Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)0
aa.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ab.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ab.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
advisory.wikimedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org16:52, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)12
af.wikibooks.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
af.wikiquote.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
af.wiktionary.org21:50, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ak.wikibooks.org21:51, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org21:53, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:53, 3 март 2011создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org21:38, 3 март 2011создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
am.wiktionary.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ang.wikipedia.org21:59, 3 март 2011создадена со најавување(?)1
ang.wikibooks.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ang.wikiquote.org22:03, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org22:06, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org23:24, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org21:38, 3 март 2011создадена со најавување(?)71editor
ar.wikibooks.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)3
ar.wikimedia.org09:06, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org09:07, 13 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)6
ary.wikipedia.org14:18, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)20
ast.wikipedia.org23:28, 3 март 2011создадена со најавување(?)1
ast.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
as.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org20:50, 15 јуни 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org15:32, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
av.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:12, 23 јули 2015создадена со најавување(?)6
az.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)13
az.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org13:18, 5 април 2021создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org18:20, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:23, 3 март 2011создадена со најавување(?)5
beta.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)15
be.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:38, 3 март 2011создадена со најавување(?)10
bg.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)6
bh.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
bi.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)10
bn.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
bo.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org13:25, 19 септември 2011создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:24, 3 март 2011создадена со најавување(?)4editor
bs.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)35
ca.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)125.062sysop
co.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
co.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)40
cs.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)15
cy.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org15:32, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)13
da.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)60autoreview
de.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org10:27, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org14:44, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org06:20, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)12
el.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org16:48, 26 септември 2011создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
el.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org09:36, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)2.147extendedconfirmed
en.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)30
en.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)5
en.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)7
en.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
en.wikivoyage.org09:54, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)12
en.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)18
eo.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org15:50, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org14:42, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org22:16, 3 март 2011создадена со најавување(?)73
es.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
es.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org11:40, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org23:44, 3 март 2011создадена со најавување(?)12
et.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)19
eu.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org02:46, 4 март 2011создадена со најавување(?)24
fa.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org21:26, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
ff.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)26
fi.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org17:15, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org10:49, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org00:26, 4 март 2011создадена со најавување(?)75
fr.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org10:27, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
fy.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org15:32, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)7
gl.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org14:01, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org15:32, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
gu.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org20:32, 23 јули 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)76.679sysop (привремено), checkuser
he.wikibooks.org02:43, 6 март 2011потврдено со лозинка(?)28
he.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)8
he.wikiquote.org10:20, 6 март 2011потврдено со лозинка(?)58
he.wikisource.org23:22, 3 март 2011создадена со најавување(?)65
he.wikivoyage.org22:59, 3 април 2013создадена со најавување(?)23
he.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)6.497
hif.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org15:32, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)17
hi.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org23:35, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)10
hr.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
ht.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)18
hu.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org23:27, 3 март 2011создадена со најавување(?)5
hy.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org23:33, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
ia.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)33
id.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org12:30, 23 март 2011создадена со најавување(?)21
inh.wikipedia.org10:11, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
is.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)83
it.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org23:22, 3 март 2011создадена со најавување(?)4
it.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org10:27, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org21:33, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)33
ja.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org15:32, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)6
jv.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
ka.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org10:28, 22 март 2011создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org14:54, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)10
kk.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
kn.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)21
ko.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)17
ks.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:16, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)8
la.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
lb.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org14:19, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org14:14, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:32, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org17:51, 27 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)16
lt.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)24
lv.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org14:41, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:48, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:14, 5 март 2011создадена со најавување(?)127sysop
meta.wikimedia.org19:33, 3 март 2011домашно вики(?)2.136steward, translationadmin
mg.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:33, 7 март 2013создадена со најавување(?)2
min.wiktionary.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org23:53, 3 март 2011создадена со најавување(?)5
mk.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)17
ml.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)6
mn.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
mr.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org21:15, 11 февруари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)58
ms.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org18:21, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)6
my.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
nds.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
nds.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)5
ne.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:18, 3 март 2011создадена со најавување(?)42
nl.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org10:27, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)13
nn.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)23
no.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
no.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org14:16, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:18, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)5
nyc.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
oc.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org14:53, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
or.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org17:33, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
pa-us.wikimedia.org16:18, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org16:30, 14 април 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)41autoreview
pl.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
pl.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org06:52, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:13, 3 март 2011создадена со најавување(?)35
pt.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
pt.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org16:16, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)39
ro.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org15:56, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)63uploader
ru.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org11:26, 20 јули 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
ru.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org10:28, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)12
rw.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org15:48, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org09:51, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
sa.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org15:42, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org14:14, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)12
sh.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)59
simple.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org18:54, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)9
si.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
si.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org14:42, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)25
sk.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)4
sl.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org16:55, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
sn.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
so.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org02:27, 4 март 2011создадена со најавување(?)6
sq.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)25
sq.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org15:43, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)28
sr.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)6
strategy.wikimedia.org17:56, 8 март 2011создадена со најавување(?)5
st.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
su.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)25
sv.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org10:28, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
sw.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)16
ta.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org15:33, 7 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org23:26, 7 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org10:39, 6 март 2011создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org15:55, 12 април 2011создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org12:36, 3 април 2011создадена со најавување(?)25
test.wikidata.org18:27, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)3
te.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)16
th.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)6
tl.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org16:01, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)31autoreview
tr.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org14:26, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org14:04, 11 август 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org14:26, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:35, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)43
uk.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org16:09, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)8
uz.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org09:36, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)12
vi.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org14:07, 11 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org02:34, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
wa.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org14:42, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:38, 23 ноември 2012создадена со најавување(?)3.268
wikimania2005.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org19:17, 9 март 2011создадена со најавување(?)3
wikimania2012.wikimedia.org18:23, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org23:00, 2 мај 2013создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org14:35, 2 јули 2014создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org14:23, 27 јануари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org09:48, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org23:34, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org19:01, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org23:50, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)2
xh.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:05, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)9
yi.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)2
yo.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org14:13, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)7
zh-min-nan.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikibooks.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wikiquote.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:30, 4 март 2011создадена со најавување(?)26
zh.wikibooks.org02:31, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org02:29, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org09:51, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org10:22, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org02:33, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)1
zu.wikibooks.org02:32, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org19:33, 3 март 2011потврдено со лозинка(?)2