Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org14:30, 28 март 2022создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org16:47, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org11:48, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org17:47, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org14:36, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org22:15, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikibooks.org14:00, 29 април 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org10:25, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org09:26, 9 мај 2021создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org14:53, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org10:25, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:57, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org10:18, 3 јули 2018создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org13:31, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:15, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org22:30, 29 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:22, 23 јули 2018создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org10:25, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org01:56, 5 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:18, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org17:01, 22 март 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org08:11, 1 август 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)270
cr.wikipedia.org20:21, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:14, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org20:31, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org21:59, 25 септември 2018создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org15:37, 2 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org13:58, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)12
de.wikinews.org11:29, 12 мај 2021создадена со најавување(?)16
de.wikisource.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org21:58, 25 септември 2018создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org19:50, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org21:47, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)332
en.wikibooks.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)7.085editor, interface-admin, sysop
en.wikinews.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)902
en.wikiquote.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)144
en.wikisource.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)48
en.wikiversity.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)20
en.wikivoyage.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)241autopatrolled, patroller
en.wiktionary.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)25
eo.wikipedia.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org22:09, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org01:46, 9 ноември 2018создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org21:34, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org14:18, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org10:27, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org14:02, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org11:55, 22 јули 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:25, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org14:45, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org07:47, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:18, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:00, 18 јануари 2015создадена со најавување(?)9
fr.wikibooks.org11:07, 4 јули 2018создадена со најавување(?)9
fr.wikinews.org19:39, 13 ноември 2018создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org12:59, 24 август 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org08:34, 9 септември 2018создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org11:17, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org16:42, 5 април 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org00:26, 10 декември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:02, 28 декември 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org05:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:26, 6 август 2018создадена со најавување(?)4
hi.wikiquote.org10:27, 16 мај 2021создадена со најавување(?)6
hi.wikisource.org18:06, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org15:49, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org00:31, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:08, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)7
hr.wikipedia.org10:48, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:56, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org10:26, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:58, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)22
it.wikipedia.org14:20, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org22:08, 15 март 2015создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org16:56, 17 август 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org16:56, 17 август 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:59, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org22:33, 25 март 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org14:37, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org15:01, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:54, 23 септември 2018создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org11:49, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org15:04, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org11:58, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org00:57, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org10:27, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org16:30, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:46, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:32, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:24, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org08:34, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:46, 19 ноември 2013нова сметка(?)911sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org15:46, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)1.766patroller
mg.wikipedia.org21:57, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org13:22, 27 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:26, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)3
ml.wiktionary.org16:07, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:50, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org20:03, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org10:25, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org20:02, 2 септември 2018создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org09:47, 9 мај 2021создадена со најавување(?)10
nds-nl.wikipedia.org19:34, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org17:52, 13 март 2022создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:50, 16 септември 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:07, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org15:40, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org13:23, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org19:40, 13 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org10:18, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org00:23, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:12, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:31, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org12:43, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org15:55, 24 април 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org12:17, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org17:26, 8 септември 2018создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org21:48, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:23, 29 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org09:38, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org14:34, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)4
pl.wikinews.org21:56, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org20:32, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org18:08, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org12:33, 29 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org00:00, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org01:56, 5 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org13:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org10:56, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org17:32, 20 јуни 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org11:46, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org11:46, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org14:32, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org14:32, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org17:55, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org10:48, 10 март 2015создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org01:53, 6 февруари 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:19, 8 декември 2014создадена со најавување(?)79
simple.wiktionary.org20:23, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:33, 11 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org10:29, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:50, 6 август 2018создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org07:34, 22 јули 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org08:45, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org08:45, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org03:43, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org19:05, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:42, 3 септември 2018создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org20:59, 27 декември 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org22:31, 22 септември 2018создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org10:25, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:16, 7 декември 2013создадена со најавување(?)3
test-commons.wikimedia.org21:03, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org20:15, 7 декември 2013создадена со најавување(?)2
test.wikidata.org20:42, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org12:59, 3 мај 2019создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org18:48, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:24, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org09:41, 11 април 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org16:50, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org00:35, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:02, 25 септември 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikibooks.org14:28, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org14:32, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org10:18, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org20:13, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org21:56, 24 септември 2018создадена со најавување(?)2
vi.wikibooks.org10:57, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org21:55, 24 септември 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:57, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)66
wikimania2018.wikimedia.org12:59, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:16, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)45
xmf.wikipedia.org10:29, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:50, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:25, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org14:42, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org21:49, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org22:41, 5 мај 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org11:48, 6 август 2018создадена со најавување(?)0