Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org13:10, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org11:14, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
ab.wiktionary.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)43
advisory.wikimedia.org18:12, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)25
af.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)75
af.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)10
alt.wikipedia.org17:36, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)4
ami.wikipedia.org10:45, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)31
am.wikiquote.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ang.wikibooks.org12:23, 5 април 2020создадена со најавување(?)1
ang.wikiquote.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)21
an.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org18:23, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org22:05, 6 декември 2015создадена со најавување(?)356abusefilter, editor
ar.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)10
ar.wikimedia.org12:59, 8 април 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)23
ar.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)19
ar.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)27
ar.wikiversity.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)12
ar.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)17
ary.wikipedia.org14:17, 20 јули 2020создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org22:05, 6 декември 2015создадена со најавување(?)84
ast.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)31
ast.wikibooks.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)21
as.wikibooks.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
as.wiktionary.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org10:13, 24 јуни 2017создадена со најавување(?)9
avk.wikipedia.org14:18, 29 јули 2020создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
av.wiktionary.org21:55, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org19:37, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)32
az.wikipedia.org18:44, 5 април 2016создадена со најавување(?)96
az.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org15:14, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)14ipblock-exempt
ban.wikisource.org17:55, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)2
bar.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)23
bat-smg.wikipedia.org16:36, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
ba.wikibooks.org15:17, 21 август 2017создадена со најавување(?)2
bcl.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
bcl.wiktionary.org18:24, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org20:05, 19 септември 2016создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org20:26, 5 април 2016создадена со најавување(?)16
beta.wikiversity.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
be.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)28
be.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org12:59, 8 април 2017создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:37, 19 февруари 2016создадена со најавување(?)65autopatrolled
bg.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)26
bg.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
bh.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)26
bh.wiktionary.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
bi.wikibooks.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)27
bjn.wiktionary.org14:05, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org13:30, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)162
bn.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
bn.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org22:19, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
bo.wikibooks.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
br.wikimedia.org16:31, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org17:51, 17 октомври 2015создадена со најавување(?)28
bs.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org18:39, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)87
ca.wikibooks.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org17:28, 1 март 2018создадена со најавување(?)4
ca.wikinews.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org10:18, 14 септември 2015создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
ce.wikipedia.org18:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
cho.wikipedia.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
ch.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ch.wikibooks.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)35
commons.wikimedia.org20:24, 6 декември 2014создадена со најавување(?)14.207filemover, patroller, templateeditor, upwizcampeditors
co.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
co.wikibooks.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org21:17, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org08:20, 17 ноември 2014нова сметка(?)62.688autopatrolled, bureaucrat, checkuser, interface-admin, sysop
cs.wikibooks.org23:36, 23 август 2015создадена со најавување(?)9
cs.wikinews.org23:40, 23 август 2015создадена со најавување(?)21
cs.wikiquote.org23:34, 23 август 2015создадена со најавување(?)5
cs.wikisource.org23:40, 23 август 2015создадена со најавување(?)20
cs.wikiversity.org15:54, 4 јули 2015создадена со најавување(?)101
cs.wiktionary.org09:46, 17 март 2015создадена со најавување(?)179
cu.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:56, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)15
cy.wikibooks.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
dag.wikipedia.org17:12, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)71
da.wikibooks.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:37, 26 август 2015создадена со најавување(?)189autoreview
de.wikibooks.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)11
de.wikinews.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:43, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
de.wikiversity.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
de.wikivoyage.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)29
de.wiktionary.org21:14, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)9
din.wikipedia.org14:56, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
diq.wiktionary.org18:10, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org17:14, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org14:18, 26 август 2017создадена со најавување(?)15
dv.wikipedia.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org21:56, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:47, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:36, 16 август 2015создадена со најавување(?)75
el.wikibooks.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
el.wikiversity.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
el.wikivoyage.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org18:46, 13 јули 2016создадена со најавување(?)67
eml.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)12
en.wikipedia.org09:26, 17 ноември 2014создадена со најавување(?)6.489extendedconfirmed, reviewer
en.wikibooks.org20:24, 6 декември 2014создадена со најавување(?)109editor
en.wikinews.org11:55, 5 март 2015создадена со најавување(?)323
en.wikiquote.org13:49, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)268
en.wikisource.org13:49, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)29
en.wikiversity.org13:49, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)52
en.wikivoyage.org13:49, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)25
en.wiktionary.org20:24, 6 декември 2014создадена со најавување(?)35
eo.wikipedia.org16:04, 9 септември 2015создадена со најавување(?)50
eo.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
eo.wikivoyage.org16:37, 15 декември 2020создадена со најавување(?)115
eo.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:57, 12 јули 2015создадена со најавување(?)261
es.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)13
es.wikinews.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)10
es.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
es.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org18:05, 13 јули 2016создадена со најавување(?)24
es.wikivoyage.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)18
es.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)19
et.wikipedia.org15:10, 1 септември 2015создадена со најавување(?)100
et.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org15:07, 20 февруари 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org09:26, 6 мај 2016создадена со најавување(?)88
eu.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org13:21, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org12:27, 16 мај 2016создадена со најавување(?)283
fa.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)20
fa.wikinews.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)16
fa.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
fa.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)20
fa.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)27
ff.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org15:53, 10 јули 2016создадена со најавување(?)40
fi.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org17:15, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org18:11, 29 јули 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
fj.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:16, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)6
fo.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
fo.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org14:59, 20 август 2015создадена со најавување(?)764
fr.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
fr.wikinews.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)19
fr.wikiquote.org22:13, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)5
fr.wikisource.org12:08, 5 февруари 2016создадена со најавување(?)14
fr.wikiversity.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
fr.wikivoyage.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
fr.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)17
fur.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
fy.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org17:43, 18 декември 2015создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)15
ga.wikibooks.org21:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org21:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org09:39, 17 декември 2019создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org21:10, 8 јули 2016создадена со најавување(?)20
gl.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
gn.wikibooks.org21:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org16:59, 22 мај 2020создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org18:28, 20 април 2018создадена со најавување(?)3
got.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org21:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)37
gu.wikibooks.org21:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
gu.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
gu.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:17, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
guw.wiktionary.org13:40, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
ha.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)153
he.wikipedia.org18:28, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)159
he.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
he.wikinews.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
he.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
he.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)13
he.wikivoyage.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)31
he.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
hif.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)20
hif.wiktionary.org11:10, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:44, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)387
hi.wikibooks.org12:48, 23 април 2016создадена со најавување(?)7
hi.wikiquote.org15:12, 27 април 2016создадена со најавување(?)4
hi.wikisource.org19:29, 18 септември 2019создадена со најавување(?)5
hi.wikiversity.org08:04, 10 август 2017создадена со најавување(?)7
hi.wikivoyage.org11:41, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
ho.wikipedia.org15:36, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org09:40, 7 мај 2016создадена со најавување(?)164
hr.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org21:43, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)10
hsb.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ht.wikisource.org14:43, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:57, 12 јули 2015создадена со најавување(?)39
hu.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
hu.wikinews.org21:53, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)15
hy.wikipedia.org15:06, 25 март 2016создадена со најавување(?)165
hy.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
hy.wiktionary.org14:46, 11 јули 2016создадена со најавување(?)3
hyw.wikipedia.org15:24, 14 април 2019создадена со најавување(?)3
hz.wikipedia.org15:36, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:26, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ia.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:07, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)522
id.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)10
id.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
id.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
ie.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org12:26, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org15:43, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org21:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
incubator.wikimedia.org20:24, 6 декември 2014создадена со најавување(?)427
inh.wikipedia.org21:20, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)17
io.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)17
is.wikibooks.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:06, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)414
it.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)38
it.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
it.wikiversity.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
it.wikivoyage.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
it.wiktionary.org18:47, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
iu.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org20:57, 12 јули 2015создадена со најавување(?)432
ja.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
ja.wikiversity.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org19:52, 27 август 2020создадена со најавување(?)8
ja.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
jbo.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:47, 4 април 2016создадена со најавување(?)52
jv.wikisource.org15:03, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org21:12, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)20
ka.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org14:46, 28 јули 2017создадена со најавување(?)1
kcg.wikipedia.org14:09, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:57, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)54
kk.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
km.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org14:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org08:06, 20 април 2016создадена со најавување(?)48
kn.wikibooks.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
kn.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org14:54, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)86
ko.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
ko.wikiversity.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
kr.wikipedia.org15:28, 9 декември 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ks.wikibooks.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
ku.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
ky.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:13, 6 април 2016создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org18:47, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)18
la.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
la.wiktionary.org16:31, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
lb.wikibooks.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org15:54, 23 април 2018создадена со најавување(?)8
lg.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
lij.wikisource.org14:32, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
li.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
li.wikinews.org09:11, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org15:25, 17 август 2020создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)14
lmo.wiktionary.org11:02, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:23, 17 ноември 2014создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)77
lo.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org21:10, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)78
lt.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)143
lv.wikibooks.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org15:37, 15 декември 2020создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)20
map-bms.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
mdf.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org16:00, 5 декември 2014создадена со најавување(?)2.901sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org09:23, 17 ноември 2014создадена со најавување(?)10.648centralnoticeadmin, interface-admin, steward, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
mg.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org14:03, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org10:39, 11 август 2020создадена со најавување(?)2
min.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)29
min.wiktionary.org23:50, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)38
mk.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org17:15, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)90
ml.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
ml.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org18:13, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)5
mni.wiktionary.org18:42, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)29
mn.wikibooks.org21:58, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org21:26, 22 декември 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wiktionary.org14:35, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org15:29, 29 мај 2016создадена со најавување(?)20
mr.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org15:29, 29 мај 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org13:56, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)177ipblock-exempt
ms.wikibooks.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org17:25, 29 јули 2020создадена со најавување(?)2
mwl.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org17:15, 23 август 2019создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)46
my.wikibooks.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
nah.wikibooks.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
nap.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org12:43, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org18:48, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)46
nds.wikibooks.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)20
ne.wikibooks.org12:23, 4 април 2016создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ng.wikipedia.org14:35, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org17:49, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org17:59, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org20:57, 12 јули 2015создадена со најавување(?)210
nl.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org15:29, 9 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org15:14, 5 јули 2017создадена со најавување(?)4
nl.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org15:01, 24 јуни 2016создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)20
nn.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:59, 30 септември 2015создадена со најавување(?)80
no.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org20:15, 24 јули 2016создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
nqo.wikipedia.org19:52, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org08:29, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
oc.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org14:35, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
om.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org13:41, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)25
pa-us.wikimedia.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)38
pa.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org21:01, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)2
pa.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pcm.wikipedia.org13:13, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:31, 12 јули 2015создадена со најавување(?)316autoreview
pl.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org12:49, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
pl.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
pl.wikivoyage.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)27
pms.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)15
pms.wikisource.org20:15, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org07:25, 24 април 2016создадена со најавување(?)25
ps.wikibooks.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org07:15, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:41, 29 мај 2016создадена со најавување(?)312
pt.wikibooks.org19:08, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)9
pt.wikimedia.org14:44, 28 јули 2018создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
pt.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
pt.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
pt.wikiversity.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)14
pt.wikivoyage.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org10:10, 15 мај 2016создадена со најавување(?)14
pwn.wikipedia.org10:34, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)2
quality.wikimedia.org18:22, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
qu.wikibooks.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org21:59, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org21:52, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)226
ro.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
ro.wikivoyage.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org15:50, 30 септември 2015создадена со најавување(?)227uploader
ru.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
ru.wikimedia.org15:25, 14 март 2018создадена со најавување(?)2
ru.wikinews.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)11
ru.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
ru.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
ru.wikiversity.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org21:53, 8 јули 2016создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)21
rw.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org22:38, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org14:20, 2 август 2018создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)30
sa.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
sco.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)12
sc.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)8
sc.wiktionary.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
sd.wikinews.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org16:45, 21 јануари 2018создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org17:36, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)3
shn.wikipedia.org09:06, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:06, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org16:55, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)49
sh.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:12, 16 август 2015создадена со најавување(?)153
simple.wikibooks.org18:15, 11 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org18:15, 11 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)13
si.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org17:07, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
skr.wiktionary.org17:22, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org18:39, 17 декември 2014создадена со најавување(?)684
sk.wikibooks.org21:40, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org11:15, 27 август 2015создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org18:24, 26 декември 2015создадена со најавување(?)114
sl.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org14:27, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:20, 1 ноември 2015создадена со најавување(?)48
so.wikipedia.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
so.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:49, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)39
sq.wikipedia.org17:09, 2 јули 2016создадена со најавување(?)63
sq.wikibooks.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org17:07, 2 јули 2016создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org18:49, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
srn.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org14:17, 1 септември 2015создадена со најавување(?)117
sr.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:26, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)23
su.wikibooks.org15:43, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:57, 12 јули 2015создадена со најавување(?)98
sv.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org21:47, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)11
sw.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)16
sw.wikibooks.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
szy.wikipedia.org00:31, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org11:45, 17 април 2016создадена со најавување(?)77
ta.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org11:46, 17 април 2016создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
ta.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
tay.wikipedia.org14:08, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:35, 19 август 2016создадена со најавување(?)11
ten.wikipedia.org09:42, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org08:53, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)9autoreview, editor, sysop
test-commons.wikimedia.org11:09, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)3
test.wikipedia.org17:28, 9 јули 2015создадена со најавување(?)314bureaucrat, sysop, translationadmin
test.wikidata.org17:39, 26 јуни 2016создадена со најавување(?)25
tet.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org14:30, 23 април 2016создадена со најавување(?)48
te.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org09:10, 11 октомври 2015создадена со најавување(?)20
tg.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)133
th.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
th.wikinews.org21:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
th.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
th.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)9
ti.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)10
ti.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
tk.wikibooks.org21:20, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org14:46, 11 јули 2016создадена со најавување(?)24
tl.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
tl.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
tn.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org14:26, 16 март 2021создадена со најавување(?)3
tr.wikipedia.org18:06, 14 април 2016создадена со најавување(?)174autoreview
tr.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
tr.wikimedia.org06:11, 11 април 2016создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)27
tr.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
tr.wikisource.org13:57, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)6
tr.wikivoyage.org15:28, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)13
ts.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org07:54, 4 април 2016создадена со најавување(?)11
udm.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:07, 25 март 2016создадена со најавување(?)381
uk.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)13
uk.wikivoyage.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
uk.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
ur.wikipedia.org18:55, 4 јули 2016создадена со најавување(?)39
ur.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
usability.wikimedia.org09:42, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org09:57, 14 април 2016создадена со најавување(?)32
uz.wikibooks.org22:00, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org20:09, 8 април 2016создадена со најавување(?)12
vec.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org19:03, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)78
vi.wikibooks.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)52
vi.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)16
vi.wikisource.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)7
vi.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)6
vls.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
vo.wikibooks.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org15:39, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org14:41, 23 декември 2015создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org13:57, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org16:11, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:24, 6 декември 2014создадена со најавување(?)63.186sysop, translationadmin
wikimania2005.wikimedia.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org13:40, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org14:19, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org20:18, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org21:38, 3 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org15:31, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org11:17, 2 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org12:31, 5 април 2020создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org12:31, 5 април 2020создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org09:42, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org16:47, 30 јуни 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org18:46, 17 декември 2015создадена со најавување(?)3
wikimania2017.wikimedia.org14:33, 4 јули 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org22:22, 7 август 2017создадена со најавување(?)3
wikimania.wikimedia.org14:18, 2 август 2018создадена со најавување(?)9
wo.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
yi.wikisource.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org18:50, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)2
yo.wikibooks.org18:17, 11 март 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org20:17, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
zh-classical.wikipedia.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)18
zh-min-nan.wikipedia.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikibooks.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)13
zh.wikipedia.org12:45, 3 октомври 2015создадена со најавување(?)502extendedconfirmed
zh.wikibooks.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
zh.wikinews.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)3
zh.wikisource.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)5
zh.wikiversity.org14:25, 2 август 2018создадена со најавување(?)8
zh.wikivoyage.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)15
zh.wiktionary.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org22:01, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org20:40, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0