Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)173
ace.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.342
af.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)20.212
af.wikibooks.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)94
als.wikipedia.org05:49, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org08:06, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)1.277
am.wikiquote.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org04:24, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)663
ang.wikibooks.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)31.604
an.wiktionary.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)749
ar.wikipedia.org03:12, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)7.470
ast.wikipedia.org03:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)14.841
ast.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.041
as.wikisource.org02:17, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)566
ay.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.980
ay.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)45.576
az.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)7.645
bat-smg.wikipedia.org04:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)6.295
ba.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)26.986
bcl.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: adding barangay articles
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
3.903
be-tarask.wikipedia.org04:58, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)52.250
beta.wikiversity.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org04:01, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)61.787
be.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org03:56, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)54
bi.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)167
bjn.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)716
bm.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)64
bn.wikipedia.org04:36, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)504
bpy.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)13.552
br.wikipedia.org04:36, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org08:52, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org04:05, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)13.702
bxr.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)319
ca.wikipedia.org03:12, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)236.727bot
ca.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.037
cdo.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)199
ceb.wikipedia.org04:05, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)216.807
ce.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)512
chr.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)247
chr.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)11
chy.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org04:13, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)7.618
commons.wikimedia.org20:49, 27 мај 2008домашно вики(?)11.180bot, filemover
co.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.120
co.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)591
cr.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)239
csb.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)559
csb.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org08:52, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)292
cv.wikipedia.org04:58, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)1.262
cv.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org04:16, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)32.397
cy.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org03:12, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.051
dsb.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)640
dty.wikipedia.org17:47, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org06:56, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)90
ee.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)243
el.wikipedia.org03:51, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org00:21, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.082
en.wikipedia.org20:52, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)1.408.911bot
en.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org03:51, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:12, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)66.453
es.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org03:12, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)49.590
et.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org08:47, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)476
fa.wikipedia.org08:48, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)38
fiu-vro.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org03:18, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)169
fj.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.059
fy.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.001
gan.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)5.163
ga.wikipedia.org06:46, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)4.119
ga.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.531
gd.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)87
gl.wikipedia.org04:05, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)519
gn.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)16
gu.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)716
gu.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2.757
gv.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)523
ha.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)205
ha.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)113
he.wikipedia.org03:40, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)60.813
he.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org05:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.473
hi.wikipedia.org03:59, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org03:42, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
  • блокирана е-пошта
  • без можност за уредување на својата разговорна страница
0
hr.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)8.861
hsb.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org04:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)15.737
hu.wikipedia.org03:52, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)68.567
hu.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)34.588
hy.wikibooks.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org15:12, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:46, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org02:18, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org08:50, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)780
ie.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)218
ik.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)69
ilo.wikipedia.org04:25, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)996
incubator.wikimedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org03:56, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)62.960bot
it.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)176
iu.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:47, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)920
jbo.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org04:05, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)19.383
jv.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)316
kab.wikipedia.org04:19, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)228
ka.wikipedia.org08:51, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)466
ki.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)252
kk.wikipedia.org05:50, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)123.020
kk.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.379
kl.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)334
km.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)905
kn.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)355
ko.wikipedia.org08:47, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2.098
ksh.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)38
ks.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)7.558
ku.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)420
kw.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)913
kw.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)3.325
ky.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org04:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org04:05, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)161
lb.wikipedia.org04:05, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)256
lg.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)85
lij.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)450
li.wikipedia.org00:22, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.690
li.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)8.770
ln.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)234
ln.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:14, 31 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)482
lo.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)349
lt.wikipedia.org03:58, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)77.949
lt.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org04:12, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)8.753
mdf.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)126
www.mediawiki.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)364
meta.wikimedia.org02:01, 28 мај 2008создадена со најавување(?)2
mg.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)33.981
mg.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)777
mi.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org04:36, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org04:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org03:51, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)1.595
mn.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)4.275
mr.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org02:19, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org03:39, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2.296
myv.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.307
my.wikipedia.org05:50, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)836
my.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.373
nah.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)930
nah.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org04:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)1.335
na.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)507
na.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)5.971
nds.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)1.034
ne.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)6.462
nl.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)68.680
nl.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org04:19, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)692
no.wikipedia.org08:47, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)538
nso.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)170
nv.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)213
oc.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)98
om.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2.003
or.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)9.382
pag.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)333
pam.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2.315
pap.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)498
pa.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)711
pa.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.507
pfl.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)234
pi.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)26
pl.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)23.278
pnb.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)96
ps.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)507
ps.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)102.865
pt.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)5.991
qu.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.000
rmy.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)583
rn.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)193
roa-rup.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)8.129
roa-rup.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)5.251
ro.wikipedia.org03:38, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.111
ru.wikipedia.org08:48, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)2.231
rw.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)873
sah.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)677
sa.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org04:36, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)3.186
scn.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)5.813
sc.wikipedia.org04:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)1.009
sd.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)78
sd.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)7.547
sg.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)58
sg.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org04:13, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)53.537
sh.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org08:48, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org05:07, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)3.248
si.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org03:54, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)88.410
sk.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org04:10, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)251
sm.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)466
wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)774
so.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org04:04, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)195
sr.wikipedia.org04:04, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)881
st.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)38
st.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org04:13, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)2.262
su.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:47, 2 септември 2012создадена со најавување(?)39.531
sv.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)14.681
sw.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org00:23, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.187
ta.wikipedia.org04:33, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org09:56, 21 јуни 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)189
te.wikipedia.org04:13, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.730
tg.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org02:20, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)83
ti.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)699
tk.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org03:38, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)45.195bot
tl.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)285
tn.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)168
tpi.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)646
tpi.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org03:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)219
ts.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)9.247
tt.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)237
tw.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)40
ty.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)121
udm.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)709
ug.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)387
ug.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org03:18, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org06:57, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)67.152
uz.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)936
ve.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)152
vi.wikipedia.org08:51, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)1.172
vo.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)102.426
vo.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)160.366
wa.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:09, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)9.120.666bot
wo.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)367
wo.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)4.429
xal.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)166
xh.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)16
xmf.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)5.757
yi.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)16.717
za.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)144
zea.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)3.534
zh-classical.wikipedia.org03:52, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)5.870
zh-min-nan.wikipedia.org03:54, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)11.862
zh-min-nan.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org03:44, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org08:47, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org00:24, 10 октомври 2012создадена со најавување(?)280
zu.wiktionary.org02:21, 2 март 2013создадена со најавување(?)0