Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org15:52, 8 август 2019создадена со најавување(?)1.029
ab.wiktionary.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org17:32, 7 јули 2019создадена со најавување(?)413
advisory.wikimedia.org06:45, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)51
af.wikipedia.org14:22, 15 мај 2019создадена со најавување(?)323
af.wikibooks.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)47
af.wikiquote.org15:52, 8 август 2019создадена со најавување(?)20
af.wiktionary.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)22
ak.wikipedia.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)101
ak.wikibooks.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:16, 15 мај 2019создадена со најавување(?)153autoreview
alt.wikipedia.org20:34, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)20
ami.wikipedia.org14:00, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)3
am.wikipedia.org16:05, 17 мај 2019создадена со најавување(?)522
am.wikiquote.org16:13, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)25
ang.wikipedia.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)462
ang.wikibooks.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)26
anp.wikipedia.org09:41, 22 март 2023создадена со најавување(?)7
an.wikipedia.org16:26, 17 мај 2019создадена со најавување(?)609
an.wiktionary.org15:53, 8 август 2019создадена со најавување(?)137
api.wikimedia.org10:42, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org15:54, 8 август 2019создадена со најавување(?)14
ar.wikipedia.org07:51, 16 мај 2019создадена со најавување(?)695autoreview
ar.wikibooks.org15:54, 8 август 2019создадена со најавување(?)19
ar.wikimedia.org04:05, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org15:54, 8 август 2019создадена со најавување(?)37
ar.wikiquote.org15:54, 8 август 2019создадена со најавување(?)8
ar.wikisource.org13:52, 18 септември 2019создадена со најавување(?)21
ar.wikiversity.org15:54, 8 август 2019создадена со најавување(?)16
ar.wiktionary.org15:54, 8 август 2019создадена со најавување(?)33
ary.wikipedia.org14:14, 22 јули 2020создадена со најавување(?)20
arz.wikipedia.org15:55, 22 мај 2019создадена со најавување(?)102
ast.wikipedia.org02:33, 17 мај 2019создадена со најавување(?)391
ast.wikibooks.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org15:55, 8 август 2019создадена со најавување(?)924
as.wikipedia.org07:26, 13 јули 2019создадена со најавување(?)93
as.wikibooks.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikiquote.org14:43, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org14:00, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
as.wiktionary.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org15:55, 8 август 2019создадена со најавување(?)2
avk.wikipedia.org19:41, 31 јули 2020создадена со најавување(?)70
av.wikipedia.org15:55, 8 август 2019создадена со најавување(?)570
av.wiktionary.org14:56, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org13:53, 21 мај 2020создадена со најавување(?)58
ay.wikipedia.org12:42, 15 јуни 2019создадена со најавување(?)1.915
ay.wiktionary.org15:55, 8 август 2019создадена со најавување(?)8
azb.wikipedia.org15:56, 22 мај 2019создадена со најавување(?)111
az.wikipedia.org16:48, 17 мај 2019создадена со најавување(?)1.652autopatrolled, extendedconfirmed
az.wikibooks.org15:55, 8 август 2019создадена со најавување(?)116
az.wikiquote.org15:55, 8 август 2019создадена со најавување(?)30
az.wikisource.org13:52, 18 септември 2019создадена со најавување(?)34
az.wiktionary.org17:59, 17 мај 2019создадена со најавување(?)106
ban.wikipedia.org14:59, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)17
ban.wikisource.org07:08, 23 јули 2021создадена со најавување(?)4
bar.wikipedia.org19:38, 13 јули 2019создадена со најавување(?)109
bat-smg.wikipedia.org18:52, 17 мај 2019создадена со најавување(?)150
ba.wikipedia.org15:55, 15 мај 2019создадена со најавување(?)297
ba.wikibooks.org18:51, 18 август 2019создадена со најавување(?)5
bcl.wikipedia.org18:51, 18 август 2019создадена со најавување(?)43
bcl.wikiquote.org13:18, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)25
bcl.wiktionary.org23:54, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)4
bd.wikimedia.org20:18, 4 септември 2019создадена со најавување(?)6
be-tarask.wikipedia.org07:14, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)147
beta.wikiversity.org17:52, 14 јули 2019создадена со најавување(?)2.275translationadmin
be.wikipedia.org15:10, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)526
be.wikibooks.org18:52, 18 август 2019создадена со најавување(?)18
be.wikimedia.org13:52, 18 септември 2019создадена со најавување(?)20
be.wikiquote.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
be.wikisource.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)10
be.wiktionary.org18:52, 18 август 2019создадена со најавување(?)18
bg.wikipedia.org14:51, 15 мај 2019создадена со најавување(?)655extendedconfirmed
bg.wikibooks.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)10
bg.wikinews.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)6
bg.wikisource.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
bg.wiktionary.org18:52, 18 август 2019создадена со најавување(?)14
bh.wikipedia.org18:52, 18 август 2019создадена со најавување(?)22
bi.wikipedia.org18:52, 18 август 2019создадена со најавување(?)58
bjn.wikipedia.org18:53, 18 август 2019создадена со најавување(?)166
bjn.wiktionary.org14:38, 19 август 2022создадена со најавување(?)4
blk.wikipedia.org14:34, 19 јули 2022создадена со најавување(?)1
blk.wiktionary.org11:10, 16 август 2023создадена со најавување(?)8
bm.wikipedia.org18:53, 18 август 2019создадена со најавување(?)24
bn.wikipedia.org14:22, 15 мај 2019создадена со најавување(?)406
bn.wikibooks.org06:25, 2 септември 2019создадена со најавување(?)15
bn.wikiquote.org13:01, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)4
bn.wikisource.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)11
bn.wikivoyage.org18:58, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org18:53, 18 август 2019создадена со најавување(?)12
bo.wikipedia.org16:49, 17 јули 2019создадена со најавување(?)21
bpy.wikipedia.org18:53, 18 август 2019создадена со најавување(?)29
br.wikipedia.org16:21, 17 мај 2019создадена со најавување(?)2.910
br.wikimedia.org11:10, 12 декември 2020создадена со најавување(?)4
br.wikiquote.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)25
bs.wikipedia.org16:01, 8 јули 2019создадена со најавување(?)216autoreview
bs.wikibooks.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)20
bs.wikiquote.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
bs.wikisource.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)9
bs.wiktionary.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)15
btm.wiktionary.org11:28, 26 јули 2023создадена со најавување(?)7
bug.wikipedia.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)260
bxr.wikipedia.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)142
ca.wikipedia.org11:08, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1.234
ca.wikibooks.org08:23, 19 мај 2019создадена со најавување(?)70
ca.wikimedia.org04:49, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)84translationadmin
ca.wikinews.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)52
ca.wikiquote.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)19
ca.wikisource.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)6
ca.wiktionary.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)35
cbk-zam.wikipedia.org18:51, 18 август 2019создадена со најавување(?)64
cdo.wikipedia.org18:51, 18 август 2019создадена со најавување(?)60
ceb.wikipedia.org15:01, 24 мај 2019создадена со најавување(?)106
ce.wikipedia.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)136
chr.wikipedia.org18:09, 17 мај 2019создадена со најавување(?)39
chr.wiktionary.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)21
ch.wikipedia.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)20
chy.wikipedia.org18:54, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org15:41, 6 јули 2019создадена со најавување(?)60
ckb.wiktionary.org01:43, 29 март 2023создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org17:05, 14 мај 2019создадена со најавување(?)440.621suppress, sysop, translationadmin
co.wikipedia.org16:48, 19 мај 2019создадена со најавување(?)579
co.wikimedia.org06:04, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)6
co.wikiquote.org15:03, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)8
crh.wikipedia.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)48
cr.wikipedia.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)8
cr.wikiquote.org15:03, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org15:03, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)22
csb.wiktionary.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org16:26, 15 мај 2019создадена со најавување(?)1.721
cs.wikibooks.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)10
cs.wikinews.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)9
cs.wikisource.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)12
cs.wikiversity.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)60
cs.wiktionary.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)47
cu.wikipedia.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)244
cv.wikipedia.org07:14, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)89
cv.wikibooks.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org16:04, 17 мај 2019создадена со најавување(?)303
cy.wikibooks.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)20
cy.wikiquote.org18:56, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
cy.wikisource.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
cy.wiktionary.org18:55, 18 август 2019создадена со најавување(?)15
dag.wikipedia.org19:40, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)14
da.wikipedia.org14:51, 15 мај 2019создадена со најавување(?)452
da.wikibooks.org14:53, 22 мај 2019создадена со најавување(?)16
da.wikiquote.org18:58, 18 август 2019создадена со најавување(?)11
da.wikisource.org18:58, 18 август 2019создадена со најавување(?)397
da.wiktionary.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)14
de.wikipedia.org13:58, 15 мај 2019создадена со најавување(?)962autoreview, editor
de.wikibooks.org18:56, 17 мај 2019создадена со најавување(?)595
de.wikinews.org15:37, 6 јули 2019создадена со најавување(?)46
de.wikiquote.org18:58, 18 август 2019создадена со најавување(?)30
de.wikisource.org18:58, 18 август 2019создадена со најавување(?)63
de.wikiversity.org07:14, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)81
de.wikivoyage.org18:58, 18 август 2019создадена со најавување(?)19
de.wiktionary.org06:21, 19 мај 2019создадена со најавување(?)320autoreview
din.wikipedia.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)183
diq.wikipedia.org16:49, 17 јули 2019создадена со најавување(?)122
diq.wiktionary.org23:30, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)8
dk.wikimedia.org06:15, 7 март 2020создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org16:26, 25 мај 2019создадена со најавување(?)34
dty.wikipedia.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)32
dv.wikipedia.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)48
dv.wiktionary.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
dz.wikipedia.org18:57, 18 август 2019создадена со најавување(?)23
dz.wiktionary.org15:03, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:04, 18 август 2019создадена со најавување(?)49
el.wikipedia.org06:57, 19 мај 2019создадена со најавување(?)481
el.wikibooks.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)23
el.wikinews.org17:41, 20 јули 2019создадена со најавување(?)4
el.wikiquote.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
el.wikisource.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)9
el.wikivoyage.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)11
el.wiktionary.org19:04, 18 август 2019создадена со најавување(?)122
eml.wikipedia.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)109
en.wikipedia.org13:59, 15 мај 2019создадена со најавување(?)119.022abusefilter-helper, extendedconfirmed, extendedmover, filemover, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org18:53, 17 мај 2019создадена со најавување(?)7.442editor
en.wikinews.org15:34, 19 мај 2019создадена со најавување(?)470
en.wikiquote.org19:06, 18 август 2019создадена со најавување(?)592
en.wikisource.org19:06, 18 август 2019создадена со најавување(?)570
en.wikiversity.org17:52, 14 јули 2019создадена со најавување(?)174
en.wikivoyage.org19:04, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)153
en.wiktionary.org06:58, 19 мај 2019создадена со најавување(?)5.004
eo.wikipedia.org16:33, 17 мај 2019создадена со најавување(?)1.306autoreview
eo.wikibooks.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)19
eo.wikinews.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)22
eo.wikiquote.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)18
eo.wikivoyage.org17:04, 15 декември 2020создадена со најавување(?)18
eo.wiktionary.org10:09, 20 мај 2019создадена со најавување(?)121
es.wikipedia.org14:50, 15 мај 2019создадена со најавување(?)1.726
es.wikibooks.org07:14, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)174
es.wikinews.org14:59, 7 јули 2019создадена со најавување(?)27
es.wikiquote.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)57
es.wikisource.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)81
es.wikiversity.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)58
es.wikivoyage.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)29
es.wiktionary.org19:38, 13 јули 2019создадена со најавување(?)139
et.wikipedia.org13:59, 15 мај 2019создадена со најавување(?)488
et.wikibooks.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)12
ee.wikimedia.org04:04, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)29
eu.wikipedia.org12:58, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)734
eu.wikibooks.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
eu.wikiquote.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)16
eu.wiktionary.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)69
ext.wikipedia.org19:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)22
fat.wikipedia.org21:11, 20 април 2023создадена со најавување(?)39
fa.wikipedia.org14:23, 15 мај 2019создадена со најавување(?)783extendedconfirmed
fa.wikibooks.org08:24, 19 мај 2019создадена со најавување(?)35autopatrolled
fa.wikinews.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
fa.wikiquote.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
fa.wikisource.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)8
fa.wikivoyage.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)18
fa.wiktionary.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)17
ff.wikipedia.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)37
fiu-vro.wikipedia.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)43
fi.wikipedia.org16:44, 14 мај 2019создадена со најавување(?)604autoreview
fi.wikibooks.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)37
fi.wikimedia.org04:05, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
fi.wikisource.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)5
fi.wikiversity.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)25
fi.wikivoyage.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)74
fi.wiktionary.org15:46, 21 мај 2019создадена со најавување(?)232
fj.wikipedia.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)26
fj.wiktionary.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)8
foundation.wikimedia.org12:59, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)204translationadmin
fo.wikipedia.org18:00, 17 мај 2019создадена со најавување(?)37
fo.wikisource.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)15
frp.wikipedia.org19:06, 18 август 2019создадена со најавување(?)85
frr.wikipedia.org19:06, 18 август 2019создадена со најавување(?)252
fr.wikipedia.org14:07, 15 мај 2019создадена со најавување(?)2.907
fr.wikibooks.org06:04, 20 мај 2019создадена со најавување(?)256
fr.wikinews.org15:33, 6 јули 2019создадена со најавување(?)115
fr.wikiquote.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)23
fr.wikisource.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)72
fr.wikiversity.org19:07, 18 август 2019создадена со најавување(?)44
fr.wikivoyage.org18:55, 9 јули 2019создадена со најавување(?)28
fr.wiktionary.org17:28, 17 мај 2019создадена со најавување(?)121
fur.wikipedia.org16:08, 17 мај 2019создадена со најавување(?)166
fy.wikipedia.org15:58, 22 мај 2019создадена со најавување(?)756
fy.wikibooks.org19:06, 18 август 2019создадена со најавување(?)6
fy.wiktionary.org19:06, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
gag.wikipedia.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)105
gan.wikipedia.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)21
ga.wikipedia.org16:08, 17 мај 2019создадена со најавување(?)162
ga.wiktionary.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)23
gcr.wikipedia.org10:26, 27 декември 2019создадена со најавување(?)12
gd.wikipedia.org19:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)43
gd.wiktionary.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)6
glk.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)14
gl.wikipedia.org07:49, 16 мај 2019создадена со најавување(?)495
gl.wikibooks.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
gl.wikiquote.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)5
gl.wiktionary.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)59
gn.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)254
gn.wiktionary.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)5
gom.wiktionary.org08:25, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)2
gor.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)12
gor.wiktionary.org18:54, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)18
got.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)247
gpe.wikipedia.org17:42, 9 јули 2023создадена со најавување(?)2
guc.wikipedia.org20:58, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)21
gur.wikipedia.org21:57, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)3
gu.wikipedia.org18:08, 17 мај 2019создадена со најавување(?)51
gu.wikiquote.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
gu.wiktionary.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:42, 23 март 2022создадена со најавување(?)21
guw.wikinews.org14:27, 21 април 2023создадена со најавување(?)1
guw.wikiquote.org04:13, 9 јануари 2023создадена со најавување(?)12
guw.wiktionary.org15:24, 19 август 2022создадена со најавување(?)18
gv.wikipedia.org16:13, 17 мај 2019создадена со најавување(?)119
gv.wiktionary.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
hak.wikipedia.org13:00, 13 јули 2019создадена со најавување(?)70
ha.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)114
ha.wiktionary.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)15
haw.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)46
he.wikipedia.org14:11, 15 мај 2019создадена со најавување(?)287autopatrolled
he.wikibooks.org15:51, 22 мај 2019создадена со најавување(?)43
he.wikinews.org16:13, 6 јули 2019создадена со најавување(?)5
he.wikiquote.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
he.wikisource.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)16
he.wikivoyage.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)15
he.wiktionary.org17:41, 19 мај 2019создадена со најавување(?)33
hif.wikipedia.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)75
hif.wiktionary.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org16:31, 17 мај 2019создадена со најавување(?)829
hi.wikibooks.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)6
hi.wikiquote.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
hi.wikisource.org07:06, 21 септември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikiversity.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
hi.wikivoyage.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)50
hr.wikipedia.org16:53, 1 јули 2019создадена со најавување(?)609
hr.wikibooks.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)44
hr.wikiquote.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
hr.wikisource.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)26
hr.wiktionary.org19:10, 18 август 2019создадена со најавување(?)24
hsb.wikipedia.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)47
hsb.wiktionary.org19:15, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
ht.wikipedia.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)41
ht.wikisource.org15:11, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:21, 19 мај 2019создадена со најавување(?)742trusted
hu.wikibooks.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)191
hu.wikiquote.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)13
hu.wikisource.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)8
hu.wiktionary.org16:39, 31 мај 2019создадена со најавување(?)66
hy.wikipedia.org17:53, 19 мај 2019создадена со најавување(?)736
hy.wikibooks.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)11
hy.wikisource.org19:11, 18 август 2019создадена со најавување(?)5
hy.wiktionary.org19:15, 18 август 2019создадена со најавување(?)28
hyw.wikipedia.org08:17, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)17
ia.wikipedia.org18:04, 17 мај 2019создадена со најавување(?)17
ia.wikibooks.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org19:14, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
id.wikipedia.org16:44, 14 мај 2019создадена со најавување(?)1.942autoreview
id.wikibooks.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)104
id.wikiquote.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)53
id.wikisource.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)95
id.wiktionary.org19:14, 18 август 2019создадена со најавување(?)109
ie.wikipedia.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)90
ie.wiktionary.org19:14, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)193
ig.wikiquote.org13:35, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)5
ig.wiktionary.org14:03, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)12
ii.wikipedia.org17:30, 18 март 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)205
ik.wiktionary.org13:35, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)12
incubator.wikimedia.org15:53, 22 мај 2019создадена со најавување(?)18.617translationadmin
inh.wikipedia.org15:36, 23 мај 2019создадена со најавување(?)28
io.wikipedia.org16:00, 17 мај 2019создадена со најавување(?)580
io.wiktionary.org07:32, 20 мај 2019создадена со најавување(?)9
is.wikipedia.org15:40, 22 мај 2019создадена со најавување(?)101
is.wikibooks.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
is.wikiquote.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
is.wikisource.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)6
is.wiktionary.org19:14, 18 август 2019создадена со најавување(?)44
it.wikipedia.org13:59, 15 мај 2019создадена со најавување(?)2.274
it.wikibooks.org19:31, 14 јули 2019создадена со најавување(?)23
it.wikinews.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)36
it.wikiquote.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)34
it.wikisource.org18:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)13
it.wikiversity.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)109autopatrolled
it.wikivoyage.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)8
it.wiktionary.org19:14, 18 август 2019создадена со најавување(?)40
iu.wikipedia.org19:13, 18 август 2019создадена со најавување(?)38
iu.wiktionary.org19:14, 18 август 2019создадена со најавување(?)5
jam.wikipedia.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)40
ja.wikipedia.org16:43, 14 мај 2019создадена со најавување(?)1.187extendedconfirmed
ja.wikibooks.org19:15, 18 август 2019создадена со најавување(?)148
ja.wikinews.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)45
ja.wikiquote.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)88
ja.wikisource.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)31
ja.wikiversity.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)32
ja.wikivoyage.org08:26, 28 август 2020создадена со најавување(?)34
ja.wiktionary.org19:15, 18 август 2019создадена со најавување(?)144
jbo.wikipedia.org16:07, 17 мај 2019создадена со најавување(?)28
jbo.wiktionary.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)11
jv.wikipedia.org16:58, 17 мај 2019создадена со најавување(?)1.942
jv.wikisource.org13:47, 8 август 2021создадена со најавување(?)4
jv.wiktionary.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)7
kaa.wikipedia.org08:25, 28 август 2019создадена со најавување(?)131
kab.wikipedia.org13:52, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
ka.wikipedia.org16:03, 17 мај 2019создадена со најавување(?)2.102trusted
ka.wikibooks.org13:52, 18 септември 2019создадена со најавување(?)8
ka.wikiquote.org14:00, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
ka.wiktionary.org13:52, 18 септември 2019создадена со најавување(?)22
kbd.wikipedia.org13:52, 18 септември 2019создадена со најавување(?)29
kbd.wiktionary.org01:42, 21 април 2023создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org17:48, 17 мај 2019создадена со најавување(?)40
kcg.wikipedia.org14:43, 16 мај 2022создадена со најавување(?)31
kcg.wiktionary.org20:25, 20 април 2023создадена со најавување(?)8
kg.wikipedia.org08:25, 28 август 2019создадена со најавување(?)7
ki.wikipedia.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
kk.wikipedia.org17:50, 17 мај 2019создадена со најавување(?)192
kk.wikibooks.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
kk.wikiquote.org15:35, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
kl.wikipedia.org15:41, 6 јули 2019создадена со најавување(?)43
kl.wiktionary.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org17:15, 11 јули 2019создадена со најавување(?)305
km.wikibooks.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)14
kn.wikipedia.org16:14, 17 мај 2019создадена со најавување(?)76
kn.wikiquote.org13:55, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org11:30, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
kn.wiktionary.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)14
koi.wikipedia.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1.263
ko.wikipedia.org14:00, 15 мај 2019создадена со најавување(?)1.057autopatrolled, extendedconfirmed
ko.wikibooks.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)12
ko.wikinews.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
ko.wikiquote.org13:55, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
ko.wikisource.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)14
ko.wikiversity.org13:55, 18 септември 2019создадена со најавување(?)10
ko.wiktionary.org16:49, 19 мај 2019создадена со најавување(?)123
krc.wikipedia.org18:22, 8 септември 2019создадена со најавување(?)32
kr.wikiquote.org15:35, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org12:40, 2 септември 2019создадена со најавување(?)3
ks.wikipedia.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
ks.wikibooks.org08:55, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org15:35, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)27
ku.wikipedia.org17:40, 10 август 2019создадена со најавување(?)72
ku.wikibooks.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)15
ku.wikiquote.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)8
ku.wiktionary.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)32
kv.wikipedia.org09:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)681
kw.wikipedia.org09:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)36
kw.wiktionary.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org14:10, 25 мај 2019создадена со најавување(?)70
ky.wikibooks.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:16, 8 септември 2019создадена со најавување(?)27
lad.wikipedia.org09:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)10
la.wikipedia.org15:57, 17 мај 2019создадена со најавување(?)137
la.wikibooks.org13:53, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)27
la.wikisource.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)27
lbe.wikipedia.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)797
lb.wikipedia.org14:42, 21 мај 2019создадена со најавување(?)33
lb.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)198
lfn.wikipedia.org20:28, 4 септември 2019создадена со најавување(?)76
lg.wikipedia.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)10
lij.wikipedia.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)51
lij.wikisource.org14:14, 22 јули 2020создадена со најавување(?)10
li.wikipedia.org16:57, 6 јули 2019создадена со најавување(?)52
li.wikibooks.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
li.wikinews.org20:26, 4 септември 2019создадена со најавување(?)3
li.wikiquote.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org13:54, 18 септември 2019создадена со најавување(?)39
lld.wikipedia.org16:45, 17 август 2020создадена со најавување(?)19
lmo.wikipedia.org09:32, 12 септември 2019создадена со најавување(?)105
lmo.wiktionary.org13:50, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)27
ln.wikipedia.org18:05, 17 мај 2019создадена со најавување(?)27
ln.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)8
login.wikimedia.org16:43, 14 мај 2019создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:22, 30 август 2019создадена со најавување(?)75
lo.wiktionary.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
lrc.wikipedia.org09:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)2
ltg.wikipedia.org09:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)52
lt.wikipedia.org16:30, 17 мај 2019создадена со најавување(?)479
lt.wikibooks.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)14
lt.wikiquote.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org07:08, 19 мај 2019создадена со најавување(?)132
lv.wikipedia.org16:07, 17 мај 2019создадена со најавување(?)668autopatrolled
lv.wikibooks.org06:39, 16 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)63
mad.wikipedia.org04:33, 20 декември 2020создадена со најавување(?)26
mai.wikipedia.org18:33, 17 мај 2019создадена со најавување(?)49
map-bms.wikipedia.org17:01, 24 август 2019создадена со најавување(?)258
mdf.wikipedia.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)290
www.mediawiki.org13:42, 17 мај 2019создадена со најавување(?)22.607sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org16:43, 14 мај 2019создадена со најавување(?)103.585checkuser, interface-admin, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org17:40, 10 август 2019создадена со најавување(?)142
mg.wikibooks.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org14:09, 22 мај 2019создадена со најавување(?)61
mhr.wikipedia.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)117
mh.wikipedia.org17:48, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:33, 28 јули 2019создадена со најавување(?)81
min.wiktionary.org11:41, 7 март 2020создадена со најавување(?)3
mi.wikipedia.org17:39, 8 јули 2019создадена со најавување(?)22
mi.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)12
mk.wikipedia.org16:03, 22 мај 2019создадена со најавување(?)950
mk.wikibooks.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org19:08, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
ml.wikipedia.org06:46, 19 мај 2019создадена со најавување(?)122
ml.wikibooks.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
ml.wiktionary.org14:01, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
mni.wikipedia.org04:09, 8 август 2021создадена со најавување(?)4
mni.wiktionary.org04:35, 8 август 2021создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org19:31, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)296
mn.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)207
mnw.wikipedia.org17:47, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)10
mnw.wiktionary.org13:29, 17 март 2021создадена со најавување(?)7
mrj.wikipedia.org17:50, 19 мај 2019создадена со најавување(?)2.378
mr.wikipedia.org04:47, 25 мај 2019создадена со најавување(?)78
mr.wikibooks.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
mr.wiktionary.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)22
ms.wikipedia.org15:58, 17 мај 2019создадена со најавување(?)987
ms.wikibooks.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
ms.wiktionary.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)119
mt.wikipedia.org18:36, 17 мај 2019создадена со најавување(?)24
mt.wiktionary.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
mwl.wikipedia.org14:05, 18 септември 2019создадена со најавување(?)77
mx.wikimedia.org09:21, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)30
myv.wikipedia.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)20
my.wikipedia.org11:26, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)53
my.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)164
mzn.wikipedia.org09:21, 18 август 2019создадена со најавување(?)52uploader
nah.wikipedia.org15:58, 17 мај 2019создадена со најавување(?)81
nah.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
nap.wikipedia.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)73
nap.wikisource.org17:07, 23 август 2019создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org08:11, 13 јули 2019создадена со најавување(?)47
na.wikibooks.org15:34, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
nds-nl.wikipedia.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)16
nds.wikipedia.org16:06, 17 мај 2019создадена со најавување(?)42
nds.wikibooks.org15:34, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
ne.wikipedia.org15:44, 22 мај 2019создадена со најавување(?)167
ne.wikibooks.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)11
ne.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)12
new.wikipedia.org05:23, 20 мај 2019создадена со најавување(?)104
ng.wikipedia.org17:30, 18 март 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org07:47, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)16
nia.wiktionary.org23:30, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)90
nl.wikipedia.org07:47, 16 мај 2019создадена со најавување(?)1.757
nl.wikibooks.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2.224
nl.wikimedia.org14:07, 18 септември 2019создадена со најавување(?)39
nl.wikinews.org16:57, 6 јули 2019создадена со најавување(?)51
nl.wikiquote.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)47
nl.wikisource.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)113
nl.wikivoyage.org11:05, 27 август 2019создадена со најавување(?)17
nl.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)87
nn.wikipedia.org16:23, 17 мај 2019создадена со најавување(?)144autopatrolled
nn.wikiquote.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org13:30, 31 август 2019создадена со најавување(?)11
no.wikipedia.org14:13, 15 мај 2019создадена со најавување(?)216autopatrolled
no.wikibooks.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)17
no.wikimedia.org04:05, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)3
no.wikinews.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)11
no.wikiquote.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)10
no.wikisource.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
no.wiktionary.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)62
nqo.wikipedia.org20:04, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)4
nrm.wikipedia.org14:58, 22 мај 2019создадена со најавување(?)233
nso.wikipedia.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)16
nv.wikipedia.org17:20, 17 мај 2019создадена со најавување(?)24
nyc.wikimedia.org08:59, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)21
ny.wikipedia.org14:06, 18 септември 2019создадена со најавување(?)29
oc.wikipedia.org16:01, 17 мај 2019создадена со најавување(?)277
oc.wikibooks.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)149
olo.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)8
om.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)41
om.wiktionary.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
or.wikipedia.org14:02, 24 мај 2019создадена со најавување(?)55
or.wikisource.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
or.wiktionary.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
os.wikipedia.org09:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)53
outreach.wikimedia.org10:29, 22 јуни 2019создадена со најавување(?)529translationadmin
pag.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)19
pam.wikipedia.org15:38, 22 мај 2019создадена со најавување(?)85
pap.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)27
pa.wikipedia.org18:29, 19 мај 2019создадена со најавување(?)48
pa.wikibooks.org20:20, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
pa.wiktionary.org18:47, 19 мај 2019создадена со најавување(?)11
pcd.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)88
pcm.wikipedia.org13:27, 17 август 2022создадена со најавување(?)21
pdc.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)216
pfl.wikipedia.org07:14, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)6
pih.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
pi.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
pi.wiktionary.org03:41, 5 март 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org06:14, 25 мај 2019создадена со најавување(?)981autoreview, editor
pl.wikibooks.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)46
pl.wikimedia.org08:19, 13 јули 2019создадена со најавување(?)19
pl.wikinews.org15:40, 19 мај 2019создадена со најавување(?)27
pl.wikiquote.org09:26, 27 август 2019создадена со најавување(?)110
pl.wikisource.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)106
pl.wikivoyage.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)18
pl.wiktionary.org17:58, 17 мај 2019создадена со најавување(?)251autoreview
pms.wikipedia.org14:23, 21 мај 2019создадена со најавување(?)23
pms.wikisource.org20:27, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org16:28, 17 мај 2019создадена со најавување(?)196
pnb.wiktionary.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)17
pnt.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
ps.wikipedia.org14:19, 21 мај 2019создадена со најавување(?)51
ps.wikivoyage.org20:28, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:16, 8 септември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org16:02, 17 мај 2019создадена со најавување(?)10.271autoreviewer
pt.wikibooks.org11:32, 13 јули 2019создадена со најавување(?)128
pt.wikimedia.org07:30, 9 март 2020создадена со најавување(?)4
pt.wikinews.org15:34, 19 мај 2019создадена со најавување(?)402autoreview
pt.wikiquote.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)29
pt.wikisource.org09:42, 12 септември 2019создадена со најавување(?)18
pt.wikiversity.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)88
pt.wikivoyage.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
pt.wiktionary.org19:04, 17 мај 2019создадена со најавување(?)138
pwn.wikipedia.org11:49, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)12
qu.wikipedia.org16:27, 17 мај 2019создадена со најавување(?)2.081
qu.wikiquote.org11:17, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
rm.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
rm.wikibooks.org05:06, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)41
rn.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)101
rn.wiktionary.org16:48, 3 декември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)21
roa-rup.wiktionary.org14:08, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org09:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)12
ro.wikipedia.org17:18, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1.184extendedconfirmed
ro.wikibooks.org15:08, 21 мај 2019создадена со најавување(?)13
ro.wikinews.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)12
ro.wikiquote.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
ro.wikisource.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
ro.wikivoyage.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)53
ro.wiktionary.org19:05, 17 мај 2019создадена со најавување(?)211
rue.wikipedia.org17:52, 2 септември 2019создадена со најавување(?)129
ru.wikipedia.org14:01, 15 мај 2019создадена со најавување(?)1.354autoreview, uploader
ru.wikibooks.org15:46, 19 мај 2019создадена со најавување(?)13
ru.wikimedia.org16:09, 1 декември 2019создадена со најавување(?)10
ru.wikinews.org14:18, 26 мај 2019создадена со најавување(?)51
ru.wikiquote.org16:15, 13 јули 2019создадена со најавување(?)14
ru.wikisource.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)16
ru.wikiversity.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
ru.wiktionary.org05:10, 25 мај 2019создадена со најавување(?)65
rw.wikipedia.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)492
rw.wiktionary.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)31
sah.wikipedia.org19:05, 17 мај 2019создадена со најавување(?)58
sah.wikiquote.org20:27, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org16:43, 27 јули 2019создадена со најавување(?)20
sa.wikipedia.org16:28, 2 јули 2019создадена со најавување(?)14
sa.wikibooks.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org14:10, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)62
sa.wiktionary.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)24
scn.wiktionary.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)63
sco.wikipedia.org15:55, 2 јули 2019создадена со најавување(?)1.170
sc.wikipedia.org16:01, 17 мај 2019создадена со најавување(?)49
sd.wikipedia.org18:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)21
sd.wiktionary.org14:09, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
se.wikipedia.org12:01, 27 август 2019создадена со најавување(?)79
se.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org05:32, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)9
sg.wikipedia.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
sg.wiktionary.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)155
shi.wikipedia.org19:58, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)14
shn.wikipedia.org20:27, 4 септември 2019создадена со најавување(?)4
shn.wikibooks.org15:17, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)14
shn.wikivoyage.org17:56, 23 март 2022создадена со најавување(?)2
shn.wiktionary.org08:11, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)16
sh.wikipedia.org17:19, 17 мај 2019создадена со најавување(?)491
sh.wiktionary.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
shy.wiktionary.org04:02, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org12:18, 23 мај 2019создадена со најавување(?)13.948rollbacker
simple.wikibooks.org03:15, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org03:17, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org06:42, 19 мај 2019создадена со најавување(?)40.311bureaucrat, sysop
si.wikipedia.org19:44, 19 мај 2019создадена со најавување(?)72
si.wikibooks.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
skr.wikipedia.org17:12, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)8
skr.wiktionary.org09:09, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org18:42, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)294
sk.wikibooks.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org16:18, 17 мај 2019создадена со најавување(?)491
sl.wikibooks.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
sl.wikiquote.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
sl.wikisource.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)12
sl.wikiversity.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
sl.wiktionary.org19:22, 30 август 2019создадена со најавување(?)5
smn.wikipedia.org14:54, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)48
sm.wikipedia.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)12
sm.wiktionary.org16:43, 27 јули 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org14:19, 18 септември 2019создадена со најавување(?)168
wikisource.org18:37, 20 јули 2019создадена со најавување(?)489translationadmin
so.wikipedia.org15:40, 22 мај 2019создадена со најавување(?)94
so.wiktionary.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)19
species.wikimedia.org07:42, 1 август 2019создадена со најавување(?)681autopatrolled, translationadmin
sq.wikipedia.org15:47, 23 мај 2019создадена со најавување(?)309autoreview, editor
sq.wikibooks.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)18
sq.wikinews.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)24
sq.wikiquote.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)24
srn.wikipedia.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)28
sr.wikipedia.org16:06, 17 мај 2019создадена со најавување(?)1.014
sr.wikibooks.org14:09, 18 јули 2019создадена со најавување(?)3
sr.wikinews.org15:55, 2 јули 2019создадена со најавување(?)9
sr.wikiquote.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
sr.wikisource.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)8
sr.wiktionary.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)68
ss.wikipedia.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)19
ss.wiktionary.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org20:20, 4 септември 2019создадена со најавување(?)122
st.wikipedia.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)15
su.wikipedia.org11:19, 19 мај 2019создадена со најавување(?)101
su.wikibooks.org15:34, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikisource.org15:10, 31 август 2023создадена со најавување(?)4
su.wiktionary.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
sv.wikipedia.org18:40, 19 мај 2019создадена со најавување(?)784extendedconfirmed
sv.wikibooks.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)45
sv.wikinews.org08:25, 28 август 2019создадена со најавување(?)5
sv.wikiquote.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
sv.wikisource.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
sv.wikiversity.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)16
sv.wikivoyage.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)28
sv.wiktionary.org16:58, 16 август 2019создадена со најавување(?)375
sw.wikipedia.org19:09, 17 мај 2019создадена со најавување(?)170
sw.wiktionary.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)122
szy.wikipedia.org03:24, 24 декември 2019создадена со најавување(?)23
ta.wikipedia.org17:24, 19 мај 2019создадена со најавување(?)313
ta.wikibooks.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)24
ta.wikinews.org15:37, 6 јули 2019создадена со најавување(?)133
ta.wikiquote.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
ta.wikisource.org14:20, 18 септември 2019создадена со најавување(?)36
ta.wiktionary.org15:23, 22 мај 2019создадена со најавување(?)213
tay.wikipedia.org02:59, 19 март 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
ten.wikipedia.org04:04, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org15:58, 8 август 2019создадена со најавување(?)11
test-commons.wikimedia.org15:57, 8 август 2019создадена со најавување(?)6
test.wikipedia.org06:05, 28 јули 2019создадена со најавување(?)263sysop, translationadmin
test.wikidata.org15:57, 8 август 2019создадена со најавување(?)9
tet.wikipedia.org09:47, 12 септември 2019создадена со најавување(?)44
te.wikipedia.org15:41, 6 јули 2019создадена со најавување(?)90
te.wikibooks.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
te.wikisource.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)8
te.wiktionary.org08:54, 7 септември 2019создадена со најавување(?)7
tg.wikipedia.org18:22, 7 јуни 2019создадена со најавување(?)130
tg.wikibooks.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)15
th.wikipedia.org19:10, 17 мај 2019создадена со најавување(?)618
th.wikibooks.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)4
th.wikiquote.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)14
th.wikisource.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)79
th.wiktionary.org16:58, 23 мај 2019создадена со најавување(?)1.093
ti.wikipedia.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)46
ti.wiktionary.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
tk.wikipedia.org15:41, 6 јули 2019создадена со најавување(?)14
tk.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)10
tl.wikipedia.org14:13, 15 мај 2019создадена со најавување(?)92
tl.wikibooks.org20:20, 4 септември 2019создадена со најавување(?)8
tl.wikiquote.org13:22, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)20
tl.wiktionary.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)6
tly.wikipedia.org13:11, 30 август 2023создадена со најавување(?)4
tn.wikipedia.org10:48, 13 јули 2019создадена со најавување(?)130
tn.wiktionary.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)14
to.wikipedia.org14:21, 18 септември 2019создадена со најавување(?)20
tpi.wikipedia.org09:33, 12 септември 2019создадена со најавување(?)7
tpi.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)10
trv.wikipedia.org15:48, 18 март 2021создадена со најавување(?)4
tr.wikipedia.org14:02, 15 мај 2019создадена со најавување(?)1.709autoreview
tr.wikibooks.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)11
tr.wikimedia.org15:57, 8 август 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)20
tr.wikisource.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)29
tr.wikivoyage.org01:41, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)4
tr.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)67
ts.wikipedia.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
ts.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)36
tt.wikipedia.org16:27, 25 мај 2019создадена со најавување(?)759
tt.wikibooks.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
tum.wikipedia.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)42
tw.wikipedia.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)109
tyv.wikipedia.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
ty.wikipedia.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org17:00, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)15
udm.wikipedia.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1.675
ug.wikipedia.org16:37, 17 мај 2019создадена со најавување(?)109
ug.wikibooks.org15:33, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)9
uk.wikipedia.org14:02, 15 мај 2019создадена со најавување(?)3.525autoreview
uk.wikibooks.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)13
uk.wikisource.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
uk.wikivoyage.org18:18, 8 септември 2019создадена со најавување(?)14
uk.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)78
ur.wikipedia.org14:11, 15 мај 2019создадена со најавување(?)135
ur.wikibooks.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
usability.wikimedia.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org05:22, 4 јули 2019создадена со најавување(?)218
uz.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org14:22, 18 септември 2019создадена со најавување(?)7
vec.wikipedia.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)60
vec.wikisource.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)4
vec.wiktionary.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)26
vep.wikipedia.org11:34, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)51
ve.wikipedia.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org18:50, 19 мај 2019создадена со најавување(?)1.651autopatrolled, extendedconfirmed
vi.wikibooks.org19:17, 18 август 2019создадена со најавување(?)110
vi.wikiquote.org19:17, 18 август 2019создадена со најавување(?)11
vi.wikisource.org19:17, 18 август 2019создадена со најавување(?)21
vi.wikivoyage.org19:17, 18 август 2019создадена со најавување(?)18
vi.wiktionary.org15:07, 22 мај 2019создадена со најавување(?)126rollbacker
vls.wikipedia.org19:13, 17 мај 2019создадена со најавување(?)90
vo.wikipedia.org10:48, 13 јули 2019создадена со најавување(?)385
vo.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:17, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org15:57, 17 мај 2019создадена со најавување(?)174
wa.wikipedia.org19:14, 17 мај 2019создадена со најавување(?)20
wa.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org15:38, 16 декември 2020создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org06:05, 25 мај 2019создадена со најавување(?)35
www.wikidata.org14:05, 15 мај 2019создадена со најавување(?)31.943sysop, translationadmin
www.wikifunctions.org18:39, 27 јули 2023создадена со најавување(?)704functioneer (привремено), sysop (привремено), translationadmin (привремено)
wikimania2005.wikimedia.org14:59, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org14:59, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org14:59, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org04:05, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org04:06, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org04:07, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org04:07, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org04:07, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org04:07, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org04:08, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org17:33, 18 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:14, 30 мај 2019создадена со најавување(?)509translationadmin
wo.wikipedia.org17:01, 1 август 2019создадена со најавување(?)4
wo.wikiquote.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)5
wuu.wikipedia.org14:22, 21 мај 2019создадена со најавување(?)131
xal.wikipedia.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)171
xh.wikipedia.org11:20, 13 јули 2019создадена со најавување(?)8
xh.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org14:22, 21 мај 2019создадена со најавување(?)111
yi.wikipedia.org16:01, 17 мај 2019создадена со најавување(?)88
yi.wikisource.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
yo.wikipedia.org18:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)489
yo.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org16:17, 25 август 2019создадена со најавување(?)76
za.wikipedia.org07:23, 19 мај 2019создадена со најавување(?)33
za.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org13:59, 1 август 2019создадена со најавување(?)11
zh-classical.wikipedia.org13:05, 22 јуни 2019создадена со најавување(?)66
zh-min-nan.wikipedia.org16:02, 19 мај 2019создадена со најавување(?)303
zh-min-nan.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:08, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wiktionary.org19:08, 18 август 2019создадена со најавување(?)22
zh-yue.wikipedia.org07:22, 19 мај 2019создадена со најавување(?)590
zh.wikipedia.org16:43, 14 мај 2019нова сметка(?)16.652extendedconfirmed, rollbacker, templateeditor
zh.wikibooks.org10:01, 13 јули 2019создадена со најавување(?)132
zh.wikinews.org17:23, 11 јули 2019создадена со најавување(?)14
zh.wikiquote.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)31
zh.wikisource.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)186
zh.wikiversity.org19:09, 18 август 2019создадена со најавување(?)340
zh.wikivoyage.org19:31, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)115
zh.wiktionary.org18:48, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)898
zu.wikipedia.org11:19, 13 јули 2019создадена со најавување(?)152
zu.wikibooks.org14:58, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:08, 18 август 2019создадена со најавување(?)4