Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Mr. Stradivarius
  • Зачленет: 20:08, 23 декември 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 60.544
  • Број на приврзани сметки: 320
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org12:56, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org16:29, 2 март 2014создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org16:30, 2 јули 2015создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org07:01, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org12:57, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org09:35, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:31, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org04:01, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org09:39, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:19, 31 мај 2011создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org12:56, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:09, 26 август 2012создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org06:59, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org10:56, 4 март 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:38, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org09:11, 16 јуни 2013создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org11:16, 13 септември 2013создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org00:17, 8 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:04, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org10:03, 26 мај 2015создадена со најавување(?)3
blk.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org07:06, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org02:48, 3 мај 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org21:22, 4 септември 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikiquote.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org23:25, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org03:03, 25 септември 2022создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org12:57, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org22:36, 12 август 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:44, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)13autoreview
bug.wikipedia.org05:34, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:01, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org12:57, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org05:29, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org11:51, 8 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org03:59, 13 јули 2013создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org05:45, 2 март 2011создадена со најавување(?)190autopatrolled
co.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org12:57, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org16:52, 14 јули 2011создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org12:56, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org09:40, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:32, 31 мај 2012создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org13:21, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:55, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org01:20, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)3
de.wikibooks.org14:13, 19 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org09:04, 8 април 2013создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org14:22, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org14:11, 19 март 2013создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org17:47, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:38, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:16, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org02:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org15:28, 10 јуни 2023создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:08, 23 декември 2010домашно вики(?)59.024abusefilter, sysop
en.wikibooks.org09:22, 24 март 2011создадена со најавување(?)153editor
en.wikinews.org11:13, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)5
en.wikiquote.org06:55, 13 мај 2011создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org11:12, 23 мај 2011создадена со најавување(?)6autopatrolled
en.wikiversity.org09:29, 28 мај 2011создадена со најавување(?)8
en.wikivoyage.org08:44, 27 декември 2012создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org17:08, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)8
eo.wikipedia.org11:49, 2 март 2012создадена со најавување(?)7
eo.wiktionary.org03:31, 9 јули 2015создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org19:35, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)5
es.wikibooks.org15:39, 9 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org17:08, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org08:23, 16 јуни 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org09:44, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:34, 20 март 2014создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org09:45, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:50, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)3
fa.wikibooks.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org10:08, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org01:46, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org02:45, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org09:46, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:06, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)7
fr.wikibooks.org04:42, 23 септември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org11:34, 21 декември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org14:20, 7 април 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org15:57, 12 декември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org05:53, 31 март 2013создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org02:52, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org02:30, 9 април 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org09:50, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org18:32, 24 јануари 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:30, 11 август 2012создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:25, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org17:13, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:51, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org05:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:35, 31 јули 2012создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org14:03, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org11:05, 31 март 2015создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org05:40, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org07:58, 24 јули 2023создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org05:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org07:15, 24 април 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:34, 18 август 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:58, 10 март 2013создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org02:33, 16 јули 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org07:03, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:16, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)4
id.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org11:11, 24 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org09:53, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:13, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org16:14, 30 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:48, 3 мај 2011создадена со најавување(?)6
it.wikibooks.org10:13, 11 јули 2015создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org01:35, 3 јули 2015создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org10:13, 11 јули 2015создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org16:35, 10 ноември 2014создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org06:51, 9 јули 2015создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org19:27, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)45
ja.wikibooks.org12:11, 21 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org14:56, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org09:11, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org16:48, 6 април 2014создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org17:07, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org14:23, 23 ноември 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org13:56, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org10:25, 27 јули 2015создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org04:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org08:39, 12 декември 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org17:16, 25 октомври 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org18:20, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)6
ko.wikibooks.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:56, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org04:37, 29 мај 2017создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org09:55, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:58, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:57, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org01:33, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org09:57, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:57, 31 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org18:08, 28 март 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org11:48, 14 мај 2014создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org05:01, 9 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:20, 26 јуни 2011создадена со најавување(?)291sysop
meta.wikimedia.org05:40, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)68
min.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org12:59, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org09:59, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:00, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org06:13, 9 август 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org11:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:15, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org07:05, 9 јули 2015создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:58, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org11:01, 22 март 2022создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org19:41, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org10:00, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org03:10, 1 јули 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org11:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org10:01, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org20:14, 23 декември 2010создадена со најавување(?)4
nl.wikisource.org14:13, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:14, 23 декември 2010создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:14, 23 декември 2010создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org15:47, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:20, 18 март 2023создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org22:16, 31 мај 2011создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org10:01, 10 март 2013создадена со најавување(?)3
om.wikipedia.org08:35, 30 декември 2014создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:07, 20 март 2011создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org12:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org09:54, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org10:53, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org10:01, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org09:42, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org03:09, 9 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:01, 23 декември 2011создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org06:58, 17 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:54, 18 мај 2011создадена со најавување(?)6
pt.wikibooks.org14:18, 23 август 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org10:03, 23 септември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org09:36, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org01:46, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org18:14, 24 јули 2011создадена со најавување(?)6
ru.wikinews.org04:10, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org23:38, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org07:24, 9 јули 2015создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org06:12, 17 јуни 2014создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org14:51, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org13:59, 2 април 2018создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org10:15, 11 јули 2015создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org16:43, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org04:00, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org13:02, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org22:19, 31 мај 2011создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org02:54, 30 октомври 2022создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org10:05, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:09, 23 декември 2010создадена со најавување(?)45
simple.wiktionary.org18:11, 16 април 2011создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org15:26, 11 април 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org01:46, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org10:25, 16 април 2012создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
wikisource.org05:48, 15 мај 2011создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org20:38, 21 мај 2011создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org04:46, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org07:16, 24 април 2011создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:38, 1 мај 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
su.wikisource.org12:29, 29 август 2023создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:11, 2 мај 2011создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org13:30, 22 февруари 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org10:04, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:57, 2 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org21:49, 9 декември 2017создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org11:21, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org20:29, 23 декември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org12:38, 28 декември 2012создадена со најавување(?)40
test.wikipedia.org05:38, 28 март 2013создадена со најавување(?)347sysop
test.wikidata.org18:21, 2 јули 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org13:06, 6 април 2014создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org00:43, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org15:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org15:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org01:46, 27 јануари 2012создадена со најавување(?)5
th.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org06:11, 17 јуни 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:15, 17 јуни 2012создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:01, 23 декември 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org10:05, 23 септември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org10:05, 23 септември 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org09:39, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org16:29, 19 март 2023создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org18:43, 14 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org16:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:09, 26 август 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org16:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org11:24, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org12:49, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:10, 11 јули 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org15:13, 15 мај 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org10:07, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org05:28, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org10:09, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org14:36, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:44, 27 декември 2012создадена со најавување(?)146
www.wikifunctions.org18:56, 27 јули 2023создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org10:07, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)11
wikimania2015.wikimedia.org09:52, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org13:42, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org01:11, 20 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:00, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org22:20, 21 јули 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org10:11, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org10:11, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org18:01, 23 декември 2011создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org09:20, 20 август 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org09:38, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org14:39, 5 јануари 2014создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org10:46, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)36
zh.wikibooks.org15:08, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org19:20, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org17:48, 16 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:23, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org09:59, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0