Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org17:45, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org11:28, 13 август 2009создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org23:11, 2 декември 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
af.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org15:15, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:31, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ak.wiktionary.org13:50, 14 март 2009создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
am.wikipedia.org16:02, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org19:32, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
ang.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:30, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
an.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org22:09, 29 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org02:38, 6 декември 2009создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)45
ar.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org22:11, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org22:25, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org10:41, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org23:34, 30 октомври 2009создадена со најавување(?)8
ast.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ast.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org19:27, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
as.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org21:51, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org23:13, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:29, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)1
awa.wikipedia.org22:53, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:35, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
ay.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:42, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org19:36, 27 мај 2008создадена со најавување(?)13
az.wikibooks.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org21:26, 8 април 2011создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org00:22, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)4
bar.wikipedia.org23:16, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org16:29, 20 декември 2008создадена со најавување(?)5
ba.wikipedia.org19:37, 27 мај 2008создадена со најавување(?)8
bcl.wikipedia.org23:16, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)3
bd.wikimedia.org22:14, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:42, 27 мај 2008создадена со најавување(?)11
beta.wikiversity.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
be.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
be.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org22:14, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)47
bg.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org15:17, 9 мај 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org12:16, 26 февруари 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org19:43, 27 мај 2008создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org12:13, 30 ноември 2010создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org19:32, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
bn.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org00:36, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)3
br.wikipedia.org19:44, 27 мај 2008создадена со најавување(?)6
br.wikimedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:45, 27 мај 2008создадена со најавување(?)7
bs.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:35, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org19:36, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
ca.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org19:57, 29 јули 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org23:06, 2 јануари 2009создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org19:37, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org19:38, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org16:43, 20 декември 2008создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org23:19, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org19:46, 27 мај 2008создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org19:40, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org19:46, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
ckb.wikipedia.org11:28, 13 август 2009создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1.329autopatrolled, rollbacker
co.wikipedia.org19:48, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
co.wikimedia.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org17:05, 22 март 2009создадена со најавување(?)7
cr.wikipedia.org19:41, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)24
csb.wiktionary.org13:01, 14 мај 2009создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)28
cs.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org01:07, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org22:23, 19 јануари 2009создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org19:42, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org19:50, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
cv.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
cy.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)12
da.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org20:55, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)352autoreview, editor
de.wikibooks.org19:19, 5 април 2010создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org19:18, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:22, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org21:01, 23 декември 2008создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org03:16, 3 јануари 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org16:09, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org22:27, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:52, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
dty.wikipedia.org19:35, 26 ноември 2017создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org14:10, 14 март 2009создадена со најавување(?)4
dv.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org20:08, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org20:10, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)15
el.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org23:16, 3 октомври 2009создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org01:57, 28 декември 2008создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org16:10, 6 декември 2009создадена со најавување(?)5
en.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)935extendedconfirmed
en.wikibooks.org19:40, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
en.wikinews.org19:40, 27 мај 2008создадена со најавување(?)46
en.wikiquote.org19:40, 27 мај 2008создадена со најавување(?)5
en.wikisource.org13:26, 28 септември 2008создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org02:54, 29 март 2008создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org23:07, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org19:40, 27 мај 2008создадена со најавување(?)7
eo.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)11
eo.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org21:37, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)132
es.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org22:52, 21 март 2010создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org03:16, 23 декември 2008создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:55, 27 мај 2008создадена со најавување(?)8
et.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org11:32, 18 април 2011создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org15:18, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)14
eu.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org16:11, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org20:03, 27 мај 2008создадена со најавување(?)31
fa.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org00:08, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org20:11, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org16:12, 6 декември 2009создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)26
fi.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org22:34, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org00:11, 2 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org20:12, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org13:12, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)5
fo.wikipedia.org20:04, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
fo.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:29, 3 април 2009создадена со најавување(?)6
frr.wikipedia.org23:06, 19 август 2010создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)146
fr.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org21:00, 6 мај 2010создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org20:40, 23 октомври 2009создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org21:35, 1 јануари 2010создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org16:13, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org20:08, 27 мај 2008создадена со најавување(?)6
fy.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org16:15, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)3
ga.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org00:23, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org20:09, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
gd.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:16, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org18:14, 25 март 2008создадена со најавување(?)7
gl.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:11, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
gn.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org00:23, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org16:19, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org20:18, 27 мај 2008создадена со најавување(?)6
gu.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org20:21, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
gv.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org23:21, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org20:27, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:43, 29 март 2008создадена со најавување(?)3
he.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)17
he.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org23:34, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)4
hif.wiktionary.org00:23, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:21, 27 мај 2008создадена со најавување(?)23
hi.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org12:53, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org22:52, 17 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:24, 27 мај 2008создадена со најавување(?)36
hr.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:25, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org23:45, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org01:46, 15 јануари 2009создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)20
hu.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org21:22, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org22:42, 25 април 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org23:19, 2 декември 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org20:49, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
hy.wikibooks.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org19:56, 7 септември 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:56, 7 септември 2015создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org19:56, 7 септември 2015создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org00:23, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:45, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
ia.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org04:57, 3 декември 2008создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:46, 27 мај 2008создадена со најавување(?)34
id.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org21:46, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
ie.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org04:42, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)2
ik.wikipedia.org20:31, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org16:22, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org18:13, 2 април 2008создадена со најавување(?)67
inh.wikipedia.org00:24, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org21:50, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org21:51, 27 мај 2008создадена со најавување(?)10
is.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org20:49, 14 ноември 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)88autopatrolled
it.wikibooks.org15:40, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org15:39, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org15:40, 16 септември 2014создадена со најавување(?)28
it.wikisource.org16:18, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org15:39, 16 септември 2014создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org04:57, 3 декември 2008создадена со најавување(?)2
iu.wikipedia.org15:41, 9 октомври 2009создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org12:48, 5 јули 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)27
ja.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org16:52, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org16:23, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org20:32, 28 јануари 2010создадена со најавување(?)5
jv.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org00:23, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org21:15, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
ka.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org00:24, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:32, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org20:38, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org16:24, 6 декември 2009создадена со најавување(?)8
kk.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org20:36, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
kl.wiktionary.org20:13, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org18:42, 20 декември 2008создадена со најавување(?)2
km.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org02:33, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org21:15, 27 мај 2008создадена со најавување(?)5
kn.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008создадена со најавување(?)8
ko.wikibooks.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org22:27, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org17:24, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org00:40, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org19:43, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org01:08, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)4
ks.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org21:24, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
ku.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org13:20, 23 декември 2008создадена со најавување(?)3
kw.wikipedia.org22:34, 27 мај 2008создадена со најавување(?)3
kw.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:42, 27 мај 2008создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org00:25, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)9
la.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org23:20, 4 јули 2008создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)3
la.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org20:41, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org22:49, 27 мај 2008создадена со најавување(?)4
lb.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org00:24, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:45, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org23:10, 24 август 2008создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org00:05, 28 мај 2008создадена со најавување(?)3
li.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:27, 14 ноември 2008создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org00:27, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)5
ln.wikipedia.org00:27, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)3
ln.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:38, 29 јули 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org20:47, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)18
lt.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org16:52, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org22:16, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:48, 28 мај 2008создадена со најавување(?)18
lv.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
mdf.wikipedia.org16:30, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
meta.wikimedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)2.176steward
mg.wikipedia.org00:11, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
mg.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org21:42, 9 јули 2009создадена со најавување(?)2
min.wikipedia.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org00:24, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org16:31, 6 декември 2009создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org16:36, 6 декември 2009создадена со најавување(?)16
ml.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org22:33, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org00:25, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org00:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
mr.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org00:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)13
ms.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org20:42, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)10
mt.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:28, 13 август 2009создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org01:59, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)15
my.wikipedia.org20:49, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)5
my.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:50, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org00:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)3
nah.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org00:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
na.wikipedia.org00:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org01:40, 22 јануари 2009создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org00:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)9
nds.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org21:17, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ng.wikipedia.org20:57, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)47
nl.wikibooks.org19:49, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org20:45, 15 април 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org21:54, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
nn.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
no.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org23:10, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org00:25, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:50, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:58, 30 август 2009создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org23:11, 17 септември 2016создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org21:00, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org00:15, 28 мај 2008создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org17:24, 21 март 2009создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org21:58, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org21:01, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org15:40, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:41, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)3
outreach.wikimedia.org15:02, 16 април 2010создадена со најавување(?)7
pag.wikipedia.org16:52, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org16:53, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org21:03, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org21:57, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)7
pa.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org20:42, 1 септември 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org21:34, 8 декември 2010создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org21:44, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org21:07, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org15:39, 16 септември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:48, 25 март 2008домашно вики(?)78.267abusefilter, bureaucrat, checkuser, editor, interface-admin, sysop
pl.wikibooks.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)13
pl.wikimedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)882ipblock-exempt, sysop
pl.wikinews.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)117
pl.wikiquote.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)569
pl.wikisource.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1.011editor, sysop
pl.wikivoyage.org08:52, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)121
pl.wiktionary.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)417
pms.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)3
pnb.wikipedia.org11:28, 13 август 2009создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org16:57, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org21:49, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)4
ps.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)48
pt.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org01:04, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:59, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org16:52, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org23:32, 12 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org22:48, 20 јануари 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org23:47, 11 декември 2008создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org16:59, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:00, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
rmy.wikipedia.org12:41, 29 декември 2008создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org21:13, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
roa-rup.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org17:00, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org21:04, 10 декември 2008создадена со најавување(?)29
ro.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org16:05, 26 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)107uploader
ru.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org14:41, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org13:39, 8 септември 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org23:09, 12 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org21:38, 17 ноември 2008создадена со најавување(?)16
rw.wikipedia.org21:19, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
rw.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org17:01, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org00:25, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org00:01, 12 јануари 2012создадена со најавување(?)2
sa.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org17:04, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org22:35, 17 ноември 2008создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:05, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org21:22, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
sd.wikipedia.org21:27, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org17:06, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org23:26, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org21:29, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org00:26, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org10:31, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:07, 6 декември 2009создадена со најавување(?)8
sh.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org00:26, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:11, 1 јуни 2008создадена со најавување(?)26
simple.wikibooks.org20:09, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org23:34, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org23:20, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)3
si.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)18
sk.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
sl.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org21:36, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
wikisource.org19:40, 27 мај 2008создадена со најавување(?)7
so.wikipedia.org00:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)3
so.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
sq.wikipedia.org22:35, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)10
sq.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org17:10, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)33
sr.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:16, 24 мај 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org14:46, 8 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org17:11, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
strategy.wikimedia.org19:43, 28 јули 2009создадена со најавување(?)10
st.wikipedia.org21:38, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org22:30, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)27
sv.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org22:26, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:11, 21 септември 2009создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org16:03, 26 мај 2008создадена со најавување(?)152
szy.wikipedia.org00:26, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org14:12, 7 октомври 2009создадена со најавување(?)11
ta.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org18:23, 28 декември 2008создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org23:14, 17 ноември 2017создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org10:46, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)6
test2.wikipedia.org17:54, 7 декември 2012создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org13:34, 25 март 2009создадена со најавување(?)4
test.wikidata.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org21:39, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
te.wikipedia.org17:13, 6 декември 2009создадена со најавување(?)8
te.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org17:15, 6 декември 2009создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org17:15, 6 декември 2009создадена со најавување(?)10
th.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org02:34, 31 декември 2008создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org21:40, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:16, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:17, 6 декември 2009создадена со најавување(?)6
tl.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org21:40, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org00:00, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org17:18, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:00, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)19
tr.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org18:42, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org11:28, 13 август 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:42, 7 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org21:41, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org17:18, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:43, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org21:44, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org00:27, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org10:14, 1 април 2012создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org21:45, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ug.wikipedia.org21:46, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)3
ug.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)66
uk.wikibooks.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org22:16, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org11:03, 14 август 2008создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org17:32, 21 декември 2008создадена со најавување(?)8
uz.wikiquote.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
vec.wikipedia.org21:24, 23 октомври 2009создадена со најавување(?)8
vec.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org18:14, 5 април 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org21:47, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org00:36, 22 декември 2008создадена со најавување(?)20
vi.wikibooks.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org22:35, 17 ноември 2008создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vo.wikipedia.org21:19, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)7
vo.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:21, 6 декември 2009создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org17:20, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:55, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)15.125
wikimania2008.wikimedia.org09:59, 13 април 2008создадена со најавување(?)106
wikimania2009.wikimedia.org14:35, 4 јануари 2009создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org21:37, 12 мај 2009создадена со најавување(?)22
wikimania2011.wikimedia.org09:42, 13 јули 2010создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org17:51, 28 август 2013создадена со најавување(?)6
wikimania2015.wikimedia.org22:47, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)6
wikimania2016.wikimedia.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org20:22, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)3
wikimania2018.wikimedia.org20:34, 3 септември 2017создадена со најавување(?)5
wikimania.wikimedia.org10:25, 30 мај 2019создадена со најавување(?)4
wo.wikipedia.org21:37, 14 април 2008создадена со најавување(?)3
wo.wikiquote.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org16:58, 28 септември 2009создадена со најавување(?)8
xal.wikipedia.org19:51, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org19:51, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
xmf.wikipedia.org21:51, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org01:15, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)3
yi.wikisource.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org01:19, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)3
yue.wiktionary.org00:27, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org21:51, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org01:24, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org01:31, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikipedia.org01:34, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikisource.org22:13, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:58, 28 септември 2009создадена со најавување(?)9
zh.wikipedia.org13:48, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)34
zh.wikibooks.org16:52, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org16:52, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org16:52, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org16:52, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org20:32, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org22:15, 15 септември 2015создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org23:42, 11 декември 2008создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org21:52, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)2
zu.wiktionary.org22:17, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0