Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: MWang (WMF)
  • Зачленет: 01:29, 1 декември 2012 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 338
  • Број на приврзани сметки: 60
  • Глобална група: Истражувачи на WMF
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org00:06, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org00:27, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org00:27, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:53, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:14, 2 август 2018создадена со најавување(?)93
cs.wikipedia.org23:12, 4 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:10, 10 јуни 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:35, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org00:23, 8 септември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org21:09, 29 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org01:29, 1 декември 2012нова сметка(?)7
en.wikibooks.org22:05, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org22:50, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:00, 17 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org20:51, 21 јуни 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org01:01, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:46, 25 април 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:58, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org02:16, 8 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org19:11, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org18:28, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:20, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:32, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org00:26, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org00:06, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:15, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:45, 25 април 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org20:16, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:42, 10 август 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org00:51, 20 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org23:15, 8 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:52, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:34, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:16, 1 септември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:40, 31 јули 2018создадена со најавување(?)177autopatrolled
meta.wikimedia.org00:46, 13 септември 2017создадена со најавување(?)55
nn.wikipedia.org01:27, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:33, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org22:00, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org00:31, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org01:29, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:15, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org18:44, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:13, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:16, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org19:48, 3 мај 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org22:30, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:58, 5 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:59, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:42, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:09, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org20:48, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:51, 21 мај 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org01:29, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:04, 17 август 2018создадена со најавување(?)6
th.wikipedia.org21:03, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org00:09, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org01:34, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:17, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org19:25, 26 март 2019создадена со најавување(?)0