Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: MarcGarver
  • Зачленет: 12:26, 28 октомври 2008 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 78.271
  • Број на приврзани сметки: 853
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org11:12, 14 март 2013создадена со најавување(?)2
ab.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org16:06, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
advisory.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org14:05, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)10
af.wikibooks.org11:16, 14 март 2013создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org11:20, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org11:39, 14 март 2013создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org11:43, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:19, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org22:59, 12 септември 2010создадена со најавување(?)2
am.wikiquote.org12:11, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org15:20, 14 март 2013создадена со најавување(?)4
ang.wikipedia.org10:05, 24 август 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org22:24, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)5
ang.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org15:20, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org15:20, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org15:20, 14 март 2013создадена со најавување(?)4
arc.wikipedia.org21:48, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ar.wikipedia.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org01:12, 17 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org19:35, 28 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:48, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ar.wikiquote.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org12:35, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org21:48, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
arz.wikipedia.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org14:06, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
as.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org18:08, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org13:43, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:04, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org01:10, 17 јануари 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org13:40, 9 септември 2011создадена со најавување(?)6
az.wikibooks.org14:58, 13 септември 2011создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org16:10, 14 март 2013создадена со најавување(?)2
bar.wikipedia.org00:07, 23 август 2011создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org14:31, 15 март 2013создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org14:31, 15 март 2013создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:31, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:46, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org22:18, 4 септември 2010создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org01:40, 27 јануари 2013создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org14:32, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org14:32, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org23:57, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org14:40, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:17, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)9
bg.wikibooks.org14:35, 15 март 2013создадена со најавување(?)5
bg.wikinews.org14:35, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org14:35, 15 март 2013создадена со најавување(?)4
bg.wikisource.org14:35, 15 март 2013создадена со најавување(?)6
bg.wiktionary.org14:35, 15 март 2013создадена со најавување(?)3
bh.wikipedia.org14:35, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bh.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org14:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org18:38, 24 март 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org13:30, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:10, 11 февруари 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org14:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org14:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org14:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org14:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org14:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:50, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org14:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:02, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org22:34, 26 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org18:02, 15 март 2013создадена со најавување(?)1
bs.wikinews.org18:02, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:02, 15 март 2013создадена со најавување(?)5
bs.wikisource.org18:02, 15 март 2013создадена со најавување(?)4
bs.wiktionary.org18:02, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org00:00, 1 март 2013создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org18:02, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org21:14, 3 март 2013создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org22:02, 30 март 2013создадена со најавување(?)8
ca.wikimedia.org09:42, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org22:57, 18 март 2013создадена со најавување(?)5
ca.wikiquote.org17:44, 4 март 2013создадена со најавување(?)4
ca.wikisource.org22:06, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:30, 24 март 2013создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org19:56, 27 март 2013создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org19:26, 28 март 2013создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:26, 28 март 2013создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org02:12, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org09:40, 8 април 2013создадена со најавување(?)4
chr.wiktionary.org18:32, 24 март 2013создадена со најавување(?)10
ch.wikipedia.org19:26, 28 март 2013создадена со најавување(?)2
ch.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:26, 28 март 2013создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org23:48, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org01:23, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)2.027autopatrolled
co.wikipedia.org22:16, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org19:38, 28 март 2013создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:34, 24 март 2013создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org22:19, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org22:21, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org22:11, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org22:21, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org18:38, 24 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:59, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)11
cs.wikibooks.org22:31, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org22:59, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org22:33, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org13:32, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org23:58, 16 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org13:10, 21 септември 2011создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org22:34, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org22:34, 30 март 2013создадена со најавување(?)6
cv.wikibooks.org22:34, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org21:14, 3 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org22:34, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org22:37, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org22:37, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org22:37, 30 март 2013создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org12:03, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org13:09, 8 април 2013создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org00:49, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org15:02, 10 април 2013создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org15:02, 10 април 2013создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org23:48, 26 декември 2008создадена со најавување(?)3autoreview
de.wikibooks.org13:19, 5 мај 2009создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org19:01, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org00:13, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org15:02, 10 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org11:41, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org22:35, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)2
diq.wikipedia.org11:10, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org10:31, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org13:37, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org15:02, 10 април 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org10:31, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org10:36, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:21, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org00:09, 8 ноември 2009создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org23:29, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org13:50, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org10:36, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:26, 28 октомври 2008домашно вики(?)34.058autoreviewer, extendedconfirmed, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org11:11, 5 ноември 2008создадена со најавување(?)36.241bureaucrat, checkuser, editor, sysop
en.wikinews.org19:07, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)25
en.wikiquote.org19:07, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)41
en.wikisource.org19:07, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)30
en.wikiversity.org19:07, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)38
en.wikivoyage.org23:42, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)5
en.wiktionary.org19:07, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)9
eo.wikipedia.org17:12, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)1
eo.wikibooks.org13:14, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org13:50, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:22, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)16
es.wikibooks.org16:44, 9 јануари 2012создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org23:23, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org18:08, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org16:46, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org10:36, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org19:56, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org17:28, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:50, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:33, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikibooks.org16:18, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org13:45, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org16:18, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org10:36, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org22:47, 28 август 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org01:10, 17 март 2012создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org14:43, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org14:43, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org09:43, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org13:50, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:58, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org10:52, 8 април 2013создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org11:11, 4 ноември 2011создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org19:58, 27 март 2013создадена со најавување(?)10
fi.wikimedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org00:51, 21 април 2013создадена со најавување(?)4
fi.wikiquote.org15:01, 18 април 2013создадена со најавување(?)15
fi.wikisource.org15:01, 18 април 2013создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org14:44, 25 април 2013создадена со најавување(?)2
fi.wiktionary.org13:46, 6 март 2013создадена со најавување(?)5
fj.wikipedia.org10:52, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org13:51, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:28, 19 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org10:52, 8 април 2013создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org14:45, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org13:51, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org10:52, 8 април 2013создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:08, 29 ноември 2008создадена со најавување(?)11
fr.wikibooks.org23:10, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)7
fr.wikinews.org13:50, 6 март 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org23:41, 15 март 2012создадена со најавување(?)5
fr.wikisource.org16:18, 14 март 2013создадена со најавување(?)8
fr.wikiversity.org17:15, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org18:08, 15 март 2013создадена со најавување(?)33
fr.wiktionary.org02:07, 31 март 2012создадена со најавување(?)2
fur.wikipedia.org10:52, 8 април 2013создадена со најавување(?)4
fy.wikipedia.org10:52, 8 април 2013создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org19:58, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org13:51, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org23:23, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org22:34, 14 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org11:15, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org11:15, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org11:15, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org13:55, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:15, 8 април 2013создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org00:37, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org19:58, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org13:55, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org11:15, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org13:55, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org11:15, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org12:17, 4 јули 2012создадена со најавување(?)1
gu.wikibooks.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org22:12, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org23:57, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org13:55, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org11:15, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org13:55, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org14:45, 25 април 2013создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org14:25, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org23:01, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:46, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:03, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org15:26, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org14:47, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org14:48, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org14:49, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org00:44, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org12:28, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org16:45, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org14:03, 4 април 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org14:16, 8 април 2013создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org16:20, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org13:51, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:34, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikibooks.org14:18, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org13:52, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org14:03, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org16:45, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org14:03, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org16:45, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:54, 14 април 2011создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org14:19, 8 април 2013создадена со најавување(?)6
hu.wikinews.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org00:41, 21 март 2013создадена со најавување(?)3
hu.wikisource.org13:53, 6 март 2013создадена со најавување(?)3
hu.wiktionary.org17:30, 8 март 2013создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org19:51, 16 септември 2011создадена со најавување(?)1
hy.wikibooks.org14:19, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org14:03, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org00:13, 7 март 2013создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org14:20, 8 април 2013создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org14:06, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org13:16, 14 декември 2008создадена со најавување(?)5
id.wikibooks.org14:21, 8 април 2013создадена со најавување(?)8
id.wikiquote.org13:54, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org13:53, 2 април 2013создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org14:00, 24 април 2013создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org14:21, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org14:06, 15 април 2013создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org11:16, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org10:36, 10 април 2013создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org18:00, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)5
io.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org14:06, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:55, 6 март 2013создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org14:22, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org22:41, 13 април 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org14:06, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:21, 11 септември 2010создадена со најавување(?)5
it.wikibooks.org00:35, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)3
it.wikinews.org19:35, 11 април 2013создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org00:26, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)6
it.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org19:02, 1 јуни 2012создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org18:57, 16 јануари 2013создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org14:07, 15 април 2013создадена со најавување(?)3
iu.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org14:07, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org01:21, 21 март 2009создадена со најавување(?)1
ja.wikibooks.org14:23, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org23:38, 12 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org13:57, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org14:00, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org16:11, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org00:42, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org16:11, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:07, 21 август 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org01:11, 17 март 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org16:11, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org10:52, 25 март 2013создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org14:25, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org16:11, 29 април 2013создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org16:11, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org16:11, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org16:53, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org22:46, 18 октомври 2012создадена со најавување(?)1
ko.wikibooks.org14:26, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org21:41, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org18:05, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org16:53, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org12:29, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org16:53, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org23:47, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org14:27, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org10:34, 10 април 2013создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org12:32, 10 април 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org16:53, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org15:39, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org14:28, 8 април 2013создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org18:03, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org16:53, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org23:58, 27 април 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:39, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)2
la.wikibooks.org14:28, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:06, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org14:01, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org11:18, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org20:11, 18 декември 2011создадена со најавување(?)2
lb.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org00:28, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org09:08, 5 април 2012создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org10:00, 18 април 2013создадена со најавување(?)3
li.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org17:15, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org23:50, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org12:21, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org17:15, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org22:13, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org18:51, 28 март 2013создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org14:29, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org17:15, 29 април 2013создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org23:04, 31 октомври 2010создадена со најавување(?)1
lv.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org17:15, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org16:58, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org15:00, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org23:37, 21 јули 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:07, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)64
meta.wikimedia.org19:07, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)2.043steward
mg.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)4
mg.wikibooks.org14:30, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org00:44, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org23:18, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org14:31, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org23:06, 31 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org14:31, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org00:11, 12 март 2012создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
mn.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org18:41, 24 март 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org01:11, 17 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:35, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikibooks.org14:31, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:32, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org13:21, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
my.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org17:28, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org17:34, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org21:59, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org17:34, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikibooks.org19:19, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org17:35, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org12:21, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org01:10, 30 март 2013создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org17:35, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:09, 29 ноември 2008создадена со најавување(?)6
nl.wikibooks.org18:47, 12 април 2013создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org09:16, 31 мај 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org18:08, 15 март 2013создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org17:35, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org18:13, 16 мај 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org17:35, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org14:02, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:33, 4 март 2012создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org13:20, 27 март 2013создадена со најавување(?)7
no.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org14:02, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org15:43, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org15:43, 25 април 2013создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org11:50, 19 април 2013создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org00:28, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org01:10, 30 март 2013создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org17:39, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org12:21, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org13:03, 7 март 2013создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org09:42, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org23:33, 21 јули 2012создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa-us.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:01, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org13:40, 7 август 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org12:21, 15 април 2013создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org17:39, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org01:47, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org22:05, 14 април 2013создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org14:02, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org13:38, 4 април 2013создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:27, 18 октомври 2009создадена со најавување(?)8autoreview
pl.wikibooks.org16:27, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org19:36, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org23:33, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org18:05, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org17:39, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org23:57, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org17:39, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org00:07, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)4
pt.wikibooks.org22:03, 30 декември 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org23:39, 12 мај 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org22:28, 26 март 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org18:08, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org22:51, 23 јули 2011создадена со најавување(?)2
quality.wikimedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org11:06, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org17:39, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org09:40, 9 април 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org22:14, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:49, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org21:06, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:45, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org11:59, 10 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org14:09, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org18:04, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org17:12, 4 март 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)12
ru.wikibooks.org13:30, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org21:52, 5 мај 2013создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org10:40, 10 мај 2013создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org18:08, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org00:42, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org20:30, 17 јануари 2009создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org21:46, 13 јули 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org12:00, 10 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:04, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org16:37, 18 март 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org01:06, 30 март 2013создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org01:06, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:16, 9 јануари 2013создадена со најавување(?)52
sc.wikipedia.org11:06, 13 март 2013создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org11:06, 13 март 2013создадена со најавување(?)1
sd.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org00:48, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org00:48, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org00:49, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org23:18, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org00:46, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org12:21, 15 април 2013создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org18:51, 3 јануари 2009создадена со најавување(?)325
simple.wikibooks.org18:42, 3 јануари 2009создадена со најавување(?)3
simple.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:38, 13 март 2009создадена со најавување(?)4
si.wikipedia.org23:32, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org12:03, 10 мај 2013создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org17:16, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:23, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)1
sk.wikibooks.org01:07, 30 март 2013создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org14:44, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org00:40, 31 декември 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org15:44, 25 април 2013создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org23:07, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org23:56, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org14:45, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org16:44, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org14:48, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:24, 7 септември 2012создадена со најавување(?)5
so.wikipedia.org00:53, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org14:49, 20 март 2013создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org12:14, 23 декември 2008создадена со најавување(?)23
sq.wikipedia.org23:17, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org12:05, 10 мај 2013создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org14:52, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:01, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org12:07, 10 мај 2013создадена со најавување(?)3
sr.wikinews.org19:37, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org12:10, 20 март 2013создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org20:40, 21 март 2013создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org20:41, 21 март 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org14:04, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:07, 1 мај 2013создадена со најавување(?)1
su.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:07, 11 август 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org14:30, 8 април 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org14:05, 6 март 2013создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org23:06, 29 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org14:13, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org18:08, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org12:21, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:40, 4 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org10:52, 14 јуни 2011создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org10:10, 10 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org11:25, 25 јануари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org10:12, 13 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org23:14, 12 февруари 2012создадена со најавување(?)1
th.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
th.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org14:09, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:52, 25 март 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:20, 28 декември 2008создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org17:20, 17 јануари 2012создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:52, 25 март 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:03, 28 декември 2011создадена со најавување(?)5
tr.wikibooks.org00:07, 7 мај 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org14:53, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:42, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org22:15, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:06, 31 март 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tt.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org02:43, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org09:12, 12 август 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
ug.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:50, 26 јуни 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org00:49, 12 март 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org23:00, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org23:00, 18 март 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org02:02, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:21, 5 декември 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org10:42, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org23:26, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org23:59, 27 декември 2011создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org23:59, 27 декември 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org09:11, 12 август 2013создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:43, 10 април 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:07, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)2.708
wikimania2005.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org16:19, 14 март 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org21:33, 2 мај 2013создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org10:22, 16 март 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org09:43, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:31, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org13:35, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:31, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org00:20, 20 октомври 2010создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org12:25, 10 април 2013создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org14:18, 16 април 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org18:43, 24 март 2013создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org12:10, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org21:48, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
yo.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org11:17, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org12:08, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org23:35, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:55, 28 април 2011создадена со најавување(?)2
zh.wikibooks.org13:42, 22 април 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:42, 27 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org18:44, 24 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org01:52, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org19:41, 27 март 2013создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org12:03, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)23
zu.wikibooks.org22:16, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:37, 27 март 2013создадена со најавување(?)1