Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org09:08, 15 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org00:42, 29 декември 2010создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org12:00, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)3
af.wikibooks.org12:06, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org08:48, 15 декември 2009создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:41, 24 септември 2009создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org08:21, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ang.wikibooks.org12:06, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)3
an.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:28, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:37, 20 јули 2009создадена со најавување(?)26
ar.wikibooks.org12:06, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org20:58, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)3
ary.wikipedia.org23:21, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org15:47, 31 декември 2009создадена со најавување(?)3
ast.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org10:30, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org08:05, 16 јуни 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org23:21, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org19:01, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org10:11, 26 август 2015создадена со најавување(?)4
az.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
az.wikibooks.org12:06, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org13:31, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org08:15, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org19:33, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org05:14, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org13:38, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org12:06, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)3
bg.wikibooks.org12:06, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)4
bn.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org15:18, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org09:23, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org09:15, 23 јули 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org14:49, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org10:29, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:17, 5 јули 2009создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org10:29, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org12:38, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:47, 4 март 2009создадена со најавување(?)1.146autopatrolled
co.wikipedia.org09:50, 14 јануари 2010создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org14:12, 15 јули 2009создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
cs.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org10:34, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
da.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:38, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)29
de.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)4
de.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org10:02, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
el.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org21:45, 23 септември 2008создадена со најавување(?)323
en.wikibooks.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)4
en.wikinews.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)30
en.wikiquote.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)4
en.wikisource.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:01, 18 декември 2012создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)9
eo.wikipedia.org11:11, 6 август 2009создадена со најавување(?)4
eo.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org13:32, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:03, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)35
es.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)12
es.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
et.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)20
et.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org11:38, 17 април 2016создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)11
eu.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)25
fa.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org05:16, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)4
fa.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)6
ff.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
fi.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org10:29, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org23:21, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org18:20, 9 август 2009создадена со најавување(?)4
frr.wikipedia.org10:10, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:30, 30 мај 2008домашно вики(?)18.020abusefilter, checkuser, sysop
fr.wikibooks.org20:24, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org21:27, 6 август 2009создадена со најавување(?)156facilitator
fr.wikiquote.org22:38, 16 јули 2009создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org13:27, 24 јули 2009создадена со најавување(?)8
fr.wikiversity.org12:54, 31 јули 2009создадена со најавување(?)5
fr.wikivoyage.org11:43, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)4
fr.wiktionary.org00:52, 11 март 2009создадена со најавување(?)127
fur.wikipedia.org19:38, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org10:07, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)7
gl.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org10:35, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org10:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org22:09, 29 декември 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)6
gu.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org10:29, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)16
he.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)4
he.wikivoyage.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org15:38, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)2
hif.wiktionary.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)6
hi.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
hr.wikibooks.org12:07, 29 декември 2012создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:14, 5 август 2009создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org13:33, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org18:42, 25 јули 2010создадена со најавување(?)3
hy.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org11:20, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org08:54, 7 јули 2009создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)26
id.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org02:06, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)28
inh.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
is.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:23, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)83
it.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)3
it.wikinews.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org18:54, 9 јуни 2011создадена со најавување(?)5
it.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)9
iu.wikipedia.org10:30, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:25, 10 јуни 2009создадена со најавување(?)28
ja.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
jv.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)4
ka.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org08:46, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org10:36, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:53, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org14:49, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)27
ko.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)3
ko.wikinews.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org16:01, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org22:54, 1 септември 2009создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org09:22, 28 април 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org13:34, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org23:21, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:15, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org10:50, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org11:14, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org10:28, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
lt.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)8
lv.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org05:16, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org15:13, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)106
meta.wikimedia.org23:31, 30 мај 2008создадена со најавување(?)2.046steward
mg.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)4
mg.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org13:29, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org13:29, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org15:34, 17 февруари 2013создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)3
mi.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)8
ml.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)8
ms.wikibooks.org12:08, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org15:36, 30 декември 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:02, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)2
my.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org10:37, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org10:29, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:27, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)6
nds.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:08, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org16:20, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:36, 3 јули 2009создадена со најавување(?)5
nl.wikibooks.org12:59, 17 јули 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org17:40, 23 декември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org12:57, 20 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
no.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:33, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org20:40, 17 март 2012создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org05:16, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org21:45, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org12:29, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)3
pa.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org10:51, 17 јуни 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org16:34, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org10:30, 17 мај 2011создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:31, 28 јули 2009создадена со најавување(?)15autoreview
pl.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org13:15, 27 јануари 2015создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ps.wikivoyage.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)15
pt.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org13:35, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:17, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)10
ro.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:09, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)13
ru.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org20:58, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org12:53, 21 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org11:01, 18 декември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org18:46, 18 мај 2010создадена со најавување(?)2
sa.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org13:57, 15 јули 2009создадена со најавување(?)5
scn.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)4
sco.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)4
sc.wikipedia.org10:38, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org14:57, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org12:16, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)1
si.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)7
sk.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
sl.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:56, 11 јануари 2010создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org19:57, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:40, 17 април 2009создадена со најавување(?)22
sq.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)3autoreview, editor
sq.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org10:29, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org14:03, 13 август 2009создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)4
sv.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org13:36, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)6
ta.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org20:15, 27 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org11:33, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:43, 17 март 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org15:41, 23 јули 2009создадена со најавување(?)3
test.wikidata.org13:38, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org10:29, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)4
te.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)14
th.wikibooks.org12:09, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org10:30, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:17, 6 август 2009создадена со најавување(?)2
tl.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)8
tr.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org08:13, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org10:39, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org02:04, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org18:53, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org15:08, 29 јануари 2015создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)15
uk.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)4
uz.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:41, 17 март 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:16, 6 август 2009создадена со најавување(?)5
vi.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org18:53, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org11:14, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:17, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)5.742
wikimania2013.wikimedia.org02:34, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org22:01, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org05:16, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org15:00, 8 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:47, 22 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org11:05, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:13, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org10:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org18:56, 4 август 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org09:46, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org09:29, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org10:40, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org20:09, 5 јуни 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org13:38, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org11:18, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org20:19, 9 април 2009создадена со најавување(?)37
zh.wikibooks.org12:10, 29 декември 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)4
zh.wikiversity.org11:21, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org10:47, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org13:37, 2 август 2013создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org10:31, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org13:38, 2 август 2013создадена со најавување(?)0