Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Matma Rex
  • Зачленет: 20:34, 27 мај 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 30.360
  • Број на приврзани сметки: 889
  • Глобална група: Глобални посреднички уредници (до 02:00, 13 јуни 2023)
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
advisory.wikimedia.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org22:29, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org23:58, 30 јули 2010создадена со најавување(?)2
af.wikibooks.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
ak.wikipedia.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org14:33, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org16:58, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org02:19, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org00:45, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ang.wikibooks.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org13:55, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org13:53, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:01, 12 април 2009создадена со најавување(?)10
ar.wikibooks.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org20:56, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org15:34, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:41, 31 јануари 2012создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org17:05, 12 август 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
as.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
as.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org15:34, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:53, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:00, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org19:04, 29 август 2011создадена со најавување(?)4
az.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org21:22, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org12:37, 11 јули 2011создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org18:51, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org18:23, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)19
beta.wikiversity.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
be.wikipedia.org17:58, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)10
be.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org17:15, 1 јануари 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)11
bg.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
bh.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)5
bn.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org16:13, 30 септември 2019создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org19:51, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:00, 4 мај 2009создадена со најавување(?)4
br.wikimedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:23, 4 јуни 2009создадена со најавување(?)15
bs.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org17:03, 24 мај 2009создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
ca.wikipedia.org14:11, 1 јули 2008создадена со најавување(?)24
ca.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org22:03, 17 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:03, 8 јули 2011создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)10
cho.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:57, 17 август 2009создадена со најавување(?)10
commons.wikimedia.org20:34, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)2.155patroller, rollbacker
co.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:10, 7 јули 2008создадена со најавување(?)4
csb.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:36, 19 август 2008создадена со најавување(?)21
cs.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org18:36, 22 март 2012создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org22:23, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)4
cy.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:47, 19 август 2008создадена со најавување(?)17
da.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:19, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)88
de.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
de.wikisource.org11:26, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)7
de.wikiversity.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org16:37, 28 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org21:41, 31 јануари 2012создадена со најавување(?)11
dk.wikimedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org15:37, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:17, 2 септември 2009создадена со најавување(?)7
el.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:34, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)1.745extendedconfirmed
en.wikibooks.org14:53, 23 јули 2008создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org14:53, 23 јули 2008создадена со најавување(?)3
en.wikiquote.org20:00, 8 јуни 2008создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org14:53, 23 јули 2008создадена со најавување(?)38
en.wikiversity.org14:53, 23 јули 2008создадена со најавување(?)7
en.wikivoyage.org20:31, 13 март 2013создадена со најавување(?)9
en.wiktionary.org14:53, 23 јули 2008создадена со најавување(?)5
eo.wikipedia.org20:38, 8 јуни 2008создадена со најавување(?)26
eo.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:16, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)36
es.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org12:22, 21 август 2010создадена со најавување(?)12
et.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:53, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)7
eu.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org17:44, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)29
fa.wikibooks.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org01:41, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:14, 21 јуни 2008создадена со најавување(?)27
fi.wikibooks.org00:17, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org00:17, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org01:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org20:24, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org20:57, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org00:01, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org18:39, 26 септември 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)55
fr.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org19:45, 11 октомври 2008создадена со најавување(?)5
fr.wikiversity.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org12:44, 19 април 2013создадена со најавување(?)5
fur.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:21, 15 мај 2012создадена со најавување(?)11
ga.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org00:16, 9 мај 2012создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:53, 12 јули 2011создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org12:45, 14 август 2015создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org19:09, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org18:10, 2 август 2018создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org00:12, 30 септември 2012создадена со најавување(?)6
gu.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org23:20, 17 септември 2012создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:53, 27 декември 2008создадена со најавување(?)27
he.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
he.wikivoyage.org20:39, 25 април 2013создадена со најавување(?)4autopatrolled
he.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)5
hi.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
hi.wikiversity.org15:40, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org18:17, 9 јули 2011создадена со најавување(?)10
hr.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org16:35, 28 октомври 2008создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:10, 31 јануари 2010создадена со најавување(?)30
hu.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikinews.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org19:51, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)7
hy.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org16:53, 27 декември 2008создадена со најавување(?)4
ia.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:45, 24 октомври 2008создадена со најавување(?)17
id.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org20:41, 30 април 2013создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org21:54, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
inh.wikipedia.org15:41, 8 мај 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:58, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)6
io.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:15, 10 август 2008создадена со најавување(?)6
is.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)38
it.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org15:32, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org23:09, 2 мај 2013создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org20:39, 29 септември 2012создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org12:28, 10 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)36
ja.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org20:36, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org11:21, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)5
jv.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org17:40, 17 јули 2008создадена со најавување(?)8
ka.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org15:47, 28 јуни 2017создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org18:11, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
km.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
kn.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org15:01, 12 април 2009создадена со најавување(?)24
ko.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org14:05, 23 април 2010создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org10:41, 4 август 2010создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org13:06, 17 март 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:51, 16 јануари 2009создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org22:33, 12 септември 2008создадена со најавување(?)3
la.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:38, 18 мај 2011создадена со најавување(?)9
lb.wikibooks.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:58, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org22:12, 16 ноември 2008создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:08, 18 август 2009создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org22:29, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:09, 8 јули 2011создадена со најавување(?)15
lt.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:46, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)8autopatrolled
lv.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org20:34, 9 април 2015создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:28, 20 јули 2008создадена со најавување(?)1.587sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org19:15, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)417massmessage-sender
mg.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
mi.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mi.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org17:10, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)7
mk.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org17:58, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ml.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org19:57, 2 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org15:47, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org15:47, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:38, 2 јули 2012создадена со најавување(?)1
mn.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org21:00, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:38, 19 октомври 2012создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org01:28, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)14
ms.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org23:15, 24 август 2012создадена со најавување(?)1
my.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:19, 15 мај 2012создадена со најавување(?)5
nah.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org20:24, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:09, 23 јуни 2009создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org20:28, 23 ноември 2010создадена со најавување(?)1
nds.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org10:12, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
ng.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org15:48, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org00:31, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)39
nl.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org21:51, 20 декември 2008создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:18, 12 септември 2009создадена со најавување(?)15
nn.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:35, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)27
no.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org22:06, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org20:33, 17 октомври 2012создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org19:21, 15 мај 2012создадена со најавување(?)4
oc.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org07:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org22:29, 8 март 2016создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org18:23, 3 април 2013создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa-us.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org23:05, 8 јули 2011создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org16:09, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org15:49, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org14:02, 29 април 2011создадена со најавување(?)6
pdc.wikipedia.org21:25, 12 декември 2008создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:34, 27 мај 2008домашно вики(?)19.357editor, interface-admin
pl.wikibooks.org12:32, 4 јули 2008создадена со најавување(?)4
pl.wikimedia.org12:45, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)37
pl.wikinews.org20:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)8
pl.wikiquote.org14:14, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)15
pl.wikisource.org15:00, 23 јули 2008создадена со најавување(?)23editor
pl.wikivoyage.org23:56, 10 март 2013создадена со најавување(?)6
pl.wiktionary.org15:38, 21 јуни 2008создадена со најавување(?)14
pms.wikipedia.org12:16, 27 септември 2010создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)56
pt.wikibooks.org14:21, 25 декември 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org01:24, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org17:41, 3 април 2013создадена со најавување(?)1
quality.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)5
qu.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org11:25, 3 јули 2009создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org15:28, 9 февруари 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:15, 6 јули 2009создадена со најавување(?)18
ro.wikibooks.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org18:09, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)59uploader
ru.wikibooks.org20:24, 3 јануари 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org23:23, 25 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org18:49, 2 јануари 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org23:23, 25 јануари 2009создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org20:59, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
sah.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org15:50, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:15, 17 мај 2013потврдено со лозинка(?)1
sc.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sc.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
sd.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org10:49, 11 декември 2010создадена со најавување(?)2
se.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org15:51, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org22:12, 31 август 2011создадена со најавување(?)8
sh.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:05, 18 јули 2008создадена со најавување(?)20
simple.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org18:19, 4 декември 2011создадена со најавување(?)9
si.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:25, 16 август 2008создадена со најавување(?)18
sk.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:18, 16 август 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org14:39, 23 август 2011создадена со најавување(?)13
sl.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org01:03, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:52, 8 септември 2012создадена со најавување(?)8
so.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
so.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:35, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)2
sq.wikipedia.org17:58, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)4
sq.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:22, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)19
sr.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org00:17, 9 мај 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org00:10, 9 мај 2012создадена со најавување(?)2
su.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org17:22, 12 јули 2008создадена со најавување(?)38
sv.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org18:33, 5 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org13:30, 16 мај 2011создадена со најавување(?)4
sw.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org19:09, 7 јули 2008создадена со најавување(?)3
szy.wikipedia.org22:19, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org19:37, 22 март 2012создадена со најавување(?)9
ta.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org15:53, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org22:55, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:57, 21 октомври 2012создадена со најавување(?)14autoreview, editor
test-commons.wikimedia.org20:18, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:40, 17 јануари 2009создадена со најавување(?)83rollbacker, sysop
test.wikidata.org12:50, 9 септември 2013создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
te.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org00:17, 9 мај 2012создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org17:58, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)17
th.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
th.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
th.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:41, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:07, 17 август 2011создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:08, 5 јули 2008создадена со најавување(?)31
tr.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org05:48, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:53, 27 декември 2008создадена со најавување(?)28
uk.wikibooks.org00:57, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org00:57, 6 март 2013создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:42, 11 мај 2012создадена со најавување(?)5
ur.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:41, 29 септември 2012создадена со најавување(?)2
uz.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:58, 30 март 2013создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org12:57, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:49, 12 февруари 2010создадена со најавување(?)15
vi.wikibooks.org21:35, 24 април 2013создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org21:35, 24 април 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org12:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org21:35, 24 април 2013создадена со најавување(?)3
vls.wikipedia.org16:52, 27 декември 2008создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org16:28, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)2
vo.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org23:58, 8 мај 2012создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:33, 1 март 2013создадена со најавување(?)3.182
wikimania2005.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org21:00, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
wikimania2015.wikimedia.org15:31, 24 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org07:24, 27 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org21:35, 28 декември 2016создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org13:08, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:20, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
xh.wikibooks.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org22:19, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)6
yi.wikisource.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org16:52, 12 август 2012создадена со најавување(?)2
yo.wikibooks.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikibooks.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:32, 13 февруари 2012создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org16:53, 27 декември 2008создадена со најавување(?)28
zh.wikibooks.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org03:14, 9 јули 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org12:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org13:17, 23 април 2009создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org21:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0