Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
aa.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
aa.wiktionary.org22:13, 25 март 2013потврдено со лозинка(?)1
ab.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)7
ab.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ace.wikipedia.org16:43, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)8
advisory.wikimedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ady.wikipedia.org15:36, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)5
af.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)33
af.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ak.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)31
ak.wikibooks.org10:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
als.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
alt.wikipedia.org20:35, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org14:52, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
am.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
am.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ang.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)43
ang.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ang.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ang.wikisource.org10:49, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
an.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
an.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
arc.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ar.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8autoreview
ar.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ar.wikimedia.org20:44, 12 мај 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ar.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ar.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ar.wikiversity.org16:40, 12 јули 2011создадена со најавување(?)5
ar.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ary.wikipedia.org14:29, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org16:57, 25 ноември 2008создадена со најавување(?)34
ast.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
ast.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ast.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ast.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
as.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
as.wikibooks.org22:15, 25 март 2013потврдено со лозинка(?)1
as.wikiquote.org15:14, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:23, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)9
as.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
atj.wikipedia.org05:29, 15 јуни 2017создадена со најавување(?)6
avk.wikipedia.org14:46, 29 јули 2020создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
av.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
awa.wikipedia.org14:26, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ay.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ay.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
azb.wikipedia.org14:53, 23 јули 2015создадена со најавување(?)5
az.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)44
az.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
az.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ban.wikipedia.org13:32, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org14:03, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)25
bat-smg.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
ba.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ba.wikibooks.org22:19, 25 март 2013потврдено со лозинка(?)3
bcl.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
bcl.wikiquote.org13:14, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)2
bcl.wiktionary.org18:51, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org13:32, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
beta.wikiversity.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)97
be.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
be.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
be.wikimedia.org22:51, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)5
be.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
be.wikisource.org22:54, 27 март 2012создадена со најавување(?)9
be.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
bg.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
bg.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bg.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bg.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bh.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bh.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bi.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
bi.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bi.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bjn.wikipedia.org13:49, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)6
bjn.wiktionary.org15:34, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org14:56, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
blk.wiktionary.org11:11, 16 август 2023создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bm.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bm.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bm.wiktionary.org04:00, 8 април 2013потврдено со лозинка(?)0
bn.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
bn.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bn.wikiquote.org13:24, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)5
bn.wikivoyage.org10:01, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)5
bn.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
bo.wikibooks.org04:03, 8 април 2013потврдено со лозинка(?)1
bo.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
bpy.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
br.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
br.wikimedia.org12:45, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)3
br.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
br.wikisource.org19:50, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)11
br.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)33
bs.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bs.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
bs.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bs.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bs.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
btm.wiktionary.org14:58, 26 јули 2023создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bxr.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
ca.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
ca.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ca.wikimedia.org02:37, 19 јули 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)5
ca.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
ca.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ca.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
cbk-zam.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
cdo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ceb.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
ce.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
cho.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
chr.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)923
chr.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ch.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)31
ch.wikibooks.org04:05, 8 април 2013потврдено со лозинка(?)1
ch.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
chy.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ckb.wikipedia.org16:43, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)4
ckb.wiktionary.org13:45, 29 март 2023создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)479filemover
co.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
co.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
co.wikimedia.org17:00, 17 август 2009создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
co.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
crh.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cr.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
cr.wikiquote.org15:04, 8 април 2013потврдено со лозинка(?)0
cr.wiktionary.org15:04, 8 април 2013потврдено со лозинка(?)1
csb.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
csb.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
cs.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
cs.wikinews.org20:47, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
cs.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
cs.wikiversity.org17:28, 19 јуни 2008создадена со најавување(?)7
cs.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cu.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cv.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
cv.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cy.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)25
cy.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cy.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
dag.wikipedia.org13:47, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
da.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
da.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
da.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
da.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
de.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2.786autoreview, editor
de.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)252
de.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
de.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
de.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
de.wikiversity.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
de.wikivoyage.org13:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)28
de.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)53
din.wikipedia.org13:45, 12 јули 2017создадена со најавување(?)3
diq.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
diq.wiktionary.org18:17, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org22:19, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
dty.wikipedia.org14:29, 24 април 2017создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
dv.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
dz.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
dz.wiktionary.org22:19, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
el.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
el.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
el.wikinews.org18:09, 9 април 2011создадена со најавување(?)5
el.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
el.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
el.wikiversity.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
el.wikivoyage.org21:59, 16 мај 2013создадена со најавување(?)11
el.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
eml.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
en.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)912extendedconfirmed
en.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)69editor
en.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)18
en.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)58
en.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)36
en.wikiversity.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)122
en.wikivoyage.org13:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)14
en.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
eo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7autoreview
eo.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
eo.wikinews.org20:25, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
eo.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
eo.wikisource.org21:10, 19 март 2011создадена со најавување(?)6
eo.wikivoyage.org16:55, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
es.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
es.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
es.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19autoreview
es.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)61
es.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)41
es.wikiversity.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
es.wikivoyage.org20:56, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)41
es.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)42
et.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
et.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ee.wikimedia.org14:59, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
et.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
eu.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)40
eu.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)3
eu.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
eu.wikisource.org14:03, 19 април 2018создадена со најавување(?)5
eu.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ext.wikipedia.org16:49, 26 мај 2008создадена со најавување(?)8
fat.wikipedia.org21:00, 20 април 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
fa.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
fa.wikinews.org13:49, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fa.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fa.wikivoyage.org22:03, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)13
fa.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ff.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)6
fiu-vro.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fi.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)10
fi.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
fi.wikimedia.org22:20, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
fi.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
fi.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)11
fi.wikiversity.org16:43, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org01:27, 1 декември 2016создадена со најавување(?)8
fi.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
fj.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
fj.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
foundation.wikimedia.org20:21, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
fo.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fo.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
frp.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
frr.wikipedia.org15:56, 21 август 2010создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)46
fr.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
fr.wikinews.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)28
fr.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)44
fr.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)21
fr.wikiversity.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fr.wikivoyage.org13:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)15
fr.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
fur.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
fy.wikipedia.org11:08, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
fy.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
fy.wiktionary.org11:08, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:49, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)7
gan.wikipedia.org16:49, 26 мај 2008создадена со најавување(?)10
ga.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ga.wikibooks.org15:04, 8 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ga.wikiquote.org15:04, 8 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ga.wiktionary.org11:08, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org17:47, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
gd.wiktionary.org11:08, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
gl.wikipedia.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)22
gl.wikibooks.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)25
gn.wikibooks.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org21:00, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)7
gom.wiktionary.org14:38, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:59, 19 април 2018создадена со најавување(?)4
got.wikipedia.org11:09, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
got.wikibooks.org20:43, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
gpe.wikipedia.org16:18, 5 јули 2023создадена со најавување(?)0
guc.wikipedia.org21:03, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gur.wikipedia.org14:42, 28 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
gu.wikibooks.org20:43, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
gu.wikiquote.org11:10, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org22:54, 27 март 2012создадена со најавување(?)7
gu.wiktionary.org11:10, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:27, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
guw.wikinews.org08:41, 21 април 2023создадена со најавување(?)0
guw.wikiquote.org15:14, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
guw.wiktionary.org15:34, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
gv.wiktionary.org11:10, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:10, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
ha.wikipedia.org11:10, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
ha.wiktionary.org11:10, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org11:10, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
he.wikibooks.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
he.wikinews.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org01:13, 28 март 2013создадена со најавување(?)15autopatrolled
he.wiktionary.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org22:25, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)37
hif.wiktionary.org22:36, 6 ноември 2017создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)11
hi.wikibooks.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org20:32, 19 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org20:09, 3 август 2017создадена со најавување(?)5
hi.wikivoyage.org22:56, 25 септември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ho.wikipedia.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
hr.wikibooks.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org11:11, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
hsb.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ht.wikipedia.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
ht.wikisource.org20:43, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
hu.wikipedia.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)9
hu.wikibooks.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikinews.org16:48, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
hu.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hu.wiktionary.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)30
hy.wikibooks.org11:12, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
hy.wiktionary.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org20:56, 4 април 2019создадена со најавување(?)9
hz.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)42
ia.wikipedia.org18:35, 27 март 2008создадена со најавување(?)22
ia.wikibooks.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)15
id.wikibooks.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
id.wikiquote.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
id.wikisource.org11:13, 28 март 2008создадена со најавување(?)9
id.wiktionary.org11:14, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)31
ie.wikibooks.org11:14, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org11:14, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ig.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ig.wikiquote.org13:37, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org11:14, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org11:14, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
ik.wiktionary.org11:14, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org11:14, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
incubator.wikimedia.org16:38, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)11.116bureaucrat, import, interface-admin, sysop, translationadmin
inh.wikipedia.org14:03, 19 април 2018создадена со најавување(?)5
io.wikipedia.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
io.wiktionary.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
is.wikibooks.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
is.wikiquote.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
it.wikipedia.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)15
it.wikibooks.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)13
it.wikinews.org11:15, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
it.wikiquote.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)11
it.wikisource.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
it.wikiversity.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
it.wikivoyage.org13:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)7
it.wiktionary.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
iu.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
iu.wiktionary.org21:27, 27 јули 2008потврдено со лозинка(?)1
jam.wikipedia.org15:56, 3 мај 2016создадена со најавување(?)3
ja.wikipedia.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
ja.wikibooks.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org11:16, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org18:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)8
ja.wikivoyage.org23:59, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org11:17, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
jbo.wiktionary.org17:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org11:17, 28 март 2008создадена со најавување(?)14
jv.wikisource.org16:45, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org11:17, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org18:29, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
ka.wikipedia.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)13
ka.wikibooks.org11:17, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org11:17, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org21:10, 19 март 2011создадена со најавување(?)6
kbd.wiktionary.org21:47, 20 април 2023создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org01:04, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)7
kcg.wikipedia.org14:15, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kcg.wiktionary.org21:00, 20 април 2023создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
ki.wikipedia.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
kj.wikipedia.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
kk.wikibooks.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org11:18, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)11
km.wikibooks.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
kn.wikibooks.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
kn.wiktionary.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org13:49, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ko.wikibooks.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
ko.wikinews.org15:42, 23 август 2010создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org11:19, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ko.wikisource.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ko.wikiversity.org01:44, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)24
ko.wiktionary.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
krc.wikipedia.org20:20, 21 март 2010создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ks.wikipedia.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org01:07, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ks.wikiquote.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ku.wikibooks.org11:20, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ku.wiktionary.org11:21, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org11:21, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
kw.wikiquote.org01:07, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
kw.wiktionary.org11:21, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
ky.wikibooks.org11:21, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org11:21, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org11:21, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org16:41, 25 март 2008создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)61
la.wikibooks.org11:22, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org11:22, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org11:22, 28 март 2008создадена со најавување(?)293reviewer
la.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
lbe.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lb.wikipedia.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)14
lb.wikibooks.org11:22, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org22:54, 27 март 2012создадена со најавување(?)12
lfn.wikipedia.org14:03, 19 април 2018создадена со најавување(?)4
lg.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
lij.wikipedia.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
lij.wikisource.org14:39, 20 јули 2020создадена со најавување(?)14
li.wikipedia.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)11
li.wikibooks.org19:51, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)6
li.wikinews.org13:22, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
li.wikisource.org18:37, 16 јуни 2008создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org15:28, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
lmo.wiktionary.org15:01, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ln.wikibooks.org01:07, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ln.wiktionary.org11:23, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org03:12, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
lo.wiktionary.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org21:00, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)6
ltg.wikipedia.org21:10, 19 март 2011создадена со најавување(?)4
lt.wikipedia.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)25
lt.wikibooks.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)42
lv.wikibooks.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org11:24, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
mad.wikipedia.org16:00, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org20:29, 9 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org11:25, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org18:30, 8 мај 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)260autopatrolled
meta.wikimedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13.938bureaucrat, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org11:25, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
mg.wikibooks.org11:25, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org11:25, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org18:40, 9 јули 2009создадена со најавување(?)25
mh.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
mh.wiktionary.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
min.wikipedia.org03:31, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)37
min.wiktionary.org17:47, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
mi.wikibooks.org22:24, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)32
mk.wikibooks.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org22:24, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)21
ml.wikibooks.org11:26, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org11:27, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ml.wikisource.org11:27, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org11:27, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org18:25, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)18
mni.wiktionary.org18:53, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org11:27, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
mn.wikibooks.org11:27, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org11:27, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org15:14, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wiktionary.org14:43, 16 март 2021создадена со најавување(?)5
mrj.wikipedia.org13:48, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
mr.wikibooks.org11:27, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org23:22, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)9
mr.wiktionary.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)63
ms.wikibooks.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
mt.wiktionary.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org02:21, 14 февруари 2010создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org22:24, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org14:54, 10 јули 2009создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)9
my.wikibooks.org11:28, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
nah.wikipedia.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
nah.wikibooks.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
nap.wikisource.org12:00, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
na.wikibooks.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:24, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org11:29, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
nds.wikipedia.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)17
nds.wikibooks.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ne.wikibooks.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org11:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
ng.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nia.wikipedia.org18:04, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org18:04, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)6
nl.wikipedia.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)13
nl.wikibooks.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
nl.wikimedia.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)90
nl.wikiquote.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)9
nl.wikisource.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
nl.wikivoyage.org13:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)3
nl.wiktionary.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
nn.wikipedia.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
nn.wikiquote.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
no.wikipedia.org11:32, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
no.wikibooks.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
no.wikimedia.org22:24, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org11:31, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
no.wikiquote.org11:32, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
no.wiktionary.org11:32, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org10:46, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org11:32, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org23:47, 29 октомври 2011создадена со најавување(?)30
nv.wikipedia.org11:32, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org01:14, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)11
ny.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
nz.wikimedia.org11:32, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
oc.wikibooks.org11:32, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org11:33, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
olo.wikipedia.org14:02, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org11:33, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
om.wiktionary.org11:33, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
or.wikipedia.org11:33, 28 март 2008создадена со најавување(?)60
or.wikisource.org19:08, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)4
or.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
os.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
outreach.wikimedia.org07:43, 18 март 2012создадена со најавување(?)8
pa-us.wikimedia.org22:24, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org11:33, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org11:33, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
pap.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pa.wikipedia.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
pa.wikibooks.org11:33, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org01:42, 15 април 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org20:21, 26 декември 2009создадена со најавување(?)6
pcm.wikipedia.org13:27, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
pfl.wikipedia.org14:45, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)27
pih.wikipedia.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)19
pi.wikipedia.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
pi.wiktionary.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)9autoreview
pl.wikibooks.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
pl.wikimedia.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)19
pl.wikinews.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
pl.wikiquote.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)16
pl.wikisource.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
pl.wikivoyage.org01:29, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)18
pl.wiktionary.org11:34, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
pms.wikipedia.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
pms.wikisource.org10:01, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)3
pnb.wikipedia.org21:33, 29 ноември 2009создадена со најавување(?)11
pnb.wiktionary.org23:11, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)5
pnt.wikipedia.org16:17, 6 март 2009создадена со најавување(?)13
ps.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ps.wikibooks.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org10:01, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)3
ps.wiktionary.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20
pt.wikibooks.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)12
pt.wikinews.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)17
pt.wikiquote.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
pt.wikisource.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)15
pt.wikiversity.org21:25, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)5
pt.wikivoyage.org20:58, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)32
pt.wiktionary.org11:35, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
pwn.wikipedia.org14:51, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
qu.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
qu.wikibooks.org11:36, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org11:36, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org11:36, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
rm.wikibooks.org11:36, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
rmy.wikipedia.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
rn.wikipedia.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
rn.wiktionary.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
roa-rup.wiktionary.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
ro.wikibooks.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
ro.wikiquote.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org11:37, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
ro.wikivoyage.org01:19, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)18
ro.wiktionary.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
rue.wikipedia.org00:37, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ru.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20uploader
ru.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ru.wikimedia.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
ru.wikisource.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
ru.wikiversity.org20:32, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org13:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)3
ru.wiktionary.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
rw.wikipedia.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
rw.wiktionary.org11:38, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:16, 30 мај 2008создадена со најавување(?)9
sah.wikiquote.org10:01, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org21:10, 19 март 2011создадена со најавување(?)3
sat.wikipedia.org16:26, 4 август 2018создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org11:39, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
sa.wikibooks.org11:39, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org01:11, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)14
sa.wikisource.org21:10, 19 март 2011создадена со најавување(?)6
sa.wiktionary.org11:39, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
scn.wiktionary.org11:39, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
sco.wikipedia.org11:39, 28 март 2008создадена со најавување(?)55
sc.wikipedia.org11:39, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
sc.wiktionary.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org11:40, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
sd.wikinews.org11:39, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org11:40, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org11:40, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
se.wikibooks.org11:40, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org11:40, 28 март 2008создадена со најавување(?)44
sg.wiktionary.org11:40, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
shi.wikipedia.org19:57, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)4
shn.wikipedia.org13:22, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)1
shn.wikibooks.org15:13, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:17, 23 март 2022создадена со најавување(?)4
shn.wiktionary.org23:55, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)32
sh.wiktionary.org11:40, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
shy.wiktionary.org17:47, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)15
simple.wikibooks.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
simple.wikiquote.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
simple.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)56
si.wikipedia.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)14
si.wikibooks.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
skr.wikipedia.org17:02, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org17:22, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org11:42, 28 март 2008создадена со најавување(?)62
sk.wikibooks.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org11:41, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
sk.wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sk.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sl.wikipedia.org11:42, 28 март 2008создадена со најавување(?)13
sl.wikibooks.org11:42, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org11:42, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org11:42, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org22:54, 27 март 2012создадена со најавување(?)8
sl.wiktionary.org11:42, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
smn.wikipedia.org16:51, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org11:42, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org11:43, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org11:43, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
sn.wiktionary.org19:10, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
wikisource.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)111
so.wikipedia.org11:43, 28 март 2008создадена со најавување(?)25
so.wiktionary.org11:43, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
species.wikimedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)49
sq.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)64
sq.wikibooks.org11:43, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org21:10, 19 март 2011создадена со најавување(?)18
sq.wikiquote.org11:43, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org11:44, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org17:46, 9 март 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:44, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
sr.wikibooks.org11:44, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org11:44, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org11:44, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org11:44, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org11:44, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)263sysop
ss.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)53
stq.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)46
strategy.wikimedia.org20:33, 24 јули 2010создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)21
su.wikibooks.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
sv.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sv.wikibooks.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
sv.wikiquote.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)8
sv.wikisource.org11:45, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
sv.wikiversity.org19:51, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sv.wikivoyage.org13:12, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
sw.wikipedia.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)17
sw.wikibooks.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org20:41, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)3
szy.wikipedia.org17:47, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)22
ta.wikibooks.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org11:46, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
tay.wikipedia.org14:30, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org00:17, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org23:43, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:22, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)21
test.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)24reviewer
test.wikidata.org13:07, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)31
tet.wikipedia.org16:38, 25 март 2008домашно вики(?)1.744sysop
te.wikipedia.org11:47, 28 март 2008создадена со најавување(?)16
te.wikibooks.org11:47, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org11:47, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org11:47, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org11:47, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
tg.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
tg.wikibooks.org11:47, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
th.wikibooks.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
ti.wiktionary.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
tk.wikibooks.org11:48, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
tk.wiktionary.org11:49, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:49, 28 март 2008создадена со најавување(?)48
tl.wikibooks.org11:49, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
tl.wikiquote.org13:16, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org11:49, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
tly.wikipedia.org13:12, 30 август 2023создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
tn.wiktionary.org11:49, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
to.wiktionary.org11:49, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tpi.wiktionary.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org14:31, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)14
tr.wikibooks.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org02:37, 13 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org20:36, 14 февруари 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikiquote.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
tr.wikisource.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
tr.wikivoyage.org15:49, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
ts.wikipedia.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
ts.wiktionary.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
tt.wikibooks.org11:50, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
tt.wikiquote.org19:10, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
tt.wiktionary.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
tum.wikipedia.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
tw.wikipedia.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)33
tw.wiktionary.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org06:28, 11 август 2013создадена со најавување(?)13
ty.wikipedia.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
ua.wikimedia.org02:10, 13 јули 2012создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
ug.wikibooks.org19:10, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ug.wikiquote.org11:51, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
uk.wikiquote.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org01:13, 28 март 2013создадена со најавување(?)10autopatrolled
uk.wiktionary.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
ur.wikipedia.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)15
ur.wikibooks.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org11:52, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org19:05, 24 октомври 2010потврдено со лозинка(?)0
uz.wikipedia.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)9
uz.wikibooks.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
uz.wiktionary.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)14autoreview
vec.wikisource.org18:17, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org21:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)14
vep.wikipedia.org23:10, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)10
ve.wikipedia.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org11:54, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
vi.wikibooks.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)19
vi.wikiquote.org11:53, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
vi.wikisource.org11:54, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
vi.wikivoyage.org08:08, 11 август 2013создадена со најавување(?)14
vi.wiktionary.org11:54, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
vls.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
vo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
vo.wikibooks.org11:54, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
vo.wikiquote.org19:10, 9 април 2013потврдено со лозинка(?)0
vo.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
war.wikipedia.org11:54, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
wa.wikipedia.org11:54, 28 март 2008создадена со најавување(?)7
wa.wikibooks.org11:54, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org16:30, 15 декември 2020создадена со најавување(?)14
wa.wiktionary.org11:55, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:13, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)6.492
www.wikifunctions.org12:24, 27 јули 2023создадена со најавување(?)0
wikimania2005.wikimedia.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2007.wikimedia.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wikimania2009.wikimedia.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2010.wikimedia.org19:00, 15 март 2010создадена со најавување(?)1
wikimania2011.wikimedia.org23:33, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2012.wikimedia.org17:05, 15 мај 2011создадена со најавување(?)2
wikimania2013.wikimedia.org16:01, 7 мај 2012создадена со најавување(?)9
wikimania2014.wikimedia.org20:19, 2 мај 2013создадена со најавување(?)39
wikimania2015.wikimedia.org15:53, 1 јули 2014создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org21:18, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org18:25, 28 декември 2015создадена со најавување(?)5
wikimania2018.wikimedia.org19:20, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org12:41, 6 август 2018создадена со најавување(?)33
wo.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
wo.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
wo.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
wuu.wikipedia.org11:55, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org11:56, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org11:56, 28 март 2008создадена со најавување(?)13
xh.wikibooks.org11:56, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
xmf.wikipedia.org16:41, 12 јули 2011создадена со најавување(?)6
yi.wikipedia.org11:56, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org11:56, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
yo.wikipedia.org11:56, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
yo.wikibooks.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
yo.wiktionary.org22:25, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org13:20, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org11:56, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
za.wiktionary.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
zh-classical.wikipedia.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
zh-min-nan.wikipedia.org11:58, 28 март 2008создадена со најавување(?)14
zh-min-nan.wikibooks.org11:58, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikiquote.org11:58, 28 март 2008создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org11:58, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org11:58, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
zh.wikipedia.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)10
zh.wikibooks.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)5
zh.wikinews.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)3
zh.wikiversity.org16:26, 4 август 2018создадена со најавување(?)9
zh.wikivoyage.org23:04, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)4
zh.wiktionary.org11:57, 28 март 2008создадена со најавување(?)6
zu.wikipedia.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
zu.wikibooks.org11:58, 28 март 2008создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org16:38, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2