Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: MSchottlender-WMF
  • Зачленет: 04:20, 31 август 2014 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 566
  • Број на приврзани сметки: 72
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
api.wikimedia.org01:16, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)1docseditor
ar.wikipedia.org20:03, 4 април 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org03:06, 15 ноември 2016создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org01:00, 9 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org01:16, 6 декември 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:51, 7 септември 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org23:08, 17 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:55, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)22
cs.wikipedia.org13:36, 27 октомври 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:53, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:20, 2 февруари 2015создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org23:31, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org21:01, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:22, 8 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org06:36, 31 август 2014создадена со најавување(?)13
en.wikibooks.org00:05, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org03:18, 19 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org03:50, 17 октомври 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org01:36, 17 декември 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org22:56, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:31, 10 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org22:42, 17 март 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org23:19, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org02:27, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org21:00, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:41, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org06:35, 31 август 2014создадена со најавување(?)77autopatrolled
he.wikisource.org01:25, 30 август 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org23:31, 9 март 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org10:41, 16 декември 2014создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:31, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org01:46, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org02:08, 20 август 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org22:55, 13 декември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org02:04, 25 ноември 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:35, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org04:20, 31 август 2014нова сметка(?)369sysop
meta.wikimedia.org06:35, 31 август 2014создадена со најавување(?)69
nn.wikipedia.org02:19, 24 август 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org22:56, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org03:21, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:50, 14 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org23:39, 28 август 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org02:24, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:20, 25 јули 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org20:03, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org08:56, 9 јули 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:08, 18 мај 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org23:37, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org02:07, 20 февруари 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org01:19, 23 септември 2015создадена со најавување(?)3sysop
test.wikidata.org00:22, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)0sysop
te.wikipedia.org20:54, 7 септември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:54, 7 септември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:54, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:04, 11 септември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:18, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:57, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org18:54, 18 март 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org01:56, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)3
wikimania2017.wikimedia.org00:19, 13 април 2017создадена со најавување(?)3
wikimania.wikimedia.org01:16, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org19:54, 23 септември 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:54, 23 септември 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org23:09, 17 октомври 2017создадена со најавување(?)0