, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org09:31, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:52, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org09:59, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org14:44, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org21:36, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org18:58, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org10:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:37, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org22:59, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:21, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org15:48, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:08, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org12:58, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org13:00, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org16:25, 4 декември 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org20:34, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org22:20, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org18:17, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)2
pa.wiktionary.org16:08, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org23:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org06:43, 6 април 2020создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org11:50, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org19:13, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:25, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org21:03, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org12:08, 2 мај 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org19:17, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org18:06, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org10:07, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org15:28, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org13:51, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org10:31, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org22:27, 8 август 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org10:29, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org10:27, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
pt.wikipedia.org01:39, 30 јули 2019создадена со најавување(?)5
pt.wikibooks.org18:10, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org20:50, 17 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org18:21, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org14:44, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org22:58, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org03:27, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org12:16, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:48, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org12:29, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:07, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org00:46, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org10:04, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org13:19, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org15:27, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org15:27, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org18:08, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org07:28, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:28, 8 јули 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org10:05, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org19:29, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org15:54, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org09:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)7
ru.wikivoyage.org08:15, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org10:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org12:21, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org10:02, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:48, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org10:35, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org15:47, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org16:05, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org16:37, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org23:04, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org22:33, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org16:02, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)3
sd.wikipedia.org18:16, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org06:26, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org10:50, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org09:59, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:47, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)12
sh.wiktionary.org10:48, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org15:23, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org13:23, 23 јули 2019создадена со најавување(?)192
simple.wikiquote.org20:52, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:51, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)5
si.wikipedia.org20:51, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org10:40, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org13:44, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org01:41, 2 мај 2018создадена со најавување(?)651
sk.wikibooks.org13:28, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org13:28, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org22:43, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org12:19, 12 јули 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org20:36, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)85
sl.wikibooks.org16:59, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:08, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org19:14, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org17:02, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org10:18, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:43, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org17:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org18:40, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org00:10, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)2
sq.wikipedia.org23:48, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)25
sq.wiktionary.org19:46, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:46, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org19:39, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org20:01, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org16:59, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org12:53, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org22:39, 14 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org18:38, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:31, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:55, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org14:11, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org16:41, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org10:09, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)8
sw.wikipedia.org19:48, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)5
szl.wikipedia.org22:32, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)2
szy.wikipedia.org10:36, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org09:59, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)7
ta.wikiquote.org11:14, 20 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org15:09, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org12:14, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org11:56, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org08:26, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org20:52, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org15:47, 20 јули 2019создадена со најавување(?)135
test.wikidata.org15:37, 13 мај 2020создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org17:56, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org13:46, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org08:28, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org16:58, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org16:07, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org10:01, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
th.wikibooks.org13:03, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org18:34, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org18:40, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org11:55, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:09, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org13:14, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org09:59, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)10
tl.wikibooks.org10:09, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)4
tl.wiktionary.org22:11, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org18:02, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:03, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org22:04, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org17:37, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org22:16, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org11:15, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org22:04, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org17:19, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org10:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org08:55, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org19:54, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org23:21, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org15:00, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org22:02, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:06, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:24, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org03:03, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org16:08, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org18:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org11:30, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org20:10, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org13:00, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org19:42, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org13:27, 11 јули 2019создадена со најавување(?)5
ur.wiktionary.org22:22, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org07:10, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)7
uz.wikiquote.org20:37, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org18:48, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org08:19, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)6
vec.wiktionary.org21:08, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org09:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org11:48, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:14, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org19:45, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org15:07, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org15:37, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org11:43, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org16:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org06:23, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org19:24, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org23:02, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org13:06, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org21:00, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:31, 19 април 2019создадена со најавување(?)498
wikimania2005.wikimedia.org21:03, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org08:14, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org14:48, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org22:07, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org20:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org18:51, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org22:59, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org23:50, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org19:22, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org11:21, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org23:00, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org08:07, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org23:10, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org15:39, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org06:26, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org20:19, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:37, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org09:54, 16 август 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org12:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org10:52, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org11:39, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org07:56, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org16:57, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org08:49, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org09:33, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)1