Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: MarcoAurelio
  • Зачленет: 16:24, 31 август 2011 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 92.947
  • Број на приврзани сметки: 926
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org10:31, 15 септември 2011создадена со најавување(?)7
ab.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org10:31, 15 септември 2011создадена со најавување(?)1
advisory.wikimedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org16:06, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)5
af.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)40
af.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org17:41, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:09, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org21:03, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org20:55, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)3
am.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
am.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)50
ang.wikibooks.org10:20, 12 септември 2011создадена со најавување(?)2
ang.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)12
an.wikipedia.org21:57, 1 септември 2011потврдено со лозинка(?)136
an.wiktionary.org23:04, 1 септември 2011потврдено со лозинка(?)37
api.wikimedia.org11:39, 5 септември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org12:12, 31 мај 2012создадена со најавување(?)5
ar.wikipedia.org20:46, 7 декември 2011создадена со најавување(?)57
ar.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org15:23, 13 септември 2012создадена со најавување(?)6
ar.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
ar.wikiversity.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org00:09, 10 декември 2011создадена со најавување(?)6
ary.wikipedia.org21:01, 17 декември 2020создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org16:42, 7 мај 2013создадена со најавување(?)90
ast.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)123
ast.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)31
as.wikipedia.org23:18, 4 септември 2011создадена со најавување(?)6
as.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
as.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org19:10, 5 јули 2017создадена со најавување(?)5
avk.wikipedia.org16:17, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org11:32, 30 септември 2012создадена со најавување(?)4
av.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:28, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org12:53, 1 септември 2011создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:06, 10 август 2015создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org12:33, 29 декември 2011создадена со најавување(?)3
az.wikibooks.org21:21, 14 септември 2011создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org08:10, 12 мај 2013создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org12:04, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)9
ban.wikisource.org20:31, 16 февруари 2022создадена со најавување(?)5
bar.wikipedia.org08:52, 5 септември 2011потврдено со лозинка(?)35
bat-smg.wikipedia.org16:48, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
bcl.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
bcl.wiktionary.org20:30, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
be-tarask.wikipedia.org01:26, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org23:05, 25 септември 2012создадена со најавување(?)6
be.wikipedia.org16:14, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)6
be.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org17:55, 5 декември 2011создадена со најавување(?)16autopatrolled
bg.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)14
bg.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
bg.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
bh.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org16:17, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)11
blk.wikipedia.org15:37, 19 јули 2022создадена со најавување(?)3
bm.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:10, 2 февруари 2013потврдено со лозинка(?)15
bn.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
bn.wikivoyage.org14:05, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org22:13, 4 септември 2012создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)5
br.wikimedia.org22:28, 19 септември 2011создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org17:39, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)16
bs.wikinews.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org02:58, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)13
bs.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org21:44, 29 октомври 2011создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org18:52, 7 септември 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org13:20, 1 септември 2011создадена со најавување(?)66
ca.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)9
ca.wikimedia.org13:20, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
ca.wikiquote.org22:31, 14 октомври 2012потврдено со лозинка(?)30
ca.wikisource.org19:08, 7 септември 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)32
cdo.wikipedia.org17:24, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)8
ce.wikipedia.org15:01, 29 декември 2011создадена со најавување(?)3
cho.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)12
chr.wiktionary.org23:29, 12 април 2012создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org11:38, 30 септември 2012создадена со најавување(?)48
ch.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:08, 14 април 2012создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org13:29, 9 август 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)7.274filemover, patroller, rollbacker
co.wikipedia.org22:27, 10 септември 2011создадена со најавување(?)14
co.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)61
crh.wikipedia.org18:02, 5 декември 2011создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org23:11, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
cs.wikipedia.org18:51, 13 декември 2011создадена со најавување(?)6
cs.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org15:28, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org17:24, 16 ноември 2011создадена со најавување(?)4
cv.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org15:52, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)214
cy.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org17:11, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org17:32, 8 јануари 2022создадена со најавување(?)4
da.wikipedia.org11:36, 14 септември 2011создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org22:18, 14 октомври 2012создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org21:08, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org21:33, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)90autoreview
de.wikibooks.org17:58, 30 декември 2011создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
de.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
de.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org16:01, 14 јули 2012создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org16:39, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)16
de.wiktionary.org19:47, 7 септември 2011создадена со најавување(?)6
din.wikipedia.org15:47, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org20:25, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org11:27, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)7
dv.wikipedia.org12:40, 29 декември 2011создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org15:26, 3 мај 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)16
el.wikipedia.org18:40, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)14
el.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
el.wikinews.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
el.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org17:34, 16 ноември 2011создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)9
el.wikivoyage.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org16:57, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)2
eml.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)1.676extendedconfirmed, patroller, reviewer, templateeditor
en.wikibooks.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)59editor
en.wikinews.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)91
en.wikiquote.org21:57, 1 септември 2011потврдено со лозинка(?)151
en.wikisource.org09:09, 2 септември 2012потврдено со лозинка(?)30
en.wikiversity.org19:07, 5 ноември 2011потврдено со лозинка(?)14
en.wikivoyage.org18:43, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)26
en.wiktionary.org17:16, 13 септември 2011создадена со најавување(?)9
eo.wikipedia.org15:35, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)7
eo.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)42
eo.wikivoyage.org17:24, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)27.856patroller, rollbacker
es.wikibooks.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)5.708bureaucrat, sysop
es.wikinews.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)302autoreview
es.wikiquote.org10:42, 1 септември 2011потврдено со лозинка(?)328
es.wikisource.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)190
es.wikiversity.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)144
es.wikivoyage.org23:38, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)216
es.wiktionary.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)154
et.wikipedia.org07:14, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)6
et.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:16, 9 декември 2011потврдено со лозинка(?)150
eu.wikibooks.org23:31, 12 април 2012потврдено со лозинка(?)71
eu.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)48
eu.wikisource.org11:35, 19 април 2018создадена со најавување(?)24
eu.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org15:58, 14 јуни 2012создадена со најавување(?)74
fa.wikipedia.org20:47, 20 септември 2011создадена со најавување(?)8
fa.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org00:18, 10 декември 2011создадена со најавување(?)4
fa.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org20:21, 13 септември 2015создадена со најавување(?)3
fa.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)12
fiu-vro.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)18
fi.wikibooks.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)20
fi.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org16:27, 13 април 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org18:15, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org12:05, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org17:35, 7 мај 2013создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
fj.wiktionary.org20:48, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)3
foundation.wikimedia.org12:33, 30 октомври 2021потврдено со лозинка(?)313
fo.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org13:58, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org23:30, 16 ноември 2011создадена со најавување(?)4
frr.wikipedia.org00:18, 10 декември 2011создадена со најавување(?)3
fr.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)154
fr.wikibooks.org10:43, 15 септември 2012создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
fr.wikiquote.org00:18, 10 декември 2011создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org16:39, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org10:21, 12 септември 2011создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org16:19, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)6
fy.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org13:11, 10 август 2012создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
ga.wikibooks.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)22
gcr.wikipedia.org13:18, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)5
gd.wiktionary.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)8
glk.wikipedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)65
gl.wikibooks.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)44
gl.wikiquote.org15:34, 28 јули 2012создадена со најавување(?)15
gl.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
gl.wiktionary.org15:30, 22 април 2013создадена со најавување(?)18
gn.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org14:03, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)6
gom.wikipedia.org12:46, 1 септември 2015создадена со најавување(?)2
gom.wiktionary.org22:29, 13 август 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org11:31, 19 април 2018создадена со најавување(?)6
got.wikipedia.org20:01, 26 декември 2011создадена со најавување(?)2
got.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org15:27, 17 ноември 2011создадена со најавување(?)5
gu.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
guw.wikipedia.org13:39, 26 март 2022создадена со најавување(?)5
gv.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)29
gv.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org16:33, 2 мај 2013создадена со најавување(?)3
ha.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)13
ha.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)9
haw.wikipedia.org12:37, 29 декември 2011создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org23:52, 27 ноември 2011создадена со најавување(?)5
he.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
he.wikinews.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org17:54, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org16:02, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)6
hif.wikipedia.org15:56, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)3
hif.wiktionary.org14:22, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:44, 9 март 2012создадена со најавување(?)17
hi.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org20:07, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org18:01, 3 август 2017создадена со најавување(?)2
hi.wikivoyage.org13:36, 25 септември 2017создадена со најавување(?)8
hi.wiktionary.org22:44, 9 март 2012создадена со најавување(?)2
ho.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org13:19, 27 јуни 2012создадена со најавување(?)5
hr.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:54, 7 септември 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
hsb.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org20:57, 1 мај 2013создадена со најавување(?)3
ht.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:14, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
hu.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)2
hy.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
hyw.wikipedia.org19:14, 1 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:16, 14 септември 2011создадена со најавување(?)5
ia.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:11, 13 септември 2011создадена со најавување(?)32
id.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
id.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org16:44, 4 ноември 2011создадена со најавување(?)4
ie.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:09, 7 септември 2011создадена со најавување(?)3
ik.wiktionary.org11:57, 6 јули 2012создадена со најавување(?)4
ilo.wikipedia.org17:29, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:51, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)89
inh.wikipedia.org11:36, 19 април 2018создадена со најавување(?)4
io.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org02:35, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:42, 6 март 2012потврдено со лозинка(?)16
it.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)116
it.wikibooks.org11:30, 31 јули 2012создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org05:21, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)47
it.wikiquote.org17:16, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)8
it.wikisource.org14:25, 10 септември 2011создадена со најавување(?)6
it.wikiversity.org11:59, 5 септември 2012создадена со најавување(?)5
it.wikivoyage.org16:39, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org23:08, 23 септември 2012создадена со најавување(?)3
iu.wikipedia.org11:15, 14 септември 2011создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org12:35, 4 мај 2013создадена со најавување(?)10
jam.wikipedia.org17:17, 18 август 2016создадена со најавување(?)8
ja.wikipedia.org14:15, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)7
ja.wikibooks.org00:44, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org17:40, 3 август 2012создадена со најавување(?)6
ja.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org00:44, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org22:48, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)10
jv.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
jv.wikisource.org02:07, 9 август 2021создадена со најавување(?)5
jv.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org17:28, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org14:32, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org14:47, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org12:20, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)6
kg.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org00:48, 20 март 2012создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)16
kk.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org23:33, 16 ноември 2011создадена со најавување(?)6
kl.wiktionary.org18:36, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
kn.wikipedia.org20:49, 26 јуни 2012создадена со најавување(?)7
kn.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:18, 10 декември 2011создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org12:34, 4 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org12:18, 17 август 2012потврдено со лозинка(?)5
ko.wikiquote.org11:14, 24 јули 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org23:49, 1 септември 2011создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org23:42, 13 јануари 2013создадена со најавување(?)6
ku.wikipedia.org19:43, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org16:37, 25 декември 2011создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)11
ky.wikipedia.org17:35, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)14
ky.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org13:06, 7 декември 2011создадена со најавување(?)4
la.wikipedia.org22:28, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)4
la.wikibooks.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
lbe.wikipedia.org19:31, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org18:48, 13 октомври 2012создадена со најавување(?)1
lb.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org14:32, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org13:31, 9 август 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org11:32, 19 април 2018создадена со најавување(?)30
lg.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)9
lij.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
lij.wikisource.org18:25, 23 јули 2022создадена со најавување(?)3
li.wikipedia.org14:47, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
li.wikinews.org12:46, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org18:38, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)3
lmo.wiktionary.org20:47, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)6
ln.wikipedia.org16:29, 13 април 2012создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
login.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)9checkuser
lo.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org16:51, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)6
lt.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)17
lv.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)27
mad.wikipedia.org16:48, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org10:02, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
mdf.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)1.448autopatrolled
meta.wikimedia.org16:24, 31 август 2011домашно вики(?)39.204bureaucrat, checkuser, steward, suppress, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)15
mg.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org16:26, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)4
mh.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mh.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org16:28, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)4
min.wiktionary.org23:55, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)10
mk.wikipedia.org23:19, 16 септември 2011создадена со најавување(?)6
mk.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)31
ml.wikipedia.org16:09, 11 април 2013создадена со најавување(?)11
ml.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org15:39, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ml.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org18:09, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org14:14, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org22:37, 21 јули 2012создадена со најавување(?)0
mn.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org17:27, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org12:04, 7 јуни 2022создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org15:21, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org15:40, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org15:41, 28 јули 2012создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
ms.wikipedia.org17:58, 28 декември 2011создадена со најавување(?)15
ms.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
mus.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
my.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)21
mzn.wikipedia.org15:37, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org21:06, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org17:01, 9 март 2012создадена со најавување(?)3
nap.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org22:35, 14 август 2019создадена со најавување(?)26
na.wikipedia.org00:58, 20 март 2012создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org05:19, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)23
nds-nl.wikipedia.org16:58, 11 ноември 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)8
nds.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org00:31, 6 февруари 2012создадена со најавување(?)7
ne.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org22:07, 30 јануари 2013потврдено со лозинка(?)2
ng.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org17:54, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org14:06, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)19
nl.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org12:15, 31 мај 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikivoyage.org22:10, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org12:23, 15 август 2012создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org00:32, 2 декември 2011создадена со најавување(?)5
nn.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
nov.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)9
no.wikibooks.org15:25, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org15:24, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org15:25, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org15:25, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org15:32, 18 април 2013создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org22:23, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org00:18, 1 ноември 2011создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org16:54, 1 септември 2011потврдено со лозинка(?)2
nyc.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org17:56, 1 февруари 2013потврдено со лозинка(?)0
nz.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org10:19, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)26
om.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)9
om.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
or.wikipedia.org11:02, 28 декември 2011создадена со најавување(?)4
or.wikisource.org11:09, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org00:20, 10 декември 2011создадена со најавување(?)6
os.wikipedia.org20:16, 8 август 2012создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:07, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pa-us.wikimedia.org15:23, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:46, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org13:35, 28 јули 2012создадена со најавување(?)15
pa.wikibooks.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org13:20, 22 април 2017создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org14:08, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)3
pcd.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:22, 9 декември 2011потврдено со лозинка(?)14
pfl.wikipedia.org00:19, 10 декември 2011создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org22:50, 29 октомври 2011создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)25autoreview
pl.wikibooks.org20:51, 12 октомври 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
pl.wikisource.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org11:15, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)2
pms.wikisource.org21:43, 30 јули 2022создадена со најавување(?)13
pnb.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)20
pnb.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
pnt.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
ps.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org14:05, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)12
pt.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)110
pt.wikibooks.org16:57, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org12:19, 25 април 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org00:04, 29 ноември 2011создадена со најавување(?)6
pt.wikiquote.org16:42, 7 мај 2013создадена со најавување(?)47
pt.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org01:06, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org21:47, 6 септември 2011создадена со најавување(?)6
pwn.wikipedia.org20:51, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)4
quality.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
qu.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
rm.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
rm.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org12:36, 29 декември 2011создадена со најавување(?)3
rn.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
roa-tara.wikipedia.org15:33, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org20:49, 26 декември 2011создадена со најавување(?)49
ro.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
ro.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:14, 9 септември 2011создадена со најавување(?)27uploader
ru.wikibooks.org20:51, 12 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org19:22, 7 септември 2011создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org16:39, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
rw.wikipedia.org00:10, 29 ноември 2011создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
sah.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)4
sah.wikiquote.org14:00, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
sat.wikipedia.org13:26, 18 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:32, 19 април 2013создадена со најавување(?)4
sa.wikibooks.org15:16, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org09:43, 21 септември 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org15:16, 28 јули 2012создадена со најавување(?)5
scn.wikipedia.org16:21, 12 септември 2011создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
sco.wikipedia.org10:51, 9 септември 2012создадена со најавување(?)32
sc.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
sd.wikinews.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)12
se.wikipedia.org00:10, 13 јануари 2013создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org22:07, 15 јануари 2022создадена со најавување(?)4
shn.wikipedia.org13:59, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)1
shn.wikivoyage.org12:19, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:05, 16 август 2012создадена со најавување(?)8
sh.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org12:01, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)90
simple.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)24
si.wikipedia.org23:47, 30 јануари 2013потврдено со лозинка(?)2
si.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org23:49, 30 јануари 2013потврдено со лозинка(?)4
skr.wikipedia.org17:24, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org17:24, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:31, 23 јануари 2012создадена со најавување(?)8
sk.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org17:26, 26 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:47, 31 декември 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org23:51, 30 јануари 2013потврдено со лозинка(?)0
sl.wikisource.org21:23, 15 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org14:18, 12 септември 2012создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org23:53, 30 јануари 2013потврдено со лозинка(?)0
smn.wikipedia.org11:59, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)6
sm.wikipedia.org23:55, 30 јануари 2013потврдено со лозинка(?)0
sm.wiktionary.org12:24, 2 февруари 2013потврдено со лозинка(?)0
sn.wikipedia.org18:56, 7 септември 2011создадена со најавување(?)1
sn.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)20
so.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)25
so.wiktionary.org13:30, 16 јули 2012создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org15:15, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)86
sq.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)9
sq.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org19:49, 30 декември 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org16:09, 13 септември 2011создадена со најавување(?)27
sr.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
sr.wikiquote.org23:00, 26 јули 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org23:00, 26 јули 2012создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org23:00, 26 јули 2012создадена со најавување(?)12
ss.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org16:31, 18 ноември 2011создадена со најавување(?)5
stq.wikipedia.org16:33, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)3
strategy.wikimedia.org10:59, 13 ноември 2011потврдено со лозинка(?)26
st.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)11
st.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
su.wikipedia.org18:37, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)1
su.wikibooks.org21:06, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org23:27, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)23
sv.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org23:07, 11 декември 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org16:28, 18 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org22:10, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org20:56, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)4
sw.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
szl.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org12:31, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:48, 7 август 2012создадена со најавување(?)4
ta.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org14:32, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
tay.wikipedia.org12:45, 11 април 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org20:24, 5 август 2016создадена со најавување(?)31
ten.wikipedia.org20:37, 10 декември 2011потврдено со лозинка(?)44
test2.wikipedia.org20:55, 5 мај 2012создадена со најавување(?)3
test-commons.wikimedia.org20:38, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)76
test.wikidata.org14:29, 25 март 2016создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org21:40, 17 ноември 2011создадена со најавување(?)20
te.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)10
te.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)8
tg.wikipedia.org11:22, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org17:01, 19 ноември 2011создадена со најавување(?)25
th.wikibooks.org14:33, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)3
th.wikinews.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org14:33, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)11
ti.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org14:23, 12 септември 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org01:18, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)10
tl.wikipedia.org17:41, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org11:40, 30 септември 2012создадена со најавување(?)2
tl.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
tn.wikipedia.org19:34, 7 септември 2011создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)15
tpi.wiktionary.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)12
tr.wikipedia.org21:43, 23 декември 2011создадена со најавување(?)5
tr.wikibooks.org13:30, 1 септември 2011создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org22:10, 22 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org13:16, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org02:09, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org22:11, 22 јули 2012создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org02:25, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:36, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org16:38, 18 ноември 2011создадена со најавување(?)23
tum.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org19:14, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org13:00, 18 август 2015создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ug.wikibooks.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org22:06, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org16:17, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)28
uk.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org20:36, 17 септември 2012создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)11
ur.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org23:02, 17 октомври 2012создадена со најавување(?)3
usability.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:50, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)7
uz.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org00:19, 10 декември 2011создадена со најавување(?)6
vec.wikisource.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org18:25, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)10
ve.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)16
vi.wikipedia.org12:40, 8 август 2012создадена со најавување(?)17
vi.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)5
vi.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org00:12, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org12:28, 4 мај 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wa.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org17:25, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org18:23, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)2.636
wikimania2005.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org15:25, 13 септември 2012создадена со најавување(?)3
wikimania2011.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org01:17, 16 ноември 2011создадена со најавување(?)3
wikimania2013.wikimedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org20:36, 2 мај 2013создадена со најавување(?)3
wikimania2015.wikimedia.org23:11, 21 мај 2015создадена со најавување(?)5
wikimania2016.wikimedia.org20:24, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org14:29, 25 март 2016создадена со најавување(?)5
wikimania2018.wikimedia.org22:03, 10 август 2017создадена со најавување(?)32
wikimania.wikimedia.org12:43, 8 септември 2018создадена со најавување(?)16
wo.wikipedia.org02:13, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)3
wo.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org18:45, 7 септември 2011создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org15:56, 1 ноември 2011создадена со најавување(?)5
yi.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org16:10, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)5
yo.wikipedia.org17:58, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org14:20, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org12:00, 7 август 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org16:18, 16 октомври 2012создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org11:40, 4 август 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org10:44, 2 септември 2011потврдено со лозинка(?)21
zh.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org13:19, 22 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org14:59, 8 август 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org16:05, 22 октомври 2017создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org16:24, 31 август 2011потврдено со лозинка(?)14
zu.wikibooks.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org22:07, 17 мај 2013создадена со најавување(?)3