Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org07:42, 18 мај 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org20:05, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org17:49, 16 јуни 2014создадена со најавување(?)10
af.wikibooks.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org19:20, 27 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org19:38, 5 април 2015создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org07:40, 2 јули 2014создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org20:11, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org20:11, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org10:44, 15 август 2014создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org20:11, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:08, 16 јули 2014создадена со најавување(?)37
ar.wikibooks.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org06:07, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org21:28, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org21:19, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org11:17, 20 август 2014создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org20:11, 2 август 2015создадена со најавување(?)8
ast.wikipedia.org20:11, 2 август 2015создадена со најавување(?)5
as.wikipedia.org21:01, 19 февруари 2014создадена со најавување(?)13
as.wikisource.org21:28, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:11, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org20:11, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org20:12, 2 август 2015создадена со најавување(?)13
az.wikipedia.org21:39, 10 мај 2015создадена со најавување(?)14
az.wikibooks.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org21:28, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org12:20, 31 мај 2020создадена со најавување(?)2
bar.wikipedia.org20:13, 2 август 2015создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org20:13, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org20:12, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:13, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org00:35, 16 март 2014создадена со најавување(?)581
be-tarask.wikipedia.org21:39, 10 мај 2015создадена со најавување(?)5
beta.wikiversity.org15:57, 30 март 2015создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org21:39, 10 мај 2015создадена со најавување(?)8
be.wikibooks.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:36, 9 март 2015создадена со најавување(?)11
bg.wikibooks.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org06:04, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org14:13, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:13, 2 август 2015создадена со најавување(?)29
bi.wikipedia.org20:14, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org20:14, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org20:14, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:04, 13 јули 2013создадена со најавување(?)66.540sysop
bn.wikibooks.org20:57, 18 јули 2014создадена со најавување(?)47
bn.wikisource.org13:57, 21 декември 2013создадена со најавување(?)270
bn.wikivoyage.org16:03, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)274
bn.wiktionary.org14:13, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)419
bo.wikipedia.org21:39, 10 мај 2015создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org11:38, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)14
br.wikipedia.org20:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org06:05, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org14:14, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org21:52, 6 јули 2014создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org06:05, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org06:05, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org06:05, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org20:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org20:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:04, 25 мај 2014создадена со најавување(?)19
ca.wikibooks.org06:05, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org22:37, 23 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org06:05, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org06:07, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org06:05, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org20:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org20:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)10
ce.wikipedia.org20:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org07:24, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org20:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org20:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)84.741sysop
co.wikipedia.org20:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org19:56, 5 април 2015создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)21
cs.wikibooks.org06:06, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org06:06, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org06:06, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org06:06, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
cy.wikiquote.org06:06, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org07:10, 25 мај 2014создадена со најавување(?)11
da.wikibooks.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org21:29, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org14:14, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:31, 5 март 2014создадена со најавување(?)221autoreview
de.wikibooks.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org14:31, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:27, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org21:14, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org13:00, 25 август 2015создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org20:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org15:36, 5 август 2017создадена со најавување(?)11
dv.wikipedia.org20:20, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org20:20, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org08:12, 1 април 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:04, 10 март 2015создадена со најавување(?)9
el.wikibooks.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org00:04, 10 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org18:57, 21 март 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org21:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org13:29, 11 август 2014создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org20:20, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:47, 28 декември 2010нова сметка(?)10.462autoreviewer, extendedconfirmed, filemover, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)5
en.wikiquote.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)20
en.wikisource.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)26
en.wikiversity.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)174
en.wiktionary.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)22
eo.wikipedia.org21:07, 3 ноември 2014создадена со најавување(?)8
eo.wikibooks.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org21:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org07:29, 21 мај 2014создадена со најавување(?)143
es.wikibooks.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org20:13, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org15:02, 12 јуни 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org21:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org21:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org20:20, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
ee.wikimedia.org23:04, 23 април 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org21:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org08:03, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org13:59, 9 мај 2015создадена со најавување(?)5
eu.wikiquote.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org20:20, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:12, 17 октомври 2014создадена со најавување(?)35
fa.wikibooks.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org21:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org21:15, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org20:21, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:21, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:00, 28 октомври 2014создадена со најавување(?)23
fi.wikibooks.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org21:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org06:07, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:00, 21 декември 2013создадена со најавување(?)161
fr.wikibooks.org19:49, 1 ноември 2017создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org18:09, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org21:32, 21 декември 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org21:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org20:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org20:22, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org12:21, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org20:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org14:16, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org20:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)5
gl.wikibooks.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:31, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org20:32, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org20:32, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:32, 2 август 2015создадена со најавување(?)10
gu.wikiquote.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org14:16, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)19
he.wikibooks.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org21:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org22:08, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)4
hif.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:01, 21 декември 2013создадена со најавување(?)87
hi.wikibooks.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org18:36, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)9
hr.wikibooks.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:41, 18 јули 2014создадена со најавување(?)17
hu.wikibooks.org20:20, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org20:33, 2 август 2015создадена со најавување(?)18
hy.wikiquote.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org14:16, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org15:34, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org14:31, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org23:26, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)55
id.wikibooks.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org23:20, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org20:34, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:34, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:35, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org22:08, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:25, 17 октомври 2013создадена со најавување(?)159
inh.wikipedia.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org20:35, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org14:16, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org20:35, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
is.wikiquote.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:31, 15 март 2014создадена со најавување(?)65
it.wikibooks.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org21:44, 11 март 2016создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org14:25, 9 септември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org21:16, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org20:35, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:16, 20 август 2014создадена со најавување(?)48
ja.wikibooks.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org06:08, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org11:13, 20 август 2014создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org20:35, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org20:36, 2 август 2015создадена со најавување(?)5
kaa.wikipedia.org20:36, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org20:36, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:36, 2 август 2015создадена со најавување(?)7
ka.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org20:36, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)12
kn.wikisource.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org07:28, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:24, 24 август 2014создадена со најавување(?)42
ko.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org06:08, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org11:14, 20 август 2014создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org08:03, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org20:37, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)5
la.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org14:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org12:22, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org14:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org14:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org15:29, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:17, 31 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)9
lt.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)6
lv.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)45
map-bms.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)190
meta.wikimedia.org14:42, 11 јули 2013создадена со најавување(?)1.776global-renamer
mg.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org20:38, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:39, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org20:39, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:39, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:15, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)34
ml.wikibooks.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org20:39, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org14:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)26
mr.wikiquote.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org06:09, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)12
ms.wiktionary.org14:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
ne.wikipedia.org19:22, 13 август 2014создадена со најавување(?)39
ne.wikibooks.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org20:40, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:29, 1 март 2014создадена со најавување(?)67
nl.wikibooks.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org08:15, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org19:29, 7 февруари 2018создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)14
no.wikibooks.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org14:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:59, 13 август 2014создадена со најавување(?)19
or.wikisource.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org06:29, 12 септември 2014создадена со најавување(?)183
pag.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org17:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)50
pa.wikibooks.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org14:18, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org20:41, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org12:32, 20 април 2014создадена со најавување(?)69autoreview
pl.wikibooks.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org21:31, 6 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org21:59, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org23:17, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org19:43, 7 февруари 2018создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)17
pnb.wiktionary.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)10
ps.wikivoyage.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org19:09, 4 јули 2014создадена со најавување(?)40
pt.wikibooks.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:52, 10 ноември 2014создадена со најавување(?)9
ro.wikibooks.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org23:09, 11 јули 2013создадена со најавување(?)64uploader
ru.wikibooks.org05:51, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org06:10, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org21:31, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org00:32, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org01:20, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org07:04, 7 август 2018создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)9
sa.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org12:23, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org20:43, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
se.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org22:20, 9 мај 2016создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org12:23, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:52, 11 јануари 2014создадена со најавување(?)9
simple.wikipedia.org15:46, 15 јули 2014создадена со најавување(?)26
simple.wiktionary.org19:25, 27 декември 2017создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)15
si.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
sk.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org14:19, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:02, 21 декември 2013создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org20:47, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org14:21, 31 јули 2014создадена со најавување(?)1
sq.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:38, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)11
sr.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org20:54, 4 мај 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org10:54, 19 мај 2017создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org12:23, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org19:44, 5 април 2015создадена со најавување(?)31
sv.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org21:18, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org14:19, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org12:23, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org08:43, 25 март 2014создадена со најавување(?)31
ta.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org18:36, 15 март 2016создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org14:19, 9 септември 2020создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org19:25, 17 април 2016создадена со најавување(?)8
test.wikidata.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org05:12, 22 јули 2014создадена со најавување(?)20
te.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org05:52, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)10
th.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org20:54, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:59, 9 ноември 2014создадена со најавување(?)4
tl.wikibooks.org05:52, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:03, 27 јуни 2014создадена со најавување(?)20
tr.wikibooks.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org06:11, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org21:00, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:01, 2 август 2015создадена со најавување(?)42
uk.wikibooks.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org06:09, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org13:28, 11 август 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org21:01, 2 август 2015создадена со најавување(?)22
ur.wikiquote.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org12:23, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org21:01, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org21:01, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:01, 2 август 2015создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org21:01, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:11, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)16
vi.wikibooks.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org21:01, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org06:12, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:05, 11 јули 2013создадена со најавување(?)27.788rollbacker
wikimania2014.wikimedia.org12:42, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org07:28, 10 јануари 2015создадена со најавување(?)8
wikimania2016.wikimedia.org13:19, 25 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org07:01, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)3
wikimania2018.wikimedia.org18:23, 12 август 2017создадена со најавување(?)7
wikimania.wikimedia.org13:40, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org21:08, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:09, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:09, 25 август 2015создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org21:09, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org21:09, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org21:09, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org13:09, 25 август 2015создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org13:08, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikisource.org12:24, 31 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org17:27, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org13:08, 25 август 2015создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org20:41, 18 јули 2014создадена со најавување(?)37
zh.wikibooks.org06:25, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org12:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org06:26, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org06:26, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org14:20, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org21:17, 2 август 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org05:52, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org13:08, 25 август 2015создадена со најавување(?)0