Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org01:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
aa.wikibooks.org01:27, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ab.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:47, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)8
advisory.wikimedia.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org01:33, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
af.wikibooks.org01:27, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)8
ak.wikibooks.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
am.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
am.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ang.wikibooks.org01:27, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ang.wikiquote.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
an.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org19:46, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ar.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)229
ar.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org06:49, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)5
ast.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
ast.wikibooks.org01:27, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
as.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
as.wikisource.org03:07, 23 јануари 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org23:33, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
av.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ay.wikibooks.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org23:25, 22 јули 2015создадена со најавување(?)48
az.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
az.wikibooks.org01:27, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ban.wikisource.org06:59, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
bat-smg.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ba.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ba.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
bcl.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
bd.wikimedia.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
beta.wikiversity.org23:04, 12 април 2011создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
be.wikibooks.org01:27, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org23:10, 2 септември 2014создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
bg.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org00:59, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)63
bh.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
bi.wikibooks.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
bm.wikibooks.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
bn.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
bo.wikibooks.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
br.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
br.wikimedia.org03:17, 27 октомври 2013создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
bs.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org00:59, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
bxr.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
ca.wikipedia.org20:14, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)8
ca.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
ca.wikimedia.org22:17, 10 септември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)3
ca.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
cdo.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ceb.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ce.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
cho.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
chr.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org01:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)8
ch.wikibooks.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ckb.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
commons.wikimedia.org20:47, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)5.259autopatrolled, filemover, rollbacker
co.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
co.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org06:49, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)2
co.wikiquote.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org01:06, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
cr.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
cr.wikiquote.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
csb.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
cs.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
cv.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
cv.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
cy.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
dag.wikipedia.org23:06, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)9
da.wikibooks.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)3
da.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org00:49, 28 мај 2008создадена со најавување(?)243
de.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org07:29, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
diq.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
dk.wikimedia.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
dty.wikipedia.org22:07, 22 февруари 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
dv.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
dz.wiktionary.org20:45, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
el.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)20
el.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)15
el.wikiversity.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org19:17, 13 јуни 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)4
eml.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
en.wikipedia.org20:47, 27 мај 2008домашно вики(?)30.024abusefilter, autoreviewer, sysop
en.wikibooks.org20:47, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)21
en.wikinews.org20:47, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)326
en.wikiquote.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org05:55, 29 мај 2008потврдено со лозинка(?)10
en.wikiversity.org20:47, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)9
en.wikivoyage.org21:34, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)34autopatrolled
en.wiktionary.org20:47, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)10
eo.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)9
eo.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org23:17, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)573
es.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org06:56, 14 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
et.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
eu.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
eu.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)5
fa.wikipedia.org00:53, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
fa.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org10:07, 3 октомври 2014создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org03:50, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
fiu-vro.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
fi.wikipedia.org06:19, 12 август 2008создадена со најавување(?)10
fi.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org07:01, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)2
fi.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
fi.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
fj.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org13:12, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)101
fo.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
fo.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
frr.wikipedia.org08:37, 5 мај 2011создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org00:49, 28 мај 2008создадена со најавување(?)241
fr.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
fr.wikivoyage.org07:29, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
fur.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
fy.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
fy.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
gan.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
ga.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ga.wikibooks.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
gd.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
gl.wikipedia.org00:53, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
gl.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
gn.wikibooks.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org23:46, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)61
gom.wiktionary.org21:51, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
got.wikibooks.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)9
gu.wikibooks.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)9
gu.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
gv.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ha.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ha.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
he.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)13
he.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org11:45, 21 декември 2013создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org20:47, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)36
hi.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)14
hi.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org03:13, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ho.wikipedia.org01:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
hr.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org02:26, 6 септември 2012создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
hsb.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ht.wikisource.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)9
hu.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
hu.wikinews.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
hy.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org01:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
ia.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)9
id.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
id.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org01:06, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ie.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ii.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ik.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org01:20, 28 мај 2008создадена со најавување(?)3
io.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
io.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
is.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)233
it.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)3
it.wikinews.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org02:26, 6 септември 2012создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org07:29, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
iu.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)8
ja.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikivoyage.org23:42, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
jbo.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
jv.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org20:47, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
kab.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ka.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
ka.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
kg.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ki.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
kj.wikipedia.org01:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
kk.wikibooks.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kk.wikiquote.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
kl.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
km.wikibooks.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)69
kn.wikibooks.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
ko.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ko.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org10:42, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
kr.wikipedia.org01:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ks.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ks.wikibooks.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org20:46, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
kw.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
kw.wikiquote.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ky.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
la.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
lb.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
lb.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org20:47, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)4
lfn.wikipedia.org04:57, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
lij.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
li.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
li.wikibooks.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
ln.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ln.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org05:56, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
lo.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org23:46, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)71
ltg.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
lt.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)8
lv.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
mdf.wikipedia.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)6
www.mediawiki.org03:45, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)4.086bureaucrat, import, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org20:47, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)1.351massmessage-sender
mg.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
mg.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
mh.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org15:10, 9 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
mi.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
mk.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)8
ml.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)5
ml.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mni.wikipedia.org23:00, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
mn.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)39
mr.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ms.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
mt.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org01:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org20:47, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
mx.wikimedia.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
my.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
my.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nah.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nah.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nap.wikisource.org19:31, 25 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
na.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nds.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
nds.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ng.wikipedia.org01:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)75
nl.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org07:33, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org07:29, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nn.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
no.wikipedia.org05:44, 9 октомври 2008создадена со најавување(?)12
no.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
no.wikimedia.org07:35, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)2
no.wikinews.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org03:51, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nso.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nyc.wikimedia.org06:38, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
nz.wikimedia.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
oc.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
om.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)12
or.wikisource.org18:54, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:12, 1 септември 2012создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)8
outreach.wikimedia.org02:40, 26 ноември 2012создадена со најавување(?)4
pa-us.wikimedia.org07:38, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
pam.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
pap.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
pa.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
pa.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
pa.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org20:47, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)5
pdc.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
pfl.wikipedia.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)4
pih.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
pi.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
pi.wiktionary.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org00:49, 28 мај 2008создадена со најавување(?)10
pl.wikibooks.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org07:39, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
pl.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
pl.wikivoyage.org10:42, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
pnb.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
pnb.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)6
ps.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ps.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)15
pt.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org03:07, 23 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
quality.wikimedia.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
qu.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
rm.wikibooks.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
rn.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
rn.wiktionary.org20:47, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
roa-rup.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
ro.wikipedia.org00:51, 28 мај 2008создадена со најавување(?)3
ro.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org10:42, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org20:47, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)12
ru.wikibooks.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org07:43, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org07:29, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org01:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
rw.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
sah.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)12
sa.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)23
sa.wikiquote.org10:42, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org03:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
scn.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
sc.wiktionary.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
sd.wikinews.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
se.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org07:46, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sg.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
sg.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
sh.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)33
simple.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org02:42, 21 август 2008создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org01:06, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
si.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
sk.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
sl.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
sm.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
sn.wiktionary.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
so.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org00:58, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org00:54, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
sq.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org20:17, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)5
sr.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ss.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
strategy.wikimedia.org09:26, 11 март 2011создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
st.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
su.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)10
sv.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org07:30, 10 декември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
sw.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
ta.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
ta.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ten.wikipedia.org08:34, 6 декември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)21autoreview, bureaucrat, editor, sysop
test.wikipedia.org00:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)221bureaucrat, reviewer, sysop, translationadmin
test.wikidata.org20:43, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)21sysop, translationadmin
tet.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
te.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)11
te.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)12
te.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
tg.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org00:53, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
th.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
th.wikinews.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
th.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ti.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org01:02, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
tk.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)8
tl.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
tl.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
tn.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
to.wiktionary.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org01:06, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
tpi.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org00:51, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
tr.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikivoyage.org02:46, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ts.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
ts.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
tt.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
tt.wikiquote.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
tw.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
tw.wiktionary.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org06:37, 11 август 2013создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org01:06, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ua.wikimedia.org08:00, 23 февруари 2013создадена со најавување(?)3
udm.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ug.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
ug.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org00:51, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org01:09, 25 јули 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
ur.wikibooks.org01:37, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
usability.wikimedia.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
uz.wikibooks.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org19:17, 13 јуни 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:17, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
vi.wikipedia.org00:52, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
vi.wikibooks.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org01:18, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org10:06, 20 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
vo.wikipedia.org00:51, 28 мај 2008создадена со најавување(?)4
vo.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
wa.wikipedia.org00:55, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
wa.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org18:12, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org08:04, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)22.136
wikimania2005.wikimedia.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org00:59, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org05:46, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2010.wikimedia.org05:46, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org05:47, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org03:08, 23 јануари 2013создадена со најавување(?)24
wikimania2014.wikimedia.org20:03, 2 мај 2013создадена со најавување(?)19
wikimania2015.wikimedia.org08:14, 5 декември 2014создадена со најавување(?)27
wikimania2016.wikimedia.org21:22, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)16
wikimania2017.wikimedia.org21:02, 10 јануари 2016создадена со најавување(?)9
wikimania2018.wikimedia.org21:38, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)5
wikimania.wikimedia.org08:16, 5 август 2018создадена со најавување(?)4
wo.wikipedia.org01:06, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
wo.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
xal.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
xh.wikipedia.org01:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
xh.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org20:16, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)3
yi.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
yi.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org01:01, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
yo.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org01:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
za.wikibooks.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org20:48, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org01:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
zh-classical.wikipedia.org01:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikipedia.org01:00, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikibooks.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org00:57, 28 мај 2008создадена со најавување(?)6
zh.wikipedia.org00:50, 28 мај 2008создадена со најавување(?)11
zh.wikibooks.org01:29, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org01:00, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org00:21, 26 јануари 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org01:17, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org01:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)5
zu.wikibooks.org20:49, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org03:52, 10 септември 2012создадена со најавување(?)2